| Kompartıman 6 ~ | |
|
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Jessica Camelia Andrea
Gerçek İsim : Pelin Mesaj Sayısı : 37 Kayıt tarihi : 27/01/10 Yaş : 31 Lakap : PePe xD
| Konu: Kompartıman 6 ~ Çarş. Şub. 03, 2010 4:41 am | |
| Jessica Camelia, trene binmiş, biletini inceliyordu biletin üzerinde, "Kompartıman 6" yazıyordu.. Hemen yavaş adımlarla Kompartıman 6'ya ilerledi, kompartımanda kimsenin olmamasını dilemişti, Tanrım! Neden bu kadar çekingendi ki? İnsanlardan korkuyordu, ürkekti, en kısa sürede yenmesi gereken birşeydi bu. Kompartımana girdiğinde kompartıman boştu derin bir iç çekti ve yerine yerleşti, ne kadar istemesede kompartımana gelecek kişileri beklemeye başladı, ama görünürde kimse yoktu, üzerine nedense bir rahatsızlık çöktü ve gözlerini sımsıkı kapadı, tekrar açtı ve çevresine bakmaya başladı görünürde yine kimse yoktu, sıkıntı içinde belkide hiç gelmeyecek -ki bu imkansız- yol arkadaşını beklemeye başladı. | |
|
| |
Hannah Melody Lynn
Gerçek İsim : eylül Mesaj Sayısı : 506 Kayıt tarihi : 03/01/10 Yaş : 28 Lakap : Lie ne alakaysa artık xD
| Konu: Geri: Kompartıman 6 ~ Çarş. Şub. 03, 2010 6:18 am | |
| Hannah çok sinirliydi nereye gideceğini bilemiyordu ilk önce koridorda ağlamaya başlamıştı sonra gücünü toplayıp yeni bir kompartıman aramaya başlamıştı hannah ''Kahretsin her yer dolu''hannah hemen kompartıman 6'ya gözü ilişmişti hufflepuff'lu bir kız duruyordu.Hannah ilk önce utanmıştı fakat tekrar kendi kompartıman 5'e gitmek istiyordu o yüzden gücünü toplamıştı.Kapıyı biraz aralamıştı merhaba oturabilirmiyim acaba? | |
|
| |
Harry Hoghwarts
Gerçek İsim : cenk Mesaj Sayısı : 44 Kayıt tarihi : 19/12/09 Yaş : 31 Lakap : White_Wolf
| Konu: Geri: Kompartıman 6 ~ Çarş. Şub. 03, 2010 6:49 am | |
| Harry olanları görünce sakinleşti bu acı ona yettiğini anlamıştı ve Hannah kopartmandan çıkıp gitti Harry Melody nin arkasından baktı ve çantasına doğrultu içinden bir kitap alıp okumaya başladı kitabın içeriğinde arkadaşığın en önemli hazine olduğu yazıyordu Harry özet bölümüne dikkat edince hata yaptığını anladı ve Kopartmandan çıkarak Hannanın arkasından gitti ve kopartman 6 da Melody nin kolundan tutarak "Özür dilerim" dedi ve tekrar bakarak "Bir saniye beklermisin" dedi. Harry kopartmana giderek çantasından bir defter aldı ve defterin içine bir şeyler yazdı ve çantasını alarak Melody nin yanına gitti ve Melody'e bakarak "Her şey için tekrar üzgünüm bu kayığıdı al kopartmana geri dön belki ablan gelir ve kağıdı tek başına okumayı denersin" dedi ve Harry kağıdı Melody e uzattı ve Melody kağıdı aldı. Harry Kopartman 6'nın açılmış kapısından kafasını sokarak "Özür dilerim oturabilirmiyim ihtiyacım varda" diyerek boş bir yere oturdu ve gözlerini kapatarak arkasına yaslandı. Harry kağıdın içine şu cümleleri yazmıştı "Hannah Melody Lynn ismin kadar sende güzelsin sana yaptıklarm için özür diliyorum hepsi hataydı bir daha beni görmeyeceğine yemin ederim sana çünkü bir kitapta arkadaşlığın önemi anlatılıyordu sende benim için önemlisin ve senden tekrar özür dileyerek bir daha karşına çıkmamak için çalışmacağım Sevgiler Harry." | |
|
| |
Hannah Melody Lynn
