Ateş Oku RPG ~~ Hogwarts
Merhaba

Foruma Hoşgeldiniz

Kayıt Olduktan Sonra Rütbe Seçmelisiniz. Ve Daha sonra Lejant Oluşturmalısınız;
Ateş Oku RPG ~~ Hogwarts
Merhaba

Foruma Hoşgeldiniz

Kayıt Olduktan Sonra Rütbe Seçmelisiniz. Ve Daha sonra Lejant Oluşturmalısınız;
Ateş Oku RPG ~~ Hogwarts
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ateş Oku RPG ~~ Hogwarts

AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yapKapı

Masa-2

2 posters
YazarMesaj
Federico Tyrus

Federico Tyrus

Lakap : Feddy

Masa-2 Empty
MesajKonu: Masa-2   Masa-2 Icon_minitimePaz Tem. 19, 2009 4:18 am

"Çatlak Kazanın en sevimli bölümüydü onun için.Bütün herkesin geçek yüzünü görmüştü artık kimseden korkmuyordu.Zaten ne yapabilirlerdiki Az sayıda kişi için gerçekten inanılmaz bir geceydi ve bitmeyecekti çünkü o artık bir ölüydü.Geride zaten çok kişi bırakmamıştı.Ama o genç ruhu bunu hak etmiyordu.Artık Çatlak kazanda dolaşan basit bir hayalet olacaktı ama kimse unutmasın o sizi her zaman izliyor olacak....
Federico Tyrus"

Diye yazıyordu yerde kanla son nefesini verirken Federico,Gerçekten de dayanacak gücü kalmamıştı.Ve sonunda tabiki de ölmüştü.Tek Düşündüğü ise Babası ve Melanie'di.Sadece tek pimanlığı ise Küçükken babasının sözüne inanmamasıydı.Belki inansa şimdiye seherbaz olacaktı,ama kader işte kim engelleyebilirki

NOT : Güzel Bir maceraydı millet sizleri de tanıdığım için mutluyum.En azından madalyonun öbür yüzünü de görmüş olduk Lütfen bu konuyu silmeyinde burda rp yapcaklar beni hatırlasın oldumu ? Hadi İyi Geceler...
Paul S. Tyrus

Paul S. Tyrus

Masa-2 Empty
MesajKonu: Geri: Masa-2   Masa-2 Icon_minitimePaz Tem. 19, 2009 4:32 am

Paul bütün olan biteni izlemişti köşedeki masasından uçarı oğlu Lord ve 2 yandaşıyla savaşmıştı sırf sevgisi için sonuçu ise 5 Sectumsepra saydığı kadarıyla 2 tane de Adava lanetiydi.Paul hiç vicdan azabı duymuyordu ara girmediği için çünkü Paula göre insan;
Onuruyla yaşamalı savaşmalı ve ölmeliydi ve uçarı oğlu Paulun bu isteğini bilmesede yerine getirmişti zaten bi insana her gördüklerinde:
-Aaaa biz bunu yeniyoduk babası geldi kurtardı hep babasına güvenir zatendemesi insan için ölümden beterdir.Paul yavaşca yerdeki ölüye yaklaştı ve şöyle dedi:
-Kadere karşı gelinmez insan seçimleriyle yaşar ve ölür onur içinde yaşadın ve öldün
belkide benim nazarımda en büyük erdem bu seni yaptıkların şeylerden dolayı suçlamıyorum ve kınamıyorum ölüm yiyende olsan seherbazda olsan sen benim oğlumsun ve seni affetdiyorum Federico Tyrus artık huzura er
dedi ve asasını çıkardı ve birşeyler mırıldandı ortalık eskisinde de temizti Federico'nun sözleri duvarı kazınmıştı artık hiç silinmiycekti.Ceset ise muammaya karışmıştı.Ruhun yeri belliydi Çatlak kazan...

Masa-2
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» -Masa 1
» >> Masa 1
» >> Masa 2
» >> Masa 3
» Masa-1......