| Durum Listesi | |
|
+31Mirabella LaPiere Meredith Eve Aguirre Desire Belcourt Adrian Darcell Ambriel Nisroc Evaline Mélita Draker Sorcha Kuran Sakura Miwa Maeda Hannah Melody Lynn Roxalana Z. Rıdnikov Euterphe F. Moriérty Xabi Prieto Louvenia Dorrell Cecilia Anne Wesley Crystal Holly Walker James Kevin Lynn Doris L. Cynthia Lawlight Crownie L. R. Corpse La Roux Valeria Nerissa Wesley Ophélia Mea Schwarz Gargath T. Sanguris Diana Meredith Kingsley Vincent Valentine Aragorn Sanguris Lachlan Telford Lord R. Sanguris Steffie Frannie Carton Rosepery De Querin George Crownie Evan Bourne 35 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Xabi Prieto
Gerçek İsim : Berk Mesaj Sayısı : 103 Kayıt tarihi : 19/01/10 Lakap : Xavi
| Konu: Geri: Durum Listesi Salı Ocak 26, 2010 12:41 am | |
| | |
|
| |
George Crownie Hogwarts Müdürü
Gerçek İsim : umut. Mesaj Sayısı : 1989 Kayıt tarihi : 11/07/09 Yaş : 32 Lakap : geo.
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (100/100) Patronus: Mantikor
| Konu: Geri: Durum Listesi Perş. Şub. 04, 2010 4:18 pm | |
| | |
|
| |
Aragorn Sanguris Gryffindor V. Sınıf
Gerçek İsim : Göktürk Mesaj Sayısı : 390 Kayıt tarihi : 09/12/09 Yaş : 32
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (93/100) Patronus:
| |
| |
Euterphe F. Moriérty Kehanet Profesörü
Gerçek İsim : Çisem. Mesaj Sayısı : 324 Kayıt tarihi : 28/01/10
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (100/100) Patronus:
| Konu: Geri: Durum Listesi Perş. Şub. 04, 2010 7:51 pm | |
| + Adın? ~ Çisem + Yaşın? ~ 15 + Burcun? ~ Koç + Ne Düşünüyorsun? ~ Eee. Bu saatte uyandım. Başka? + Ne Dinliyorsun? ~ Muse - Hysteria + Nasılsın? ~ Uykulu + Ne Hissediyorsun? ~ Yorgunluk + Ne Tarz Giysi? ~ Pijama + Kiminle Yazışıyorsun? ~ Pınar. Göktürk'ün sayfası da açık; ama yazışmıyorum. + Kaç Saattir Nettesin? ~ 15 dakka olmadı heralde? + Netten Sonra Ne Yapacaksın? ~ Bi kahvaltı. Sonra net başında ödev. + Bugün Neye Çok Güldün?~ Henüz hiçbir şeye. + Bugün Seni Sevindiren Olay? ~ Yok. + Bugün Seni Üzen Olay? ~ Yok. + Bugün Eline Geçse Kimi Dövmek İsterdin? ~ Kristen Stewart'ı. + En Son Ne Yedin? ~ Henüz hiçbir şey yemedim. + En Son Ne İçtin? ~ İçmedim de. + En Son Kendine Ne Aldın? ~ 'Baştan Çıkarılmış' kitabını. + En Son Başkasına Ne Aldın? ~ Erm. Hatırlamıyorum. + En Son Ne İçin Dışarı Çıktın? ~ Natilius'a gitmek için. | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Durum Listesi Perş. Şub. 04, 2010 8:01 pm | |
| + Adın? ~ Summer. + Yaşın? ~16. + Burcun? ~Kova. + Ne Düşünüyorsun? ~Onu. + Ne Dinliyorsun? ~ Rihanna-Russian Roulette. + Nasılsın? ~ Daha iyi olduğum zamanlar da olmuştu. + Ne Hissediyorsun? ~ Hüzün. + Ne Tarz Giysi? ~ Pijama, halen. + Kiminle Yazışıyorsun? ~ Kimse. + Kaç Saattir Nettesin? ~ Daha yeni girdim. + Netten Sonra Ne Yapacaksın? ~ Kar var dışarı çıkabilirim. + Bugün Neye Çok Güldün? ~ Gülmedim. + Bugün Seni Sevindiren Olay? ~ Olmadı. + Bugün Seni Üzen Olay? ~ Anlatsam uzun sürer. + Bugün Eline Geçse Kimi Dövmek İsterdin? ~ Kendimi? + En Son Ne Yedin? ~ Kahvaltılık bir şeyler. + En Son Ne İçtin? ~ Kahve. + En Son Kendine Ne Aldın? ~ Hatırlamıyorum. + En Son Başkasına Ne Aldın? ~Sakız? + En Son Ne İçin Dışarı Çıktın? ~ Hava almak için.
