| Durum Listesi | |
|
+23Aneta Prandjeva Cassandra Malfrey Efrain F. Mytquise Aurelia Crownie Luciana Larsson Aphrodis Audrey Phyllis Euterpe Châtillon Helen Althea Leclair Annette Elainé Jeseven Cornelia Sjodin Felix Maurice Danielle Price Ira Argento Evan Bourne Lethe Dukauskaite Amanda Sylise Margrit Elsja Peratha Anastazja Ewa Zepour Nerdenian Marvell Devereaux Lorelei Adorlee Louvenia Dorrell Crystal Holly Walker 27 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Crystal Holly Walker Ravenclaw V. Sınıf | Admin
Gerçek İsim : Ebru Mesaj Sayısı : 188 Kayıt tarihi : 17/01/10 Yaş : 30
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (100/100) Patronus: Kraken
| Konu: Durum Listesi Ptsi Tem. 25, 2011 11:09 pm | |
| İsim: Yaş : Burç: Nerede yaşıyorsun?: Ne düşünüyorsun?: Nasıl hissediyorsun?: Ne dinliyorsun?: Ne giyiyorsun?: Ne yiyorsun/içiyorsun?: Kiminle yazışıyorsun?: Kaç saattir sitedesin?: Bugün en çok ne yaptın?: Bugün en çok neye güldün?: Gününü özetleyen kelime?: En son ne aldın?: En son ne zaman dışarı çıktın?: Keşke... : Issız bir adaya düşsen siteden yanına alacağın 3 kişi?: Aklına gelen ilk kişi?: En çok düşündüğün şey?: Aklına ilk gelen cümle hangisi?: | |
|
| |
Louvenia Dorrell Ravenclaw V. Sınıf
Gerçek İsim : Yağmur. Mesaj Sayısı : 204 Kayıt tarihi : 24/01/10 Lakap : Lora
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (95/100) Patronus: Kuğu
| Konu: Geri: Durum Listesi Salı Tem. 26, 2011 3:33 am | |
| İsim:Yağmur Yaş :15.5 Burç:Akrep Nerede yaşıyorsun?:Bursa Ne düşünüyorsun?: Nasıl hissediyorsun?:İğrenç, çok sinir oldum. ÇOK. Ne dinliyorsun?:Hiiiç. Ne giyiyorsun?:Tişört , şort. Ay çok sıcaaak. Ne yiyorsun/içiyorsun?:Hiiiç Kiminle yazışıyorsun?:Bakıyım, Su bi' tek. Kaç saattir sitedesin?:On dakika oldu daha. Bugün en çok ne yaptın?:Bilgisayardaydım, ünlü aradım. Bugün en çok neye güldün?:Bi' video izledim çokzeldi. Gününü özetleyen kelime?:Sıcak En son ne aldın?:Dondurma. En son ne zaman dışarı çıktın?: Dışarı çıkmadım bugün, çok asosyalim. Keşke... :Keşke insanlar bu kadar gıcık olmasa. Issız bir adaya düşsen siteden yanına alacağın 3 kişi?:Selim , bi' de abim , bi de Eda. <3 Aklına gelen ilk kişi?:Yine Selim , öf yane En çok düşündüğün şey?:Burası boş, ne düşünüyorum ben cidden? Aklına ilk gelen cümle hangisi?:ÇOK SIKILDIM. | |
|
| |
Lorelei Adorlee Gryffindor V. Sınıf
Gerçek İsim : Kardelen. Mesaj Sayısı : 271 Kayıt tarihi : 26/07/11 Yaş : 28
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (100/100) Patronus: Griffin
| |
| |
Marvell Devereaux Büyüceşûra Avukatı
Gerçek İsim : Su #2 Mesaj Sayısı : 70 Kayıt tarihi : 26/07/11 Lakap : Lip.
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (90/100) Patronus: Alaca Kurt
| Konu: Geri: Durum Listesi Çarş. Tem. 27, 2011 11:49 pm | |
| İsim: Asena Su Burç: İkizler. Nerede yaşıyorsun?: Beylikdüzü. Ne düşünüyorsun?: Eski bilgisayarımı, psdlerimi ve texturelerimi özledim. Nasıl hissediyorsun?: Sinir sıkıntı sıcak. 3S. Ne dinliyorsun?: Arka sokakların yavşak müziği. Ne giyiyorsun?: Şortlardayız. Ne yiyorsun/içiyorsun?: Şuan tükürük yuttum, sayılır mı? Kiminle yazışıyorsun?: Yasemin. Kaç saattir sitedesin?: 6 olmuş. Ohannes. Bugün en çok ne yaptın?: Löslös oturdum. Bugün en çok neye güldün?: Bella'nın tamponu çıkarıp Edward'a uzattığı karikatüre. Gününü özetleyen kelime?: Sıcak. En son ne aldın?: Kola. En son ne zaman dışarı çıktın?: 3 gün ya da 4 gün önce. Keşke ... : Okul başlasa. Issız bir adaya düşsen siteden yanına alacağın 3 kişi?: Ebru'yu alırım gerisi takılsın. HuB'u da alırdım da, neyse. Aklına gelen ilk kişi?: Matthew Lewis. En çok düşündüğün şey?: Lejant. Aklına ilk gelen cümle hangisi?: Dedi naber, dedim iyidir.
