| Krystal~ | |
|
+14Laurentine Michelle Stone Matt James Howard Giselle Lémieux Aphrodis Audrey Phyllis Clementyne Basilevsky Mikéla Lydia Swain Desire Belcourt Almila De Fero Christian A. Wilson Aaron C. Bishop Kristen Stewart Catherine Aida Swain Robert Jason McSteens Leone M. Lutterz 18 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Laurentine Michelle Stone
Gerçek İsim : Nesrin Mesaj Sayısı : 10 Kayıt tarihi : 31/07/10
| |
| |
Leone M. Lutterz
Gerçek İsim : Su. Mesaj Sayısı : 494 Kayıt tarihi : 18/08/10 Lakap : Samimiyete göre değişir.
| Konu: Geri: Krystal~ Ptsi Eyl. 13, 2010 8:16 am | |
| Laurentine Michelle Stone - Eklendin. Matt J. Howard - Eklendin. | |
|
| |
Lynnette Heloise Sneaux Slytherin V. Sınıf
Gerçek İsim : Merve. Mesaj Sayısı : 137 Kayıt tarihi : 16/10/09 Yaş : 28
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (1/100) Patronus: Kedi
| Konu: Geri: Krystal~ Ptsi Eyl. 13, 2010 6:27 pm | |
| Çocukluk arkedeşceğizimin ve Nery'nin can düşmanısın. Ayrıca Matt'le Nerissa'nın ayrılmasına sebep oldun, öl. İşte nefret ediyoruz birbirimizden vesaire. Kibirin Lynn'i deli ediyo ve tabii yapmacık tavırların. Ayrıca kendini okulun kraliçesi görmen fazlasıyla itici geliyo kızımıza. Sonra Audrey'yle ve Nery'yle aranızdaki çatışma sayesinde sana soğuk olan Lynn, aldatma skandalı sayesinde senden iyice nefret etmeye başlıyo felan filan. - Spoiler:
| |
|
| |
Jeona Eilis Shaewold
Gerçek İsim : . Mesaj Sayısı : 16 Kayıt tarihi : 08/09/10 Lakap : J.
| |
| |
Leone M. Lutterz
Gerçek İsim : Su. Mesaj Sayısı : 494 Kayıt tarihi : 18/08/10 Lakap : Samimiyete göre değişir.
| Konu: Geri: Krystal~ Salı Eyl. 14, 2010 12:13 pm | |
| Lynnette Heloise Sneaux - Eklendin.Jeona Eilis Shaewold - Eklendin.Güncellendi | |
|
| |
Mabelle Jeseven Ravenclaw V. Sınıf
Gerçek İsim : Gizem. Mesaj Sayısı : 167 Kayıt tarihi : 23/03/10
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (100/100) Patronus: Martı
| Konu: Geri: Krystal~ Salı Eyl. 14, 2010 6:15 pm | |
| - Spoiler:
Şu olumsuz üçlünün yanına bir de beni eklemen gerekecek. Audrey'in en yakınlarındanım, tabii sizin aranızdaki bu saçma üstünlük kavgasını gereksiz buluyorum çünkü bana göre sen Audrey'in yanından bile geçemezsin. Ama Matt'le olan ilişkinizi pek yargılamıyorum falan filan. İlanlara da şeapmıştım zaten. Muhtemelen benden nefret ediyor olabilirsin, fakat Audrey'in kuyruğu pasif bir insan değilimdir ona göre (a) | |
|
| |
Crystal Anna Ixdior
Gerçek İsim : A S L I ^^ Mesaj Sayısı : 33 Kayıt tarihi : 13/09/10 Yaş : 27 Lakap : Crys.
| |
| |
Leone M. Lutterz
| Konu: Geri: Krystal~ Perş. Eyl. 16, 2010 3:31 am | |
| Winona Bannatyne - Eklendin. | |
|
| |
| Krystal~ | |
|