Ateş Oku RPG ~~ Hogwarts
Merhaba

Foruma Hoşgeldiniz

Kayıt Olduktan Sonra Rütbe Seçmelisiniz. Ve Daha sonra Lejant Oluşturmalısınız;
Ateş Oku RPG ~~ Hogwarts
Merhaba

Foruma Hoşgeldiniz

Kayıt Olduktan Sonra Rütbe Seçmelisiniz. Ve Daha sonra Lejant Oluşturmalısınız;
Ateş Oku RPG ~~ Hogwarts
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ateş Oku RPG ~~ Hogwarts

AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yapKapı

Buluşma....

2 posters
YazarMesaj
Javiér Acé Leonél

Javiér Acé Leonél

Gerçek İsim : Görkem
Lakap : Javi, Acé, Deadly Wild ^^

Buluşma.... Empty
MesajKonu: Buluşma....   Buluşma.... Icon_minitimePerş. Ara. 10, 2009 11:35 pm

Güzel bir gün gerçireceklerini düşünüyordu bugün. Bugün biraz daha yakışıklı çıkmak istiyordu sevgilisi Lexié'nin karşısına. O'na layık olmak istiyordu çünkü. O kadar güzel bir kızın sevgilisi olmak gerçektende zor bir işti. Nede olsa bir sürü yakışıklı çocuk vardı ve O belkide onlara gidebilirdi. Bu yüzden kendini O'na layık bir partner olmak için geliştirmesi gerekti ve bunu çok iyi biliyordu. Tuvalette saçlarına güzel bir şekil verdikten sonra malikanenin büyük koridorundan geçip kendi odasına girdi ve daha önce o büyük yatağının üstüne attığı elbiselere tekrardan baktı. Kıyafetlerini giydikten sonra hazırdı artık gitmeye. Odasının yanında duran doğum günü hediyesi olarak alınmış olan son model süpürgesini aldı ve evden dışarıya çıktı. Süpürgesine binip Lexié ile buluşacağı sisli göle gitmeye başladı. Daha önce arayıp haberleşmişlerdi nerede buluşacaklarını. Sisli göle geldiğinde yukarıdan bir şey göremediği için yere indi süpürgesiyle ve süpürgesini yere bıraktı bir an. Cebinden Iphoneunu çıkarttı ve - Aşkım - diye kaydettiği Lexié'yi aradı. O'na sora sora buldu buluşacağı yeri. O'nu zorda olsa görmeyi başardığı zaman suratına sevimli bir gülücük oluşturup O'na doğru yürümeye başladı hızlı adımlarla. Yaklaştıkça bir şey fark etmişti. Sanırım biraz geç kalmıştı buluşmaya ve Lexié çok kızgın görünüyordu. "Üzgünüm hayatım gerçekten. Sana layik olmak için biraz geç kaldım." dedi ve O'na sarılmak için kollarını açtı ve yaklaşmaya başladı yavaş yavaş. Ne tepki vereceğini tam olarak bilemediğinden direk sarılmaya korkmuştu. Sinirli birine bu hareketleri yapmak daha da sinirlendirebilirdi çünkü.
Lexié Basil Pendragon

Lexié Basil Pendragon

Gerçek İsim : Melodi
Lakap : Lex,Bas,Basil

Buluşma.... Empty
MesajKonu: Geri: Buluşma....   Buluşma.... Icon_minitimeCuma Ara. 11, 2009 12:05 am

