Ateş Oku RPG ~~ Hogwarts
Merhaba

Foruma Hoşgeldiniz

Kayıt Olduktan Sonra Rütbe Seçmelisiniz. Ve Daha sonra Lejant Oluşturmalısınız;
Ateş Oku RPG ~~ Hogwarts
Merhaba

Foruma Hoşgeldiniz

Kayıt Olduktan Sonra Rütbe Seçmelisiniz. Ve Daha sonra Lejant Oluşturmalısınız;
Ateş Oku RPG ~~ Hogwarts
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ateş Oku RPG ~~ Hogwarts

AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yapKapı

Buluşma

2 posters
YazarMesaj
Claudia Bauwens
Sihir Bakanı Yardımcısı
Sihir Bakanı Yardımcısı

Gerçek İsim : Yağmur
Lakap : Ess.

Karakter Bilgileri
Rol Puanı:
Buluşma  Left_bar_bleue95/100Buluşma  Empty_bar_bleue  (95/100)
Patronus:

Buluşma  Empty
MesajKonu: Buluşma    Buluşma  Icon_minitimePerş. Ağus. 12, 2010 6:28 pm

Genç cadı cisimlendiği sırada 'pop' sesi bütün sokakta yankılandı. Sadece binaların ışığı sayesinde aydınlanan sokakta kendisinden başka kimsenin olmaması sık rastlanılan bir şey değildi. Etrafta duyulan tek ses rugan ayakkabılarının sesini gölgeleyen kahkahalardı. Kahkahaların nereden geldiğini anlamak için birkaç saniye etrafa bakındı, bir deste büyücünün ellerinde kaymak birasıyla kahkaha atarak oturdukları üç süpürgeye iğrenerek baktı. Belki de bakanla buluşmak için yanlış bir yer seçmişlerdi. Şanslarının yanında olup etrafta kimsenin olmayacağını umarak yanılmışlardı anlaşılan. Kapı gıcırdayarak açılırken hiç kimse ona bakmadı, etraf o kadar gürültülüydü ki bu hareketi anlaşılmamış gibiydi. Dikkatin üzerinde olmamasından yararlanarak olabildiğince hızlı bir biçimde kendisini en köşedeki masaya attı. Cam kenarında bir yer olmasına rağmen dışarıyı göremezdiniz. Çünkü camlar fazlasıyla kirliydi. Birkaç kelimesiyle etrafın parıl parıl olacağını bilen çatlak kazan sahibinin buna cüret bile etmemesi gerçekten sinir bozucuydu. Sandalyesini camdan uzaklaştırarak eliyle sessizce ritim tutmaya başladı. Gerginliğinin tek nedeni Sihir Bakanıyla buluşacak olmasıydı, elbette bu olay herkesi gerecek bir durumdu ama Ess'te etkisi çok daha büyük olmuştu. Tipik bir Ravenclaw öğrencisi olduğundan zamanının çoğunu bakanlıkta geçirirdi. Evine gidip boş boş zaman geçireceğine dosyalarının arasında boğulmayı tercih ederdi, gözlerinin altındaki mor-kahverengi halkaların nedeni de buydu aslında.

Düşüncelere o kadar dalmıştı ki yanı başında bekleyen garsonu adam öksürdüğünde farketti. Soğukkanlılığını bozmadan siparişini verdi, üç süpürge çoğu zaman buluşmak için seçtikleri yerlerdendi. Aslında Ess böyle halka açık yerler yerine bakanlıkta görüşmeyi tercih edeceğini defalarca dile getirse de bakanlıkta çalışanlar halk arasında görülmenin onlar için daha yararlı olacağını öne sürerek bu fikrini önemsememişlerdi. Bu sezonunun çoğunu Hogwarts'ta geçirmişti ve bunun daha çok uzun bir süre daha böyle geçeceğini biliyordu, işini sevmesi onun için oldukça yararlı bir şeydi. Etrafta gezerken 7 yıl önceki anılarını hatırlayabiliyordu. Aslına bakarsanız çocukluğunun çoğunu haşarılıkları yüzünden ceza alarak geçirdiğinden bu onda ters bir tepki yapmış ve onun zamanındaki moruklar gibi öğrencileri azarlayıp ceza verme gibi epey büyük bir istek doğmuştu içinde. Mesleği açısından kötü olacak bu özelliği olabildiğince gölgelemeye çalışıyor ve çoğu zamanda bunu başarabiliyordu.

