| Durum Listesi | |
|
+31Mirabella LaPiere Meredith Eve Aguirre Desire Belcourt Adrian Darcell Ambriel Nisroc Evaline Mélita Draker Sorcha Kuran Sakura Miwa Maeda Hannah Melody Lynn Roxalana Z. Rıdnikov Euterphe F. Moriérty Xabi Prieto Louvenia Dorrell Cecilia Anne Wesley Crystal Holly Walker James Kevin Lynn Doris L. Cynthia Lawlight Crownie L. R. Corpse La Roux Valeria Nerissa Wesley Ophélia Mea Schwarz Gargath T. Sanguris Diana Meredith Kingsley Vincent Valentine Aragorn Sanguris Lachlan Telford Lord R. Sanguris Steffie Frannie Carton Rosepery De Querin George Crownie Evan Bourne 35 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Evan Bourne Müdür Yardımcısı | Tılsım Profesörü
Gerçek İsim : Ünal Mesaj Sayısı : 284 Kayıt tarihi : 06/12/09 Yaş : 31
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (94/100) Patronus: Kaplan
| Konu: Durum Listesi Salı Ara. 08, 2009 3:11 am | |
| + Adın? ~ + Yaşın? ~ + Burcun? ~ + Ne Düşünüyorsun? + Ne Dinliyorsun? ~ + Nasılsın? ~ + Ne Hissediyorsun? ~ + Ne Tarz Giysi? ~ + Kiminle Yazışıyorsun? ~ + Kaç Saattir Nettesin? ~ + Netten Sonra Ne Yapacaksın? ~ + Bugün Neye Çok Güldün?~ + Bugün Seni Sevindiren Olay? ~ + Bugün Seni Üzen Olay? ~ + Bugün Eline Geçse Kimi Dövmek İsterdin? ~ + En Son Ne Yedin? ~ + En Son Ne İçtin? ~ + En Son Kendine Ne Aldın? ~ + En Son Başkasına Ne Aldın? ~ + En Son Ne İçin Dışarı Çıktın? ~
- Kod:
-
[color=DimGray][size=10][/color][color=DimGray][color=White]+[/color] Adın? ~ [/color][color=DimGray][color=White]+[/color][/color][color=DimGray] Yaşın? ~ [/color][color=DimGray][color=White]+[/color][/color][color=DimGray] Burcun? ~ [/color][color=DimGray][color=White]+[/color][/color][color=DimGray] Ne Düşünüyorsun? [/color][color=DimGray][color=White]+[/color][/color][color=DimGray] Ne Dinliyorsun? ~ [/color][color=DimGray][color=White]+[/color][/color][color=DimGray] Nasılsın? ~ [/color][color=DimGray][color=White]+[/color][/color][color=DimGray] Ne Hissediyorsun? ~ [/color][color=DimGray][color=White]+[/color][/color][color=DimGray] Ne Tarz Giysi? ~ [/color][color=DimGray][color=White]+[/color][/color][color=DimGray] Kiminle Yazışıyorsun? ~ [/color][color=DimGray][color=White]+[/color][/color][color=DimGray] Kaç Saattir Nettesin? ~ [/color][color=DimGray][color=White]+[/color][/color][color=DimGray] Netten Sonra Ne Yapacaksın? ~ [/color][color=DimGray][color=White]+[/color][/color][color=DimGray] Bugün Neye Çok Güldün?