| |
|
| |
Zepour Nerdenian Hufflepuff V. Sınıf
Gerçek İsim : Ebru. Mesaj Sayısı : 40 Kayıt tarihi : 29/07/11
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (100/100) Patronus:
| Konu: Geri: Durum Listesi Cuma Tem. 29, 2011 4:29 am | |
| İsim: Ebru demişler bana bundan 17 yıl, 8 ay, 30 gün önce. Yaş : 17 Burç: Oğlak Nerede yaşıyorsun?: İstanbul Ne düşünüyorsun?: Abi, şimdi yanımda olsaydı ne olurdu? Çok mu şey istiyorum ya. Nasıl hissediyorsun?: Garip hissediyorum. Ne dinliyorsun?: Rammstein - Rosenrot Ne giyiyorsun?: Şort, askılı badi. Ne yiyorsun/içiyorsun?: Yedimde geldim. Kiminle yazışıyorsun?: Pencere açıkta bir kaç tane konuştuğum ettiğim yok. Kaç saattir sitedesin?: Bu karakterle 15 dakikadır. Genel olarak sabahtan beri. Bugün en çok ne yaptın?: Pürenle skypeta konuştum. Bugün en çok neye güldün?: Pürenle kelimeleri yanlış söylememize. Gününü özetleyen kelime?: Seks baam seks baam. Şaka lan. Tembellik güzel şey. En son ne aldın?: Papamın cebinden çıkan sayılıyorsa beraber yemek yedik dışarda. İlla senin cebinden çıkıcak diyorsan erkek arkadaşıma hediye aldım. En son ne zaman dışarı çıktın?: 3 saat 23 dakika önce. Keşke... : onun yanında olsaydım... Issız bir adaya düşsen siteden yanına alacağın 3 kişi?: HuB, Emre-Ceren (O ikisi beraber gelsin, birbirleri olmadan yapamazlar. Tek bir tane sayalım onları.), Yağmur gelmezse Ceren de gelmez. Malım da gelsin. Aman, gelen gelsin ya. Listede kısıtlama yok. Aklına gelen ilk kişi?: HuB. En çok düşündüğün şey?: Bu işin sonu nereye varacak? Aklına ilk gelen cümle hangisi?: Has bahçenin borazan çiçekleri... | |
|
| |
Lorelei Adorlee Gryffindor V. Sınıf
Gerçek İsim : Kardelen. Mesaj Sayısı : 271 Kayıt tarihi : 26/07/11 Yaş : 28
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (100/100) Patronus: Griffin
| |
| |
Anastazja Ewa Gryffindor V. Sınıf
Gerçek İsim : Tuş. Mesaj Sayısı : 257 Kayıt tarihi : 26/07/11 Yaş : 28 Lakap : An, Ja,
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (96/100) Patronus: Baykuş
| Konu: Geri: Durum Listesi C.tesi Tem. 30, 2011 3:45 am | |
| İsim: RPG’de Tuş diye bilirler, aile içinde Allen’ız. Yaş : On beş. Burç: İkizler Nerede yaşıyorsun?: Güzelyalı, İzmir. Ne düşünüyorsun?: Başım neden dönüyor acep? Nasıl hissediyorsun?: Kafam bir dünya. Ne dinliyorsun?: LP çalıyor da, hangi şarkısı göremedim. Ne giyiyorsun?: Pijamam var üstümde. Ne yiyorsun/içiyorsun?: Hayatımda yemediğim kadar yemek yedim yaklaşık iki saat önce o.0 Kiminle yazışıyorsun?: Ege’yle yazışıyorduk da; sustu şincik. Kaç saattir sitedesin?: On bir saat olmak üzere. Bugün en çok ne yaptın?: PC’deydim, daha ne yapayım? Bugün en çok neye güldün?: Gülmedim. Gününü özetleyen kelime?: Monoton. En son ne aldın?: Sanırım su. En son ne zaman dışarı çıktın?: Dün, abimle buluştuk. <3 Keşke... : Şu illet baş dönmeme bir çözüm bulsam. Issız bir adaya düşsen siteden yanına alacağın 3 kişi?: >3 kişi alırım ben yanıma, kusura bakmayın. Aklına gelen ilk kişi?: Austin. En çok düşündüğün şey?: Austin. Aklına ilk gelen cümle hangisi?: Burada ve konuşmuyoruz…
