| Günler sonra İlk görüşme | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Victor Gatés
Gerçek İsim : Atilla Mesaj Sayısı : 115 Kayıt tarihi : 29/12/09 Yaş : 30 Lakap : ZuzaylıxD
| Konu: Günler sonra İlk görüşme Perş. Ocak 21, 2010 12:23 am | |
| Victor Baykuşlara bakmak için baykuşhaneye doğru yol aldı.Hayvanları sevmek hoşuna gidiyordu.Bir arkadaşıyla konuştuktan sorna onlardan izin isteyip baykuşhaneye doğru yol aldı.Baykuşhanye vardığında kapsını açtı ve içeri binlerce baykuşun olduğu yere girdi.Baykuşları sevmeye başladı.İçine okadar huzur dolmuştu ki.Kendi baykuşunu sevdi,yemeğini verdi.Tam bu sırada baykuşhanenin kapısı büyük bir gıcırtıyla gıcırdadı.Victor Hemen bulduğu boş bir köşeye yanaştı.Buraya kim gelebilir di ki? | |
|
| |
Valeria Nerissa Wesley Sihirli Yaratıkların Bakımı Profesörü
Gerçek İsim : Ebru. Mesaj Sayısı : 1504 Kayıt tarihi : 13/09/09 Yaş : 30
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (100/100) Patronus: Beyaz Leopar
| Konu: Geri: Günler sonra İlk görüşme Perş. Ocak 21, 2010 12:32 am | |
| Geçirdiğim güzel ve yorucu günün ardından boş bir vakit buılmuştum sonunda.Lawlight ile tüm günümü geçirmek hoşuma gidiyordu ama baykuşumla da ilgilenmem gerekiyordu. Baykuşhaneye doğru hızlı adımlarla yürümeye başladım. Biran önce baykuşumun yemini verip onu biraz sevdikten sonra direk yatakhaneye gidip uyuyacaktım. Baykuşhaneye gelmiştim. Eski bir binaydı. Hogwarts'da eskiydi zaten. Bir tek burasının yeni yapılmış olması saçma olurdu. Kapıdan içeri girdim. Her yerde kuş tüyleri vardı. Ve çok kötü kokuyordu. Bu kokuya nasıl dayanabileğimi bilmiyordum. Burnumdan nefes almayı bırakıp ağzımdan nefes almaya başladım. İçeriye iyice girdikten sonra Victor'u gördüm. Bu kadar güzel bir günün üstüne bu olmasa olmazmıydı. Kesin tartışma çıkacaktı. Victor'u görmezden geldim. Baykuşumun yanına çıkacaktım. Baykuşhanenin o harap olmuş taşlarında çıkarken korkmamak elde değildi. İlk merdivene adımımı attım. Ve durdum. Acaba Victorla konuşmalı mıydım? Yoksa konuşmamalı mıydım ? Karar vermek zordu. Sonuçta o benim eski sevgilimdi ve sorunlu bir şekilde ayrılmıştık. Ama onu uzun zamandır tanıyorum ve o benim ailemden birisi. Kısa bir süre düşündükten sonra merdicenden indim ve Victor'a döndüm. Biraz çekinerekte olsa "Selam Victor ..." diyebilmiştim. Umarım beni terslemezdi.
| |
|
| |
Victor Gatés
Gerçek İsim : Atilla Mesaj Sayısı : 115 Kayıt tarihi : 29/12/09 Yaş : 30 Lakap : ZuzaylıxD
| Konu: Geri: Günler sonra İlk görüşme Perş. Ocak 21, 2010 3:30 am | |
| Bu gelen Carlen'di.Kesin gene konuşucaktı,aralarıdna gerginlik olması için hiç bir sebeb yoktu olan olmuştu olan bitmişti.Hiç bir şey olmamış gibi devam ettim bu sırada carlen bana dönüp "Selam Victor ..."dedi.Victor sakin bir tavırla hızlıca dönerek ''Selam Carlen.Nasılsın?''demişti ona sarılarak Carlen'de şaşırmıştı bu duruma.Ama eskide olan eskidendi ve Victor kimseyle arasını bozmak istemiyordu. | |
|
| |
| Konu: Geri: Günler sonra İlk görüşme Perş. Ocak 21, 2010 3:40 am | |
| Umduğum gibi olmuştu. Victor ona yakın davranmıştı. Ya da ben öyle hissetmiştim. Neyse ... Sonuçta bana cevap vermişti. "Selam Carlen. Nasılsın ?" demişti ve sarılmıştı. Bunu beklemiyordum işte. Victor bana sarılırken biran nefesim kesilmişti. Bende ona karşılık olarak sarılmıştım. Ama bu seramoniyi uzatmak istemiyordum. Lawlight gelebilirdi. Ve beni bu şekilde görmesini istemezdim. Carlen eski sevgilisine döndü. Ne haber olurdu ama. Sarılmayı bırakıp sorusuna cevap verdim. "İyiyim Victor. Derslerin yoğunluğu bazen boğulacakmış gibi hissetmeme yol açsada herşey yolunda. Peki sen nasılsın ?" dedim. Onu özlemiştim. Ondan uzak olmak bana iyi gelmiyordu anlaşılan. Parfümünün kokusunu özlemiştim. Markasını sorup bir ara almalıydım. Benim gibi erkek parfümü delisi biri için bu gerekliydi. Onun o sıcak gülümsemesini görmeyi bile özlemiştim."Bu arada seni özlemişim. Seni görmek ve aramızın iyi olduğunu bilmek beni mutlu etti açıkçası ..." dedim. Umarım yanlış anlamazdı. Ve aklımdan geçenleri okuyamıyor olması da iyi birşeydi benim için.
