Victor biçim değiştirme dersi için kütüphanede kitabını okurken Carme'ni görmüştü:
''Hey! Carmel''demişti bağırarak kütüphanede.Herkes ona bakmıştı.Vic hiç utanmamıştı çünkü carmeni gördüğü mutluluktan gözleri sadedce Car'ı görüyordu.Car masasıan doğru yaklaştı:
''Efendim Bitanem''demişti masum bir ifadeyle
''Seni özlemişim bitanesi.Hangi dersi çalışmaay geldin''
''Biçim değiştirme''
''Ne büyük bir şans bende o dersi çalışıyorum beraber çalışalım mı?''
''Olur hayatım.''
demişti.Biran önce hızlıca derse başladılar.Car herzamanki gibi her konuda bilgiliydi bundada bilgili olucaktı tabiki de.Vic büyük bir cesaretlik gösterip Car'ın elini tuttu.Car kıpkırmızı kesilmişti nefes alıp verişi hızlanıyordu sanki eli bir tüy bulutunun içine konmuş gibiyidi.Derse devam ettiler.Vic çok memnundu Çünkü Car gerçektende iyi bir öğretmendi ve onla geçen zaman onun için çok eğlenceliydi.Zaman geçtikeç birbirlerien daha yakınlaşıyorlardı.Artık Vic çok rahattı ve eli Car'ın belindeydi.Car'ın yüzünü tutarak yavaşça kendien çevirdi ve uzun bir süre ona baktı.Car ne olucağını analyınca biraz utanmıştı ve bakışları yere bakıyordu utancından o ne olduğunu anlayamadan Vic onun bir hışımla yakalayıp öpüyordu.Vic soluğu kesilmişti ve mutluydu.Car ise şaşkındı.Vic ıslanmış duduaklarını ondan geri çekerken,Car çok utanmıştı
''Carlen Bu kadar utanacağını bilseydim gerçekten yapamzdım''dedi Güleçli bir tavırla
''Hiçte utanmadım Victor Untouched saçmalıyorsun''dedi
''Carlen Hayatım sen gerçektende kötü bir yalancısın''dedi ve ona sımsıkı sarıldı ve kulağına güzel bir şekilde fısıldadı:''Seni Seviyorum Carlen''dedi yumuşacık sesiyle ev arıdan şöyle dedi
''Bu kadar olay ikimizide yeter bence ''dedi
''Sadece bunun içinmi beni seviyormuş gibi davrandın''dedi kzıgın bir tavırla Car.Victor kıkırdıyordu
''Hayır Bitanem.Ben ders için sölemiştim''dedi ve göz kırptı Car'a
''Ben gitmeliyim Hayatım sonra görüşürüz''
''Görüşürüz Bitanem Seni Seviyorum''