| |
|
| |
Margrit Elsja Peratha Esrar Dairesi Çalışanı
Gerçek İsim : Yağmur Aycan Mesaj Sayısı : 34 Kayıt tarihi : 30/07/11 Yaş : 30
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (75/100) Patronus:
| Konu: Geri: Durum Listesi C.tesi Tem. 30, 2011 4:09 am | |
| İsim: Yağmur Yaş : 17 Burç: Yengeç Nerede yaşıyorsun?: İstanbul. Ne düşünüyorsun?: Nasıl geçecek günler onsuz bunu düşünüyorum. Nasıl hissediyorsun?: Boşlukta gibi, bok gibi. Ne dinliyorsun?: Athena-Yalan Ne giyiyorsun?: Beyaz şort, pembe badi. Ha bir de yüzüğüm var, bir de saatim. Ne yiyorsun/içiyorsun?: Su. Kiminle yazışıyorsun?: Sevgilimle yazışıyordum. Kaç saattir sitedesin?: 30 dakika. Bugün en çok ne yaptın?: Ağladım. Bugün en çok neye güldün?: Sanırım hiçbir şeye. Gününü özetleyen kelime?: Aptal. En son ne aldın?: Kitap. En son ne zaman dışarı çıktın?: Bugün. Keşke... : bu duruma gelmeseydik. Bazı şeyleri daha önce fark etseydik. Issız bir adaya düşsen siteden yanına alacağın 3 kişi?: Hürcan, Atakan, Tuğçe. Aklına gelen ilk kişi?: Hürcan. En çok düşündüğün şey?: Babanemin gelişi. Aklına ilk gelen cümle hangisi?: Keşke sevgi yeterli olsa. | |
|
| |
Amanda Sylise Gryffindor IV. Sınıf
Gerçek İsim : Serap. Mesaj Sayısı : 32 Kayıt tarihi : 04/06/10 Yaş : 29
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (85/100) Patronus:
| Konu: Geri: Durum Listesi Salı Ağus. 02, 2011 2:23 am | |
| İsim: Serap. Yaş : 17. Burç: Oğlak. Nerede yaşıyorsun?: Aydın. Ne düşünüyorsun?: Onu. Nasıl hissediyorsun?: B.k gibi. Ne dinliyorsun?: Teoman/Bir kadın ve bir erkek. Ne giyiyorsun?: Gecelik. Ne yiyorsun/içiyorsun?: Kola. Kiminle yazışıyorsun?: Kimseyle. Kaç saattir sitedesin?: Bilmiyorum. Bugün en çok ne yaptın?: Film izledim. Bugün en çok neye güldün?: http://media.tumblr.com/tumblr_lp5z79E22X1qfzkdz.bmp Gününü özetleyen kelime?: Of. En son ne aldın?: Parfüm. En son ne zaman dışarı çıktın?: Dün. Keşke... : Yanımda olsa. Issız bir adaya düşsen siteden yanına alacağın 3 kişi?: Görkem, Seroş, Volkan. Karakter adlarıyla uğraşamam -.- Aklına gelen ilk kişi?: O <3 En çok düşündüğün şey?: O. Aklına ilk gelen cümle hangisi?: Ne yazıcam ben şimdi ya. | |
|
| |
Lethe Dukauskaite Ravenclaw V. Sınıf
Gerçek İsim : sevde Mesaj Sayısı : 78 Kayıt tarihi : 31/07/11 Yaş : 28
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (100/100) Patronus: Ecel
| Konu: Geri: Durum Listesi Salı Ağus. 02, 2011 3:12 am | |