Gerçek İsim : eylül Mesaj Sayısı : 506 Kayıt tarihi : 03/01/10 Yaş : 28 Lakap : Lie ne alakaysa artık xD
| Konu: Geri: Kompartıman 6 ~ Çarş. Şub. 03, 2010 7:03 pm | |
| Hannah çok sinirlenmişti o kadar sinirlenmişti ki hiç söylemediği bir lafı söylemişti ''Canın cehenneme harry'' Hannah sinirliydi harry'nin tekrar onu sevmesinden korkuyordu hannah harry'ye masum şekilde bakıyordu ''Hayatımdan çık harry evet eskinden sevgiliydik fakat şimdi sadece arkadaşız'' Hannah moreli bozulmuştu harry'ye bir tane karnına yumruk attıktan sonra harry'yi kompartımandan kovmuştu.Hannah'nın sakinleşmesi uzun zaman almıştı. Hannah hufflepuff'lı kıza bakıyordu.Sanırım onu korkutmuştu ''Deminki olaylar için özür dilerim'' Hannah kıza gülümsüyordu.İyi birine benziyordu belki onunla iyi arkadaş olurlardı hannah hemen olayı unuttumuştu harry için artık büyük bir kin besliyordu.''Ah merhaba ben hannah melody lynn'' Kıza kocaman gülümseyip ''Acaba adını öğrenebilirmiyim?'' | |
|
| |
Jessica Camelia Andrea
Gerçek İsim : Pelin Mesaj Sayısı : 37 Kayıt tarihi : 27/01/10 Yaş : 31 Lakap : PePe xD
| Konu: Geri: Kompartıman 6 ~ Perş. Şub. 04, 2010 4:35 am | |
| Jessica Camelia sinirli bir kız sesiyle irkildi, "Merhaba, oturabilirmiyim acaba?" Jessica Camelia biraz çekinerek, "Tabii ki oturabilirsin, bende seni bekliyordum.." Jessica Camelia biraz etrafına bakındı ve kompartımanın kapısından uzanmış sarı bir kafa gördü, yavaşça gülümsedi ve sarı kafalı çocuk kompartıman 6'ya yeni gelen bir çocuğa seslendi, "Özür dilerim, oturabilirmiyim ihtiyacım varda.." Çocuk 'Evet' gibi birşey mırıldandı ve Jessica Camelia kafasını biraz sohbet edebilmek için kıza çevirdi, kız birşeyler fısıldıyordu, "Canın cehenneme Harry!" Jessica Camelia eski sevgililer sanırım dedi içinden ve kızdan bir ses daha çıktı, ''Hayatımdan çık Harry. Evet eskinden sevgiliydik fakat şimdi sadece arkadaşız..'' Kız bu sözlerin arkasından sarışının karnına müthiş bir yumruk attı ve Harry denen sarışını kompartımandan kovdu.. Jessica Camelia kıkırdıyordu, ama kızı anlayabiliyordu, daha önce bu durumu hiç yaşamamış olsada.. Kız kızı anlar değil mi? Kız başını ona doğru çevirdi ve Jessica Camelia yüzüne korkmuş bir ifade vermeye çalıştı, sanırım başarılı olmuştu ve kız sakin olmaya çalışan bir sesle, "Deminki olanlar için özür dilerim.." Kız yüzüne sımsıcak bir gülümseme yerleştirince Jessica Camelia'nın içi ısındı ve kız tatlı bir sesle konuştu, "Ah, ben Hannah Melody Lynn, acaba adını öğrenebilirmiyim?" Jessica Camelia yerinden doğruldu ve elini uzattı, "Bende Jessica Camelia Andrea, tanıştığımıza memnun oldum, sanırım bir Gryffindor'sun?" Jessica Camelia bu kadar laf söylediğine şaşırmış ama yinede gülümsüyorken yanıtı bekliyordur. | |
|
| |
Hannah Melody Lynn
| Konu: Geri: Kompartıman 6 ~ Perş. Şub. 04, 2010 5:07 am | |
