| >> Masa 3 | |
|
+3Edge Triangle Castinholt Angelina Lucifer Miller Gia Blake Sunder 7 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Gia Blake Sunder
| Konu: >> Masa 3 Cuma Tem. 17, 2009 7:09 am | |
| | |
|
| |
Angelina Lucifer Miller
| Konu: Geri: >> Masa 3 Perş. Tem. 23, 2009 12:59 am | |
| Angelina ve Sean cisimlenerek domuz kafasının önüne geldiler.Angelina yavaşça kapıyı açtı ev beraber içeri girip en kuytu köşedeki masaya oturdular.Onları görenler genelde şaşkın bir ifadeyle baka kalıyorlardı.Angelina çevreye hiç bakmadı ve Sean'in de bakmadığını umut etti.Bir cin-tonik istedi ve bacak bacak üstüne attı."Herkes bize mi bakıyor yoksa bana mı öyle geliyor?"dedi Sean'e. | |
|
| |
Edge Triangle Castinholt Slytherin V. Sınıf
Gerçek İsim : Hüdaverdi Mesaj Sayısı : 495 Kayıt tarihi : 14/07/09 Yaş : 31
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (94/100) Patronus: Kurt
| Konu: Geri: >> Masa 3 Perş. Tem. 23, 2009 1:39 am | |
| Angelina ve Sean cisimlenerek domuz kafasının önüne geldiler.Angelina yavaşça kapıyı açtı ev beraber içeri girip en kuytu köşedeki masaya oturdular.Onları görenler genelde şaşkın bir ifadeyle baka kalıyorlardı.Angelina çevreye hiç bakmadı ve Sean'in de bakmadığını umut etti.Bir cin-tonik istedi ve bacak bacak üstüne attı."Herkes bize mi bakıyor yoksa bana mı öyle geliyor?"ıdedi Sean'e.Sean'da bir cin-tonik istedikten sonra "Tabii ki bize bakıyorlar.Ben Lord Sende Lady'sin unuttunmu ?Bizim böyle biryere nasıl geldiğimizi düşünüyor olmalıdırlar bence." dedi ve güldü.İçkileri gelmişti.Sean bir yudum aldı ve Angelina'nın elini tuttu. | |
|
| |
Lachlan Telford Seherbaz
Gerçek İsim : Ali Mesaj Sayısı : 242 Kayıt tarihi : 16/07/09 Yaş : 28
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (93/100) Patronus: Cehennem Köpeği
| Konu: Geri: >> Masa 3 Perş. Tem. 23, 2009 2:00 am | |
| Chris domuz kafasında biraz kafa dinlemeye gelmişti. Ortalıkda kalabalıkdı.. Ama Chris'in gözüne iki kişi çarptı. Kadına yürüyerek yaklaştı... Hatırlayamadı onları. Biraz daha yürüdü. Evet "Onlar"dı. Gelecek Postası'nda görmüştü bu yüzleri. Bunlar Lady idi. Yanındaki de Lord'du. Chris Lady'e ve Lord'a yüzü dönük şekilde "Merhaba..." dedi...Chris hemen sandalye çekti kendine. Lady'nin karşısına oturdu. Domuz Kafası Çalışanı'na "Üç ateşviskisi" dedi. Ateşviskisi geldiğinde Chris hemen yudumlamaya başlamıştı. Kafası bulanıktı. Biraz fazla içtiğini oda fark ediyordu. Ama tutamıyordu kendisini. "Ben içmiyeyimde kim içsin" diye konuşuyordu kendi kendine içinden...
