| Krystal~ | |
|
+14Laurentine Michelle Stone Matt James Howard Giselle Lémieux Aphrodis Audrey Phyllis Clementyne Basilevsky Mikéla Lydia Swain Desire Belcourt Almila De Fero Christian A. Wilson Aaron C. Bishop Kristen Stewart Catherine Aida Swain Robert Jason McSteens Leone M. Lutterz 18 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Leone M. Lutterz
Gerçek İsim : Su. Mesaj Sayısı : 494 Kayıt tarihi : 18/08/10 Lakap : Samimiyete göre değişir.
| Konu: Krystal~ Paz Ağus. 22, 2010 2:45 am | |
| K R Y S T A L M I R A B E L L A L U T T E R Z | Cadı | | 14 | | Bordeaux/Fransa | | Öğrenci | | Slytherin |
xErtesi gün için bir sürü plan yapıp, hayaller kurup uykuya dalarsın. Sabah kalkıp pencereden dışarı baktığında felaket bir havayla karşılaşıp dışarı çıkamazsın ya işte o an hissettiğin, saydığın lanetler gibidir Krystal. Ve bununla gurur duyar. En büyük özelliğidir başkalarının mutluluklarına engel olmak, başkalarını mutsuz etmek. Başkaları derken kendini bilmez safkanlar, işe yaramaz melezler, iğrenç bulanıklar ve sümsükleri kastediyoruz.xEvet... Melez ve bulanıkları öldürülmesi gereken haşereler olarak görüyor. Ama ya iyilik timsali, kendini bilmez, hain safkanlar ? Onlara dayanması oldukça güç. Bir büyücü/cadı hem safkan olup hem nasıl aptal olabilir? Krystal işte buna dayanamıyor. Ve sinir katsayısı adına ne varsa bu tarz 'varlık'ların yüzünden sinir küpüne dönüşüyor.xKrystal'in siniri... Sinir, agresiflik, psikolojik bozukluk... Adına ne derseniz... Krystal her zaman patlamaya hazır bir volkan gibidir. Dediğini yaptırmayı bilir. Yapılmazsa şerrinden korkulması gerekir. Birden sinirlenir. Kapının gıcırtısı, ikinci kez tekrarlanan cümleler... Bunlar en basit örnekler. Basit şeylere bile ani tepki verebilirken Onu sinirlendirince neler olacağını az çok tahmin edebilirsiniz. Fiziksel, zihinsel ve duygusal olarak acı çektirmeyi sevdiğinden damarına basılmamasında fayda vardır. Ki damarına basılmasını beklemeyedebilir. Eğer kafayı size takmışsa emin olun kurtuluşunuz yoktur.xAilesinin süregelen gücüyle herşeyi elde etmeye alışkındır. Bu zamana kadar isteyipte alamadığı tek birşey bile yoktur. İsteklerinin karşılanmasına alışkındır. Ve isteklerinin gerçekleştirilmesi herkesin yapması gereken günlük bir davranış gibidir.xVe es geçilemeyecek bir konu : Krystal... Krystal'i görüp de arzu etmeyecek bir erkek yoktur. Bunu ister kabul etsin ister etmesin. Erkeklerin fantezilerini süsleyen kötü kızdır O. Ve Krystal bu gerçeği çok iyi bilir. Bu yüzden güzelliğini kullanmayı uzun zaman önce öğrenmiştir. Küçük yaşta bir Muggle'ın tacizine uğraması erkekler konusunda tekinsiz davranışlar sergilemesine sebep olmuştur. Birkaç kişi hariç zaman geçirdiği erkekler onunla olduktan sonra bir bedel ödemek zorunda kalır.