| Hannah artık ağlamıyordu kalbi'de acımıyordu sanki harry'ye o lafları söylerken bütün nefretini dökmüştü hannah gerçekten rahatlamıştı.Hufflupuff'lu kız hannah'nın sorusuna cevap vermişti "Bende Jessica Camelia Andrea, tanıştığımıza memnun oldum, sanırım bir Gryffindor'sun?" hannah cüppesine bakmıştı ''Evet gryffindor ikinci sınıf'' hannah için jessica sıcakkanlı bir arkadaş gibi gelmişti.Aklından geçirmişti sanırsa bu ilk hufflepuff arkadaşı olcaktı. Birden kapı tekrar açılmıştı ''Birşey istermisiniz'' hannah kalktı ve birkaç galleon uzatıp ''İki kazan pastası lütfen'' hannah hemen kazan pastalarını alıp kapıyı kapatmıştı pastasını yanına koyarak ''Umarım kazan pastası seviyorsundur başka bişi'de alabilirim'' hannah jessica'nın pastasını yanına koyarak kendi pastasını isteksiz olarak yiyordu sanki birden iştahı kesilmişti. | |
|
| |
Jessica Camelia Andrea
| Konu: Geri: Kompartıman 6 ~ Perş. Şub. 04, 2010 6:47 pm | |
| Hannah Melody cüppesine baktı ve sorusunu yanıtladı, "Evet, Gryffindor 2. sınıf." Jessica Camelia kocaman gülümsedi ve, "Bende Hufflepuff 4. sınıfım." Birbirlerine gülümserlerken birden kompartımanın kapısı açıldı, Jessica Camelia merakla kapıya baktı ve bir bayan içeriye girip, "Birşey istermisiniz?" Hannah Melody hemen yerinden fırladı ve birkaç galleon verip, "İki kazan pastası lütfen!" Hannah Melody hemen kazan pastalarını alarak Jessica Camelia'nın yanına geldi ve pastayı yanına koyarak, "Umarım kazan pastası seviyorsundur başka birşeyde alabilirim." Jessica Camelia kızın bu sözlerinden sonra karnını tuttu ve guruldamasını engellemeye çalışarak, "Teşekkürler Hannah Melody, başka birşey almana gerek yok, yanımda yeterince para var ve sana borçluyum, eğer Hogwarts'ta karşılaşırsak bende sana birşeyler alacağım.." Hannah Melody'nin iştahı kesilmiş gibiydi, Jessica Camelia kendisinden dolayı olduğunu sanarak ağzını fermuarladı ve kendine lanet okuyarak kızın davranışlarını incelemeye koyuldu.. | |
|
| |
Hannah Melody Lynn
| Konu: Geri: Kompartıman 6 ~ Perş. Şub. 04, 2010 6:58 pm | |
| Hannah iştasız olarak pastasını yerken jessica'nın birşeyler söylediğini duymuştu Teşekkürler Hannah Melody, başka birşey almana gerek yok, yanımda yeterince para var ve sana borçluyum, eğer Hogwarts'ta karşılaşırsak bende sana birşeyler alacağım.." hannah lokmasını bitirirken ''Hayır bunu ben ısmarladım kendi isteğimle'' hannah pastasını bitirmeye yakın jessicnın karnın guruldamasını duymuştu hannah için biraz komik gelmişti kessinlikle utangaç bir kızdı bunu anlayabiliryordu hogwarts'a ilk gittiği zaman'da hannah öyleydi.Hannah jessica'ya bir soru sormuştu ''Hufflepuff'lu olmak nasıl bir duygu?'' | |
|
| |
Jessica Camelia Andrea
| Konu: Geri: Kompartıman 6 ~ Perş. Şub. 04, 2010 7:07 pm | |
| Jessica Camelia kızın davranışlarına bakarken Hannah Melody, "Hayır bunu ben ısmarladım, kendi isteğimle.." Jessica Camelia kocaman gülümsedi ve, "Ama yinede birşey alacağım, beni durduramazsın.." Hannah Melody pastasını bitirirken Jessica Camelia'nın karnı guruldamaya başladı ve yanakları kıpkırmızı olarak kazan pastasını yemeye koyuldu.. Hannah Melody'nin yüzüne sanki göstermemek istediği bir gülümseme yerleşmişti, Jessica Camelia içinden dünyaya niye geldiğini sorguluyorken Hannah Melody, Jessica Camelia'ya bir soru sordu, "Hufflepuff'lı olmak nasıl bir duygu?" Jessica Camelia hemen kendini düşünceler dünyasından çıkarmaya çalıştı ve sevecen olmasını umduğu bir sesle -ki öyle olmuştu-, "Gryffindor'lu olmak senin için nasıl bir duyguysa Hufflepuff'lı olmak benim içinde öyle bir duygu.."