|
|
| |
Roxalana Z. Rıdnikov
| |
| |
Hannah Melody Lynn
Gerçek İsim : eylül Mesaj Sayısı : 506 Kayıt tarihi : 03/01/10 Yaş : 28 Lakap : Lie ne alakaysa artık xD
| |
| |
Sakura Miwa Maeda
Gerçek İsim : Beste Mesaj Sayısı : 55 Kayıt tarihi : 07/03/10
| Konu: Geri: Durum Listesi Paz Mart 14, 2010 5:20 am | |
| + Adın? ~Beste + Yaşın? ~14 + Burcun? ~Yay + Ne Düşünüyorsun? ~~YAZILILAR! + Ne Dinliyorsun? ~i will survive-gloria gaynor + Nasılsın? ~Yorguun + Ne Hissediyorsun? ~Hiçbir şey + Ne Tarz Giysi? ~Eşofman + Kiminle Yazışıyorsun? ~Gamze. + Kaç Saattir Nettesin? ~2 + Netten Sonra Ne Yapacaksın? ~Yat-Zıbar + Bugün Neye Çok Güldün?~Hiçbir şeye. + Bugün Seni Sevindiren Olay? ~Odamı-sonunda-temizlemiş olmak! + Bugün Seni Üzen Olay? ~Yok. + Bugün Eline Geçse Kimi Dövmek İsterdin? ~Kimse. + En Son Ne Yedin? ~Makarna + En Son Ne İçtin? ~Türk kahvesi + En Son Kendine Ne Aldın? ~Göz kalemi + En Son Başkasına Ne Aldın? ~Kazak + En Son Ne İçin Dışarı Çıktın? ~Eczaneden tansiyon ilacımı almak için.
| |
|
| |
Hannah Melody Lynn
Gerçek İsim : eylül Mesaj Sayısı : 506 Kayıt tarihi : 03/01/10 Yaş : 28 Lakap : Lie ne alakaysa artık xD
| Konu: Geri: Durum Listesi Çarş. Mart 17, 2010 12:48 am | |
| Adın?:Eylül Zeynep + Yaşın?:13 + Burcun?:Başak + Ne Düşünüyorsun?:hastane*deki arkadaşımı + Ne Dinliyorsun?:Emir/Tornistan + Nasılsın?:Kötü,berbat + Ne Hissediyorsun?:Mutsuzluk,kızgınlık + Ne Tarz Giysi?:Nedense bugünlerde pijama =/ + Kiminle Yazışıyorsun?:Kimseyle + Kaç Saattir Nettesin?:Yarım saat + Netten Sonra Ne Yapacaksın?:Test çözerim + Bugün Neye Çok Güldün?:Kendime + Bugün Seni Sevindiren Olay?:Kuzenimin 2 saat önce doğmasına + Bugün Seni Üzen Olay?:Maalesef o da diğer kuzenlerim gibi erkek + Bugün Eline Geçse Kimi Dövmek İsterdin?:Sanırım karşıma kim çıksa döverim + En Son Ne Yedin?:Mercimek Çorbası + En Son Ne İçtin? :Meyve suyu + En Son Kendine Ne Aldın?:Çikolata + En Son Başkasına Ne Aldın?:Şeker + En Son Ne İçin Dışarı Çıktın?:Çikolata için | |
|
| |
Sorcha Kuran
Gerçek İsim : Burcu. Mesaj Sayısı : 95 Kayıt tarihi : 09/12/09 Yaş : 31 Lakap : Sorcha neyinize yetmiyor?!