xSırlarını çok az kişi bilir. Dostlarını dikkatlice seçer. Arkadaş grubu geniştir. Çoğu kız fiziksel özellikleri ve erkekler yüzünden Ondan hoşlanmaz. Parti, eğlence ve olayları sever. Uzaktan izler, olayı öğrenir ve canının istediğine destek verir. Huyuna gittiğiniz ve isteklerini gerçekleştirdiğiniz halde size önemli kapılar açabilir. xKalabalığı sevse de yanlız kalmayı da sever. Yanlız kaldığı zamanlar ya bir ağaç altında oturur yada yüzer. Yüzmek tazelenmesini sağlar. Yüzerken düşünür. Düşündükçe yüzer. Yüzerken kendi bestelerini dinlemeyi sever. Piyano başında güzel besteler yaratmaktadır. Huzurlu bir enstruman olsa ve huzur ona aykırı bir kavram olsada piyanoyu çok sever. xDış görünüşü ve tavırlarıyla duygusuz bir taş bebeğe benzetilsede aslında o da canlıdır. Üzülüp ağlayabilir. Hatta birilerine güvenip omzuna yaslanabilir. Ama duygularını dizginlemeyi çok iyi öğrenmiştir ve zayıf görünmeyi sevmez. Bu yüzden Krystal'in gücünü yanındayken bile hissedebilirsiniz. xDuygusuzluğuna değinecek olursak Krystal'in duygusuz olarak nitelendirilmesinin en büyük sebebi ailesidir. Çoğu çocuğa göre oldukça sancılı bir büyüme sürecine denek olmuştur. Katı kuralları olan babası söz dinlemediği zaman mahsene kapatıp günlerce ışıksız, yemeksiz cezalandırdığı için Krystal merhamet duygusunu henüz 5-6 yaşlarındayken kaybetmiştir. Annesinin de babasından aşağı kalan bir yanı olmadığı için aile sevgisinden yoksun büyümüştür.Kapalı kapılar ardında konuşulanları kimse bilmez. Ama kapıların dışına çıktığınız zaman bu aile birbirine sadakatle bağlıdır. xOnunla vakit geçiren herkes yüzünde bir gülümsemeyle ayrılır yanından. Mizah anlayışı ile çevresini güldürüp eğlendirir. Durduk yere kalkıp dans edebilir yada şarkı söyleyebilir. Yada bir eşek şakasına kurban gidebilirsiniz. Aynı zamanda iyi bir dinleyicidir. Ama bu özelliğini sadece dostları bilir. Çünkü gereksiz kişilerin gereksiz cümleleriyle başını şişiremeyeceğini düşünür. xGarip ama kabul edilemezde değildir. Farklıdır. Ve farkını konuşturmayı çok sever.
Sevdikleri Krystal M. Lutterz Aklı Karanlık taraf Safkan Güç Yüzmek Mitoloji Piyano Okumak Partiler Erkekler Birilerini ezmek Liderlik Güzellik Sözünün dinlenmesi Hazır cevaplılığı
Sevmedikleri Aydıklık taraf Laubalilik BM. (Bulanık-Melez) Kendini akıllı sanan sersemler Adalet peşinde koşup polisçilik iyilik yapıp melekçilik oynayan zavallılar Mugglelar İçi boş insanlar Boş konuşanlar Yalakalar Emrivaki yapanlar Sözünü dinlemeyenler Haddini aşıp Krystal'e karşı gelme cürretini kendinde bulabilen şapşallar
Eklenmek için: İcon Kurgu Hakkımdaki düşünceler
*Kurgu sana kalmış tarzında cümleleri kabul etmiyorum.
En son Krystal M. Lutterz tarafından Salı Eyl. 14, 2010 12:11 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 7 kere değiştirildi | |
|
| |
Leone M. Lutterz
Gerçek İsim : Su. Mesaj Sayısı : 494 Kayıt tarihi : 18/08/10 Lakap : Samimiyete göre değişir.
| Konu: Geri: Krystal~ Paz Ağus. 22, 2010 2:46 am | |
|
En son Krystal M. Lutterz tarafından Salı Ağus. 24, 2010 9:44 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Leone M. Lutterz
| Konu: Geri: Krystal~ Paz Ağus. 22, 2010 2:46 am | |
| İ L İ Ş K İ L E R O L U M L U | Blacken Wæhler | Violet Punchester | Aida Swain | Aaron Bishop | - Spoiler:
Blacken Wæhler OLUMLU & ESKİ Aman Tanrım! İşte o! Okulun popüler çocuğu! Ahh... Yapma lütfen. Bu tarz şeylere önem verdiğimi mi sanıyorsun? Belki... Konu sen olunca. Ama favorilerimden biri olmanın sebebi elbette bu değil. O muhteşem kaslı vücudun ve bakışlarındaki ateş. İşte bu yüzden Crys'le çıkmana rağmen benimle olmana da izin veriyorum. Herkesin yeni heyecanlara ihtiyacı vardır. Bu oyun ne kadar sürecek? Bunu zaman gösterecek...