Masaya konulan Kaymak Birasının sesi ürküp elinin istemsiz bir biçimde asasına yönelmesine neden olmuştu. Son günlerde çoğu zaman tetikteydi. En ufak bir sesti eli cübbesinin cebine gidiyordu. Muggle'lara gösterdiğiniz zaman dandik tahtadan bir çubuk olarak betimleyecekleri asanın her şeyi birkaç saniyede değiştiriyor olması çok ilginçti. Elini hışımla cebinden çekip bardağı kavradı, kaymak birasından küçük bir yudum alırken büyükbabasının reşit olduğunda ona armağan ettiği altın saate baktı. Daha geleli on dakika olmuştu sözleştikleri saate az kalmıştı, sihir bakanının biraz sonra geleceğine emindi. Yüksek konumdaki büyücülerin garip bir takıntısı da dakik olmalarıydı, Ess gibilerinse takıntısı erken gelip bekletmemekti. Etrafa göz gezdirdi, her şey aynıydı. Eskimiş duvarlar, oturduğunuz zaman gıcırdayan ve her an çökecek gibi olan sandalyeler. Gözleriyle diğer büyücü ve cadıların hareketlerini izledi, herkesin ne kadar sakin olduğunu görünce sandalyesindeki duruşunu değiştirip rahatlamaya çalıştı. Sürekli diken üzerinde oturuyormuş gibi durmaktan sıkılmıştı açıkcası. Gözlerini kapıya doğru dikerken Eva'nın şu anda ne yaptığını merak etti. Kız kardeşi Ravenclaw 5. sınıf öğrencisiydi, onun mezun olduğu binada okumasından içten içe garip bir biçimde gurur duyuyordu. Annesi ve babası öldükten sonra hayatındaki en değerli varlık olmuştu. Aslına bakarsanız her zamanda öyleydi.
Rosepery De Querin
Gelecek Postası Sahibesi
Gelecek Postası Sahibesi
Rosepery De Querin

Gerçek İsim : Yüzüklerin Efendisi
Lakap : Lotriçe.

Karakter Bilgileri
Rol Puanı:
Buluşma  Left_bar_bleue97/100Buluşma  Empty_bar_bleue  (97/100)
Patronus:

Buluşma  Empty
MesajKonu: Geri: Buluşma    Buluşma  Icon_minitimePerş. Ağus. 12, 2010 7:16 pm

Sihir Bakanlığı'nda işler fazlasıyla yoğundu. Odam bir türlü boş kalmıyordu. Sakince çalışabileceğim kendime ait bir oda değil, sanki yolgeçen hanıydı. İşlerin üst üste gelmesi bir yana Bakanlıkta dolaşan o iğrenç dedikodulara artık kulak asmıyordum. Herkes genç olduğum için bana farklı bakıyor, beni postalamak için elinden geleni yapıyordu. Onlar ne kadar aksiyse ben onlardan çok daha fazla aksiydim. Tuttuğumu koparmak gibi bir huyum vardı, inatçıydım bir kere. Düşüncelerimden sıyrılarak saatime baktım. İkiye geliyordu. Marguriette ile bir randevum vardı. Geç kalmak istemezdim, öyle değil mi? Çantamı sandalyemden alarak odadan çıktım. Bakanlık'ın koridorlarında hızlı adımlarla yürümeye başladım. Sanki her şey bana soğuktu, duvarlar bir anda beni içine çekecek gibiydi. Durdum derin bir nefes alarak koşmaya başladım. Bu kötü binadan bir an önce çıkmalıydım. Topuklu ayakkabılar koşmama biraz engelli, elbise giyince de adım atmakta zorlanıyordum. Fakat en sonunda kendimi dışarı atabilmiştim. Üç Süpürge'ye gitmem gerekiyordu. Siyah gözlüklerimi gözüme geçirerek etrafa biraz göz gezdirdim. Sakin bir köşeye doğru adımlarımı yönlendirdim. Kimsenin bana bakmadığı bir sırada cisimlendim.

Cisimlenmeyi bitirdiğim sırada Üç Süpürge'nin arka tarafındaydım. Kimseler yoktu. Bu benim sevinmemi sağlamıştı, biri varken cisimlenmek hiç bana göre değildi. Kapıya doğru ilerledim ve sakince iterek içeri girdim. Havası normaldi, ne sıcak ne de soğuk. Bu ortamı daima sevmiştim, sıcacıktı çalışanları ve iş konuşmak için de uygun bir yerdi. İçeriye göz gezdirerek Marguriette'yi aradım. Evet benden önce gelmiş bir köşeye oturmuştu. Göz göze gelince gülümsedim. Ona doğru ilerledim ve yanına gelince sarılıp öptüm. Onun sandalyesine oturmasını beklerken ben de kendi sandalyemi çektim. ''Nasılsın canım'' diyerek sırıttım.

Buluşma
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Buluşma...
» Buluşma....
» Buluşma
» Köşkte Buluşma
» Geciken Buluşma