| İsim : lera Yaş : 16 Burç : aslan Nerede yaşıyorsun? : istanbul Ne düşünüyorsun? : true blood'u şimdi mi izlesem, gece mi? Nasıl hissediyorsun? : ağrılı Ne dinliyorsun? : ayy bi teoman açayım şimdi Ne giyiyorsun? : pijama Ne yiyorsun/içiyorsun? : şeftali, üzüm Kiminle yazışıyorsun? : elif, nurdan. Kaç saattir sitedesin? : çoksaat Bugün en çok ne yaptın? : uyudum Bugün en çok neye güldün? : gülmedim sanırım Gününü özetleyen kelime? : bkgbi En son ne aldın? : arkadaş tişört En son ne zaman dışarı çıktın? : cumartesi Keşke... : bu kadar sıkılmasam Issız bir adaya düşsen siteden yanına alacağın 3 kişi? : sturm, adel, üçüncüye karar veremedim. Aklına gelen ilk kişi? : annem En çok düşündüğün şey? : karnımın ağrısını nasıl yok etcem Aklına ilk gelen cümle hangisi? : efendim canım | |
|
| |
Evan Bourne Müdür Yardımcısı | Tılsım Profesörü
Gerçek İsim : Ünal Mesaj Sayısı : 284 Kayıt tarihi : 06/12/09 Yaş : 31
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (94/100) Patronus: Kaplan
| Konu: Geri: Durum Listesi Salı Ağus. 02, 2011 3:50 am | |
| İsim: Ünal Yaş : 18 bitti bitcek. 19'a gireyim mi diye düşünüyorum. Burç: İkizler / ikizller. Nerede yaşıyorsun?: İzmir Ne düşünüyorsun?: The Night'ın nasıl bir şarkı olduğunu. Süper mi ötesi mi? Nasıl hissediyorsun?: Kötü. Ne dinliyorsun?: Disturbed - The Night Ne giyiyorsun?: Bu nasıl bir fetiş arkadaşım? Ne yiyorsun/içiyorsun?: Türk kahvesi. Kiminle yazışıyorsun?: Elif, Ezgi. Kaç saattir sitedesin?: 15 dakika belki. Bugün en çok ne yaptın?: Uyudum. Bugün en çok neye güldün?: Aa ee öö. Ezgi. asdfg. Gününü özetleyen kelime?: Nezaret. En son ne aldın?: Hiçbir şey. En son ne zaman dışarı çıktın?: oluyo baya. Keşke... : O adamları dövüp, 2 saatimi karakolda geçirmeseydim. Issız bir adaya düşsen siteden yanına alacağın 3 kişi?: Kimseyi almazdım. Aklına gelen ilk kişi?: David Draiman En çok düşündüğün şey?: Hiçbir. Aklına ilk gelen cümle hangisi?: In front of your eyes.... | |
|
| |
Ira Argento Slytherin V. Sınıf
Gerçek İsim : Nurdan#2 Mesaj Sayısı : 152 Kayıt tarihi : 30/07/11
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (94/100) Patronus: Hydra
| Konu: Geri: Durum Listesi Salı Ağus. 02, 2011 4:30 am | |
| İsim: Nurdan. Yaş : 15. Burç: kova. Nerede yaşıyorsun?: Trabzon aylavyu. Ne düşünüyorsun?: lanet olasıca bir insanı. Nasıl hissediyorsun?: berbat. Ne dinliyorsun?: sagopaya geri dönüş yaptım çok pis. Aşk yok artık'ı dinliyom. Ne giyiyorsun?: şort tişört Ne yiyorsun/içiyorsun?: nektar yiycem. Kiminle yazışıyorsun?: görkem,banu ablam,elifkadam öyle yani. Kaç saattir sitedesin?: bilmem. Bugün en çok ne yaptın?: konuştum dır dır. Bugün en çok neye güldün?: kuzens'e. Gününü özetleyen kelime?: berbat. En son ne aldın?: nektar. En son ne zaman dışarı çıktın?: 2 saat önce sanırım. Keşke... : hatırlamasaydım o şerefsizi. Issız bir adaya düşsen siteden yanına alacağın 3 kişi?: of çok kişi var seçemiyom. Aklına gelen ilk kişi?: lanet olası caner -.- En çok düşündüğün şey?: şu an çok pis caneri düşünüyom. Onu nasıl boğazlasam. Aklına ilk gelen cümle hangisi?: hala anlamıyorum neden?
| |
|
| |
Danielle Price Slytherin IV. Sınıf
Gerçek İsim : Gökçen. Mesaj Sayısı : 206 Kayıt tarihi : 19/02/10 Lakap : Dany.