| Konu: Geri: Durum Listesi Çarş. Nis. 14, 2010 1:57 am | |
| +Adın? ~ Burcu +]Yaşın? ~17 + Burcun? ~ Yay +Ne Düşünüyorsun? Düşünmek adamı yaşlandırıyor tavsiye etmem +Ne Dinliyorsun? ~ Leona Lewis / Run + Nasılsın? ~ İyi gibi şu anda +Ne Hissediyorsun? ~ Sabırsız +Ne Tarz Giysi? ~ Bol siyah bol demir +Kiminle Yazışıyorsun? ~ Andeé ile.. + Kaç Saattir Nettesin? ~ 3 +Netten Sonra Ne Yapacaksın? ~ yemek yicem sonra nete devam +ugün Neye Çok Güldün?~ fizik sınavının sayısal noto tarzı sonuşları olmasına ve sınıfın moral durumuna... Burcu ve diğerleri. +Bugün Seni Sevindiren Olay? ~ Fizik notum +Bugün Seni Üzen Olay? ~ Hiçbir şeyi takmadığım için üzülmemki... +Bugün Eline Geçse Kimi Dövmek İsterdin? ~ müco (Kendisi bizden iki yaş küçük olduğu halde benimle aynı sınıfta ve sinir bozan biri) +En Son Ne Yedin? ~ Çikolata +En Son Ne İçtin? ~ Bitki çayı... +En Son Kendine Ne Aldın? ~ parlatıcı +En Son Başkasına Ne Aldın? ~ kocaman siyah bir ayı (doğum günü için) +En Son Ne İçin Dışarı Çıktın? ~ okul ^^[/size]
| |
|
| |
Evaline Mélita Draker
Gerçek İsim : Berşan. Mesaj Sayısı : 161 Kayıt tarihi : 18/04/10 Yaş : 26 Lakap : Eva.
| Konu: Geri: Durum Listesi Paz Nis. 25, 2010 1:48 am | |
| + Adın? ~ Berşan + Yaşın? ~ 12 + Burcun? ~ Yengeç + Ne Düşünüyorsun? Hiç bir şey. + Ne Dinliyorsun? ~ Hiç bir şey + Nasılsın? ~ Çok kötü, hasta. + Ne Hissediyorsun? ~ Yorgunluk. + Ne Tarz Giysi? ~ Pijama + Kiminle Yazışıyorsun? ~ Kimse. + Kaç Saattir Nettesin? ~ 2 saat. + Netten Sonra Ne Yapacaksın? ~ TV + Bugün Neye Çok Güldün?~ Dershanedeki öğretmene. + Bugün Seni Sevindiren Olay? ~ Hiç bir şey. + Bugün Seni Üzen Olay? ~ Hasta olmam. + Bugün Eline Geçse Kimi Dövmek İsterdin? ~ Mutlu Can, Erkan, Gamze, İsmet, Elif [okulda hepsini dövmeyi düşünüyorum.] + En Son Ne Yedin? ~ Kraker. + En Son Ne İçtin? ~ Kola. + En Son Kendine Ne Aldın? ~ Kitap. + En Son Başkasına Ne Aldın? ~ CD + En Son Ne İçin Dışarı Çıktın? ~ Dershane. | |
|
| |
Ambriel Nisroc
Gerçek İsim : Hande Mesaj Sayısı : 19 Kayıt tarihi : 10/04/10 Yaş : 29
| Konu: Geri: Durum Listesi Ptsi Nis. 26, 2010 4:06 am | |
| | |
|
| |
George Crownie Hogwarts Müdürü
Gerçek İsim : umut. Mesaj Sayısı : 1989 Kayıt tarihi : 11/07/09 Yaş : 32 Lakap : geo.
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (100/100) Patronus: Mantikor
| Konu: Geri: Durum Listesi Çarş. Nis. 28, 2010 1:50 am | |
| +Adın? ~ Umut +Yaşın? ~ 18 +Burcun? ~ Boğa +Ne Düşünüyorsun? Telefonuma uygun oyunları nereden bulacağımı. +Ne Dinliyorsun? ~ The Fray ~ Heartless +Nasılsın? ~ İyi işte ne olsun. +Ne Hissediyorsun? ~ Normal +Ne Tarz Giysi? ~ Spor +Kiminle Yazışıyorsun? ~ Kimse +Kaç Saattir Nettesin? ~ 7 +Netten Sonra Ne Yapacaksın? ~ Uyku +Bugün Neye Çok Güldün?~ Kendime +Bugün Seni Sevindiren Olay? ~ Herkesin 0 aldığı sınavdan en yüksek notu almam +Bugün Seni Üzen Olay? ~ Telefonumun ekranı çizildi. +Bugün Eline Geçse Kimi Dövmek İsterdin? ~ Oğuzhan'ı +En Son Ne Yedin? ~ Bisküvi +En Son Ne İçtin? ~ Çay +En Son Kendine Ne Aldın? ~ Deodorant +En Son Başkasına Ne Aldın? ~ Çikolata +En Son Ne İçin Dışarı Çıktın? ~ Okul
| |
|
| |
Evaline Mélita Draker
Gerçek İsim : Berşan. Mesaj Sayısı : 161 Kayıt tarihi : 18/04/10 Yaş : 26 Lakap : Eva.