~ [/color][color=DimGray][color=White]+[/color][/color][color=DimGray] Bugün Seni Sevindiren Olay? ~ [/color][color=DimGray][color=White]+[/color][/color][color=DimGray] Bugün Seni Üzen Olay? ~ [/color][color=DimGray][color=White]+[/color][/color][color=DimGray] Bugün Eline Geçse Kimi Dövmek İsterdin? ~ [/color][color=DimGray][color=White]+[/color][/color][color=DimGray] En Son Ne Yedin? ~ [/color][color=DimGray][color=White]+[/color][/color][color=DimGray] En Son Ne İçtin? ~ [/color][color=DimGray][color=White]+[/color][/color][color=DimGray] En Son Kendine Ne Aldın? ~ [/color][color=DimGray][color=White]+[/color][/color][color=DimGray] En Son Başkasına Ne Aldın? ~ [/color][color=DimGray][color=White]+[/color][/color][color=DimGray] En Son Ne İçin Dışarı Çıktın? ~[/size][/color] | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Durum Listesi Salı Ara. 08, 2009 3:26 am | |
| + Adın? ~ ** Su + Yaşın? ~ ** 15 + Burcun? ~ ** İkizler + Ne Düşünüyorsun?~ **Hiçbirşeyi. + Ne Dinliyorsun? ~ ** Hiçbirşey. + Nasılsın? ~ ** Kötü. + Ne Hissediyorsun? ~ ** Eksik. + Ne Tarz Giysi? ~ ** Siyah ve rahat. + Kiminle Yazışıyorsun? ~ ** Ateş Oku Toplu'dayım. + Kaç Saattir Nettesin? ~ ** 3-4 + Netten Sonra Ne Yapacaksın? ~ ** Zıbarıcam. + Bugün Neye Çok Güldün?~ ** Burağın yere yapışmasına. + Bugün Seni Sevindiren Olay? ~ ** Hiçbirşey. + Bugün Seni Üzen Olay? ~ ** Okula gitmek. + Bugün Eline Geçse Kimi Dövmek İsterdin? ~ ** Emreyi. + En Son Ne Yedin? ~ ** Cips. + En Son Ne İçtin? ~ ** Kola + En Son Kendine Ne Aldın? ~ ** Kola + En Son Başkasına Ne Aldın? ~ ** ZIKKIM. + En Son Ne İçin Dışarı Çıktın? ~ ** Okula gitmek için |
|
| |
George Crownie Hogwarts Müdürü
Gerçek İsim : umut. Mesaj Sayısı : 1989 Kayıt tarihi : 11/07/09 Yaş : 32 Lakap : geo.
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (100/100) Patronus: Mantikor
| Konu: Geri: Durum Listesi Salı Ara. 08, 2009 8:42 pm | |
| | |
|
| |
Rosepery De Querin Gelecek Postası Sahibesi
Gerçek İsim : Yüzüklerin Efendisi Mesaj Sayısı : 209 Kayıt tarihi : 20/11/09 Yaş : 29 Lakap : Lotriçe.
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (97/100) Patronus:
| Konu: Geri: Durum Listesi Çarş. Ara. 09, 2009 9:54 pm | |
|
En son Rosepery De Querin tarafından Çarş. Ağus. 11, 2010 6:20 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Steffie Frannie Carton
Gerçek İsim : Hüll. Mesaj Sayısı : 109 Kayıt tarihi : 06/12/09 Yaş : 29
| Konu: Geri: Durum Listesi Perş. Ara. 10, 2009 11:08 pm | |
| Adın? ~ Hülya Asya. Yaşın? ~Bu ne lan böyle? Nüfusa geçircen herhal. Burcun? ~Başak. Ne Düşünüyorsun? Alp adam olmaz, mels hiç olmaz en iyisi volkan anam. aylavyu volkaaan, bu arada korsanlar cd'si kayıpmış. Ne Dinliyorsun? ~Miralay ft Şanışer - Taş Çatlasın. Nasılsın? ~ Ooo ye men demek isteyen mod. Birkan olsaydı yanımda keşkeğ. Düriyemin gühümlerini uyarlardık. Ne Hissediyorsun? ~ Canım sıkıldıığ. Hass. Aşıkım lan, dert hissediyorum bak. Ne Tarz Giysi? ~ "Tikli" tip. Bi karış etek, siyah çok uzun kollu bluz. Açık saç, saç peruk ondan giysi falan xD. Şaka tabii. Doğal onlar rengarenk diye kızıyolar okulda zaten. Kiminle Yazışıyorsun? ~ Öykü. Alp. Melis. Sergen. Kaç Saattir Nettesin? ~ Okuldam geldiğimden beri buda yaklaşık 5 saat eder. Netten Sonra Ne Yapacaksın? ~Uyurum. Bugün Neye Çok Güldün?