| Krystal~ | |
|
+6Matt James Howard Robert Jason McSteens Dean J. Ceremony Kristen Stewart Adrian Darcell Leone M. Lutterz 10 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Leone M. Lutterz
Gerçek İsim : Su. Mesaj Sayısı : 494 Kayıt tarihi : 18/08/10 Lakap : Samimiyete göre değişir.
| Konu: Krystal~ Çarş. Ağus. 18, 2010 8:52 pm | |
| Öncelikle listemin biraz uzun olduğunu belirtmek isterim. Ve başvuracak kişilerin belli bir düzeyde rp yapabilmesini tercih ederim. Yeni fikirlerinize her zaman açığım. Pm atarsanız kurguyu oluşturabiliriz.
Gelelim Krystal kızımıza.
#Krystal Fransa'nın köklü ailelerinden birinde dünyaya gelmiştir. Hatta Fransa'daki her büyücünün tanıdığı bir ailedir. Bakanlıkla uzun süredir çalışmaktadır Lutterzlar. Aynı zamanda tüm soyları karanlığa hizmet etmiştir. Katı kuralları olan, safkan tutkunu, birbirine sadık olan bir ailedir. Ailenin öne çıkan özellikleriyse bencillik, kan tutkusu, ani öfke ve dengesizliktir. Babası ve dolayısıyla karanlık tarafından verilmiş görevler bekler Krystal'i. Fazla baskıcı babası, bir o kadar da umursamaz annesi olduğu için sevgiden yoksun büyümüştür. Kendi ayakları üzerinde durmayı ve gururu çok küçük yaşlarda öğrenmiştir.
#Başınabuyruk halleri, asi tavırları, güzelliği ve baştan çıkaran cazibesiyle herkesin dikkatini çekmeyi başarmaktadır. Herkesin olduğu gibi bir Muggle'ın da dikkatini çekmiştir Krystal vakt-i zamanında. O zamanlar yaşı küçük olduğu için pek bir şey gelmemiştir elinden. Adamın saldırısına karşı koyamamıştır. Ama saldırgan Lutterzlar tarafından öldürülmüştür. Krystal o günlerin etkisini hala hissetmektedir. Bu yüzdendir aşka inanmayışı, Mugglelara olan nefretinin abartısı, erkeklere güvenmemesi. Bu yüzdendir dengesiz tavırları, her sabah başkasının yanında gözlerini açışı. İçinde bir yerlerde bunun acısını sürdürmektedir. Hogwarts'ın burnu havada, yüzeysel, kızlar arasında sürtük, erkekler arasında taş olarak tabir edilen güzeller güzeli kızıdır Krystal. Onu çekemeyen çoktur. Sadece sürtük olarak gören de öyle. Ama Krystal'i tanıyan parlak, ince zekasını, görmezden gelinemeyecek gücünü, güzelliğini bilir. Kitaplara olan düşkünlüğünü, macera arayışlarını, yanlız kalışlarını bilir. Kimseye güvenmediğini, hep kendini ön planda tuttuğunu da bilir. İyilik meleklerinden, muggle ve melezlerden, laubalilikten, sülük gibi yapışanlardan nefret eder.
#Kalbi sanki saf kinden oluşmuştur. Yada sadece şehvetten. Ama bir yerlerde aşka inanabileceği düşüncesine bile inanmaktadır. Arkadaşı var mıdır? Çok. Fazlaca popüler oluşu etrafında büyücü ve cadılardan bir ordu kurmasına yetmektedir. Gerçekten sevdiği kaç kişi vardır? Yada gerçekten sırrını anlatacağı? Sadece 1 kişi. Sırlarını asla açıklamaz. Yanındakilere her zaman dikkat eder. Düşmanlarının her hareketini izler.
#Öyle böyle ilginçtir işte Krystal. Popüler olmak istiyorsan, sözün geçsin istiyorsan, kendine güvenip arkadaşı olmak istiyorsan, aşkımı ispatlarım sadece benim olsun diyorsan, bu hatunu hayatta kaçırmam abi ihtiyaç odamın güneşisin diyorsan, onu koruyup kollarım diyorsan, geleceği parlak diyorsan... Ve daha ne demek istiyorsan... Kolay gelsin diyorum.