| |
| |
Adrian Darcell
Gerçek İsim : Deniz Mesaj Sayısı : 111 Kayıt tarihi : 01/04/10 Yaş : 28
| Konu: Geri: Durum Listesi Çarş. Nis. 28, 2010 2:32 am | |
| | |
|
| |
Hannah Melody Lynn
| Konu: Geri: Durum Listesi Çarş. Nis. 28, 2010 11:44 pm | |
| + Adın?:Eylül + Yaşın?:13 + Burcun?:Başak + Ne Düşünüyorsun?:Gereksiz,gereksiz hayaller düşünüyorum + Ne Dinliyorsun?:Selena Gomez/Naturally + Nasılsın?:Fena değil + Ne Hissediyorsun?:Günlük giydiklerim + Ne Tarz Giysi?:Karışık xD + Kiminle Yazışıyorsun?:Kimseyle + Kaç Saattir Nettesin?:Daha yeni açtım + Netten Sonra Ne Yapacaksın?:Bilmem + Bugün Neye Çok Güldün?:Şeyma*yı bir nedenle bozduğum için + Bugün Seni Sevindiren Olay?:Bizim sınıf hocası yine beni örnek öğrenci gösterdi + Bugün Seni Üzen Olay?:Üzen bir olay yok buaralar + Bugün Eline Geçse Kimi Dövmek İsterdin?:Şeyma*yı + En Son Ne Yedin?:Köfte + En Son Ne İçtin?:Gazoz + En Son Kendine Ne Aldın?:Çikolata + En Son Başkasına Ne Aldın?:Hiçbirşey + En Son Ne İçin Dışarı Çıktın?:Okul ve çikolata almak için
| |
|
| |
Valeria Nerissa Wesley Sihirli Yaratıkların Bakımı Profesörü
Gerçek İsim : Ebru. Mesaj Sayısı : 1504 Kayıt tarihi : 13/09/09 Yaş : 30
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (100/100) Patronus: Beyaz Leopar
| Konu: Geri: Durum Listesi Perş. Nis. 29, 2010 12:00 am | |
| + Adın?: Ebru + Yaşın?:16 + Burcun?: Oğlak + Ne Düşünüyorsun?: Özcaan. =D + Ne Dinliyorsun?: Paula Seling & Ovidiu - Playing With Fire ( Romanya'nın Eurovision şarkısı ) + Nasılsın?: Süper + Ne Hissediyorsun?: Mutluluj + Ne Tarz Giysi?: Yazı getirdim şimdiden desem ? + Kiminle Yazışıyorsun?: Oğuzhan, Gizem, Yağmur, Tunahan + Kaç Saattir Nettesin?: 1,5 + Netten Sonra Ne Yapacaksın?: Sınava çalışıcaam ! + Bugün Neye Çok Güldün?: Oğuzhan'ın bizim sınıftakilerin gelecekteki meslekleri için uydurduklarına. + Bugün Seni Sevindiren Olay?: İngilizceci'nin semineri vardı gitti. Ders anlattığıda yok zaten. Kitaptaki konularıda biliyorum gereksiz bi ders bu sene benim için. + Bugün Seni Üzen Olay?: Yarın matematik sınavı var ! + Bugün Eline Geçse Kimi Dövmek İsterdin?: Işık Hocayı :@ + En Son Ne Yedin?: 2 yarım ekmek tavuk döner + En Son Ne İçtin?: Kola + En Son Kendine Ne Aldın?: Döner ve cola. =D + En Son Başkasına Ne Aldın?: Atilla'ya No Fear'dan bir t-shirt. =D + En Son Ne İçin Dışarı Çıktın?: Okul ! | |
|
| |
Desire Belcourt Ravenclaw V. Sınıf
Gerçek İsim : Liena Mesaj Sayısı : 148 Kayıt tarihi : 25/10/09 Yaş : 29 Lakap : Dee the Bee
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (100/100) Patronus: Tek Boynuz
| Konu: Geri: Durum Listesi Perş. Nis. 29, 2010 1:34 am | |