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (84/100) Patronus: Boa Yılanı
| Konu: Geri: Durum Listesi Salı Ağus. 02, 2011 5:44 am | |
| İsim: Gökçen. Yaş : 16. Burç: Koç. Nerede yaşıyorsun?: Ankara. Ne düşünüyorsun?: Bugün pek bir enerjiğim, ne oldu bana?? Nasıl hissediyorsun?: Mutlu, güzel, rahatlamış ve enerjik.. Ne dinliyorsun?: Teoman / Senden Önce Senden Sonra Ne giyiyorsun?: Tişört ve eşofman altı giyiyorum. Ne yiyorsun/içiyorsun?: Su içiyorum. Kiminle yazışıyorsun?: Kimseyle. Kaç saattir sitedesin?: Olmuştur yarım saat filan. Bugün en çok ne yaptın?: Nette takıldım. Bugün en çok neye güldün?: O çocuk bizi salıncakta çok feci çevirdi, gülme krizine girdim resmen. Gününü özetleyen kelime?: Heyecanlı. En son ne aldın?: Elbise. En son ne zaman dışarı çıktın?: Az önce çıktım. Keşke... : Keşke demesem. Issız bir adaya düşsen siteden yanına alacağın 3 kişi?: Bir tek kendimi alırım. Aklına gelen ilk kişi?: İsmi lazım değil. En çok düşündüğün şey?: Biri var aklımda ama en iyisi düşünmemek... Aklına ilk gelen cümle hangisi?: Bu çığlık çığlığa dalgalar ve hüzünlü güzel martılar... | |
|
| |
Felix Maurice İksir Profesörü
Gerçek İsim : Kardelen. Mesaj Sayısı : 149 Kayıt tarihi : 29/07/11
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (100/100) Patronus: Sinek
| Konu: Geri: Durum Listesi Cuma Ağus. 05, 2011 6:52 am | |
| [size=10]İsim: Kardelen Yaş: 16 diyelim konu kapansın Burç: Oğlak Nerede yaşıyorsun?: Angora Ne düşünüyorsun?: Rpyi yazmalıyım. Nasıl hissediyorsun?: uykuluuuuuuuuu Ne dinliyorsun?: safsaf Ne giyiyorsun?: 4ever pijama Ne yiyorsun/içiyorsun?: su Kiminle yazışıyorsun?: kimse Kaç saattir sitedesin?: bilmem on saat falan. Bugün en çok ne yaptın?: bilgisayar oynadım. Bugün en çok neye güldün?: bvbcvbc Gününü özetleyen kelime?: rytuykkj En son ne aldın?: tişört En son ne zaman dışarı çıktın?: hatırlamıyorum o kadar yani Keşke... : gün bitmese Issız bir adaya düşsen siteden yanına alacağın 3 kişi?: kafa dinlerim beee. Aklına gelen ilk kişi?: jazzy En çok düşündüğün şey?: yeni karakteri Aklına ilk gelen cümle hangisi?: Aklıma gelen ilk cümle hangisi sorusunu okuduğumda hep acaba ilk gelen cümle ne ya düşünüyüm ben cevabını veriyorum kendi kendime. ofof saçmalamaaa.
| |
|
| |
Cornelia Sjodin Slytherin V. Sınıf
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (100/100) Patronus: İran Kedisi
| Konu: Geri: Durum Listesi C.tesi Ağus. 06, 2011 5:50 pm | |
| İsim: Gizem. Yaş: On altı. Burç: Koç. Nerede yaşıyorsun?: İstanbul. Ne düşünüyorsun?: Kimse mi msnde olmaz?! Nasıl hissediyorsun?: Yeni uyanmış. Ne dinliyorsun?: The Script-We Cry eheh, The Rasmus-If You Ever oldu. Ne giyiyorsun?: Üstünde ne var şekerim? Ne yiyorsun/içiyorsun?: Birazdan su içsam negzel olur. Kiminle yazışıyorsun?: Ben kimse yok diyorum sen ne diyosun..... Kaç saattir sitedesin?: Yeni geldim. Bugün en çok ne yaptın?: Uyumuş sayılırım. Bugün en çok neye güldün?: Daha güldürmediler pek mutsuzuz. Gününü özetleyen kelime?: Rp olacak umarız ki. En son ne aldın?: Dondurma. En son ne zaman dışarı çıktın?: Dün, öğlen. Keşke... : Merve hemen şimdi msne gelse. Issız bir adaya düşsen siteden yanına alacağın 3 kişi?: Ayıp öyle yapılmaz. Aklına gelen ilk kişi?: Merve dedik. En çok düşündüğün şey?: Okul açılsın da dersler üzerime çullansın. Aklına ilk gelen cümle hangisi?: Bu soruya her seferinde "Aklıma hangi cümle geliyor ki?!" cevabını vermemek için şarkı sözü yazmaca: You were the answer all that i needed to justify my life.