~ Cansucuğuma. Birde ben düşerken alp2in beni yakalamasına ama o taşa takılıp düşerken benim hiç bir yardım göstermememe. Bugün Seni Sevindiren Olay? ~Melda'yı yolmak için elime sebep geçti. Ayrıca annemler sonunda adam gibi kiracı bulmuşlar alt kata. Oğulları çok yakışıklı lan. Bizim kızlar görse bize taşınırlar. Bugün Seni Üzen Olay? ~ Matematik sınav notu. Tarihimin en berbat notunu aldım lan. Bugün Eline Geçse Kimi Dövmek İsterdin? ~ Meldağ. Geçti gerçi, ben acıdım geçiremedim yine. En Son Ne Yedin? ~Tost. En Son Ne İçtin? ~Kola. En Son Kendine Ne Aldın? ~Cips. En Son Başkasına Ne Aldın? ~ Sakız. En Son Ne İçin Dışarı Çıktın? ~ Alp ve Melisle buluşmak için. Günü fotoları çok süper lan. | |
|
| |
Lord R. Sanguris
Mesaj Sayısı : 117 Kayıt tarihi : 09/12/09 Lakap : Granny F*cker ~
| Konu: Geri: Durum Listesi Perş. Ara. 10, 2009 11:18 pm | |
| + Adın? ~ Duyamadım ? + Yaşın? ~ 18 + Burcun? ~ İkizler. + Ne Düşünüyorsun? ~ B. + Ne Dinliyorsun? ~ Şu an? Bathory - Ring Of Gold + Nasılsın? ~ Eh. + Ne Hissediyorsun? ~ Yaşlı. + Ne Tarz Giysi? ~ Ne bulursam. + Kiminle Yazışıyorsun? ~ Seninle? + Kaç Saattir Nettesin? ~ 8 + Netten Sonra Ne Yapacaksın? ~ Flm. + Bugün Neye Çok Güldün?~ Keko Barışın " Ben Kürtsem Nolmus? Bizi Sabun Yapamazsın!" Demesine. + Bugün Seni Sevindiren Olay? ~ Batunun neti açılmış. Yatta! + Bugün Seni Üzen Olay? ~ B. Numarasını değiştirmiş =O + Bugün Eline Geçse Kimi Dövmek İsterdin? ~ Burzum + En Son Ne Yedin? ~ Patates Kızartması ^^ + En Son Ne İçtin? ~ Kırmızı Baharatlı Şarap ( Halen içiyorum ) ^^ + En Son Kendine Ne Aldın? ~ Ayakkabı , lol + En Son Başkasına Ne Aldın? ~ T-shrt + En Son Ne İçin Dışarı Çıktın? ~Tekel Bayii Koşusu. | |
|
| |
Lachlan Telford Seherbaz
Gerçek İsim : Ali Mesaj Sayısı : 242 Kayıt tarihi : 16/07/09 Yaş : 28
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (93/100) Patronus: Cehennem Köpeği
| Konu: Geri: Durum Listesi Perş. Ara. 10, 2009 11:23 pm | |
| Ϯ Adın? ~ Ali Ϯ Yaşın? ~ 14 Ϯ Burcun? ~ İkizler Ϯ Ne Düşünüyorsun? Sanane :B Ϯ Ne Dinliyorsun? ~ Herşey Aynı Ϯ Nasılsın? ~ Sanane :B Ϯ Ne Hissediyorsun? ~ Sanane :B Ϯ Ne Tarz Giysi? ~ Eşofman Ϯ Kiminle Yazışıyorsun? ~ Umut :B Ϯ Kaç Saattir Nettesin? ~ 4,5 Ϯ Netten Sonra Ne Yapacaksın? ~ Uyucam zZzZz Ϯ Bugün Neye Çok Güldün?~ Arkadaşa :B Ϯ Bugün Seni Sevindiren Olay? ~ Sanane :B Ϯ Bugün Seni Üzen Olay? ~ Sanane :B Ϯ Bugün Eline Geçse Kimi Dövmek İsterdin? ~ İbo'yu şlsdkifasg Ϯ En Son Ne Yedin? ~ Poğaça Ϯ En Son Ne İçtin? ~ Su Ϯ En Son Kendine Ne Aldın? ~ Çokonat dfagdf :B Ϯ En Son Başkasına Ne Aldın? ~ Çokonat şasldkfasdf :B Ϯ En Son Ne İçin Dışarı Çıktın? ~ Okula gitmek üçün :B | |
|
| |
Gerçek İsim : umut. Mesaj Sayısı : 1989 Kayıt tarihi : 11/07/09 Yaş : 32 Lakap : geo.
