| Masa-1...... | |
|
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Bellatrix Diana Fievré
| Konu: Masa-1...... Perş. Tem. 16, 2009 2:56 am | |
| Ofelya içeri girdi.Herzaman ki gibi etrafata kasvetli bir hava vardı.Kocasının işi vardı ve canı sıkılmıştı aklına buraya gelmek gelmişti.Boş masa yoktu bir süre bekledi.Ona bakan adamlara ters ters baktı ve boşalan bir masaya oturdu.Bir bira istedi ve eteğini düzelterek birayı beklemeye başladı.Ugultular rahatsız ediciydi fakat Ofelya buna okuldan alışıktı.Geriye yaslandı ve birasından bir yudum aldı. | |
|
| |
Melody Eva Scarlétt
| Konu: Geri: Masa-1...... Perş. Tem. 16, 2009 3:10 am | |
| Eva can sıkıntısından kendisini içeriye doğru attı ve içerinin boğucu bir havanın dolaştığını fark etti. Her zamanki gibi herkes bir kenara çekilmiş bira ürünlerinden içiyordu. Eva içeride göz gezdirirken boş masanın olmadığını fark etti ve güzel bir bayanın yanına oturdu. Sanki okuduğu kitaplardan birisine benzetmişti. " Evet evet bu oyudu kitaplarda okuduğu kişiydi " diye düşündü. Sonra kendisine " Kaymak Birası " sipariş ederk karşısındaki kişi ile konuşmak için ses tonun düzeltti. Evet şimdi tam sırasıydı ve ağzından yavaş yavaş kelimeler dökülmeye başlamıştı. " Merhaba... Ben Melody Eva Scarlétt... Bu sene Hogwarts Cadılık ve Büyücülük Okuluna yeni başlayacağım " diyerek sözünü noktaladı. O sırada önüne bir " Kaymak Birası " fırlatıldığını fark etti ve ona aldırmayarak kadının yüzündeki şaşkınlığı izledi. | |
|
| |
Bellatrix Diana Fievré
| Konu: Geri: Masa-1...... Perş. Tem. 16, 2009 3:16 am | |
| Ofelya yanına gelen güzel kıza gülümsedi.Kız çoğu kişi gibi Ofelya'yı süzüyordu.Ofelya bunu fark etmemiş gibi yaptı ve kızın bu yıl Hogwarts'a başlayacağını işitti.Gülümseyerek"Oo çok güzel canım bende oranın müdürüyüm Ofelya Oione.Tanıştığıma sevindim.Uslu bir kıza benziyorsun."dedi ve sevecen bir şekilde gülümsedi.Birasından bir yudum aldı kızın kaymak birası içtiğini gördü ve"Afiyet olsun bende küçükken bunlardan çok içerdim."dedi ve yeniden gülümsedi. | |
|
| |
Melody Eva Scarlétt
| Konu: Geri: Masa-1...... Perş. Tem. 16, 2009 3:31 am | |
| Hogwarts'ın müdürü olduğunu duyunca Eva hemen irkildi ve kendisine çeki düzen verdi. " Efendim saygısızlık ettiysem beni bağışlayın. Ben sizin olduğunuzu bilmiyordum. Hemde ne zamandan beri bu kadar güzel ve genç birisi Hogwarts'ın müdürü oluyor " diye gülümseyerek noktaladı. Onunda güldüğünü fark edince biraz rahatladı ve kaymak birasını bir dikleyişte yarıladı. Gerçekten çok heyecanlanmıştı. Kelimelerini düzenli seçmek istiyordu. Bir yanlışta çok kötü şeyler olabilirdi hemde okula daha yeni başlayacakken okul hayatının bi,tmesini istemiyordu. Hemen bu düşüncelerden kendisini alıkoyarak " Efendim sorumu mahcup görün Seçmen Şapka diye adlandırılan seçici birşey varmış. Ve her büyücü ve cadıların başına takılacakmış. Bu şapka gerçekten konuşuyor mu? " diye söylendi. | |
|
| |
Bellatrix Diana Fievré