Violet Lynn Punchester OLUMLU & YAKIN ÇEVRE Vio... İşte bu kızı seviyorum. Benimle her türlü pisliğe karışman dışında sürekli yanımda oluşunda sana olan sempatimi güçlendiriyor. Okuldaki ilk yılımızda tanışmıştık. Sendeki ışığı o zaman farketmiştim. Güçlü ve kendinden emindin. Aynı şu anda olduğu gibi. Seninle geçen dakikalar ikimiz içinde eğlenceli oluyor. Ama benim için asıl önemli olan benim pis işlerimi yapıyor olman. Birkaç küçük sırrımda oynadığın rol hafife alınacak değil. Biliyorsun. Yanımda senin gibi cadılara her zaman yer vardır...
Catherine Aida Swain OLUMLU & İDOL
Genç, güzel, akıllı, ölüm yiyen, profesör, dükkan sahibi... Bu kızda çok iş var. Aslında aile dostumsun. Ve aile dostları benim Mirabella olduğumu bilir. Ama sen beni Krystal olarak benimsedin. İşte seni sevmeye başlama nedenim. Ve aramızdaki sır. Ailem beni sana emanet etti. Sanki emanet edilmeye ihtiyacım varmış gibi. Ama seni seviyorum. Her ne kadar yetişkin sınıfında olsanda benden farkın olduğunu sanmıyorum. Beni kardeşin gibi görüyorsun ama işlerime burnunu sokmana izin vereceğimi sanıyorsan yanılıyorsun. Tek kusurun duyguların. Hemen ağlayabiliyor ve rengini belli edebiliyorsun. Bu konuda biraz ders vermem gerekecek sana. Ölümyiyen olmansa harika birşey. Birgün senden bir 'iyilik' isteyebilirim Cath...
Aaron C. Bishop OLUMLU & ESKİ Aaron... Tanıştığımız günü hatırlıyorum. Bana bakışların öyle sevimliydi ki. Hala aynı bakışlara sahip olman hoşuma gidiyor. Hoşuma giden bir diğer şey de; hayattaki tercihlerin. Adeta benim ruh ikizimsin. Garip ama bana beni hatırlattığın için bu kadar yakınız sanırım. Yoksa bu bir aldatmaca mı Bay Bishop? Beni elde etmen için ucuz bir numara mı? Sanmıyorum.
O L U M L U | Daniel Crownie | Holly Winchester | Mikéla Swain | Clementyne Basilevsky |
- Spoiler:
A. Daniel Crownie OLUMLU & SEVDİĞİM YETİŞKİN Hem genç hem profesör. Son yıllarda fazlasıyla karşılaştığımız bir durum. Bence bu öğrenci-öğrenmen ilişkisini olumlu etkiliyor. Birbirimizi anladığımız için dersler daha eğlenceli ve verimli geçiyor diye düşünüyorum.
Holly B. Winchester OLUMLU & YAKIN ÇEVRE İşte benim kızım... Seninle vakit geçirmeyi seviyorum. Düşünce tarzın, davranışların, moda anlayışın... Fazlasıyla samimi olduğum nadir cadılardansın B bunu biliyorsun. Gel gelelim senin zayıf noktana. Yanımdaki insanların zayıf noktaları olduğunu kabul etmek istemem, biliyorsun. Bu yüzden seninle ilgili çok güzel fikirlerim var tatlım. Emin ol sende beğeneceksin. Bu çekincen kabuğunun altından öyle bir afet çıkartacağız Crys ile sen bile eski günlerinden utanacak ve zamanını boşa geçirdiğini fark edeceksin...
Mikéla Lydia Swain OLUMLU & KORUYUCU CADI Mik... Seninle nerede tanışmıştık tatlım? Ahh hatırladım. Bir fotoğraf çekiminde. Fiziksel görünüşüm ve güzelliğim seni etkilemiş olacakki öğrenci olduğumu duyduğunda hem şaşırmış hem sevinmiştin. Bu saklı sevincine kıskançlığının neden olduğunu düşünmüşümdür hep. Ne de olsa bir öğrenci vakit bulup senin çekimlerinle yarışamaz. Ama takdir ediyorum seni. Güzelsin, gençsin, başarılısın. Ailemden mi yoksa benim neredeyse gözle görülür gücüm sayesinde mi bu kadar yakınsın bana bilemiyorum. Ama arkamda beni kollayan birilerinin olması her zaman iyidir. Ahh unutmadan... Az kaldı canım. Daha şimdiden adımın senin ortamında yayıldığını biliyorum. Eminim sende biliyorsundur...