| |
|
| |
Annette Elainé Jeseven Bitkibilim Profesörü
Gerçek İsim : Merve. Mesaj Sayısı : 78 Kayıt tarihi : 05/08/11
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (92/100) Patronus:
| Konu: Geri: Durum Listesi C.tesi Ağus. 06, 2011 7:28 pm | |
| İsim:Merve Yaş :16 Burç: Oğlak Nerede yaşıyorsun?: Konya - Ereğli Ne düşünüyorsun?: Karakterimin ismini değiştirmeyi. Nasıl hissediyorsun?: Sabah çok keyifliydim ama şu an baş ağrısından duramıyorum. Ne dinliyorsun?: muse can't take my eyes off idi apocalyptica bittersweet oldu. Ne giyiyorsun?: Bu ne biçim soru allasen geç bunu geç Ne yiyorsun/içiyorsun?: Hiçbir şey Kiminle yazışıyorsun?: Gizem'le. Kaç saattir sitedesin?: Bir saat olmuştur belki bilmiyorum. Bugün en çok ne yaptın?: Uyudum. Bugün en çok neye güldün?: Tumblr'daki postlara asdfgghhj Gününü özetleyen kelime?: Sıkılmak. En son ne aldın?: Film ve çikolata sanırım. En son ne zaman dışarı çıktın?: Bir iki hafta oldu. Keşke... : O burada olsa. Issız bir adaya düşsen siteden yanına alacağın 3 kişi?: Gizem, Ayşegül, Asena. Aklına gelen ilk kişi?: O canım o. En çok düşündüğün şey?: Baş ağrısının sebebiyeti. Aklına ilk gelen cümle hangisi?: Monoton bir hayatım olmasını istemiyorum. | |
|
| |
Helen Althea Leclair Ravenclaw V. Sınıf
Gerçek İsim : Beril Mesaj Sayısı : 118 Kayıt tarihi : 30/07/11
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (95/100) Patronus:
| Konu: Geri: Durum Listesi C.tesi Ağus. 06, 2011 9:19 pm | |
| İsim: Beril Yaş: On altı Burç: İkizler Nerede yaşıyorsun?: Gublerland Ne düşünüyorsun?: Ne yapacağım konusunda karar vermeye çalışıyorum. Zor iş hocu. Nasıl hissediyorsun?: Sanki uykumda mekik çekmişim gibi karın kaslarım isyanda. Acı hissediyorum corç. Ne dinliyorsun?: Klimanın sesini. Dördüncü sınıf öğrencisi boyunda ufolar var ya, onlardan. Ne giyiyorsun?: Abi şortu ve abi tişörtü. Ne yiyorsun/içiyorsun?: Su. Kiminle yazışıyorsun?: Yok daha o safhaya gelmedim. *-* Kaç saattir sitedesin?: Saat olduğunu sanmıyorum o.o Bugün en çok ne yaptın?: Gün yeni başlıyor, yani sitede gezindim. Bugün en çok neye güldün?: MGG'ın röportajlarından okudum. Onlara güldüm. *-* Gününü özetleyen kelime?: Eeeyo. En son ne aldın?: ... Çok güzel soru. Sinema biletiydi galiba. En son ne zaman dışarı çıktın?: Çarşamba günü Japonca kursu için. Keşke... : Önümde bir tabak muzlu krep belirse. Issız bir adaya düşsen siteden yanına alacağın 3 kişi?: Sitede üç kişi tanımıyorum galiba asıdıasıdı Aklına gelen ilk kişi?: Gizeeem. En çok düşündüğün şey?: "Olum yaz tatili bitecek, benim tırnaklarım sürekli kırılıp duruyor. Düzgünce uzasalar da oje süresem yea." Aklına ilk gelen cümle hangisi?: Az önce kuzenim gibi "asıdıasıdı" dedim. Utkunun random laugh canlandırmalarına bayılıyorum ehehe. | |
|
| |
Euterpe Châtillon Slytherin V. Sınıf
Mesaj Sayısı : 829 Kayıt tarihi : 25/07/11 Yaş : 30 Lakap : Princess of Slytherin.
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (97/100) Patronus: Smilodon
| Konu: Geri: Durum Listesi Ptsi Ağus. 08, 2011 11:13 pm | |
| İsim: Queen S. Yaş : 666 yani oldu mu? Burç: Başak. Nerede yaşıyorsun?: Antep'in hamamları asdf. Ne düşünüyorsun?: Bizim prensese bir prens lazım diyorum hala ya. Nasıl hissediyorsun?: Her zaman ki gibi normal. Ne mutlu ne de mutsuz. Ne dinliyorsun?: Jennifer Lopez - Ain't It Funny Ne giyiyorsun?: Bir şort ve askılı bluz yani. Ne yiyorsun/içiyorsun?: Hiç bir şey. Kiminle yazışıyorsun?: Kimseyle yalnızım ben cık. Kaç saattir sitedesin?: Sabahtan beri. Bugün en çok ne yaptın?: PS yaptım. Bugün en çok neye güldün?: Esin'e güldüm, deli o ya. Gününü özetleyen kelime?: Eğlenceli. En son ne aldın?: Meyve suyu ahaha. En son ne zaman dışarı çıktın?: Oldu bayağı. Keşke... : dün o kadını görmeseydim. Issız bir adaya düşsen siteden yanına alacağın 3 kişi?: Hmm Kardelen'i alırdım sadece. Aşk o be (Y) Aklına gelen ilk kişi?: Kardeeleen <3 En çok düşündüğün şey?: O ve sevgilisi... Aklına ilk gelen cümle hangisi?: 'one of these days' | |
