Ateş Oku RPG ~~ Hogwarts
Merhaba

Foruma Hoşgeldiniz

Kayıt Olduktan Sonra Rütbe Seçmelisiniz. Ve Daha sonra Lejant Oluşturmalısınız;
Ateş Oku RPG ~~ Hogwarts
Merhaba

Foruma Hoşgeldiniz

Kayıt Olduktan Sonra Rütbe Seçmelisiniz. Ve Daha sonra Lejant Oluşturmalısınız;
Ateş Oku RPG ~~ Hogwarts
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ateş Oku RPG ~~ Hogwarts

AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yapKapı

Kompartıman 6 ~

5 posters
Sayfaya git : Önceki  1, 2
YazarMesaj
Danielle Price
Slytherin IV. Sınıf
Slytherin IV. Sınıf
Danielle Price

Gerçek İsim : Gökçen.
Lakap : Dany.

Karakter Bilgileri
Rol Puanı:
Kompartıman 6 ~ - Sayfa 2 Left_bar_bleue84/100Kompartıman 6 ~ - Sayfa 2 Empty_bar_bleue  (84/100)
Patronus: Boa Yılanı

Kompartıman 6 ~ - Sayfa 2 Empty
MesajKonu: Geri: Kompartıman 6 ~   Kompartıman 6 ~ - Sayfa 2 Icon_minitimeÇarş. Şub. 24, 2010 11:27 pm

Bracken elindeki bavullarla koşturarak istasyona gidiyordu,etrafındaki tüm muggle'lar ona hayretle bakıyordu.Daha çok küçükken Hogwarts'a gideceği günü hayal edip dururdu şimdi ise heyecandan içi içine sığmıyordu.İşte olmuştu sonunda Hogwarts'a gidiyordu ama heyecanlıydı işte özellikle hangi binada okuyacağını çok merak ediyordu,abisi Kevin'e göre ya Gryffindorlu olacaktı yada Hufflepuff'lı ama abisi Gryffindor'lu olduğu için onu Gryffindor'lu olması için zorluyordu.
-'Hey pire torbası!Biraz hızlı ol trenin kalkmasına 5 dakika var'dedi abisi Kevin Bracken'in arkasından.
-'İyi ama ben ne yapayım mugglelar her taraftan fırlıyorlar'diye mızmızlandı Bracken
-'O halde sende onların önüne fırla'dedi ve pis pis sırıttı Kevin ardından Bracken'ı kolundan tutup hızla sürükledi onu.Bracken ise abisine 'Biraz yavaş'diye bagırıyordu neyseki peron 9 3/4
gelmişlerdi,demekki Bracken bağırırken duvardan geçip buraya gelmişlerdi.
-'Ahhh!Niye bu kadar hızlı gittin sanki...'diye abisine söylenmeye başladı.Trene bindiler,boş bir kompartıman ararlarken abisi Kevin;
-'Tatlım ben arkadaşlarımın yanındayım sende 6 numaralı kompartımana geç istersen orası fazla kalabalık değil'dedi Kevin ve bir an duraksadı ve neşeyle gülümseyip'Vayyy canına!Oradaki Bayan Matthew değil mi?'diye şaşkınlıkla sordu Kevin
-'Oda kim'dedi Bracken
-'Sihir Tarihi profösörü,öğreneceğin daha çok şey var ufaklık'diye dalga geçti Kevin
-'Yapma altı üstü bir yaş'
-'Sonuçta büyüğüm'dedi Kevin sevinçle tam osırada Kevin'in arkadaşlarından biri Kevin'e seslenerek;
-'Hadi Kevin gel artık'diye yanına çağırdı Kevin'ı
-'Gitmem lazım ufaklık,sonra görüşürüz'
-'Tamam görüşürüz'dedi Bracken ve ağır adımlarla 6 numaralı kompartımana doğru ilerlemeye başladı,kapıyı yavaşça açtı ve Bayan Matthew'un iki kıza sorular sorduğunu gördü ve Bayan Matthew'un sıcakkanlı biri olduğunu görünce,konuşmaya cesaret edip şöyle dedi;
-'Eğer yanınız boşsa gelebilirmiyim,diğer kompartımanlar dolu da'dedi,Bayan Matthew'de dahil diğer iki kızda ona gülümseyerek baktı,Bracken'de bu sıcak karşılamadan dolayı mutlu oldu.
Sonja De Matthew

Sonja De Matthew

Gerçek İsim : Pelin
Lakap : Son

MesajKonu: Geri: Kompartıman 6 ~   Kompartıman 6 ~ - Sayfa 2 Icon_minitimePerş. Şub. 25, 2010 10:53 pm