| |
| |
Aragorn Sanguris Gryffindor V. Sınıf
Gerçek İsim : Göktürk Mesaj Sayısı : 390 Kayıt tarihi : 09/12/09 Yaş : 32
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (93/100) Patronus:
| Konu: Geri: Durum Listesi Perş. Ara. 10, 2009 11:34 pm | |
| + Adın? ~ Göktürk + Yaşın? ~ 17 + Burcun? ~ İkizler + Ne Düşünüyorsun? Seni. + Ne Dinliyorsun? ~ Televizyonun sesini. + Nasılsın? ~ Kötü. + Ne Hissediyorsun? ~ Lolita. + Ne Tarz Giysi? ~ Bağrı açık takım elbise + Kiminle Yazışıyorsun? ~ R. + Kaç Saattir Nettesin? ~ 3 + Netten Sonra Ne Yapacaksın? ~ Nr bulursam. + Bugün Neye Çok Güldün? ~ Kürtadam. + Bugün Seni Sevindiren Olay? ~ Sınavlar bitti. + Bugün Seni Üzen Olay? ~ Arkadaştan kopyayı alamadım. + Bugün Eline Geçse Kimi Dövmek İsterdin? ~ Emo. + En Son Ne Yedin? ~ Çiğ Köfte. + En Son Ne İçtin? ~ Su. + En Son Kendine Ne Aldın? ~ Kitap. + En Son Başkasına Ne Aldın? ~ 25 Kuruş. + En Son Ne İçin Dışarı Çıktın? ~Okula gitmek için.
| |
|
| |
Vincent Valentine
Gerçek İsim : Beycan Mesaj Sayısı : 554 Kayıt tarihi : 12/07/09 Lakap : Vince, Vala
| Konu: Geri: Durum Listesi C.tesi Ara. 12, 2009 9:33 am | |
| | |
|
| |
| |
| |
Diana Meredith Kingsley
Gerçek İsim : Yine Su yine Su xD Mesaj Sayısı : 103 Kayıt tarihi : 08/12/09 Yaş : 30
| Konu: Geri: Durum Listesi C.tesi Ara. 12, 2009 4:35 pm | |
| Ϯ Adın? ~ Su
Ϯ Yaşın? ~ 15 Ϯ Burcun? ~ İkizler Ϯ Ne Düşünüyorsun? Proje Ϯ Ne Dinliyorsun? ~ Reklam müziği Ϯ Nasılsın? ~ İdare eder Ϯ Ne Hissediyorsun? ~ Bitiklik Ϯ Ne Tarz Giysi? ~ Kırmızı Sweat ve Siyah Pantolon Ϯ Kiminle Yazışıyorsun? ~ Kimse. Ϯ Kaç Saattir Nettesin? ~ Yarım saat Ϯ Netten Sonra Ne Yapacaksın? ~ Proje için arkadaşımla buluşacağım Ϯ Bugün Neye Çok Güldün?~ Hiçbirşeye Ϯ Bugün Seni Sevindiren Olay? ~ Sevindiğimi hatırlamıyorum Ϯ Bugün Seni Üzen Olay? ~ Cumartesi günümü proje için harcayacak olmam. Ϯ Bugün Eline Geçse Kimi Dövmek İsterdin? ~ İbrahim Hoca'yı. Ϯ En Son Ne Yedin? ~ Birşey yemedim Ϯ En Son Ne İçtin? ~ Birşey içmedim. Ϯ En Son Kendine Ne Aldın? ~ Kumandayı. Ϯ En Son Başkasına Ne Aldın? ~ ZIKKIM. Ϯ En Son Ne İçin Dışarı Çıktın? ~ Ekmek almak için | |
|
| |
| |
| |
Lord R. Sanguris
Mesaj Sayısı : 117 Kayıt tarihi : 09/12/09 Lakap : Granny F*cker ~
| Konu: Geri: Durum Listesi Ptsi Ara. 14, 2009 8:25 pm | |