En son Jessica Camelia Andrea tarafından Cuma Şub. 05, 2010 2:07 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Hannah Melody Lynn
| Konu: Geri: Kompartıman 6 ~ Perş. Şub. 04, 2010 7:16 pm | |
| Hannah pastasını bitirmiş duruyordu o anda jessica hannanın sorduğu soruya cevap vermişti "Gryffindor'lu olmak senin için nasıl bir duyguysa Hufflepuff'lı olmak benim içinde öyle bir duygu.." Hannah bu cevapı garip bulmuştu,''Aslında hufflepuff'lu olmak güzel bir duygudur gryffindorda sylterinli büyük düşmanların var'' vay canına ilk defa hannah duygularını bir kişiye açıklamıştı bunları daha ablasına bile söylememişti.Hannah saçından bir tutam almıştı.Hannah daha önce hiç bu durumu düşünmemişti binalar her binadan arkadaşı vardı fakat kimseye nasıl bir duygu olduğunu sormamıştı. | |
|
| |
Jessica Camelia Andrea
| Konu: Geri: Kompartıman 6 ~ Cuma Şub. 05, 2010 2:06 am | |
| Jessica Camelia doğru sözcükleri bulduğunu umut edip Hannah Melody'nin yanıtını beklemeye başladı ve Hannah Melody, "Aslında Hufflepuff'lı olmak güzel bir duygudur, Gryffindor'da Slyhterin'li büyük düşmanların var." Jessica Camelia bir ara durdu ve ne diyeceğini en sonunda bulduğunda, "Slyhterin'ler burnu havada olurlar yani hepsi değil çoğu ve bu yüzden bizde onlardan hoşlanmıyoruz, ama düşman derecesinde değiliz yani hem ilgimiz var hemde yok ve hayatınızda birkaç Slyhterin'in olması sizi neden bu kadar etkiliyor anlayamıyorum, siz okulun ünlü binalarından birisiniz, hatta bir numara bile diyebiliriz, bence Gryffindor'lu olmak harika bir duygudur ama yinede bir Gryffindor olmak istemezdim.." Jessica Camelia gülümseyerek açıklamasını bitirdi ve Hannah Melody'nin yanıtını beklemeye başladı. | |
|
| |
Hannah Melody Lynn
| Konu: Geri: Kompartıman 6 ~ Cuma Şub. 05, 2010 5:21 am | |
| Hannah hiç bu açıdan düşünmemişti evet kabulleniyordu bazı slyterinliler yoldaşlıktan'dı bazıları ise safakan delisiydi Bak sorun şu ben bir muggle doğumluyum ve bir slyterin gördüğünde naber bulanık demesiHannah elini yumruk yapmıştı yine kızmak istemiyordu Sorun muggle'lar ve safkanlar yani bence bu gerçekten çok saçma iki bağda büyü yapabiliyor fakat safkan kendilerini çok üstün görüyorlar Hannah birden kuzenini hatırladı Ee. tabi james hariç kendisi benim kuzenim olur slyterinlidir ve safkandır fakat bana bir kere bile bulanık diye çağırmadı ondan şüpem akram olması eğer akram olmasaydı sence beni böyle çağırırmıydıhannah'nın yine özgüveni gitmişti | |
|
| |
Jessica Camelia Andrea
| Konu: Geri: Kompartıman 6 ~ Cuma Şub. 05, 2010 9:17 pm | |
| Hannah Melody ellerini yumruk yapmıştı ve hissizce konuştu, "Bak sorun şu, ben bir muggle doğumluyum ve bir Slyhterin gördüğünde 'Naber bulanık?" demesi.." Jessica Camelia üzülerek konuştu, "Gerçekten kötü bir duygu olmalı, bulanığı genelde nazik insanlar söylemez ve artık sende bir cadısın bu yüzdende 'Bulanık' lakabı hiç hoş değil." Hannah Melody konuşmasına devam etti, "Sorun mugglelar ve safkanlar, yani bence bu gerçekten çok saçma iki bağda büyü yapabiliyor fakat safkanlar kendilerini çok üstün görüyorlar.." Jessica Camelia