Kompartıman 6'da oturan iki kız Sonja'nın oturmasına izin vermişti.Bu çok kibar bir davranıştı.Genellikle öğrenciler sohbet edecekleri için profesörleri aralarına almazlardı.Yıpranmış bir koltuğa oturdu ve camdan istasyona baktı.Koşuşturan büyücüler ve cadılar birer birer trene biniyordu.Sonja kulaklarını çantasının içinden çıkardı ve en sevdiği şarkılardan biri olan ''The Love'' ' ı dinledi.Sonja kısık bir sesle şarkıyı mırıldanıyordu.Kızlar ise kendi aralarında sohbet ediyordu.Sonja kompartımanın kapısında bir kız olduğunu fark etti.''Buraya gel.'' anlamında elleriyle kızaişaret yaptı.Kız kompartımanın kapısını açtı ve utangaç bir tavırla içeriye girdi.Çok şeker bir kızdı.Sonja hiç fark etmeden gülümsedi.Kız ;
'Eğer yanınız boşsa gelebilirmiyim,diğer kompartımanlar dolu da'
Sonja gülümsedi ve ;
''Elbette!''
Dedi.Kız boş olan bir yere oturdu ve etrafına bakınmaya başladı.Kız titriyordu.Çok küçüktü.Herhalde kızın Hogwarts'taki ilk yılıydı.Sonja ;
''Merhaba ben Sonja Matthew.Bu okulda sihir tarihi profesörüyüm.Bu benim ilk senem.Ya siz?''
Dedi ve kızların cevabını bekledi.

Danielle Price
Slytherin IV. Sınıf
Slytherin IV. Sınıf
Danielle Price

Gerçek İsim : Gökçen.
Lakap : Dany.

Karakter Bilgileri
Rol Puanı:
Kompartıman 6 ~ - Sayfa 2 Left_bar_bleue84/100Kompartıman 6 ~ - Sayfa 2 Empty_bar_bleue  (84/100)
Patronus: Boa Yılanı

MesajKonu: Geri: Kompartıman 6 ~   Kompartıman 6 ~ - Sayfa 2 Icon_minitimeCuma Şub. 26, 2010 1:37 am

Bayan Matthew Bracken'e tatlı bir ses tonu ile;
-'Elbette'dedi.
Bracken ise korkak adımlarla boş olan koltuğa oturdu,Bracken boş boş kompartımanı incelemeye başladı.Bracken heyecandan titriyordu,Bracken içinden'Tamam Bracken sakin ol sen korkak değilsin hem neden korkuyorsun ki,neden heyecanlanıyorsun ki ne yapacaklar seni ısıracaklarmı yani?'diye geçirdi sonra düşündüğü şeylerin aslında çok komik olduğunu farketti ve istemsizce ufak bir tebessüm belirdi yüzünde o sırada Bayan Matthew kulaklığını çıkartıp bize doğru baktı ve kendini tanıttı;
'Merhaba ben Sonja Matthew.Bu okulda sihir tarihi profesörüyüm.Bu benim ilk senem.Ya siz?'
Demek abisi Kevin yalan söylemişti güya onu tanıyordu,nasıl hemen inanmıştı ne saftı,iyi ama Bayan Matthew'in daha ilk senesi ise onu nasıl tanımıştı sonuçta burada bir sürü öğretmen var.Tabi ya şimdi aklına gelmişti 'Öğretmenler Listesi'.Kevin'da bir zeka vardır ki hiçbirşeyi unutmazdı büyük olasılıkla(ki artık kesin)mektup'un arasında ki 'Öğretmenler Listesi' de fotoğrafını görmüştü.Bracken bunları düşünürken ince,siyah kahve tonu şaçları olan Hannah adındaki kız cevap verdi;
_'Ben Hannah Melody Lynn efendim,bu benim ikinci senem'dedi utangaç bir tavırla yanında açık tenli,kızıl saçlı olan kız ise;
_'Ben de Jessica Camelia Andrea memnun oldum efendim'dedi Jessica kibarca
Sıra Bracken'e gelmişti şimdi herkes ona bakıyordu,Bracken ise cesaretle;
_'Ben de Bracken Agaricwand,benim daha birinci senem efendim'dedi ve Bayan Matthew'in cevabını bekledi.

Kompartıman 6 ~
2 sayfadaki 2 sayfasıSayfaya git : Önceki  1, 2
 Similar topics
-
» Kompartıman 4.
» Kompartıman 8#
» Kompartıman 5.
» Kompartıman IV.
» Kompartıman 5