| Konu: Geri: Masa-1...... Perş. Tem. 16, 2009 3:45 am | |
| Ofelya kızın heycanlandığını fark etti.Birşey yapmadı onun heycan dolu bakışlarını izledi ve bundan zevk aldı.Kızın iltifatı hoşuna gitmişti."Sağol canım ama seninde büyüyünce benden aşağı olmayacağına eminim."dedi ve gülümseyerek birasından bir yudum daha aldı.Kız konuşmasına ve seçtiği kelimelere dikkat ederek.Seçmen sapkayla ilgili sroular soruyordu.Ofelya klasik sorulardan biri olduğunu fark etti fakat nezaketen onu dinledi.Gülümsedi."Evet canım okula yeni başlayan her öğrencinin kafasına takılır.Ve binalarını seçer yani evet aynı zamanda konuşuyor.Unutma biz bir büyücüyüz veya cadı o yüzden böyle şeylere alışsan iyi olur.Okulda hayaletler bile var."diyip kızın bakışlarını inceledi.Bu sırada biten birasını fark etti ve bir tane daha istedi. | |
|
| |
Melody Eva Scarlétt
| Konu: Geri: Masa-1...... Perş. Tem. 16, 2009 4:00 am | |
| Eva bu son cümleye inanamamıştı. " Evet gerçekten bir hayalet vardı. Bir değil belki birden de fazlaydı " diye düşündü. Gerçekten çok şaşırmıştı ve profesöründe anladığını fark etti. Profesör ona iğneliyici bir bakış atmıştı ama bu Eva'nın hoşuna gitmişti. Belki de onun hakkında iyi birşeyler uyandırıyordu. Eva böyle düşünürken sorularının ardı kesilmedi ve devam etti. " Profesör binalar dediniz bu binalar ne oluyor ve hangisi size göre daha iyidir " diye söylendi. Eva bütün kelimeleri harfi harfine dinlediği için oralardan sorular çıkartıyordu ve çok dikkatliydide. Profesör'ü yanıltmak istemiyordu. Belki de okula gittiğinde önceden tanıdığı için bir avantajı olabilirdi ama bunu asla kötü niyetli olarak kullanmazdı. O kadar patavatsız değildi ve böyle düşünürken profesörün ağzından çıkan iki üç kelimeye kulak kesildi... | |
|
| |
Bellatrix Diana Fievré
| Konu: Geri: Masa-1...... Perş. Tem. 16, 2009 4:09 am | |
| Ofelya kızı izlemeye devam etti.İçinden geçen düşüncelerin kendisi ve Hogwartsla ilgili olduğunu tahmin ediyordu.Kızdan gelicek yenş sorunun hayalerlerle ilgili olduğunu düşünürken kız binalarla ilgili bir soru sormuştu.Ofelya biraz düşündü"Bana göre hepsinin farklı özellikleri var.Yani hepsi iyi ama tabi bu öğrenciyede bağlı.Ne kadar çalışırsan o kadar iyi olursun.Fakat öyle inanılmaz çok çalışıp hiç iyi olmayanlarda gördüm.O yüzden dengeyi iyi sağlamalı ve binan ne olursa olsun elinden gelenin en iyisini yapmalısın.Bu şekilde hem sen mutlu olur hem de profösörlerini mutlu etmiş olursun." | |
|
| |
Melody Eva Scarlétt
| Konu: Geri: Masa-1...... Perş. Tem. 16, 2009 4:29 am | |
| " Evet profesör dediğiniz gerçekten doğru. Aslında biz Muggle dünyasında yaşıyoruz. Annem seherbaz babam ise Sihir Bakanlığında çalışıyor. Ama Muggleler anlamasınlar diye annem doktorluk babam ise dişçilik yapıyor. Analaşılan çok karmaşık bir yaşantım var ama bundan mutluyum " diye söyledi. Profesör gerçekten çok ilgileniyordu. Anlaşılan kızı sevmişti. Ve yaşantısınıda farklı bulmuştu. Eva sessizliği dindirmek için hemen " Aslında annem ve babamdan birçoık yön kapmışım. Mesela annem iyi bir seherbaz olduğu için az buz sihir bilmekteyim ama hiç denemedim. Annem zaten bahsetmişti. Hogwarts dışında büyü yapılamaz diye. Babamdan ise Sihir Bakanlığındaki yoğun işler yüzünden ne kadar çalıştığını biliyorum. Bende bu yönü kapmışım anlaşılan. Ama kendimi övmüyorum. Zaten övülecekte bir tarafım yok " dedi gülümseyerek ve profesörü inceledi... | |
