Ateş Oku RPG ~~ Hogwarts
Merhaba

Foruma Hoşgeldiniz

Kayıt Olduktan Sonra Rütbe Seçmelisiniz. Ve Daha sonra Lejant Oluşturmalısınız;
Ateş Oku RPG ~~ Hogwarts
Merhaba

Foruma Hoşgeldiniz

Kayıt Olduktan Sonra Rütbe Seçmelisiniz. Ve Daha sonra Lejant Oluşturmalısınız;
Ateş Oku RPG ~~ Hogwarts
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ateş Oku RPG ~~ Hogwarts

AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yapKapı

Krystal~

+14
Laurentine Michelle Stone
Matt James Howard
Giselle Lémieux
Aphrodis Audrey Phyllis
Clementyne Basilevsky
Mikéla Lydia Swain
Desire Belcourt
Almila De Fero
Christian A. Wilson
Aaron C. Bishop
Kristen Stewart
Catherine Aida Swain
Robert Jason McSteens
Leone M. Lutterz
18 posters
Sayfaya git : Önceki  1, 2
YazarMesaj

Gerçek İsim : Nesrin

Krystal~ - Sayfa 2 Empty
MesajKonu: Geri: Krystal~   Krystal~ - Sayfa 2 Icon_minitimeC.tesi Eyl. 11, 2010 7:08 am

İcon
Krystal~ - Sayfa 2 2255Krystal~ - Sayfa 2 2258

Kurgu
Laurentine ile aralarında değişik bir bağ vardır. Laurentine başta sadece ondan korktuğu için arkadaş olmuştur. I. sınıfta aynı kompartımanda olduklarında Laurentine ondaki gücü hissetmişti. Ondan korkmuştu da. Onunla bu nedenle arkadaş olmuştu. Arkasını kollamak için. Gün geçtikçe onunla daha çok vakit geçiriyorlardı birlikte. Daha sonra Laurentine ona değer verdiğini fark etti. Ve onunla sıkı bir dost olmuşlardı. Ve hala da öyleler. Kriystal ile birlikte bulaşmadıkları eşşek şakası kalmamıştır.

Hakkımdaki düşünceler
Krystal mükemmel biri. Her zaman en iyisini ister ve bu benim hoşuma gidiyor. Herkesin kabusu olmaksa ortak hobileri. Birlikte vakit geçirip eğlenmek onların işi. Mizah anlayışı gerçekten çok iyi ve Laurentine'i güldürmeyi başaran az kişilerden biri.
Leone M. Lutterz

Leone M. Lutterz

Gerçek İsim : Su.
Lakap : Samimiyete göre değişir.

Krystal~ - Sayfa 2 Empty
MesajKonu: Geri: Krystal~   Krystal~ - Sayfa 2 Icon_minitimePtsi Eyl. 13, 2010 8:16 am

Laurentine Michelle Stone - Eklendin.

Matt J. Howard - Eklendin.
Lynnette Heloise Sneaux
Slytherin V. Sınıf
Slytherin V. Sınıf
Lynnette Heloise Sneaux

Gerçek İsim : Merve.

Karakter Bilgileri
Rol Puanı:
Krystal~ - Sayfa 2 Left_bar_bleue1/100Krystal~ - Sayfa 2 Empty_bar_bleue  (1/100)
Patronus: Kedi

Krystal~ - Sayfa 2 Empty
MesajKonu: Geri: Krystal~   Krystal~ - Sayfa 2 Icon_minitimePtsi Eyl. 13, 2010 6:27 pm

Çocukluk arkedeşceğizimin ve Nery'nin can düşmanısın. Ayrıca Matt'le Nerissa'nın ayrılmasına sebep oldun, öl. İşte nefret ediyoruz birbirimizden vesaire.

Kibirin Lynn'i deli ediyo ve tabii yapmacık tavırların. Ayrıca kendini okulun kraliçesi görmen fazlasıyla itici geliyo kızımıza. Sonra Audrey'yle ve Nery'yle aranızdaki çatışma sayesinde sana soğuk olan Lynn, aldatma skandalı sayesinde senden iyice nefret etmeye başlıyo felan filan.