|
| |
Evan Bourne Müdür Yardımcısı | Tılsım Profesörü
Gerçek İsim : Ünal Mesaj Sayısı : 284 Kayıt tarihi : 06/12/09 Yaş : 31
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (94/100) Patronus: Kaplan
| Konu: Geri: Durum Listesi Ptsi Ağus. 08, 2011 11:18 pm | |
| İsim: Ünal. Hıhı. Yaş : 18 bitti. 19a az kaldı. 20ye son birkaç adım. Burç: İkizler Nerede yaşıyorsun?: İzmir Ne düşünüyorsun?: Hatıralar beynimde dans ediyor. Nasıl hissediyorsun?: Eh işte. Ne dinliyorsun?: Mustafa Ceceli - Hata Ne giyiyorsun?: Panpiş, girme bunlara. Ne yiyorsun/içiyorsun?: Hiçbir şey. Kiminle yazışıyorsun?: Kimseyle. Kaç saattir sitedesin?: 1. Bugün en çok ne yaptın?: Uyudum Bugün en çok neye güldün?: Hiçbir şeye. Gününü özetleyen kelime?: Uyku En son ne aldın?: Hatırlamıyorum. En son ne zaman dışarı çıktın?: Onu da. Issız bir adaya düşsen siteden yanına alacağın 3 kişi?: Almam. Sonuçta ıssız. Aklına gelen ilk kişi?: O. En çok düşündüğün şey?: Ağrılarım ne zaman geçecek. Aklına ilk gelen cümle hangisi?: Sen en güzel duyguların katilisin. | |
|
| |
Aphrodis Audrey Phyllis Ravenclaw V. Sınıf | Admin
Gerçek İsim : Çisem Mesaj Sayısı : 765 Kayıt tarihi : 08/09/10 Yaş : 29 Lakap : Aph, -A
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (100/100) Patronus:
| Konu: Geri: Durum Listesi Ptsi Ağus. 08, 2011 11:18 pm | |
| İsim: Çisem Yaş : 16 Burç: Koç Nerede yaşıyorsun?: İstanbul Ne düşünüyorsun?: Canım sıkıldı, ne yapsam? Nasıl hissediyorsun?: Aç. Oruçlu değilim; ama 4te kalkınca... Ne dinliyorsun?: Hiçbir şey. Ama iyi hatırlattın, dinleyeyim bir şeyler. Ne giyiyorsun?: Pijama Ne yiyorsun/içiyorsun?: Hiçbir şey Kiminle yazışıyorsun?: Kimseylen. *ForeverAlone* Kaç saattir sitedesin?: 2 Bugün en çok ne yaptın?: Uyudum *-* Bugün en çok neye güldün?: Hiçbir şeye Gününü özetleyen kelime?: Uykuu En son ne aldın?: Hiiç hatırlamıyorum En son ne zaman dışarı çıktın?: Bi'ara abim ve arkadaşlarıyla Taksim'e gittik, o sanırım. Keşke... : İngiltere'de olsam. Issız bir adaya düşsen siteden yanına alacağın 3 kişi?: Nurdan, Gizem, Ayşegül Aklına gelen ilk kişi?: David Tennant O_O En çok düşündüğün şey?: Ne oynasam lan? Aklına ilk gelen cümle hangisi?: Naber?
| |
|
| |
Luciana Larsson Piyanist
Gerçek İsim : Berşan. Mesaj Sayısı : 110 Kayıt tarihi : 09/06/10 Yaş : 26 Lakap : Lucy.
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (65/100) Patronus:
| Konu: Geri: Durum Listesi Cuma Ağus. 12, 2011 2:04 am | |
| İsim: Berşan. Yaş : 13 Burç: Yengeç. Nerede yaşıyorsun?: Çorlu. Ne düşünüyorsun?: Saçımı nasıl kestirsem acabaa ? Nasıl hissediyorsun?: Karnım tok, sırtım pek. Ne dinliyorsun?: Athena - Arsız Gönül Ne giyiyorsun?: Mor eşofmanlarım. Ne yiyorsun/içiyorsun?: Su. Kiminle yazışıyorsun?: Kimse. Kaç saattir sitedesin?: Yeni açtım. Bugün en çok ne yaptın?: Uyudum. Bugün en çok neye güldün?: HIMYM izlerken. Gününü özetleyen kelime?: Saat üçte kalktım, nete girdim. En son ne aldın?: Hatırlamıyorum. En son ne zaman dışarı çıktın?: Pide almak için. asdfgh. Keşke... : Keşke yeni çıkan Şirinler filmine gidebilsem. Neil Patrick Harris var olm. O.o Issız bir adaya düşsen siteden yanına alacağın 3 kişi?: Hayden olsun yeter banaa. Aklına gelen ilk kişi?: Kübra. En çok düşündüğün şey?: Okul başlayınca ne halt yiyeceğim. Aklına ilk gelen cümle hangisi?: Been meselaa uçarıım meselaa. | |
|
| |
Euterpe Châtillon Slytherin V. Sınıf
Mesaj Sayısı : 829 Kayıt tarihi : 25/07/11 Yaş : 30 Lakap : Princess of Slytherin.
