Ateş Oku RPG ~~ Hogwarts
Merhaba

Foruma Hoşgeldiniz

Kayıt Olduktan Sonra Rütbe Seçmelisiniz. Ve Daha sonra Lejant Oluşturmalısınız;
Ateş Oku RPG ~~ Hogwarts
Merhaba

Foruma Hoşgeldiniz

Kayıt Olduktan Sonra Rütbe Seçmelisiniz. Ve Daha sonra Lejant Oluşturmalısınız;
Ateş Oku RPG ~~ Hogwarts
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ateş Oku RPG ~~ Hogwarts

AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yapKapı

Buluşma...

2 posters
YazarMesaj
Victor Gatés

Victor Gatés

Gerçek İsim : Atilla
Lakap : ZuzaylıxD

Buluşma... Empty
MesajKonu: Buluşma...   Buluşma... Icon_minitimePerş. Ara. 31, 2009 12:55 am

Victor biçim değiştirme dersi için kütüphanede kitabını okurken Carme'ni görmüştü:
''Hey! Carmel''demişti bağırarak kütüphanede.Herkes ona bakmıştı.Vic hiç utanmamıştı çünkü carmeni gördüğü mutluluktan gözleri sadedce Car'ı görüyordu.Car masasıan doğru yaklaştı:
''Efendim Bitanem''demişti masum bir ifadeyle
''Seni özlemişim bitanesi.Hangi dersi çalışmaay geldin''
''Biçim değiştirme''
''Ne büyük bir şans bende o dersi çalışıyorum beraber çalışalım mı?''
''Olur hayatım.''
demişti.Biran önce hızlıca derse başladılar.Car herzamanki gibi her konuda bilgiliydi bundada bilgili olucaktı tabiki de.Vic büyük bir cesaretlik gösterip Car'ın elini tuttu.Car kıpkırmızı kesilmişti nefes alıp verişi hızlanıyordu sanki eli bir tüy bulutunun içine konmuş gibiyidi.Derse devam ettiler.Vic çok memnundu Çünkü Car gerçektende iyi bir öğretmendi ve onla geçen zaman onun için çok eğlenceliydi.Zaman geçtikeç birbirlerien daha yakınlaşıyorlardı.Artık Vic çok rahattı ve eli Car'ın belindeydi.Car'ın yüzünü tutarak yavaşça kendien çevirdi ve uzun bir süre ona baktı.Car ne olucağını analyınca biraz utanmıştı ve bakışları yere bakıyordu utancından o ne olduğunu anlayamadan Vic onun bir hışımla yakalayıp öpüyordu.Vic soluğu kesilmişti ve mutluydu.Car ise şaşkındı.Vic ıslanmış duduaklarını ondan geri çekerken,Car çok utanmıştı
''Carlen Bu kadar utanacağını bilseydim gerçekten yapamzdım''dedi Güleçli bir tavırla
''Hiçte utanmadım Victor Untouched saçmalıyorsun''dedi
''Carlen Hayatım sen gerçektende kötü bir yalancısın''dedi ve ona sımsıkı sarıldı ve kulağına güzel bir şekilde fısıldadı:''Seni Seviyorum Carlen''dedi yumuşacık sesiyle ev arıdan şöyle dedi
''Bu kadar olay ikimizide yeter bence ''dedi
''Sadece bunun içinmi beni seviyormuş gibi davrandın''dedi kzıgın bir tavırla Car.Victor kıkırdıyordu
''Hayır Bitanem.Ben ders için sölemiştim''dedi ve göz kırptı Car'a
''Ben gitmeliyim Hayatım sonra görüşürüz''
''Görüşürüz Bitanem Seni Seviyorum''
Valeria Nerissa Wesley
Sihirli Yaratıkların Bakımı Profesörü
Sihirli Yaratıkların Bakımı Profesörü
Valeria Nerissa Wesley

Gerçek İsim : Ebru.

Karakter Bilgileri
Rol Puanı:
Buluşma... Left_bar_bleue100/100Buluşma... Empty_bar_bleue  (100/100)
Patronus: Beyaz Leopar

Buluşma... Empty
MesajKonu: Geri: Buluşma...   Buluşma... Icon_minitimePerş. Ara. 31, 2009 10:09 pm

Vcitor ile yeterince yalnız kalamıyordu. Ve onu kütüphanede görünce çok sevinmişti. Onunla beraber herşeyi yapmaya hazırdı. Beraber ders çalışıyor gibi görünselerde Vcitorun amacının başka olduğu belliydi. Ona gittikçe yaklaşmış ve en sonunda amacına ulaşmıştı. Carlen' i öpmüştü. Carlen utanmıştı ve bunun için biraz da olsa erken olduğunu düşünüyordu. Kızarmıştı her zaman ki gibi. Victorun onu bırakmaya niyeti yoktu anlaşılan. Carlen de karşılık vermişti. Bu Victor'u memnun etmiş gibi görünüyordu. Victor çekilmişti. Ve gitmesi gerektiğini söylüyordu. Carlen her ne kadar 'Gitme benimle birlikte kütüphane de kal' demek istese de sadece 'Görüşürüz Bitanem Seni Seviyorum' diyebilmişti. Keşke Carlen'in yüzüne bakınca kalmasını istediğini anlayabilseydi. Ama bu çok düşük bir ihtimaldi. Kafasını kitaba çevirip üzgün bir şekilde ders çalışmaya devam etti.
Victor Gatés

Victor Gatés

Gerçek İsim : Atilla
Lakap : ZuzaylıxD

Buluşma... Empty
MesajKonu: Geri: Buluşma...   Buluşma... Icon_minitimeC.tesi Ocak 02, 2010 12:20 am

Aslında Victor Carle'nin üzüldüğünü anladı ama yapamsı gereken işleri vardı işlerini bir 30 dakka içinde halledip kütüphaney gelmişti
''Carlen Hayatım ben geldim''dedi ve Carlenin suratındaki o gülümseme aklında hiç silinmeyecekti Victor'un.
''Hoş geldin hayatım.İşlerin Ne kadarda Çabuk Bitti?''
''Seni bir saniye bile bırkamak hiç içimden gelmediği için işleri çabucak hallettim hayatım''dedi büyük bir sırıtışla.
''Çok düşüncelisin hayatım.''
''Tabi ki de öle olucak bitanesi Seni seviyorum dersin bittiyse dışarda takılalım biraz nasıl olur hayatım?''dedi Carlenin cevabını sabırsızlıkla bekliyordu

Buluşma...
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Buluşma....
» Buluşma
» Buluşma
» Köşkte Buluşma
» Geciken Buluşma