kendisini işaret ederek, "Tüm safkanlar değil, bende bir safkanım ve muggleları harika buluyorum, sizin normal hayatınızda sihir yok ve bu yüzdende birşeyleri başardığınızda içinizde duyduğunuz sevinç harika oluyor olmalı.. Ve zaten bazı safkanlar bizide azarlıyorlar, çünkü mugglelara karşı iyi davranıyoruz ve onları seviyoruz. Ama öteki safkanların düşüncelerini değiştirmek.. Biraz zor gibi görünüyor ama yinede muggle olmak harika olurdu.." Hannah Melody birden birşey hatırlamış gibi gözüktü ve, "Ee. tabi james hariç kendisi benim kuzenim olur.. Slyhterinlidir ve safkandır fakat beni bir kere bile bulanık diye çağırmadı, ondan şüphem akrabam olması eğer akrabam olmasaydı sence beni böyle çağırırmıydı?" Jessica Camelia kızın ellerini tutarak ve yüzünde annecil bir ifadeyle, "İnan bana Hannah Melody, James sana akraban olmasa bile bulanık demezdi. Çünkü o muggleların ne kadar muhteşem yaratıklar olduklarını farketmiş. Ve sen şuana gördüğüm muggleların en güzeli ve en arkadaş canlısısın.." | |
|
| |
Hannah Melody Lynn
| Konu: Geri: Kompartıman 6 ~ Cuma Şub. 05, 2010 9:51 pm | |
| Hannah "İnan bana Hannah Melody, James sana akraban olmasa bile bulanık demezdi. Çünkü o muggleların ne kadar muhteşem yaratıklar olduklarını farketmiş. Ve sen şuana gördüğüm muggleların en güzeli ve en arkadaş canlısısın.." bu kelimeleri duyunca özgüveni gelmişti kompartıman biraz sıcak olduğunnu fark edince kravatını gevşetmek istemişti fakat hannah kravatını kompartıman 5'de olduğunu fark edince üzülmüştü içinden *kahretsin* hannah jessica'ya gülümseyip ''Aa lütfen bekle kompartıman 5'de alacağım bir eşya varda. hanah hemen yerinden fırlayıp kapıyı nazikçe kapatmıştı bu iş onun için zor olacaktı | |
|
| |
Jessica Camelia Andrea
| Konu: Geri: Kompartıman 6 ~ Cuma Şub. 05, 2010 10:02 pm | |
| Hannah Melody bu sözlerden sonra sanki mutlu olmuş gibi gülümsedi ve iki kızda havanın sıcakladığını fark ettiler. Jessica Camelia kravatını gevşetmişti, Hannah Melody ise kravatını genişleteceği anda kravatını kompartıman 5'de unuttuğunu anladı ve tatlı bir gülüşle Jessica Camelia'ya, "Aa lütfen bekle, kompartıman 5'de alacağım bir eşya varda.." Jessica Camelia peki anlamında başını salladı ve Hannah Melody gözden kaybolmuştu, Jessica Camelia düşünceler alemine daldı, sonunda bir arkadaş edinebilmişti. Hannah Melody sıcakkanlı bir kızdı ve bunları düşünerek arkasına biraz daha yaslandı ve cam kenarından çevreyi izlemeye başladı. | |
|
| |
Hannah Melody Lynn
| Konu: Geri: Kompartıman 6 ~ Cuma Şub. 05, 2010 10:34 pm | |
| Hannah kompartımanına gelmişti kravatını çıkarıp bavuluna koymuştu hannah başını cama yaslamıştı,sessizlik bunu seviyordu hannah bu sessizliği bozmak içiin bir konu bulmaya başlamıştı acaba neyden bahsedebilerdi okul sıkıcı dersler onu bu sorulara boğmak istemiyordu.Bencede en iyisi sessizlikti kim bilir belkide bu sessiliği jessica bozardı. | |
|
| |
Jessica Camelia Andrea
| Konu: Geri: Kompartıman 6 ~ Cuma Şub. 05, 2010 10:53 pm | |