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (97/100) Patronus: Smilodon
| Konu: Geri: Durum Listesi Cuma Ağus. 12, 2011 8:58 pm | |
| Ne düşünüyorsun?: Sesime çeki düzen vermem gerektiğini. Sesim rezil bir durumda. Nasıl hissediyorsun?: emmaaşkınıhissediyorum hacıı asdf. Ne dinliyorsun?: Emre Aydın - Dipteyim Sondayım Depresyondayım. Kiminle yazışıyorsun?: Kimseyle. Bugün en çok ne yaptın?: Şarkı dinlediiiim. Bugün en çok neye güldün?: Erkekleri kekleyen bir arkadaşa (Y) Issız bir adaya düşsen siteden yanına alacağın 3 kişi?: Kardelen'i alıcaaam♥ Sonra mmm Nurdan'ı alıcam. Birde Umut'u. Umut'a çektiririm o adada valla gülmüş de bana anladı o. :N: Aklına gelen ilk kişi?: KARDİİİİŞ ♥ Aklına ilk gelen cümle hangisi?: ''Dipteyim, Sondayım, Depresyondayım'' asdf.
| |
|
| |
Anastazja Ewa Gryffindor V. Sınıf
Gerçek İsim : Tuş. Mesaj Sayısı : 257 Kayıt tarihi : 26/07/11 Yaş : 28 Lakap : An, Ja,
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (96/100) Patronus: Baykuş
| Konu: Geri: Durum Listesi Cuma Ağus. 12, 2011 9:05 pm | |
| İsim: Allen takılıyoruz bu ara. Yaş : On beş. Burç: İkizler. Nerede yaşıyorsun?: İzmir. Ne düşünüyorsun?: Neden bu kadar sıkıldığımı. Nasıl hissediyorsun?: Sıkıntı. Ne dinliyorsun?: Katy B diye bir eleman var TV'de. Ne giyiyorsun?: Pijama, hala. Ne yiyorsun/içiyorsun?: Hiçbir şey. Kiminle yazışıyorsun?: Ekin'imle. <3 Kaç saattir sitedesin?: Bilmem. Bugün en çok ne yaptın?: Her zamanki şeyleri. Bugün en çok neye güldün?: Gece Austin'e çok güldüm ama gün içinde, cık. Gününü özetleyen kelime?: Sıradan. En son ne aldın?: İki bluz aldım. En son ne zaman dışarı çıktın?: Dün. Keşke... : Bir an önce ayın on beşi olsa. Issız bir adaya düşsen siteden yanına alacağın 3 kişi?: Üç kişiden fazla var amaa. Neden illa üç olmak zorunda? Ben buradan üç yüz kişiyi götürürüm valla *-* Aklına gelen ilk kişi?: Austin. En çok düşündüğün şey?: Ayın on beşi. Aklına ilk gelen cümle hangisi?: Doğum gününe gidemeyeceğime yanıyorum yaa... | |
|
| |
Helen Althea Leclair Ravenclaw V. Sınıf
Gerçek İsim : Beril Mesaj Sayısı : 118 Kayıt tarihi : 30/07/11
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (95/100) Patronus:
| Konu: Geri: Durum Listesi C.tesi Ağus. 13, 2011 5:24 am | |
| İsim: Beril Yaş: On altı Burç: İkizler Nerede yaşıyorsun?: Gublerland Ne düşünüyorsun?: Yazın ortasında deli gibi öksürmem çok mantıksız. Nasıl hissediyorsun?: Baş ağrısı. Hasta gibi hissediyorum dohtor bey. Ne dinliyorsun?: 30 Seconds To Mars-The Fantasy Ne giyiyorsun?: Eşofman, tişört ve hırka. Evet, hırka. Ne yiyorsun/içiyorsun?: Çay. Kiminle yazışıyorsun?: Gizoş ve Pınoş. Kaç saattir sitedesin?: ... Saat oldu mu ki? Bugün en çok ne yaptın?: Film izledim. Galiba. Yürümüş de olabilirim. Bugün en çok neye güldün?: Pınar'ın Apes yorumuna fkdlşkf Gününü özetleyen kelime?: Asıdı. En son ne aldın?: ... Hatırlamıyorum. Sinema biletiydi galiba. En son ne zaman dışarı çıktın?: Sabah sekizde, kursa gittim. Keşke... : Keşke Mr. Nobody'nin düzgün bir sonu olaydı, içinde Anna olaydı. Güzel şeyler bunlar. Issız bir adaya düşsen siteden yanına alacağın 3 kişi?: Ben hala üç kişi tanımıyorum... Aklına gelen ilk kişi?: Gizem. *-* En çok düşündüğün şey?: Pledge'in klibinde yağmur yağınca Erina neden ıslanmıyor? Aklına ilk gelen cümle hangisi?: Does it feel like we've never been alive? <3 | |
|
| |
Aurelia Crownie Vampir
Gerçek İsim : Ebru. Mesaj Sayısı : 1 Kayıt tarihi : 12/08/11
| |
| |
| Durum Listesi | |
|