| + Adın? ~ Cenabettin + Yaşın? ~ 18 + Burcun? ~ İkizler + Ne Düşünüyorsun?~ Ne yesem? + Ne Dinliyorsun? ~ Power Supply fanı. + Nasılsın? ~ Zombimsi. + Ne Hissediyorsun? ~ Açlık. + Ne Tarz Giysi? ~ Tshirt - boxer + Kiminle Yazışıyorsun? ~ Caramon Osilys :O + Kaç Saattir Nettesin? ~ 15 dk + Netten Sonra Ne Yapacaksın? ~ Yemak + Bugün Neye Çok Güldün?~ Yeni kalktım dedim ya akü? + Bugün Seni Sevindiren Olay? ~ Peder yemek bulmaya dışarı cıkıyor , ben yorulmayacagım muhsah + Bugün Seni Üzen Olay? ~ Köpegim odama sışmıs .... + Bugün Eline Geçse Kimi Dövmek İsterdin? ~ Ajdar. + En Son Ne Yedin? ~ Tost galba , lol + En Son Ne İçtin? ~ Sigara + En Son Kendine Ne Aldın? ~ Sigara + En Son Başkasına Ne Aldın? ~ Dvd + En Son Ne İçin Dışarı Çıktın? ~ Dün gece. | |
|
| |
Gargath T. Sanguris
| Konu: Geri: Durum Listesi Salı Ara. 15, 2009 4:49 am | |
| + Adın? ~ Eray + Yaşın? ~ 16 + Burcun? ~ Boğa + Ne Düşünüyorsun? A. + Ne Dinliyorsun? ~ Kafayı + Nasılsın? ~ Kötü + Ne Hissediyorsun? ~ aşık + Ne Tarz Giysi? ~ kot t-shirt + Kiminle Yazışıyorsun? ~ R. + Kaç Saattir Nettesin? ~ 6 + Netten Sonra Ne Yapacaksın? ~ uyucam + Bugün Neye Çok Güldün?~ gülmedim + Bugün Seni Sevindiren Olay? ~ sevinemedim + Bugün Seni Üzen Olay? ~ seviyesizce red. + Bugün Eline Geçse Kimi Dövmek İsterdin? ~ Sokaktaki yılışık kediyi + En Son Ne Yedin? ~ Balık ^^ + En Son Ne İçtin? ~ su + En Son Kendine Ne Aldın? ~ boxer + En Son Başkasına Ne Aldın? ~ lastik + En Son Ne İçin Dışarı Çıktın? ~ okula gitmek için
| |
|
| |
Ophélia Mea Schwarz
Gerçek İsim : Ahenk Mesaj Sayısı : 62 Kayıt tarihi : 19/12/09 Yaş : 30 Lakap : Lyke
| Konu: Geri: Durum Listesi Cuma Ocak 01, 2010 11:27 pm | |
| + Adın? ~ Ahenk + Yaşın? ~ 15 + Burcun? ~ İkizler + Ne Düşünüyorsun? ~ O'nu + Ne Dinliyorsun? ~ Coldplay-Yellow + Nasılsın? ~ Karmaşık .s + Ne Hissediyorsun? ~ İçimde birsürü minicik kuş kanat çırpıo gibi, sanki kalbim tersine atıyo ve başımı bi yastığın altına sokup sadece O'nu düşünmek istiyorum .s + Ne Tarz Giysi? ~ Genelde salaş, dökümlü ve kendi bedenimden en az 2 beden büyük şeyleri giymeyi severim .d + Kiminle Yazışıyorsun? ~ Kimse + Kaç Saattir Nettesin? ~ Aralıklı olarak 4 ya da 5 + Netten Sonra Ne Yapacaksın? ~ Bişiler karalıcam, çizicem... + Bugün Neye Çok Güldün?~ "Hiç bu kadarını bekliyordum" lafına .d.d + Bugün Seni Sevindiren Olay? ~ Sabah kuzenimin elinde 2 büyük boy pizzayla evin kapısını tıklatması .d (süper bi kahvaltıydı .d) + Bugün Seni Üzen Olay? ~ Benzerlik çözemediğimi farketmiş olmam! + Bugün Eline Geçse Kimi Dövmek İsterdin? ~ Gökhun'u + En Son Ne Yedin? ~ Çikolatalı muffin (mmmmm..) + En Son Ne İçtin? ~ White mocha (mmmmm..) + En Son Kendine Ne Aldın? ~ Kocaman peluş ev terliği .d + En Son Başkasına Ne Aldın? ~ Parfüm + En Son Ne İçin Dışarı Çıktın? ~ 1 saat önce kahve ihtiyacımı gidermek için .d.d | |