En son Christopher Maximus Black tarafından Perş. Tem. 23, 2009 2:02 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Vincent Valentine
Gerçek İsim : Beycan Mesaj Sayısı : 554 Kayıt tarihi : 12/07/09 Lakap : Vince, Vala
| Konu: Geri: >> Masa 3 Perş. Tem. 23, 2009 2:01 am | |
| Herakles seherbaz bürosundan domuz kafasında ölüm yiyen olduğu bilgisi üzerine bir hışımla hemen domuz kafasının önüne cisimlendi.Haber verebildiği herkese haberi yaymıştı ama yanında sadece Charlie vardı.Çünkü bu haber yalan olabilirdi herkezi ayağa kaldırmanın bir manası yoktu.Charlie ile içeri girdikten sonra Herakles içeri bir göz attı ve işte ordalardı hemde sadece ölüm yiyen değil bunlar Lord ve Lady ydi.Herakles hemen asasını hazırladı | |
|
| |
Marquéz Slorkié Karanlık Lord
Gerçek İsim : güven Mesaj Sayısı : 205 Kayıt tarihi : 11/07/09 Yaş : 32
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (99/100) Patronus:
| Konu: Geri: >> Masa 3 Perş. Tem. 23, 2009 2:07 am | |
| Charlie dükkanı kapamıştı. Tozlu raflar çok kötü görünse de sorun olmuyordu. Buranın böyle bir görüntüsü vardı. Asa dükkanı sahibi olmayı seviyordu. Bu arada etrafında birşey hissetti. Bir patronustu bu Domuz kafasında ölüm yiyen olduğunu bildiriyordu. Charlie hemen cisimlendi. Yanında Herakles duruyordu. Genç Baş Seherbaz resmi kıyafetleriyle ilerliyordu. Charlie yanına gitti ve birlikte içeriye girdi. Oradalardı. Lady ve Lord. Charlie Herakles'e baktığında asasını hazırlıyordu. Hemen asasını kaldırdı. | |
|
| |
Angelina Lucifer Miller
| Konu: Geri: >> Masa 3 Perş. Tem. 23, 2009 2:16 am | |
| Angelina birden saldırmaya geldiklerini fatk etti ve hızlı bir şekilde ayağa kalkıp masayı yıktı.Asasını sütyeninden çıkardı ve Sean'e baktı.Asasnı seherbaza tuttu ve "Petrificus Totalus "diye fısıldadı karşısındaki sarısın seherbaza doğru.Angelina kendini biraz geriye çekti ve asasını hafif arkasına aldı. | |
|
| |
| Konu: Geri: >> Masa 3 Perş. Tem. 23, 2009 2:21 am | |
| Sean hiç yerinden kalkmadan "Kim olduğunuzu sorabilirmiyim.Size oturabilirsiniz dediğimi hatırlamıyorum"dedi ve adamı itti.Angelina birden ayağa kalktı ve asasını çıkartarak "Petrificus Totalus" dedi.Sean birden ayağa fırladı.Arkasında asa dükkanı sahibi Charlie duruyordu.Sean Charliye ve yanındaki seherbaza baktı.Bu baş seherbaz Herakles Daimon'du.Onlara bakıp gülerek "Merhaba çocuklar.Bugün çok şıksınız." dedi ve bağırdı "Sersemlet" . | |
|
| |
Vincent Valentine
Gerçek İsim : Beycan Mesaj Sayısı : 554 Kayıt tarihi : 12/07/09 Lakap : Vince, Vala
| Konu: Geri: >> Masa 3 Perş. Tem. 23, 2009 2:23 am | |
| Herakles karşısındaki güzel Lady den gelen kilitleme büyüsüne karşı sadece yana kaydı ve -Bütün yapabileceğiniz bumu güzel bayan diyerek.Asasını Lady ye doğrulttu ve -İncarcerous die haykırdı | |
|
| |
| Konu: Geri: >> Masa 3 Perş. Tem. 23, 2009 2:44 am | |
| Charlie Herakles le birlikte savasıyordu fakat kendisine gelen sersemletme büyüsünü Herakles yüzünden duyamamıştı,Herakles onun dikkatini dağıtıyordu ve büyüyü gördükten sonra engelleyemeyeceğini anladı , sadece içinden "nalet olası Herakles"diye geçirdi ve büyü ile sersemledi. | |
|
| |
Lachlan Telford Seherbaz
| Konu: Geri: >> Masa 3 Perş. Tem. 23, 2009 2:59 am | |
| Chris Lord'un kendisine yaptığı hareketden hiç hoşlanmamıştı. Kıkırdadı. Sinsi bakışları Lord'un üstündeydi. Chris Charlie ve Herakles'e bakarak saldırıyorum işareti verdi. Chris aniden beklenmez bir şekilde haykırdı: "Expelliarmus!" diye. Domuz kafasındaki herkes kaçmaya başlamıştı. Chris gözleri Lord'un kilerle karşı karşıyaydı. O hareketi yaptığına adeta pişman ettirecekti onu Chris. Lord'a doğru beyaz ışık gittikçe Chris'in yüzünde tebessüm belirtileri oluşuyordu... | |
|
| |
Vincent Valentine
| Konu: Geri: >> Masa 3 Perş. Tem. 23, 2009 3:01 am | |
| Herakles Charlie nin sersemlediğini görünce hemen yanına gidip onu almaya karar verdi Lady zaten bir şey yapamazdı Heraklesin büyüsü onu sarmıştı fakat Chrisi bir süre Lord la bırakmak zorundaydı.En azından Herakles Lady ye karşı olan düelloyu kazanmıstı.Herakles bir anda Charlienin anına çökerek onu aldı ve bi "pof" sesiyle bakanlığa döndü...