~Ailemin yakın dostu, idol olarak gördüğüm, beni kardeşi gibi seven, koruyup kollayan bir ölüm yiyen. [1] - Catherine Aida Swain - ~Vaadettiğim umudu gören, beni sevip kollayan profesörler. [2-3] - A. Daniel Crownie - ~Beni seven ve sevdiğim yetişkinler. [3-4] - Mikéla Lydia Swain - Clementyne Basilevsky - ~Benden hoşlanmayan profesör ve yetişkinler. [3-4] ~Sürekli birlikte takıldığım, eli-yüzü düzgün, eğlenceli ve karanlık öğrenciler. [5-6] - Adrian Darcell - Violet Lynn Punchester - Laurentine Michelle Stone - Holly B. Winchester - ~Güzelliğimin esiri olmuş, arada sırada tekrarlanan, ihtiyaç odasının müşterileri. [5-6] - D. Ray Hardtman - Adrian Darcell - Aaron C. Bishop - Blacken Wæhler - ~Aşkı içi boş saçma bir sözcük olarak tanımlayan Krystal'e aşkı tattıracak kişi. [1] - Matt J. Howard - ~Öyle böyle değil kanlı bıçaklı düşman. Birbirimize o kadar çok benziyor olacağız ki sonunda savaşmak yerine ittifak yapmaya karar vereceğiz. [1] - Aphrodis Audrey Phyllis - ~Sürekli takip ettiğim, fiziksel-zihinsel-duygusal olarak bitireceğim düşmanlar. [4-5] - Nerissa A. Odysseia - Lynnette Heloise Sneaux - Winona Bannatyne - Crystal Anna Ixdior - ~Sırlarımı paylaştığım, güvendiğim tek insan. İnsanların onun yanındayken tamamen farklı bir Krystal ile karşılaşacağı cadı. [1] - Jeona Eilis Shaewold -
En son Krystal M. Lutterz tarafından Perş. Eyl. 16, 2010 3:11 am tarihinde değiştirildi, toplamda 11 kere değiştirildi | |
|
| |
Adrian Darcell
Gerçek İsim : Deniz Mesaj Sayısı : 111 Kayıt tarihi : 01/04/10 Yaş : 28
| Konu: Geri: Krystal~ Perş. Ağus. 19, 2010 1:45 am | |
| İlginç kurgular var Sevdim bu başlığı Erkek dosta ekleyiver istiyorsan. | |
|
| |
Kristen Stewart
Gerçek İsim : Lynn Mesaj Sayısı : 547 Kayıt tarihi : 16/08/10 Yaş : 31 Lakap : Hel,Helly,Elly,Elena,Vio,Lena,Queen H.
| |
| |
Leone M. Lutterz
Gerçek İsim : Su. Mesaj Sayısı : 494 Kayıt tarihi : 18/08/10 Lakap : Samimiyete göre değişir.
| |
| |
Dean J. Ceremony Gryffindor V. Sınıf
Gerçek İsim : Ebru. Mesaj Sayısı : 46 Kayıt tarihi : 03/08/10 Yaş : 30
| Konu: Geri: Krystal~ Perş. Ağus. 19, 2010 6:32 am | |
| Tek gecelikler? Benim karakterime en uygun yer sanırım. | |
|
| |
Leone M. Lutterz
| Konu: Geri: Krystal~ Perş. Ağus. 19, 2010 7:39 pm | |
| Kurgu için pm atarsın. (: Hemen ekliyorum. (: | |
|
| |
Robert Jason McSteens
Gerçek İsim : Beycan Mesaj Sayısı : 116 Kayıt tarihi : 17/01/10 Lakap : Jeys, Jey, Rob -R -J
| |
| |
Leone M. Lutterz
| Konu: Geri: Krystal~ Cuma Ağus. 20, 2010 6:05 am | |
| | |
|
| |
Leone M. Lutterz
| Konu: Geri: Krystal~ Paz Ağus. 22, 2010 3:19 am | |
| Flood. Lejanta gidiniz. (: - Spoiler:
| |
|
| |
Matt James Howard Ravenclaw V. Sınıf
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (98/100) Patronus:
| Konu: Geri: Krystal~ Perş. Eyl. 09, 2010 6:41 am | |
| Tek gecelikler olabilir | |
|
| |
Laurentine Michelle Stone
Gerçek İsim : Nesrin Mesaj Sayısı : 10 Kayıt tarihi : 31/07/10
| Konu: Geri: Krystal~ C.tesi Eyl. 11, 2010 7:13 am | |
| 2 Güzel kıza ekleyebilirsin beni istersen.. | |
|
| |
Leone M. Lutterz
| Konu: Geri: Krystal~ Salı Eyl. 14, 2010 10:00 am | |
| | |
|
| |
Mabelle Jeseven Ravenclaw V. Sınıf
Gerçek İsim : Gizem. Mesaj Sayısı : 167 Kayıt tarihi : 23/03/10
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (100/100) Patronus: Martı
| |
| |
Crystal Anna Ixdior
Gerçek İsim : A S L I ^^ Mesaj Sayısı : 33 Kayıt tarihi : 13/09/10 Yaş : 27 Lakap : Crys.
| Konu: Geri: Krystal~ Salı Eyl. 14, 2010 5:42 pm | |
| Düşman | |
|
| |
Leone M. Lutterz
| Konu: Geri: Krystal~ Perş. Eyl. 16, 2010 3:12 am | |
| Ekledim. Ama Aslı'cım lejanta da kurgu belli yazmışsın ama ortada düşman olmamızdan başka birşey yok. | |
|
| |
Catherine Aida Swain Slytherin V. Sınıf
Gerçek İsim : bilen bilir Mesaj Sayısı : 574 Kayıt tarihi : 22/02/10 Lakap : Cath.,Cat.,Cathy,Ida -yeter mi???-
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (91/100) Patronus: Yılan
| Konu: Geri: Krystal~ Cuma Eyl. 17, 2010 11:00 pm | |
| Aahh tam geliyordum eklenmişim bile | |
|
| |
| Krystal~ | |
|