| Jessica Camelia susmaktan sıkılmıştı ve dayanamarak kafasını kurcalayan soruyu sordu, "Kardeşin varmı?" Jessica Camelia yavaşça Hannah Melody'e döndü Hannah Melody rahatlamış bir şekilde oturuyordu ve o anda Jessica Camelia tanrıya dilinin kopması için dua etti. Hannah Melody soruyu farketmiş ve yerinden doğrulmuştu, Jessica Camelia kendini sorguluyordu, neden Hannah Melody'i rahatsız etmişti.. Hannah Melody sanki bu soruyu bekliyormuş gibi gülümsedi. | |
|
| |
Hannah Melody Lynn
| Konu: Geri: Kompartıman 6 ~ Cuma Şub. 05, 2010 11:04 pm | |
| Hannah doğrulmuştu ve cevabına başlamıştı ''Evet bir ablam var ya senin'' hannah yine başını cama doğrultmuştu cam soğuktu hannah soğu severdi fakat alnındaki sıcaklık bunu hafif bir ılık ısıya çevirmişti.Hannah'nın gözü dışarıda kulağı jessicadaydı.Hannah ablasını düşünüyordu onu görmemişti hannah çok endilenmeye başlamıştı fakat hannah'nın ablası kendisine bakan biriydi ama hangi kompartımanlardaydı. | |
|
| |
Jessica Camelia Andrea
| Konu: Geri: Kompartıman 6 ~ Cuma Şub. 05, 2010 11:12 pm | |
| Hannah Melody tatlı bir sesle karşılık vermişti, "Evet, bir tane ablam var. Peki senin kardeşin varmı?" Jessica Camelia dişlerini göstererek gülümsedi ve, "Evet var adı Jennifer ama kısacası Jenny diyoruz. Kendisi bir baş belası, çok bilmiş ama çok tatlı. Ve son olarakta annemle babamdan bana geri kalan şeylerden biri.." Jessica Camelia'nın son cümlesinden sonra başı önüne düşmüştür ve Hannah Melody endişeyle yüzünü şekillenmiştir. Jessica Camelia başını kaldırır ve gözyaşları yavaşça yüzünden süzülürken ve titrerken, "Camelia, ölmeden önce bana başımın hep dik olmasını söylemişti.." Hannah Melody ne yapacağını bilemiyor gibi bakıyordur ve Jessica Camelia bir süre sonra gözyaşlarını silmişti ve burnunu çekti, sonrada Hannah Melody'nin yüzüne baktı ve ışıl ışıl gülümsedi. "Herşeye rağmen, onlar benim yanımdalar ve ağlamamı istemiyorlar." | |
|
| |
Hannah Melody Lynn
| Konu: Geri: Kompartıman 6 ~ C.tesi Şub. 06, 2010 12:00 am | |
| Hannah'nın yüzündeki neşe birden solmuştu başını camdan kaldırıp jessicanın yanına gelip ''Ne olduğunu anlayabiliyorum ölüm yiyenler beni annemden ve babamdan ayırdılar'' Hannah'nın gözünden yaş gelmişti fakat dudağında masum bir gülüş ''Büyükannem hep derki onlar burada''O anda jessica'nın kalbine göstererek ''Eğer onları hissedemiyorsan geceleri yıldızlara bak sana gülümsediklerini göreceksin'' | |
|
| |
Jessica Camelia Andrea
| Konu: Geri: Kompartıman 6 ~ C.tesi Şub. 06, 2010 12:09 am | |
| Hannah Melody yüzündeki neşeli ifadeyi takınmayı bırakmış onun yerine solgun bir ifadeyle, "Ne olduğunu anlayabiliyorum. Ölüm yiyenler beni annemden ve babamdan ayırdılar.." Jessica küçük çaplı bir şok geçirirken, Hannah Melody ona masum bir gülüşle, "Büyükannem hep derki, onlar burada.." Eliyle Jessica'nın kalbini göstererek, ''Eğer onları hissedemiyorsan geceleri yıldızlara bak sana gülümsediklerini göreceksin..'' Jessica Camelia gülümser ve ona karşılık verir, "Onları hissedebiliyorum, belki şuan bizi izliyorlardır ve gerçekten çok üzüldüm, demekki birtek dertli ben değilmişim.." Jessica Camelia minnet dolu bir şekilde gülümsedi ve, "Neden eğlenceli şeylerden bahsetmiyoruz? Hep ağlaşmak zorundamıyız?" | |
