Ateş Oku RPG ~~ Hogwarts
Merhaba

Foruma Hoşgeldiniz

Kayıt Olduktan Sonra Rütbe Seçmelisiniz. Ve Daha sonra Lejant Oluşturmalısınız;
Ateş Oku RPG ~~ Hogwarts
Merhaba

Foruma Hoşgeldiniz

Kayıt Olduktan Sonra Rütbe Seçmelisiniz. Ve Daha sonra Lejant Oluşturmalısınız;
Ateş Oku RPG ~~ Hogwarts
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ateş Oku RPG ~~ Hogwarts

AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yapKapı

Kompartıman 8#

2 posters
YazarMesaj
Valeria Nerissa Wesley
Sihirli Yaratıkların Bakımı Profesörü
Valeria Nerissa Wesley

Gerçek İsim : Ebru.

Karakter Bilgileri
Rol Puanı:
Kompartıman 8# Left_bar_bleue100/100Kompartıman 8# Empty_bar_bleue  (100/100)
Patronus: Beyaz Leopar

Kompartıman 8# Empty
MesajKonu: Kompartıman 8#   Kompartıman 8# Icon_minitimeSalı Şub. 02, 2010 9:44 am

Hogwarts'ı 1. olarak bitirmiştim. Onur veren birşeydi ama yararı olmuşmuydu peki ? Hayır. Sadece Lawlight'sız sıkıcı bir tatil hediye etmişti bana. Neyse ki beraber gidecektik trende. Trene bindim. Hangi kompartımanda yolculuk edeceğime bakmak için çantamdan biletimi çıkarttım. Kompartıman 8 olduğunu görücne sevinmiştim. Lawlight ile o kompartımanda tanışmıştık. Bu güzel aşk hikayemiz orada başlamıştı. Kompartımana girdiğim Lawlight'ın orada oturmuş bir vaziyette gördüm. Beni bekliyordu büyük bir ihtimalle. Başka kimi bekleyebilirdi ki zaten. Geldiğimi fark etmemişti. Hala daha trenin camından dışarıyı seyrediyordu. "Sevgilim ... " dedim endişeli bir sesle.
Lawlight Crownie

Lawlight Crownie

Gerçek İsim : Tolga
Lakap : L

Kompartıman 8# Empty
MesajKonu: Geri: Kompartıman 8#   Kompartıman 8# Icon_minitimeSalı Şub. 02, 2010 10:00 am

Lawlight neredeyse yatarak geçirdiği bir yılın ardından ve sıkıcı + bomboş geçen yazın ardından sevgilisiyle buluşacağı için içindeki o sıcaklık dalgası geri gelmişti.. Yine kompartman 8'i gördü.. Herşeyin başladığı yer orasıydı işte.. Sürgülü kapıyı açtı ve cam kenarına oturdu.. Yeni yılında macera olacağından emin gibiydi ancak dikkat etmesi gereken bir sevgiliside vardı.. Bu önemli bir faktördü.. Böyle düşüncelerin içinde dalıp giderken kapının sesiyle irkildi.. Gelen yabancının yüzüne feci bir güneş vuruyordu.. Ancak beyaza yakın sarı saçları yabancıyı ele vermişti.. Sırıtarak ayağa kalktı ve bu güzel kızın elini öptü.. Ardından ona sıkıca sarıldı.. Sanki yaz ayında çok az görüşmenin acısını çıkarıyordu.. Ancak inilti sesi gelince otomatikman ellerini ve gözlerine baktı.. Sonrada kendini toparlayarak '' Hoşgeldin bitanem.. Bu yaz neler yaptığını bütün ayrıntılarıyla istiyorum ancak öncelikle'' kalktı ve dışarı keskin bir bakış attıktan sonra sevgilisinin dudaklarına yapışıverdi. İşte o müthiş haz alma duygusu ve sevinç ayrıca da umut geri gelmişti.. Ancak bu sefer kısa kesmeliydi çünkü her an biri gelebilirdi.. Ancak ondan ayrılmak istemiyordu.. Her seferinde içinden bir parça kopuyordu sanki.. Bu sefer düşünceleri kalbine hükmedebilmişti.. Karşısına oturup ''bu sadece tadımlıktı hayatım.. Şimdi anlat bakalım'' dedikten sonra muhabbet içinde o güzel yüzü içerisinde kaybolmuştu..
Valeria Nerissa Wesley
Valeria Nerissa Wesley

Gerçek İsim : Ebru.

Karakter Bilgileri
Rol Puanı:
Kompartıman 8# Left_bar_bleue100/100Kompartıman 8# Empty_bar_bleue  (100/100)
Patronus: Beyaz Leopar

Kompartıman 8# Empty
MesajKonu: Geri: Kompartıman 8#   Kompartıman 8# Icon_minitimeSalı Şub. 02, 2010 10:16 am

Tatil mi ? Ne zaman bir tatil yaşadım ki. Her zaman sıkıcı geçmişti. Onu tanıdıktan sonra onsuz geçen her saniyem sıkıcıydı. Tatil boyunca doğru düzgün görüşememiş olmamız sıkıcı geçmesi için yeterliydi. "Sensiz geçen bir tatilde ne yapabilirdim ki. Boş boş oturdum. Mugglelar gibiydim adeta. Sıkıcıydı tek kelimeyle aşkım." dedim. Başka ne diyebilirdim ki. Renginin hala daha karar verememiş olduğum gözlerine bakıyordum. Onun tatilinin benden daha iyi geçmiş olduğunu ümit ederek "Senin tatilin nasıldı aşkım ?" dedim. Gelecek cevabın beni mutlu olmasını ümit ettim.

Kompartıman 8#
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Kompartıman VI.
» Kompartıman 6
» Kompartıman 7
» Kompartıman 9
» Kompartıman 5