| |
|
| |
Victor Gatés
| Konu: Geri: Günler sonra İlk görüşme Perş. Ocak 21, 2010 3:47 am | |
| Carlen'i görmek ilk günlerimi hatırlatmıştı bana sarılma fastını kısa kestik.Carlen'in o parıldayan saçı gene göz kamaştırıyordu herzaman ki gibi.Ona doğru dönerek''Siz Rawenclawlıalr ders meraklıları.Sevgilim Mell'de bir derskolik''demiştim gülerken.Sonra CarlenBu arada seni özlemişim. Seni görmek ve aramızın iyi olduğunu bilmek beni mutlu etti açıkçası ..." Victor'un gözleri parlamıştı''Bende seni özlemişim...Aramızın iyi olması güzel birşey.Bende mutlu oldum.''dedim ona bir bakış atarak sonra ona dönüp''Lawligh'la Nasıl gidiyor bakalım?''dedim.Birazcık sohbet ikimiz içinde iyi olucaktı. | |
|
| |
| Konu: Geri: Günler sonra İlk görüşme Perş. Ocak 21, 2010 3:58 am | |
| Ben ve derskolik ? Sadece akıllı olduğumu bilmek bana yetiyordu. Ders çalıştığım zamanlar azdı. Neyse ... Bu konuya kafa yormak istemiyordum. Onunla vakit geçirmeyi gerçekten seviyordum. Bunun sebebi çok uzun zamandır tanışıyor olmamızdı herhalde. 'Lawligh'la Nasıl gidiyor bakalım?'' demişti. Gidebilecek en mükemmel şekilde gidiyordu bence. Bunu söyleyince aklıma yine Lawlight geldi. Zaten aklımda çıkaramıyordum ki. Onu düşünmeye daldım. Kendime gelmem birazda olsa uzun sürdü. "Güzel gidiyor. Gidebilecek en iyi şekilde hemde ... Seninde yeni bir sevgili bulmuş olmana sevindim. Aylarca aşk acısı çekicek olmana üzülürdüm. Ve sorumlusu ben olduğum için daha çok kahrolurdum. Mell ... Seni mutlu ediyordur umarım. Yoksa başına ekşimem uzun sürmez." dedim gülerek. Onunla tekrar eskisi gibi olmak güzeldi. | |
|
| |
Victor Gatés
| Konu: Geri: Günler sonra İlk görüşme Perş. Ocak 21, 2010 4:09 am | |
| Mell Soruma cevap vermişti.Bende oan doğru dönüp''Aslında şu anda kavgalıyız ben birazcık trip attım ona.Kütüphanede yaramazlık yapalım dedim kabul etmeyince bende kızdım ve ordan ayrıldık konuşmayalı uzun zaman oldu galiba onu özledim.''dedim bir iç çekerek ve gülerken.Carlen'le Lawlight'la iyiydi.Bende Mell'e iyi gidiyordum.Artık aramzıda sorun kalmamıştı gerçektende mutluydum.İnsanlarla iyi geçinmek beni mutlu ediyordum elimdeki yemide baykuşlara dağıtıyordum bakışlarımı Carlen'de kaçırarak | |
|
| |
| Konu: Geri: Günler sonra İlk görüşme Perş. Ocak 21, 2010 4:17 am | |
| Benden gözlerini neden kaçırıyordu merak ediyodum. Acaba içinde bana karşı hala birşeyler mi vardı ? Ah .. Saçmalıyordum. O artık sadece benim arkadaşımdı. Kendiside bilyordu istese bile öyle birşeyin olmayacağını ... "Victor sana inanamıyorum. Galiba mı ? Onu özlemişsin. Gözlerinden anlaşılıyor. Ve trip yaptığın sebep çok saçma. Kızlar bu konu üzerine fazla düşmezler. Ve karşı tarafında öyle olmasını isterler. Bence gidip özür dilemelisin. Ve o sana bu durumu dile getirmedikçe sende dile getirmemelisin." dedim. Umarım uyarılarımı dikkate alırdı. Yoksa Mell ona kapıyı gösterebilirdi. Bu düşkün olma konusunu kendim için düşündüm. Lawlightla olunca tabii ki hayır diyemezdim. Onu öpmek için elimden geleni yapıyordum. Belki bir başkası olsa arkamı dönüp gidebilirdim. Ah Lawlight ... Seni bu kadar kıas bir sürede ne kadar çok özledimi bilemezsin. Burada işim bitince hemen yanına koşacaktım.