|
| |
Hannah Melody Lynn
| Konu: Geri: Kompartıman 6 ~ C.tesi Şub. 06, 2010 12:16 am | |
| Hannah masum şekilde ''Ah önemli değil komik anlar hmm'' hannah'nın hiç komik anı olmuşmuydu hep ağlamıştı ''Aslında benim komik anım hiç olmadı sanırım'' Hannah jessica'ya bakıyordu üzüntüsü biraz gitmişe benziyordu.''Ah evet ollivanders asa dükkanı ilk gidişimde içeride bay ollivanders olduğunu sanmıştım tabii sahibinin kadın olduğunu anlayana kadar'' Jessica'nın gülmesi için bunu hannah duydurmuştu hannah jessica'nın gülmesini umuyordu. | |
|
| |
Jessica Camelia Andrea
| Konu: Geri: Kompartıman 6 ~ C.tesi Şub. 06, 2010 12:32 am | |
| Hannah masum masum bakarak, "Ah, önemli değil komik anlar.. Hm." Jessica Camelia merakla beklerken Hannah Melody konuştu, "Benim hiç komik anım olmadı sanırım.." Jessica Camelia itiraz eder gibi bir bakış attı ve Hannah Melody tekrar konuştu, ''Ah evet, Ollivander's asa dükkânı.. İlk gidişimde içeride bay Ollivanders olduğunu sanmıştım tabii sahibinin kadın olduğunu anlayana kadar.." Jessica Camelia'ya bu anı hiç komik gelmemişti ama yinede bilinçsizce gülmeye başlamıştı.. "Aslında benimde yok.." Jessica Camelia camdan dışarı bakıyordu.. "Hogwarts'a ne kadar yol kaldı acaba.." | |
|
| |
Hannah Melody Lynn
| Konu: Geri: Kompartıman 6 ~ C.tesi Şub. 06, 2010 4:34 am | |
| Hannah camdan bakmıştı ''Sanırım geldik'' Hannah trenlerin hem sıkıcı hemde eğlenceli olduğunu düşünüyordu sıkıcı yanı hogwarts'a zar zor ulaşıyorlardı,eğlenceli zamanı ise arkadaşlarınla beraber konuştuğunda zamanın nası geçti anlayamıyordu hannah işte bu anları çok seviyordu. Bu trende daha yeni anıları olmaya başlamıştı,güzel,yeni,kötü hatta berbatta olsalar hannah için paha biçilemezler hannah ve jessica trenden inip hogwarts'ın yolunu tuttular | |
|
| |
Sonja De Matthew
Gerçek İsim : Pelin Mesaj Sayısı : 4 Kayıt tarihi : 18/02/10 Yaş : 28 Lakap : Son
| Konu: Geri: Kompartıman 6 ~ Cuma Şub. 19, 2010 4:53 am | |
| Sonja, yıllardan sonra tekrar Hogwarts'a gideceği için çok heyecanlıydı.Şimdi ise öğrenci olmak yerine Sihir Tarihi profesörlüğü yapıyordu.Gryffindor'dan mezun olmuştu.Cesur ve anlayışlıydı.
Sonja evden çıktıktan sonra Kingcross Tren İstasyonu'na gitmek için arabasına binmişti.Dışarısı rüzgarlı ve soğuktu.Sonja arabanın içine girer girmez ısıtıcıyı açtı ve yola koyuldu.
Sonja istasyona vardığında normalden daha kalabalık olduğunu fark etmiş ve hızlı adımlarla peron 9 3/4 'e gitdi.Etraf küçük büyücülerle donanmıştı.Küçük çocuklar annelerinin elini tutmuş onlarla vedalaşıyorlardı.Bu an Sonja'yı küöüklüğüne götürmüştü.Sonja gülümsedi ve içinden ; ''Ne günlerdi ama...'' Sonja geç kaldığını fark etti ve biletini görevliye verip trene bindi.
Kendi kompartımanını aradı.En sonunda bulmuştu.İçeride iki kız oturuyordu.Kompartımanının kapısını açtı ve gülümseyerek ; ''Kızlar,bende oturabilir miyim?''Dedi.Kızların şaşırmış bir halde olduklarını görünce söze başlamak istedi. ''Profesörlerin kendine ait kompartımanları yokmuş.Bende sizin yanınıza oturmak istedim'' | |
|
| |
| Kompartıman 6 ~ | |
|