Spoiler:
http://havadakiburun.tumblr.com/
Jeona Eilis Shaewold

Jeona Eilis Shaewold

Gerçek İsim : .
Lakap : J.

Krystal~ - Sayfa 2 Empty
MesajKonu: Geri: Krystal~   Krystal~ - Sayfa 2 Icon_minitimePtsi Eyl. 13, 2010 11:58 pm

Geldiiiimm kii Very Happy

Kurguyu biliyosun hayatım.
Taa küçüklüğümüzden beri arkadaşız seninle. Anneannemin aptal 'birden çok dil bilme' takıntısı ilk kez bir işe yaramıştı belki de. Hayatımın en eğlenceli derslerini senle beraber geçirmiş olabilirim. Aslında bizi ayıran da anneannemdi, keşke hiç ayrılmasaydık, ama yine de zaman biri tekrar birleştirmeyi tercih etti işte. Imm, sanırım Tanrı bizi seviyor.

Spoiler:
Leone M. Lutterz

Leone M. Lutterz

Krystal~ - Sayfa 2 Empty
MesajKonu: Geri: Krystal~   Krystal~ - Sayfa 2 Icon_minitimeSalı Eyl. 14, 2010 12:13 pm

Lynnette Heloise Sneaux - Eklendin.

Jeona Eilis Shaewold - Eklendin.

Güncellendi
Mabelle Jeseven
Ravenclaw V. Sınıf
Ravenclaw V. Sınıf
Mabelle Jeseven

Gerçek İsim : Gizem.

Karakter Bilgileri
Rol Puanı:
Krystal~ - Sayfa 2 Left_bar_bleue100/100Krystal~ - Sayfa 2 Empty_bar_bleue  (100/100)
Patronus: Martı

Krystal~ - Sayfa 2 Empty
MesajKonu: Geri: Krystal~   Krystal~ - Sayfa 2 Icon_minitimeSalı Eyl. 14, 2010 6:15 pm

Spoiler:
Şu olumsuz üçlünün yanına bir de beni eklemen gerekecek. Audrey'in en yakınlarındanım, tabii sizin aranızdaki bu saçma üstünlük kavgasını gereksiz buluyorum çünkü bana göre sen Audrey'in yanından bile geçemezsin. Ama Matt'le olan ilişkinizi pek yargılamıyorum falan filan. İlanlara da şeapmıştım zaten. Muhtemelen benden nefret ediyor olabilirsin, fakat Audrey'in kuyruğu pasif bir insan değilimdir ona göre (a)
Crystal Anna Ixdior

Crystal Anna Ixdior

Gerçek İsim : A S L I ^^
Lakap : Crys.

Krystal~ - Sayfa 2 Empty
MesajKonu: Geri: Krystal~   Krystal~ - Sayfa 2 Icon_minitimeSalı Eyl. 14, 2010 9:05 pm

İcon: Krystal~ - Sayfa 2 Katiem3Krystal~ - Sayfa 2 Merlin169
Kurgu.Biliniyor.Halledildi.
Hakkımdaki düşünceler.Off.Sen kendini ne sanıyorsun Krystal.Sana karşı düşüncelerim olumsuz.Evet.Seni düşünmanım olarak görüyorum.Bir Slytherinsin sen.Hangi Slytherin ve Gryffindor'lunun dost olduğu görülmüştür öyle değil mi.Açıkça söylemeliyim ki senden hoşlanmıyorum...
Leone M. Lutterz

Leone M. Lutterz

Krystal~ - Sayfa 2 Empty
MesajKonu: Geri: Krystal~   Krystal~ - Sayfa 2 Icon_minitimePerş. Eyl. 16, 2010 3:31 am

Winona Bannatyne - Eklendin.

Krystal~
2 sayfadaki 2 sayfasıSayfaya git : Önceki  1, 2
 Similar topics
-
» ~Krystal
» ~Krystal
» Krystal~
» Krystal M. Lutterz
» Krystal Meyers / Ixdior