Clementyne Basilevsky OLUMLU & DEĞER VERDİĞİM YETİŞKİN Clementyne. Aman Tarım bu çok uzun. Bu yüzden sana Tyne diyorum. Umarım kızmıyorsundur. Dükkanına fazlaca uğradığım zamanlarda tanışmıştık. Güzel mekan fakat havası bozuk. Sana defalarca söyledim o ahmak Muggleları içeri sokma diye. Ama nafile. Başka bir yer olsa bir dakika tutamaz beni kimse. Ama sana olan sempatim sakin kalmamı sağlıyor. Ayrıca Luxa'nın da tanışmamızda büyük payı vardı yanlış hatırlamıyorsam. Seninle tanıştığım gün Vio ile Luxa'yı görmeye gelmiştik. Sonra o lanet Muggle bana sarkıntılık etmiş karşılığında da bir daha düzeltemeyeceği bir lanete kavuşmuştu. Hah. Güzel bir gündü. Seni neden seviyorum? Çoğu kişiyi sadece seversin. Yakın hissettiğin için benzediğin için. Ama seninle ne dış görünüşümüz benziyor ne kişiliğimiz. Bizim anlaşmamızın odak noktası kendimize olan güvenimiz büyük ihtimalle. Sende de bendeki gücü hissedebiliyorum. Yılmaz gururun ve keskin zekan seni yakından tanımam için teşvik etmişti hep beni. Senin yaşıtın hatta senden büyük yetişkinlerle bile arkadaş gibiyimdir. Ama sen... Bir farklısın işte. İyi bir dinleyici olup, sakin kalışın ve akıl verişinle yaşından olgun olup, benimde sana varolmayan ablammışsın gibi hissetmeme neden oluyorsun...
En son Krystal M. Lutterz tarafından Perş. Eyl. 16, 2010 3:30 am tarihinde değiştirildi, toplamda 17 kere değiştirildi | |
|
| |
Robert Jason McSteens
Gerçek İsim : Beycan Mesaj Sayısı : 116 Kayıt tarihi : 17/01/10 Lakap : Jeys, Jey, Rob -R -J
| Konu: Geri: Krystal~ Ptsi Ağus. 23, 2010 6:41 pm | |
| Blacken Wæhler... Kurgu halledildi...İcon;- Spoiler:
| |
|
| |
Catherine Aida Swain Slytherin V. Sınıf
Gerçek İsim : bilen bilir Mesaj Sayısı : 574 Kayıt tarihi : 22/02/10 Lakap : Cath.,Cat.,Cathy,Ida -yeter mi???-
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (91/100) Patronus: Yılan
| Konu: Geri: Krystal~ Ptsi Ağus. 23, 2010 6:55 pm | |
| Fransız, ölüm yiyen bir profesörü nereye eklersen ekle Bilmiyorum ailen sen İngiltere'ye geldiğinde seni bana emanet etmiş olabilir... İconlar:
- Spoiler:
| |
|
| |
Leone M. Lutterz
| Konu: Geri: Krystal~ Ptsi Ağus. 23, 2010 9:37 pm | |
| Blacken Wæhler - Eklendin.
Catherine Aida Swain - Karakterim hakkındaki görüşlerinizi belirtmemişsiniz. | |
|
| |
Kristen Stewart
Gerçek İsim : Lynn Mesaj Sayısı : 547 Kayıt tarihi : 16/08/10 Yaş : 31 Lakap : Hel,Helly,Elly,Elena,Vio,Lena,Queen H.