|
| |
Valeria Nerissa Wesley Sihirli Yaratıkların Bakımı Profesörü
Gerçek İsim : Ebru. Mesaj Sayısı : 1504 Kayıt tarihi : 13/09/09 Yaş : 30
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (100/100) Patronus: Beyaz Leopar
| Konu: Geri: Durum Listesi C.tesi Ocak 02, 2010 12:49 am | |
| + Adın? ~ Ebru + Yaşın? ~16 + Burcun? ~ Oğlak + Ne Düşünüyorsun? ~ Karnımın açlığını =D + Ne Dinliyorsun? ~ Kafamı =D + Nasılsın? ~ İyiyim, hoşum ... =D + Ne Hissediyorsun? ~ Karmaşık duygular içerisindeyim. + Ne Tarz Giysi? ~ Spor + Kiminle Yazışıyorsun? ~ Gizem + Kaç Saattir Nettesin? ~ 4-5 saattir. + Netten Sonra Ne Yapacaksın? ~ Kitap okumayı düşünüyorum. + Bugün Neye Çok Güldün?~ Arkadaşımın gitar çalışına ... Acemi daha ... =D + Bugün Seni Sevindiren Olay? ~ Doğumgünü hediyem. + Bugün Seni Üzen Olay? ~ Bazı arkadaşlarımın doğumgünüme gelmeyecek olmasına =( + Bugün Eline Geçse Kimi Dövmek İsterdin? ~ Tunahan. + En Son Ne Yedin? ~ Makarna =D + En Son Ne İçtin? ~ Kola. Aşağısı kesmiyor . =D + En Son Kendine Ne Aldın? ~ Dün okulda hamburger - cola aldım =D Oda birşeydir. =D + En Son Başkasına Ne Aldın? ~ Atilla'ya Ice Tea =D + En Son Ne İçin Dışarı Çıktın? ~ Dün okula gitmek için =D | |
|
| |
L. R. Corpse La Roux
Gerçek İsim : Burcu. Mesaj Sayısı : 246 Kayıt tarihi : 27/12/09 Lakap : Kan Emici :P
| |
| |
Lawlight Crownie
Gerçek İsim : Tolga Mesaj Sayısı : 498 Kayıt tarihi : 31/12/09 Yaş : 30 Lakap : L
| Konu: Geri: Durum Listesi C.tesi Ocak 02, 2010 7:17 am | |
| + Adın? ~ Tolga + Yaşın? ~ 16 + Burcun? ~ Kova + Ne Düşünüyorsun? Hayatın anlamını + Ne Dinliyorsun? ~ Metallica - St.Anger + Nasılsın? ~ Berbat + Ne Hissediyorsun? ~ Acı + Ne Tarz Giysi? ~ Jean + Kiminle Yazışıyorsun? ~ Kimseyle + Kaç Saattir Nettesin? ~ 1 + Netten Sonra Ne Yapacaksın? ~ Yatacağım + Bugün Neye Çok Güldün?~ Kendime + Bugün Seni Sevindiren Olay? ~ Olmadı.. + Bugün Seni Üzen Olay? ~ Olmadı.. + Bugün Eline Geçse Kimi Dövmek İsterdin? ~ Kimseyi.. + En Son Ne Yedin? ~ Ekler + En Son Ne İçtin? ~ Beer + En Son Kendine Ne Aldın? ~ Beer + En Son Başkasına Ne Aldın? ~ Pena + En Son Ne İçin Dışarı Çıktın? ~ Öylesine
| |
|
| |
Doris L. Cynthia
Gerçek İsim : İlker Mesaj Sayısı : 143 Kayıt tarihi : 14/12/09 Yaş : 31 Lakap : Leo