Lexié etrafına bakınıyordu.Bir saatine bir telefona bakınarak etrafta dolanıyordu.Sıkıntıdan patlamak üzereydi."Yarım saat oldu beyefendi yok...Onu bekletmesi gereken ben olmalıydım ancak nedense o beni bekletiyor" dedi.Sinirle arkasını dönerek gelen "Üzgünüm hayatım gerçekten. Sana layik olmak için biraz geç kaldım."  sesine baktı."Evet,gerçektende biraz geç kaldın Acé.Gerçekten çok az geç kaldın ki ben burada ağaç oldum." dedi kendisine sarılmaya gelen Acé sinirle bakarak.Lexié yavaşça eliyle kendine sarılmaya gelen kolları iterek "Tanrı aşkına beni bu kadar bekletmemeliydin.Yarım saattir burada ayakta bekliyorum.Gelmeyeceğini düşünüp gitmeye hazırlanıyordum" dedi kendisine bakan Acé'e.Evet,gerçeği söylemek gerekirse gerçekten yakışıklı görünüyordu ancak Lexié'ninde ondan aşağı kalır yanı yoktu.Siyah bir elbise,topuklu ayakkabılar,siyah bir ceket ve şapkasıyla bekleyen şık bir kızı burada görecek kaç kişi sataşmadan dayanabilirdi ki?Ve o bu şekilde yarım saattir burada bekliyordu
Javiér Acé Leonél

Javiér Acé Leonél

Gerçek İsim : Görkem
Lakap : Javi, Acé, Deadly Wild ^^

Buluşma.... Empty
MesajKonu: Geri: Buluşma....   Buluşma.... Icon_minitimeCuma Ara. 11, 2009 5:30 am

"Evet,gerçektende biraz geç kaldın Acé.Gerçekten çok az geç kaldın ki ben burada ağaç oldum."
"Gerçekten üzgünüm bir tanem senin gibi güzel bir kraliçenin yanında gezmek gerçekten çok büyük bir onur ve ben o onura yakışmak için elimden geleni yapıyorum."dedi ve kafasını önüne eğdi bir an için. Morali biraz bozulmuştu gerçekten doğru söylüyordu O'nu bekletmemesi gerekiyordu hemde böyle bir yerde. O'nun gibi güzel birininin başına böyle bir yerde kötü şeyler gelebilridi doğru söylüyordu. Ama gerçekten çok üzgündü Acé ve bunu nasıl telafi edeceğini düşünüyordu aklından. Sonra aklına birkaç yol geldi ve en güzelini yapmak için kendini hazırladı. Lexié'nin önünde eğildi ve "Benim gibi bir ahmağı acaba affedebilir misiniz leydim?" dedi ve sağ elini alıp yavasca öptü ve gözlerinin içine baktı Lexié'nin. Şuan affedilmeyi her şeyden çok istiyordu. Biliyordu çünkü hatasını ve bunun telafisi için bunu yapmıştı. Esasında alışması lazımdı belkide O'nu böyle karşılamaya nede olsa Kraliyet soyundan gelen bir kraliçe adayıydı kendileri ve belkide kraliçe olduğunda O'nun hayatında Acé diye biri olmayacaktı çünkü istemeyebilirdi Acé kadar normal birini....
Lexié Basil Pendragon

Lexié Basil Pendragon

Gerçek İsim : Melodi
Lakap : Lex,Bas,Basil

Buluşma.... Empty
MesajKonu: Geri: Buluşma....   Buluşma.... Icon_minitimeCuma Ara. 11, 2009 7:46 pm

Lexié yavaşça elini tutan Acé'e baktı sakince. Onun sevimli ve birazda üzgün bakışları... Acé kendisini benim yanımda normal hissediyor olmalı diye düşündü aniden. Onu yavaşça kendine çekerek sarıldı. "Özür dilerim...Sadece biraz moralim bozuk... Bunu sana yansıtmak istemezdim. Seni seviyorum Acé" dedi hafifçe gülümseyerek. "B-ben gerçekten çok özür dilerim" dedi. Biraz moralleri bozuktu ve bunu Acé yansıtması Lexié'nin biraz canını sıkmıştı. Aslında moralinin bozulması için bile herhangi bir neden yoktu. Ancak Lexié çabuk sinirlenebilen birisiydi. Ve çabuk üzülür, çabuk ağlardı. Bu onun en kötü özelliklerinden birisiydi. Hiçbir zaman Acé'in kendi yanında kendini yabancı gibi hissetmesini istemezdi.

Buluşma....
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Buluşma
» Buluşma...
» Buluşma
» Köşkte Buluşma
» Geciken Buluşma