|
| |
Bellatrix Diana Fievré
| Konu: Geri: Masa-1...... Perş. Tem. 16, 2009 5:40 am | |
| [i] Ofelya gülümsedi."Hmm büyülerin bazılarını bilmen çok iyi ve eminim sanada çok faydası olur.Ayrıca kendini övmekten korkma öv ama abartmadan asıl önemli olan başkalarının seni övmesidir."dedi ve saatine baktı.Saat oldukça geç olmuştu.Kendi ve kızın hesabını ödeyip kıza elini uzatarak"Tanıştığıma çok sevindim okulda görüşmek üzere.Fakat bu saatte burda tek başına durmasan iyi olur istersen seni eve bırakıyım?"dedi ve kıza bakmaya devam etti.[/i] | |
|
| |
Melody Eva Scarlétt
| Konu: Geri: Masa-1...... Perş. Tem. 16, 2009 8:15 pm | |
| " Teşekkür ederim profesör ama sizi yormak istemem. Onun için tek gitmeyi tercih ederim. " diye söyledi. Aslında ayıp mı etmişti belki de gitmesi lazımdı. Hele de böyle bir karanlıkta. Başına birşeyler gelebilirdi. Ama hayır çok saçmaydı o büyücüydü birşey olmazdı ama dışarıda da kullanılması yasaktı. Olsun birşey olmazdı çünkü babasından az buz bir taklitler öğrenmişti. Evet babası çok komik birisiydi. Hep kızına düşkündü ve onun iyiliğini isterdi. Şimdi Eva'nın bunu düşünecek hali yoktu ama yine de tek gidebilirdi. Profesör'ün ikna ettiğini anlayınca " Gerçekten profesör ben tek gidebilirim. Yardımınız için teşekkür ederim. " diyerek Kaymak Birasını bitirdi. Ve profesörün kapıdan çıkışına kadar inceledi. Gözden kayboldu. Artık Eva'nın da çıkma vaktı gelmişti. Yerinden doğrularak kapının koluna uzandı ve evin yolunu tuttu... | |
|
| |
Alec R. Lucifer
Gerçek İsim : ... Mesaj Sayısı : 81 Kayıt tarihi : 02/08/09 Yaş : 32
| Konu: Geri: Masa-1...... Paz Ağus. 02, 2009 6:30 am | |
| James Lord'un Çatlak Kazan'a geleceği haberini bir ajandan almış Çatlak Kazan'a doğru yola çıkmıştı. Birkaç Saniye Sonra orada belirdi. İçeriye girip " Bir Ateş Viskisi " diye haykırdı. Ve birkaç saniye sonra önüne uçarak bir kadeh geldi. Eline alıp oturdu. Asasını kaldırarak parayı havalandırarak adama uzattı. Bir yudum aldıktan sonra etrafına baktı. Kimse yoktu. Bugün sakindi. Sanki herkes Lord'un geleceğini biliyordu. Ama böylesi iyiydi. En azından bakanlık fazla uğraşmayacaktı. Birden kapı açıldı. Lord içeriye girdi. James asasını doğrultarak ona bakıp "Hoşgeldin Sean, Bende Seni bekliyordum." dedi. | |
|
| |
Edge Triangle Castinholt Slytherin V. Sınıf
Gerçek İsim : Hüdaverdi Mesaj Sayısı : 495 Kayıt tarihi : 14/07/09 Yaş : 31
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (94/100) Patronus: Kurt
| Konu: Geri: Masa-1...... Paz Ağus. 02, 2009 6:36 am | |