| Konu: Geri: Durum Listesi Paz Ocak 03, 2010 9:07 am | |
| + Adın? ~ İlker + Yaşın? ~ 16 + Burcun? ~ Terazi + Ne Düşünüyorsun? Rüyama giren kızı + Ne Dinliyorsun? ~ Nirvana - Smells Like Team Spirit + Nasılsın? ~ İyiyim-sen? + Ne Hissediyorsun? ~ Uykusuzluğun kekremsi tadını + Ne Tarz Giysi? ~ Siyah + Kiminle Yazışıyorsun? ~ Arkadaşımla + Kaç Saattir Nettesin? ~ Sanırım uyandığımdan beri + Netten Sonra Ne Yapacaksın? ~ yemek yiyicem.. + Bugün Neye Çok Güldün?~ Bobiler.org'ta gördüğüm bi montaja:.. + Bugün Seni Sevindiren Olay? ~ prince of persia da geçemediğim bölümü atladım. + Bugün Seni Üzen Olay? ~ İsteim derginin ocak sayısı gelmemiş.. + Bugün Eline Geçse Kimi Dövmek İsterdin? ~ Gargath'ı .. + En Son Ne Yedin? ~ Tost + En Son Ne İçtin? ~ Çay + En Son Kendine Ne Aldın? ~ATI 1GB 128BIT GDDR5 (DirectX 11) 2.0 x16 ekran kartı aldım. + En Son Başkasına Ne Aldın? ~ + En Son Ne İçin Dışarı Çıktın? ~ Sanırın 2 gün önce cnbc-e dergi almaya çıkmıştım.. | |
|
| |
Aragorn Sanguris Gryffindor V. Sınıf
Gerçek İsim : Göktürk Mesaj Sayısı : 390 Kayıt tarihi : 09/12/09 Yaş : 32
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (93/100) Patronus:
| Konu: Geri: Durum Listesi Salı Ocak 05, 2010 4:46 am | |
| + Adın? ~ Göktürk + Yaşın? ~ 18 + Burcun? ~ İkizler + Ne Düşünüyorsun? Yarın ki sınavda ne olucak? + Ne Dinliyorsun? ~ Testere Soundtrack + Nasılsın? ~ İyiyim,sen? + Ne Hissediyorsun? ~ Hislerimi yitirdim *.* + Ne Tarz Giysi? ~ Mağazadan alınan. + Kiminle Yazışıyorsun? ~ Esilay'la + Kaç Saattir Nettesin? ~ 8 + Netten Sonra Ne Yapacaksın? ~ Test çözücem + Bugün Neye Çok Güldün?~ Msn yazışmama + Bugün Seni Sevindiren Olay? ~ Okuldan gelince pizza yemek + Bugün Seni Üzen Olay? ~ Yarın sınav odluğunu yeni öğrendim + Bugün Eline Geçse Kimi Dövmek İsterdin? ~ Esilayı + En Son Ne Yedin? ~ Pizza + En Son Ne İçtin? ~ Limonata içiyorum. + En Son Kendine Ne Aldın? ~ Prince of Persia 4 + En Son Başkasına Ne Aldın? ~ Tost + En Son Ne İçin Dışarı Çıktın? ~ Okula gitmek için. | |
|
| |
James Kevin Lynn
| Konu: Geri: Durum Listesi Salı Ocak 05, 2010 5:05 am | |
| + Adın? ~ Ali + Yaşın? ~ 15 + Burcun? ~ Balık + Ne Dinliyorsun? ~ Linkin Park + Nasılsın? ~ Kötüyüm. + Ne Hissediyorsun? ~ Hırs *.* + Ne Tarz Giysi? ~ Spor. + Kaç Saattir Nettesin? ~ 10 + Netten Sonra Ne Yapacaksın? ~ Dışarı Çıkacağım + Bugün Neye Çok Güldün?~ Bir Arkadaşıma + En Son Ne Yedin? ~ Çizburger + En Son Ne İçtin? ~ Sprite + En Son Kendine Ne Aldın? ~ Korku Filmi + En Son Başkasına Ne Aldın? ~ Çiçek + En Son Ne İçin Dışarı Çıktın? ~ Gezmek için | |
