| Edmund Holmes' un Ofisi | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Edmund M. Holmes
Gerçek İsim : Efe. Mesaj Sayısı : 11 Kayıt tarihi : 27/01/10 Lakap : Ed, Mich
| Konu: Edmund Holmes' un Ofisi Perş. Ocak 28, 2010 10:12 pm | |
| VII. Kat yüksekliğindeki pencerelerin güneşi içeri yansıttığı kahverengi döşemelerin ve siyah duvarların çalışmaktan başka bir eğlenceye izin vermediğini anımsatan bir mekandır. Konforlu ve modern bir sandalyenin önünde yer alan masada Holmes' un nişanlısının resimlerinin yer aldığını görmek mümkün. Duvarlarda ise hareketli resimler ve Edmun Holmes' un tarihi pipo takımı bulunur. Odaya girildiğinde dikkatleri çeken ilk şey ise İngiltere Quidditch Takımının, "Desteğiniz için Teşekkürler." imzalı dev çerçeve bir resmi bulunmaktadır.
Çalışma Saatleri; 1o.ooam - 13.oopm 14.3opm - 19.3opm
-RP IN..
En son Edmund M. Holmes tarafından C.tesi Ocak 30, 2010 5:34 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi | |
|
| |
E.Angèle Delobelle
Gerçek İsim : d i L a r a Mesaj Sayısı : 10 Kayıt tarihi : 26/01/10 Lakap : Fısıltı
| Konu: Geri: Edmund Holmes' un Ofisi Perş. Ocak 28, 2010 11:18 pm | |
| Merdiven çıkmaktan yorulmuştum. Ah neden Edmund'a bu odayı vermişlerdiki ? VII. katta bir odayı kim isterdi. Yeni aldığım kırmızı Burberry ayakkabılarım şimdiden ayaklarımı acıtmaya başlamıştı. Kendi kendime "Mızmızlanmayı kes Angéle. Son bir kat kaldı, ondan sonra Edmund'un yanında olucaksın." dedim. Ah Edmund sevgilim.. Başıma gelen en güzel şey. Zeki, yakışıklı ve anlayışlı. Bir erkekte olması gereken özelliklerin hepsi onda toplanmıştı sanki. Edmund'u düşünmenin verdiği hazla adımlarımı sıklaştırdım ve sonunda VII. kata ulaştım. Kapıyı yavaşça araladım duvardaki resimler tüyler ürpertici bir şekilde hepsi aynı anda bana döndüler. Bu kasvetli oda beni her zaman rahatsız etmişti. Siyah ve kahverenginin tonları odaya korkunç ve gizemli bir hava katıyordu. Etrafa göz gezdirdim Edmund kafasını dosyaların içine gömmüş çalışıyordu. Kapının sesini duymuştu ki kafasını kaldırdı. Mavi gözleri uykusuzluktan şişmişti, beni gördüğünde yüzünde aydınlık bir gülümseme oluştu. Odaya girip kapıyı kapattım " Merhaba sevgilim." | |
|
| |
Edmund M. Holmes
| Konu: Geri: Edmund Holmes' un Ofisi Perş. Ocak 28, 2010 11:43 pm | |
| Edmund, çalıştığı masada nerdeyse uyuyup kalmıştı. Gözleri şişmiş saçları dağılmıştı. Uykulu bir ruh halindeyken birden kapının gıcırtısı onu uyandırmıştı. Edmund, kapıya baktığında nişanlısı Angèle' yi görünce yüzünde birden aydınlık ve iç açıcı bir gülümseme gelmişti. Angèle bugün çok cezbedici gözüküyordu. Heran ne isterse sanki Edmun hemen yapabilirmiş gibi. Angèle, "Merhaba sevgilim." dedikten sonra Edmund kravatını gevşetip ellerini kafasına atarak kendisini rahat moda soktu. Edmund şöyle baştan aşağıya Angèle' ye baktı ve, "Seni görmeden önce vasat bir durumdaydım. Seni görünce adeta güneş gibi parladım." dedikten sonra düzgün oturarak Angèle' a doğru döndü. Edmund, asasını çıkararak masasına doğruttu ve ciddi bir şekilde, "Derle Topla!" dedi ve Angèle' i dinlemek için ona doğru yöneldi. Edmund, Angèle' e bakarken masadaki dağınıklık kendi kendine toplanıyordu. Dosyalar bir tarafa, tüy kalem ve mürekkep bir tarafa ayrılıyordu.