| Sean bugün Çatlak Kazan'a gidecekti.Bazı bilgilerden onun Çatlak Kazan'a gideceğini gittiğinde onu birinin bekleyip öldüreceğini duymuştu.Güldü.Kimmiş bakalım bu densiz diyip Çatlak Kazan'a cisimlendi.Direk içeriye girdi.İçeri girdiği gibi bir adam ona asasını doğrultup "Hoşgeldin Sean, Bende Seni bekliyordum." dedi.Sean hiç acele etmeden "Haha James,James,James.bende karşıma iyi birini çıkartırlar diye düşünmüştüm." diyip güldü.Hiç acele etmeden yürüdü bir sandalye kapıp oturdu.James'e bakıp "Bu gün çok şıksın James.Noldu yoksa baloya falan mı gidiceksin.Ama plan yapmasan iyi olur.Ölü birinin plan yapması kötü birşey" diyip asasına uzandı ve yüzüne tuttu.Hafif bir gülücük attıktan sonra "Crucio" diye fısıldadı. | |
|
| |
Andromeda Lizzié Maurëll Slytherin V. Sınıf
Gerçek İsim : Tuğçe :P Mesaj Sayısı : 190 Kayıt tarihi : 17/07/09 Yaş : 28
| Konu: Geri: Masa-1...... Paz Ağus. 02, 2009 6:41 am | |
| Ursula Lordun ve James'ın orada olacağını duymuş koşa koşa Çatlak Kazana ilerliyordu.İçinden bu yavaşlığa küfrederek koşmaya devam etti.Kapıyı açtığında içeride lordu ve James'ı gördü.Büyük ihtimalle Lord dayanamamış Crucio atmıştı.İkisi de ona dönmüştü.Genç kadın James'ın yanına ilerledi. '' Ah,merhaba.Burda olacağını duymuştum.Ve senin gibi birinin böyle ağır bir lanetle başlamış olması şaşırtıcı. Crucio '' | |
|
| |
Alec R. Lucifer
| Konu: Geri: Masa-1...... Paz Ağus. 02, 2009 6:47 am | |
| James gelen büyüden sağ tarafa atlayarak kurtuldu. " Gerçekten Komiksin, Sean. Ama bu son zamanlar da işe yaramıyor."dedi. Ve sonra " Sersemlet" diye fısıldadı. Bu arada gelen Ursulayı fark etti. Yardıma gelmişti herhalde. Ona doğru başını sallayarak Lord'a döndü. "Bakalım ne yapacaksın. Bunlar senin için Hiçbirşey olsa da"... | |
|
| |
| Konu: Geri: Masa-1...... Paz Ağus. 02, 2009 6:49 am | |
| Sean James'den gelen büyüden eğilerek kurtulmuştu.Ayağa kalkıp üstünü silkeledi ve "Gerçkten şaşırdım.Sen kendini aşmışsın Fred" dedi ve güldü.Birden kapı açıldı ve içeri bir kadın girdi.Sean gelenin Ursula olduğunu anlamıştı.Çaktırmıyordu.İkili ajandı sonuç olarak.Sean hiç bozuntuya vermeden ona baktı.Yanlarına gelip ' Ah,merhaba.Burda olacağını duymuştum.Ve senin gibi birinin böyle ağır bir lanetle başlamış olması şaşırtıcı. Crucio '' dedi.Sean vücudunun küçük bir hareketiyle yana kaçıldı ve "Vay vay vay vay.Siz böyle büyüler bilirmisiniz.Şaşırdım sayın bayan.Ursula idi değilmi.Adınızı çok duydum tanışmak bugüneymiş." dedi ve güldü.Asasını arkaya çevirip "Carpe Portus" dedi.Hemen barın yanına gelmişti.Karşı karşıya olmak avantajdı.Asasını kadına doğrultup "Bumbardie" diye fısıldadı. | |
|
| |
| Konu: Geri: Masa-1...... Paz Ağus. 02, 2009 6:54 am | |