|
| |
Crystal Holly Walker Ravenclaw V. Sınıf | Admin
Gerçek İsim : Ebru Mesaj Sayısı : 188 Kayıt tarihi : 17/01/10 Yaş : 30
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (100/100) Patronus: Kraken
| Konu: Geri: Durum Listesi Paz Ocak 24, 2010 8:57 am | |
| + Adın? ~ Ebru + Yaşın? ~ 16 + Burcun? ~ Oğlak + Ne Düşünüyorsun? Pazartesi'yi + Ne Dinliyorsun? ~ Kesha - Tik Tok + Nasılsın? ~ İyi + Ne Hissediyorsun? ~ Güzel + Ne Tarz Giysi? ~ Gece'nin bir vakti ne giyilebirlirse. =D + Kiminle Yazışıyorsun? ~ Başakla + Kaç Saattir Nettesin? ~ 2 + Netten Sonra Ne Yapacaksın? ~ Uyucam + Bugün Neye Çok Güldün?~ Baya şeye güldüm ! =D + Bugün Seni Sevindiren Olay? ~ Kar yağdı en sonunda. + Bugün Seni Üzen Olay? ~ Yarın Yase'me gidemicem =/ + Bugün Eline Geçse Kimi Dövmek İsterdin? ~ Başak. Canım sıkıldıkça dövüyorum zaten. =D + En Son Ne Yedin? ~ Yemek asdfasdfasdfasf xD + En Son Ne İçtin? ~ Cola + En Son Kendine Ne Aldın? ~ Big Mac Menü xD + En Son Başkasına Ne Aldın? ~ Ice Tea + En Son Ne İçin Dışarı Çıktın? ~ Cuma =D
| |
|
| |
Cecilia Anne Wesley
Gerçek İsim : Basak Mesaj Sayısı : 79 Kayıt tarihi : 24/01/10 Yaş : 29
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (87/100) Patronus:
| Konu: Geri: Durum Listesi Ptsi Ocak 25, 2010 7:12 pm | |
| | |
|
| |
Louvenia Dorrell Ravenclaw V. Sınıf
Gerçek İsim : Yağmur. Mesaj Sayısı : 204 Kayıt tarihi : 24/01/10 Lakap : Lora
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (95/100) Patronus: Kuğu
| Konu: Geri: Durum Listesi Ptsi Ocak 25, 2010 11:12 pm | |
| Adın? ~ Elif Yaşın? ~ 16 Burcun? ~ Akrep Ne Düşünüyorsun? ~ Okulu Ne Dinliyorsun? ~ Tokio Hotel Nasılsın? ~ İyi Ne Hissediyorsun? ~ Sakin Ne Tarz Giysi? ~ Eşofman filan. xD Kiminle Yazışıyorsun? ~ Kaan ve Ezgiyle. Kaç Saattir Nettesin? ~ 2 Netten Sonra Ne Yapacaksın? ~ Televizyon izleyeceğim Bugün Neye Çok Güldün?~ Kaan'ın kayıp yere düşmesi xD Bugün Seni Sevindiren Olay? ~ Ezgi'nin Çanakkale'den dönmesi. Bugün Seni Üzen Olay? ~ Havanın soğuk olması. Bugün Eline Geçse Kimi Dövmek İsterdin? ~ Ömer. Bir sürü zayıfı var. ^^ En Son Ne Yedin? ~ Whopper En Son Ne İçtin? ~ Cola En Son Kendine Ne Aldın? ~ Dergi En Son Başkasına Ne Aldın? ~ Hatırlamıyorum En Son Ne İçin Dışarı Çıktın? ~ Arkadaşlarla buluşmak için | |
|
| |
| Durum Listesi | |
|