| | |
|
| |
Meredith Eve Aguirre
Gerçek İsim : Sara Mesaj Sayısı : 27 Kayıt tarihi : 01/05/10 Yaş : 29
| Konu: Geri: Durum Listesi Ptsi Mayıs 03, 2010 5:32 am | |
| + Adın? ~ Sara + Yaşın? ~ 15 + Burcun? ~ Boğa + Ne Düşünüyorsun? ~ Salı günkü sınavı. + Ne Dinliyorsun? ~ Bilgisayarın çıkardığı uğultuyu. + Nasılsın? ~ Feci. + Ne Hissediyorsun? ~ Bayılacağımı. + Ne Tarz Giysi? ~ Pijama .d + Kiminle Yazışıyorsun? ~ Şu anda buraya yazdığıma göre, sanırım kendimle. + Kaç Saattir Nettesin? ~ Arada bir iki saat boşluk sayılmazsa, 9 saat oluyor. + Netten Sonra Ne Yapacaksın? ~ Uykuu. + Bugün Neye Çok Güldün?~ Gülmediğimi farkettim şu anda, çok üzücü. + Bugün Seni Sevindiren Olay? ~ Sınavda coğrafya+tarih'in 2 net olması. Eheh. + Bugün Seni Üzen Olay? ~ Yok ki. + Bugün Eline Geçse Kimi Dövmek İsterdin? ~ Sümeyye'yi. Süm, gör bunu gör. + En Son Ne Yedin? ~ Puding. + En Son Ne İçtin? ~ Kahve. + En Son Kendine Ne Aldın? ~ Çikolata. + En Son Başkasına Ne Aldın? ~ Hö, hatırlayamadım. + En Son Ne İçin Dışarı Çıktın? ~ Şampuan almaya. | |
|
| |
Mirabella LaPiere Seherbaz
Gerçek İsim : Büşra. Mesaj Sayısı : 182 Kayıt tarihi : 02/05/10 Yaş : 32 Lakap : Mirella, Bella.
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (94/100) Patronus: Hüma Kuşu
| |
| |
Adela Lynora Olywen
Gerçek İsim : Ayşegül Mesaj Sayısı : 20 Kayıt tarihi : 10/08/09 Lakap : Ade/Lora
| Konu: Geri: Durum Listesi Ptsi Mayıs 03, 2010 9:40 pm | |
| | |
|
| |
Ambriel Nisroc
Gerçek İsim : Hande Mesaj Sayısı : 19 Kayıt tarihi : 10/04/10 Yaş : 29
| |
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Durum Listesi Salı Mayıs 04, 2010 12:53 am | |
| + Adın? ~ Mankiy. + Yaşın? ~ 16. + Burcun? ~ Kova. + Ne Düşünüyorsun? Yarın matematik yazılım var. + Ne Dinliyorsun? ~ Justin Bieber ^^ Baby. + Nasılsın? ~ Bitmiş. + Ne Hissediyorsun? ~ Yorgunluk. + Ne Tarz Giysi? ~ Pijama. + Kiminle Yazışıyorsun? ~ Çağrı, mesajlaşıyoruz tabi. + Kaç Saattir Nettesin? ~ Bu gün okula gitmedim desem? + Netten Sonra Ne Yapacaksın? ~ Matematik çalışmalıyım. + Bugün Neye Çok Güldün?~ Şşşt anlatamam ayıp. (= + Bugün Seni Sevindiren Olay? ~ Evdeydim. + Bugün Seni Üzen Olay? ~ Yarın okula gidicem. + Bugün Eline Geçse Kimi Dövmek İsterdin? ~ Kimse. + En Son Ne Yedin? ~ Patlıcan. + En Son Ne İçtin? ~ Ice tea. + En Son Kendine Ne Aldın? ~ Sakız. + En Son Başkasına Ne Aldın? ~ Metro. + En Son Ne İçin Dışarı Çıktın? ~ Piyano. |
|
| |
Evaline Mélita Draker
| |
| |
Adrian Darcell
Gerçek İsim : Deniz Mesaj Sayısı : 111 Kayıt tarihi : 01/04/10 Yaş : 28
| Konu: Geri: Durum Listesi C.tesi Mayıs 08, 2010 3:45 am | |
| | |
|
| |
| Durum Listesi | |
|