| Sean Ursula'nın büyüsünden vücudunun ufak bir hareketiyle sıyrıldı.Ve sonra her zaman ki alaycı tavrıyla konuştu "Vay vay vay vay.Siz böyle büyüler bilirmisiniz.Şaşırdım sayın bayan.Ursula idi değilmi.Adınızı çok duydum tanışmak bugüneymiş." Ursula sırıtarak önündeki adama döndü. '' Benle tanışmak istemeniz beni çok duygulandırdı ama maalesef sırası değil.Belki sonra .. '' Ursulanın konuşmasının sırasında genç adam asasını arkasına doğrultup '' Carpe Portus '' büyüsünü mırıldandı.Bir anda barın önündeydi.Sonra asasını Ursula'ya çevirip mırıldandı. '' Bumbardie '' Genç kadın asasını doğrultup mırıldandı. '' Protego '' | |
|
| |
Alec R. Lucifer
| Konu: Geri: Masa-1...... Paz Ağus. 02, 2009 6:58 am | |
| Lord Ursula ile ilgileniyordu. James fırsatı kaçırmak istemiyordu. Asasını doğrultarak "Crucio" diye haykırdı. Giden büyüyü zevkle izliyordu. Bu arada Ursula Lord'un ona attığı büyüden kurtulmayı başarmıştı. O da Aydınlık Taraf'tandı. Bu James'i rahatlatıyordu. Fakat onu tanımıyordu. Neden buraya gelmişti? Bunu düşünmenin sırası değildi. Lord'a döndü... | |
|
| |
| Konu: Geri: Masa-1...... Paz Ağus. 02, 2009 7:04 am | |
| Sean kendine gelen laneti görünce hemen asasını doğrultarak "Absorpe Protego" diye bağırdı.Büyük bir kalkan oluştuktan sonra büyü kayboldu.Sean hemen Fred'e dönüp "Avada Kedavra" diye fısıldadı.Giden büyüyü zevkle izledikten sonra kadına dönüp "Dikkatimi mi dağıtacaksın ? Haha zor biraz " dedikten sonra "Dilkilit" dedi.Kadının dili damağına yapışacaktı.Bundan kaçış yoktu.İşini garantiye almak için kadının tam gözüne kilitlenip "Conjunctivitis" dedi ve zevkle izlemeye başladı. | |
|
| |
Alec R. Lucifer
| Konu: Geri: Masa-1...... Paz Ağus. 02, 2009 7:10 am | |
| James Sean'in büyüden kurtulduğunu görünce deliye dönmüştü. Bu sırada kendisine bir öldüren lanet geldiğinin farkına vardı. Hemen sol tarafa doğru yuvarlanarak kurtuldu. Bu arada Sean Ursula'nın dilini kilitlemişti. Bu şekilde bazı büyüleri yapamazdı. Ve bir büyü daha gönderiyordu. James buna engel olmalıydı. Ne yapacağını düşünürken, Arkasındaki tabureyi düşünüp asasını Ursula'ya doğrultarak "Evapsie" diye fısıldadı. Ursula birden yok oldu. Ve James'in arkasında belirdi. | |
|
| |
| Konu: Geri: Masa-1...... Paz Ağus. 02, 2009 7:15 am | |
| Sean Evapsie büyüsüyle Ursula'nın Fred'in arkasına geçtiğini gördü.Sean güldükten sonra "Bombarda Maxima" diye fısıldadı.Büyük bir patlama olacaktı.İşini garantiye almak için onların altına bakarak "Deprimo" diye fısıldadı.Bu sefer kaçışları yoktu.Sean hemen daha da emin olmak için "Carpe Portus" diyerek onların birkaç metre yakınına geldi asasını Ursula'ya doğrultarak "Expelliarmus" diye fısıldadı.Gülen gözlerle Ursula'ya bakıyordu.Gülüyordu güldükçe gülüyordu.Hemen tekrar barın oraya asasını yönelndirdi ve "Carpe Portus" diye fısıldadı.Tekrar barın önündeydi.Birşey olsun istemiyordu. | |
|
| |
Alec R. Lucifer
| Konu: Geri: Masa-1...... Paz Ağus. 02, 2009 7:21 am | |
| Bir patlama olmuştu. James yere eğildi ve asasını kaldırarak Ursula'nın yanına cisimlendi. Ona doğru bakarak bir büyü ile onu Başka bir mekana gönderdi. Bu arada James'in yanından bir Expelliarmus büyüsü geçti. Bunu Ursula'ya yapmış olmalıydı. Tam zamanında kurtarmıştı. Sean'e dönüp Expelliarmus diye bağırdı. | |