| |
|
| |
Victor Gatés
| Konu: Geri: Günler sonra İlk görüşme Perş. Ocak 21, 2010 5:42 pm | |
| Carlen'in söylediklerini dikkate alarak''Galiba Haklısın Carlen.Gidip ondan özür dilemeliyim.Sen çok iyi bir...''demişti Victor eski sevgilisine Dost demek zor geliyordfu fakat Carlen'in çakmaması için hemen sözcükler ağzından çıktı''Dostsun.Umarım söylediklerin işime yarar.''dedim ve Carlen'e el sallayarak baykuşhaneden hızlıca doğru çıktım.Mell'i bulmak amacıyla.Dışarı çıktı artık Carlen'le dosttular sadece dost aralarında artık bir şey olamazdı,olamazdı.Aklım karışmış yolda yürürken Mell!e karşılaşmak isityordum ama o herzaman ki gibi kütüphanededir. | |
|
| |
| Konu: Geri: Günler sonra İlk görüşme C.tesi Ocak 23, 2010 8:04 am | |
| "Dostsun !" Bu lafı Victor'dan duyuyor olmak garipti. Onunla güzel bir flört dönemi geçirmiştik. Ama sevgimi başka birisi kazanmıştı bile. Ve sonra bana dost olamayacağımızı söylemişti. Söylenenlerle yapılanlar bazen çok farklı olabiliyor. Şekli A'dada görüldüğü gibi. Bana el sallayıp çıkmıştı. Sarılsaydı da sarılmazdım herhalde. Garip hissediyordum kendimi ona sarılınca. Lawlight'ı özlediğim aklıma geldi yine. Baykuşhanenin harap olmuş merdivenlerinden üst kata çıktım. Açıkcası çıkarken korkmuştum. Ya merdivenin basamaklarından biri aniden parçalanırsa diye. Korktuğun bşaıma gelmeden üst kata çıkmış, baykuşumla ilgilenmiştim. Basamaklardan inerken yine korkmaya başlamıştım. Yine korktuğum başıma gelmeden inebilmiştim. Bir taşın oynadığını hissetmiştim ama kazasız belasız kurtulmuştum. Merdivenlerden iner inmez Lawlight'ın yanına koşmaya başladım. Büyük ihtimalle ortak salondaydı. Ama Göl Kenarında olma ihtimali olduğu için ilk önce oraya gittim.
| |
|
| |
X. Lark Philedelphia
Gerçek İsim : Güven Mesaj Sayısı : 35 Kayıt tarihi : 30/10/09 Yaş : 32
| Konu: Geri: Günler sonra İlk görüşme C.tesi Ocak 23, 2010 8:48 pm | |
| RP Out: RP'nizi bir an önce bitirmelisiniz. Okul kapandığı için forum kilitlenecektir. | |
|
| |
| Konu: Geri: Günler sonra İlk görüşme C.tesi Ocak 23, 2010 9:23 pm | |
| Rp out : Rp'miz bitti. Kilitleyebilirsiniz (= | |
|
| |
X. Lark Philedelphia
Gerçek İsim : Güven Mesaj Sayısı : 35 Kayıt tarihi : 30/10/09 Yaş : 32
| Konu: Geri: Günler sonra İlk görüşme C.tesi Ocak 23, 2010 10:31 pm | |