En son Herakles Daimon tarafından Perş. Tem. 23, 2009 3:24 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
| Konu: Geri: >> Masa 3 Perş. Tem. 23, 2009 3:18 am | |
| Sean baş seherbazla karşılaşırken yanadn gelen "Expelliarmus" u görmemiş ve asasını düşürmüştü.Cüppesinin cebinden yedek asasını çıkartıp adama bakarak "Sersemlet" dedi . | |
|
| |
Lachlan Telford Seherbaz
| Konu: Geri: >> Masa 3 Perş. Tem. 23, 2009 3:28 am | |
| Chris kendisine yönelen ışığı fark etti. Geç olmadığını düşünerek hemen eliyle masanın üstüne zıpladı. Bir çatırtı sesiyle masa kırıldı ancak Chris hala dengedeydi. Lord'a baktı tekrar. Ve ağzından sözler dökülüyordu. "Sersemlet" diye...Chris onun gözlerinin ezilişini izlemeyi o kadar çok istiyordu ki... | |
|
| |
| Konu: Geri: >> Masa 3 Perş. Tem. 23, 2009 3:34 am | |
| Sean kendine gelen sersemletmeyi görünce hemen bir adım yana kayarak güldü.Adama bakarak "Bende seni birşey sanmıştım yapma lütfen bu kadar acınacak olamazsın"dedi ve "Accio asa"dedi elini kaldırdı.Asıl asası elindeydi.Hemen Lady'yhe dönüp "Ennervate" dedi.Lady yavaşça kendine gelmeye başladı.Sean adama bakarak "İsmini öğrenebilirmiyim genç adam" dedikten sonra güldü.Ardından "Sersemlet" diye bağırdı. | |
|
| |
Lachlan Telford Seherbaz
| Konu: Geri: >> Masa 3 Perş. Tem. 23, 2009 3:40 am | |
| Peter hızlı bir şekilde sağa kaydı. Ve Lord'a "Oov... Sinek mi vızırdadı?" Peter bu alaycı tavrından sonra hemen "Bombarda" diye haykırdı. Lord'la ölene kadar düello yapabilirdi. O kadar sinirliydi yani... | |
|
| |
Angelina Lucifer Miller
| Konu: Geri: >> Masa 3 Perş. Tem. 23, 2009 3:42 am | |
| Angelina kendine geldi ve asasını Chris'e doğru yöneltip"Octificus Totalus"diye bağırdı ve derin bir nefes aldı aklından cisimlenmek geliyordu ama bunu Sean'e nasıl belli edeceğini bilmiyordu.Yavaşça Sean'e yaklaştı. | |
|
| |
| Konu: Geri: >> Masa 3 Perş. Tem. 23, 2009 3:45 am | |
| Sean Gelen "Bombarda" büyüsünü asasının tek hareketiyle nötralize etti.Sonra adama bakıp pis pis sırıtarak "En iyi büyün bumu yumurcak.Hadi beni eğlendirirsin sanıyordum." ded. ve "Crucio" diye fısıldadı. | |
|
| |
Lachlan Telford Seherbaz
| Konu: Geri: >> Masa 3 Perş. Tem. 23, 2009 3:49 am | |
| Chris zorlanıyordu. 2'ye 1 kişiydi. Lord adaletsizdi sonuçda... Lord'un tırsaklığını anlıyordu buradan. Heralde tek başına Chris'le başa çıkamayacağını anladı. Chris hafif kıkırdadı. Kendisinin bu duruma dayanamayacağını düşündü Peter. Lady'nin yolladığı büyüden sağa zıplayarak kurtuldu. Biraz ardındanda Lord büyü yolladı. Onun ışığındanda sola 3 büyük adım atarak kurtuldu. Sonra duvarlara doğru "Bombarda Maxima" dedi. Dışarı çıkıp oradan cisimlendi... OUT: Duvar karşılık veremeyeceği için hemen büyü geçerli sayılıyor | |
|
| |
| Konu: Geri: >> Masa 3 Perş. Tem. 23, 2009 6:01 pm | |
| Out: Benim Mesajımı Kim Değiştirdi? Sersemlemiş sayabilirsiniz. Fakat mesajımı değiştirmeye hakkınız yok. | |
|
| |
Vincent Valentine
| Konu: Geri: >> Masa 3 Perş. Tem. 23, 2009 9:54 pm | |
| out:Özür dilerim ben değiştirdim benim çıkmam gerekiyordu hemde sanırım senin netin kopmuştu özür dilerim.Bu gün devam edicetik. Tekrar özür dilerim | |
|
| |
George Crownie Hogwarts Müdürü
Gerçek İsim : umut. Mesaj Sayısı : 1989 Kayıt tarihi : 11/07/09 Yaş : 32 Lakap : geo.
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (100/100) Patronus: Mantikor
| Konu: Geri: >> Masa 3 Cuma Tem. 24, 2009 6:22 am | |
| Out: Sorun yok Devam edin! | |
|
| |
| >> Masa 3 | |
|