Misafir Misafir
| Konu: Durum Listesi Paz Tem. 19, 2009 11:58 pm | |
| ALINTIDIR * Adın? ~ * Yaşın? ~ * Burcun? ~ * Ne Düşünüyorsun? * Ne Dinliyorsun? ~ * Nasılsın? ~ * Ne Hissediyorsun? ~ * Ne Tarz Giysi? ~ * Kiminle Yazışıyorsun? ~ * Kaç Saattir Nettesin? ~ * Netten Sonra Ne Yapacaksın? ~ * Bugün Neye Çok Güldün?~ * Bugün Seni Sevindiren Olay? ~ * Bugün Seni Üzen Olay? ~ * Bugün Eline Geçse Kimi Dövmek İsterdin? ~ * En Son Ne Yedin? ~ * En Son Ne İçtin? ~ * En Son Kendine Ne Aldın? ~ * En Son Başkasına Ne Aldın? ~ * En Son Ne İçin Dışarı Çıktın? ~ - Kod:
-
[size=11][color=white]* Adın? ~[/color] [color=white]* Yaşın? ~[/color] [color=white]* Burcun? ~[/color] [color=white]* Ne Düşünüyorsun?[/color] [color=white]* Ne Dinliyorsun? ~[/color] [color=white]* Nasılsın? ~[/color] [color=white]* Ne Hissediyorsun? ~[/color] [color=white]* Ne Tarz Giysi? ~[/color] [color=white]* Kiminle Yazışıyorsun? ~[/color] [color=white]* Kaç Saattir Nettesin? ~[/color] [color=white]* Netten Sonra Ne Yapacaksın? ~[/color] [color=white]* Bugün Neye Çok Güldün?~[/color] [color=white]* Bugün Seni Sevindiren Olay? ~[/color] [color=white]* Bugün Seni Üzen Olay? ~[/color] [color=white]* Bugün Eline Geçse Kimi Dövmek İsterdin? ~[/color] [color=white]* En Son Ne Yedin? ~[/color] [color=white]* En Son Ne İçtin? ~[/color] [color=white]* En Son Kendine Ne Aldın? ~[/color] [color=white]* En Son Başkasına Ne Aldın? ~[/color] [color=white]* En Son Ne İçin Dışarı Çıktın? ~[/color][/size] |
|
George Crownie Hogwarts Müdürü
Gerçek İsim : umut. Mesaj Sayısı : 1989 Kayıt tarihi : 11/07/09 Yaş : 32 Lakap : geo.
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (100/100) Patronus: Mantikor
| Konu: Geri: Durum Listesi Cuma Eyl. 04, 2009 1:39 pm | |
| * Adın? ~ UmuT* Yaşın? ~ 83 x)* Burcun? ~ Öküz xD* Ne Düşünüyorsun? Seni xD* Ne Dinliyorsun? ~ Norm* Nasılsın? ~ Allah'a Şükür İyiyim. Sen?* Ne Hissediyorsun? ~ Elimde biraz kan hissediyorum. Ve senin suratında kocaman bir yarık* Ne Tarz Giysi? ~ Kot & T-shirt Biraz BoL oLmalı* Kiminle Yazışıyorsun? ~ Sana yazıyorum * Kaç Saattir Nettesin? ~ Saymadım* Netten Sonra Ne Yapacaksın? ~ Sana gelebilirim xD* Bugün Neye Çok Güldün?~ Senin bu saçma sorularına * Bugün Seni Sevindiren Olay? ~ Bu yazıyı bitirecek olmam * Bugün Seni Üzen Olay? ~ Böyle bir yazı yazmak istemem * Bugün Eline Geçse Kimi Dövmek İsterdin? ~ Seni * En Son Ne Yedin? ~ Hatırlamıyorum * En Son Ne İçtin? ~ İce Tea Galiba * En Son Kendine Ne Aldın? ~ Çikolata * En Son Başkasına Ne Aldın? ~ Sakız xD* En Son Ne İçin Dışarı Çıktın? ~ Market | |
|
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Durum Listesi Cuma Eyl. 04, 2009 8:51 pm | |
| |
|
Klarina L. Jospire
Gerçek İsim : Melis Mesaj Sayısı : 49 Kayıt tarihi : 31/08/09 Lakap : Daisy
| |
Kristen Aurelié Black
Gerçek İsim : ~Aslı~ Mesaj Sayısı : 47 Kayıt tarihi : 12/07/09 Lakap : ~Kris~
| Konu: Geri: Durum Listesi C.tesi Eyl. 12, 2009 5:50 pm | |
| | |