| Konu: Geri: Krystal~ Ptsi Ağus. 23, 2010 9:49 pm | |
| Kurgu beLLi zaten... Krystal benim gibi Slytherin'li olmanın gerektirdiği bütün özellikleri taşıyor.Nefret,kin,öfke bunlar benim için olduğu kadar Krystal de de bulunuyor.Krystal'i seviyorum çünkü asla bir insana bağlı kalmaz zamanında da bir kaç kişiyi oyuncak gibi kullandığını iyi bilirim Çok eskiden arkadaşız ve bugüne kadar çok samimi iki dost olarak geldik.... | |
|
| |
Catherine Aida Swain Slytherin V. Sınıf
Gerçek İsim : bilen bilir Mesaj Sayısı : 574 Kayıt tarihi : 22/02/10 Lakap : Cath.,Cat.,Cathy,Ida -yeter mi???-
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (91/100) Patronus: Yılan
| Konu: Geri: Krystal~ Ptsi Ağus. 23, 2010 9:55 pm | |
| Sevdiğim bir kız belki de ona karşı biraz fazla korumacıyım. Bilmiyorum bazı ilişkileri kulağıma çalınıyor ve hoşnut olduğum söylenemez. Benim tek amacım ailesine söz verdiğim gibi onu korumak. Ben de bir zamanlar öğrenciydim ve bu da çok geçmiş bir zamanda kalmamıştı, yani onu anlıyorum. Kendi kardeşimden de ayırmıyorum. Kurguyla karışık görüşlerim fakat kurguyu kabul edersen. | |
|
| |
Leone M. Lutterz
| Konu: Geri: Krystal~ Ptsi Ağus. 23, 2010 10:36 pm | |
| Violet Lynn Punchester - Eklendin.
Catherine Aida Swain - Eklendin. | |
|
| |
Aaron C. Bishop Slytherin V. Sınıf
Gerçek İsim : HuB#3 Mesaj Sayısı : 52 Kayıt tarihi : 20/08/10 Yaş : 32
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (100/100) Patronus: Anka Kuşu
| Konu: Geri: Krystal~ Ptsi Ağus. 23, 2010 11:24 pm | |
| | |
|
| |
Leone M. Lutterz
| Konu: Geri: Krystal~ Ptsi Ağus. 23, 2010 11:49 pm | |
| Aaron C. Bishop - Eklendin. | |
|
| |
Kristen Stewart
Gerçek İsim : Lynn Mesaj Sayısı : 547 Kayıt tarihi : 16/08/10 Yaş : 31 Lakap : Hel,Helly,Elly,Elena,Vio,Lena,Queen H.
| Konu: Geri: Krystal~ Salı Ağus. 24, 2010 7:46 pm | |
| | |
|
| |
Christian A. Wilson Fotoğrafçı | Ressam
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (91/100) Patronus:
| Konu: Geri: Krystal~ Perş. Ağus. 26, 2010 5:53 pm | |
| iconlar imzamda... Küçük hanım gözlemlerime göre oldukça popülersiniz. Size hayran olmamak elde değil. Yaşıtlarınıza göre çekicisiniz. Eğer yaşıtım olsaydınız sizden açık bir biçimde etkilenirdim. Olumlu olursa... | |
|
| |
Almila De Fero
Gerçek İsim : Almila Mesaj Sayısı : 190 Kayıt tarihi : 18/02/10
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (40/100) Patronus:
| Konu: Geri: Krystal~ Perş. Ağus. 26, 2010 7:12 pm | |
| | |
|
| |
Desire Belcourt Ravenclaw V. Sınıf
Gerçek İsim : Liena Mesaj Sayısı : 148 Kayıt tarihi : 25/10/09 Yaş : 29 Lakap : Dee the Bee
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (100/100) Patronus: Tek Boynuz
| |
| |
Leone M. Lutterz
| Konu: Geri: Krystal~ Salı Eyl. 07, 2010 8:23 am | |
| A. Daniel Crownie - Eklendin.
Holly B. Winchester - Eklendin.
Almila De Fero - Uygun bir başvuru yapana dek eklenmeyeceksin. | |
|
| |
Mikéla Lydia Swain
Gerçek İsim : Lara Mesaj Sayısı : 32 Kayıt tarihi : 27/08/10 Yaş : 29 Lakap : yaKın oLanLar KaFaLarına Eséni söyLérLér.