|
| |
| Konu: Geri: Masa-1...... Paz Ağus. 02, 2009 7:30 am | |
| Sean Evapsie büyüsüyle Ursula'nın Fred'in arkasına geçtiğini gördü.Sean güldükten sonra "Bombarda Maxima" diye fısıldadı.Büyük bir patlama olacaktı.İşini garantiye almak için onların altına bakarak "Deprimo" diye fısıldadı.Bu sefer kaçışları yoktu.Sean hemen daha da emin olmak için "Carpe Portus" diyerek onların birkaç metre yakınına geldi asasını Ursula'ya doğrultarak "Expelliarmus" diye fısıldadı.Gülen gözlerle Ursula'ya bakıyordu.Gülüyordu güldükçe gülüyordu.Hemen tekrar barın oraya asasını yönelndirdi ve "Carpe Portus" diye fısıldadı.Tekrar barın önündeydi.Birşey olsun istemiyordu. | |
|
| |
Alec R. Lucifer
| Konu: Geri: Masa-1...... Paz Ağus. 02, 2009 7:32 am | |
| Bir patlama olmuştu. James yere eğildi ve asasını kaldırarak Ursula'nın yanına cisimlendi. Ona doğru bakarak bir büyü ile onu Başka bir mekana gönderdi. Bu arada James'in yanından bir Expelliarmus büyüsü geçti. Bunu Ursula'ya yapmış olmalıydı. Tam zamanında kurtarmıştı. Sean'e dönüp Expelliarmus diye bağırdı. | |
|
| |
| Konu: Geri: Masa-1...... Paz Ağus. 02, 2009 7:35 am | |
| Sean asasını doğrulttu ve "Expelliarmus" diye fısıldadı.Asadan çıkan büyü Fred'i elinden vurdu ve Fred'in asası elinden düşmüştü.Sean hemen onun yanına doğru yürüdü."İncarcerous" diye fısıldadı.Kalın iplerle Fred'i bağlamıştı.Kolunu açıp işarete bastırdı ve Ursula diye fısıldadı.Bu arada Fred'e bakıp pis pis sırıtarak "Seni koruyan biri sana ihanet edebilir her zaman dikkat et." dedi ve güldü.Asasını yüzünde gezdiriyor ve gülüyordu."Cruico" diye fısıldadı ve acı çekişini hissetti.Elinde olmadan tıslamıştı. | |
|
| |
| Konu: Geri: Masa-1...... Paz Ağus. 02, 2009 8:07 am | |
| Genç kadın yollandığı dükkandan kolunun acısıyla uyandı.Ve gözlerini açtı.Gözlerini açabilmek güzel bir şeydi.Sean inandırmak için yapmıştı aslında ve geçmişti.Kolunun acısına bakarken işaretinin yandığını gördü.Az öncekiler olmamış gibi ayağa kalktı ve asasını çağırdı.Asası hemen eline geldi ve geldiği gibi Ursula yok oldu.O boru hissinden geçip Çatlak Kazan girdiğinde Fred'i ve Sean'i gördü.Sean asasını doğrultarak '' Expelliarmus '' diye mırıldandı.Fred'in elindeki asa uçup gitti.Lord hemen onun yanına yürümüştü.Ve '' İncarcere ous '' diye fısıldadı.Fred'i kalın ipler bağlamıştı.Ursula sırıtarak olanlara bakıyordu.Sonra Lord genç adamın yüzüne doğru eğilerek mırıldandı.Genç kadın duyamamıştı ama Fred'in kıvranmasından Crucio yediği belliydi.Genç kadın sırıtarak ilerledi.Lord'a başını sallayıp,James'a döndü.
- Ah,James.Beni koruman ne şeker bir şeydi ama maalesef yanlış kişiyi korudun tatlım.Eğer bizim tarafımız da olsaydın daha iyi bir şekilde karşılaşabilirdik.Bu gördüklerinden bahsedememen ne acı olacak değil mi ? Crucio !
Genç kadının asasından çıkan ışıklar genç adama doğru ilerledi ve genç adamdan beklenmeyecek bir şekilde bir çığlık duyuldu.Ursula gülümseyerek geri çekildi .. | |
|
| |
| Masa-1...... | |
|