| |
|
| |
E.Angèle Delobelle
Gerçek İsim : d i L a r a Mesaj Sayısı : 10 Kayıt tarihi : 26/01/10 Lakap : Fısıltı
| Konu: Geri: Edmund Holmes' un Ofisi Perş. Ocak 28, 2010 11:57 pm | |
| Edmund'un mavi gözlerine bakarken onu ne kadar özlediğimi farketmiştim. Günlerdir çalışıyordu bitmek tükenmez iş temposu onu yorduğu kadar benide sersemletmişti. Masadaki onca dosya ve kağıt Edmund'un "Derle Topla!" büyüsüyle yerlerine gitmişti. Bugün buraya neden geldiğimi hatırlamaya çalışırken Edmund benden önce davrandı " Evet seni dinliyorum hayatım ? ". Elimde ki kese kağıdını görünce herşeyi hatırladım. Sabah dergide işim erken bitmişti. Biraz dolaşmak için dışarı çıktığımda Balyumruk Şekerci Dükkanı'nın önünden geçerken Edmund'un en sevdiği çöreklere gözüm takılmıştı. Sıcaktılar ve fırından yeni çıkmıştılar üstlerindeki çikolata sosu ve şeker taneleri dehşet verici görünüyordu. Şapşal şapşal onları seyrederken küçük bir kızın bana çarpmasıyla kendime geldim. İçeri dalıp alabildiğim kadar çörek aldım ve işte burdaydım. Kese kağıdını Edmunda doğru salladım, kokuyu almıştı anlaşılan gözleri açıldı ve bana doğru hızlı bir adım attı. Ama avucunu yalardı o kadar kolay alamazdı çörekleri benden. | |
|
| |
Edmund M. Holmes
| Konu: Geri: Edmund Holmes' un Ofisi Cuma Ocak 29, 2010 12:15 am | |
| Edmund, köpekler gibi sanki elindeki mamayı ona vermesini bekliyordu. Fakat Angèle zeki ve kurnaz bir kadındı istediğini almak için birden fazla taktiği vardı. Fakat Edmund' un karnı aç ve aklı durmuştu. Edmund' un aklına ilk gelen şey Angèle' in dudaklarına konacak masum bir öpücüktü. Edmund, "Demek bedavaya çörek yok. Hmm.. Ozaman benimde senin için bir şeylerim var. Fakat bunun için gözlerini kapatmak zorundasın." dedikten sonra Angèle heycanla Edmund' un talimatlarını yaptı. Angèle hazır bir duruma geldikten sonra Edmund Angèle' in dudaklarına tatlı bir öpücük kondurdu. Angèle' in aniden açılan gözleriyle karşılaşan Edmund kese kağıdını alıcakken Angèle, Edmund' un dudaklarına yapışmıştı. Uzun uzun öpüştükten sonra Angèle Edmund' un ödülünü alma vaktinin geldiğini düşünerek Çörekleri Edmund' a vermişti. Edmund bir çocuk gibi mutlu olmuş ve; "Seni Seviyorum hayatım." demişti. | |
|
| |
E.Angèle Delobelle
| Konu: Geri: Edmund Holmes' un Ofisi Cuma Ocak 29, 2010 12:45 am | |
| Edmund bir çocuk gibi mutlu olmuş ve;"Seni Seviyorum hayatım." demişti. Çörekleri verdikten sonra kendime bir kahve alıp Edmund'un çörekleri iştahla yemesini seyrettim. Bir çocuk gibi çörekleri hızlı ve çiğnemeden yutuyordu. Boğulmamasını umarak kahvemden bir yudum aldım. Ah sade kahveye tapıyordum adeta, bütün günün yorgunluğunu unutturmuştu bana. Edmund çörekleri bitidikten sonra masumlaşmış sakinlenmişti. Pencerenin kenarından "Burdan düşsem ölürmüyüm ? " gibi saçma düşüncelere dalmış, kendimce anlamsız ama eğlenceli hayaller kuruyordum. Birden belimde bir sıcaklık hissetim. Ani bir hareketle arkamı döndüğümde sadece Edmund olduğunu anladım. Başını omzuma koyup benimle birlikte dışarı seyretmeye başladı. Bu anın sonsuza kadar sürmesini isterdim, herşey o kadar mükemmeldi ki. Ama hava kararmıştı ayrıca evde yapmam gereken tonla iş vardı. Kafamı çevirip Edmund'a küçük bir öpücük verdim " Artık gitmeliyim, gelecek sayı için yapmam gereken tonla iş var. Bu gece yine burdamısın yoksa benimlemi geliyorsun sevgilim ? " | |
|
| |
Edmund M. Holmes
| Konu: Geri: Edmund Holmes' un Ofisi Cuma Ocak 29, 2010 1:03 am | |
| Edmund, çörekleri yerken sevgilisi uzaklara dalmış ve kahvesini içiyordu. Çörekleri bitirdikten sonra Angèle' ın beline dolanıp ona eşlik etmeye başlamıştı çok geçmeden Angèle, Edmund' u öpüp "Artık gitmeliyim, gelecek sayı için yapmam gereken tonla iş var. Bu gece yine burdamısın yoksa benimlemi geliyorsun sevgilim?" demişti. Edmund, dikkatini ona vererek, "Seninle geleyim, Postahane' ye gidip Edmund Brooks' un oğlu Chave' e bir mektup atmam gerekiyor. Seni bıraktıktan sonra oraya giderim." diyip masasının yanından çantasını, askılıktanda paltosunu aldıktan sonra Angèle' in belinden tutup odadan çıktılar. | |
|
| |
| Edmund Holmes' un Ofisi | |
|