| Konu: Geri: Krystal~ Salı Eyl. 07, 2010 5:11 pm | |
| oKurgu:Seninle ne zaman bir yerde karşılaşsak hemen yanıma gelir birşekilde benimle konuşursun ve iltifat edersin...Sana karşı kanım git gide ısınmaya başladı.Merak etme canım bu iltifatların ve konuşma çaban sonuçsuz olmayacak arkanda güçlü bir desteğe sahipsin.. oKüçük Krystal...Herzaman yaşından olgunsun.Kendini beğenmiş tavırların,başkalarını kötü duruma düşürdükten sonra mutlu olman sanki karşımda aynam varmış gibi bir görüntü sergilemene neden oluyor.Ufaklık erkekler konusunda olgunsun ama öğrenmen gereken çok şey var.Ne zaman başını belaya sokarsan veya zor durumda kalırsan arkandayım ufaklık. oİcon;
- Spoiler:
| |
|
| |
Clementyne Basilevsky The Harlequin Sahibesi
Gerçek İsim : Merve. Mesaj Sayısı : 111 Kayıt tarihi : 23/08/10
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (92/100) Patronus:
| Konu: Geri: Krystal~ Salı Eyl. 07, 2010 7:00 pm | |
| Bildiğin üzere dükkan işletiyorum. Mugglelardan nefret ettiğine göre dükkanda delici bakışlarınla müşterileri rahatsız ettiğinden dolayı dikkatimi çekmişsindir. Ayrıca garsonlarımızdan birinin dalgınlıkla yaptığı hatadan dolayı garsona bağırmışsındır o sırada tanışmışızdır felan. Kendinden emin tavırları ve kendine olan özgüveni sayesinde Clementyne'in Crystal hakkındaki düşünceleri fazlasıyla iyimser. Her ne kadar kibirli tavırları dolayısıyla itici gelse de kardeşini anımsatan bu cadıya karşı, herkesten daha farklı davranıyor. Kurguyu kendine göre uyarlarsın çünkü bu saçmalıktan başka bi şey değil İkoon. - Spoiler:
| |
|
| |
Leone M. Lutterz
| Konu: Geri: Krystal~ Salı Eyl. 07, 2010 10:17 pm | |
| Mikéla Lydia Swain - Eklendin. Clementyne Basilevsky - Eklendin. | |
|
| |
Aphrodis Audrey Phyllis Ravenclaw V. Sınıf | Admin
Gerçek İsim : Çisem Mesaj Sayısı : 765 Kayıt tarihi : 08/09/10 Yaş : 29 Lakap : Aph, -A
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (100/100) Patronus:
| Konu: Geri: Krystal~ Çarş. Eyl. 08, 2010 10:59 pm | |
| Iconlar - Spoiler:
Kurguyu belirledik gibi bir şey sanırım *-* | |
|
| |
Giselle Lémieux Slytherin V. Sınıf
Gerçek İsim : Ayşegül. Mesaj Sayısı : 99 Kayıt tarihi : 09/09/10
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (94/100) Patronus: Kerberos
| Konu: Geri: Krystal~ Cuma Eyl. 10, 2010 6:30 am | |
| | |
|
| |
Aphrodis Audrey Phyllis Ravenclaw V. Sınıf | Admin
Gerçek İsim : Çisem Mesaj Sayısı : 765 Kayıt tarihi : 08/09/10 Yaş : 29 Lakap : Aph, -A
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (100/100) Patronus:
| Konu: Geri: Krystal~ Cuma Eyl. 10, 2010 6:46 am | |
| Krystal'le atışırken sen gelirsin işte Ayşegül. Benimle birlikte ona saldırırsın falan >.< Öyle kurgu yapacaktık ya. Su yardım etmiş olur. Yardım değil de.. Katılmış olur. | |
|
| |
Leone M. Lutterz
| Konu: Geri: Krystal~ Cuma Eyl. 10, 2010 6:59 am | |
| Kurgular. Kurgular. Kurgular. 3. şahıs almayacaktık ama Ayşe gelebilir. | |
|
| |
Leone M. Lutterz
| Konu: Geri: Krystal~ Cuma Eyl. 10, 2010 8:16 am | |
| Aphrodis Audrey Phyllis - Eklendin. Nerissa A. Odysseia - Her ne kadar başvuruya uygun olmasada eklendin. (Bu torpil sadece sana.) | |
|
| |
Matt James Howard Ravenclaw V. Sınıf
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (98/100) Patronus:
| Konu: Geri: Krystal~ Cuma Eyl. 10, 2010 8:46 am | |
| Kurguyu biliyorsun bebik eklersin - Spoiler:
& & & & & & & & & & & & & & & & & & &
En son Matt J. Howard tarafından C.tesi Eyl. 11, 2010 7:22 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
| Krystal~ | |
|