| Kompartman #13 | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Kesha Darking
| Konu: Kompartman #13 C.tesi Ocak 09, 2010 5:34 am | |
| Kesha hızlıca koşuyordu gene zamanına yetişemeyecekti herzaman ki gibi yoksa?Bu onun için son bir şanstı.Annesi ve babası yoktu.Bu onu özgür içine kapanık biri yapmıştı.Küçük bir el çantasıyla gelmişti bu okula.Havalı girişi trendeki herkesi etkilemişti.Biletine baktı.''Kompartman 13'' yazıyordu baka baka kompatmanını buldu ve içeri girdi kimse yoktu.Kulaklıklarını taktı ve yolun manzarasına bakmaya başladı... | |
|
| |
Victor Gatés
Gerçek İsim : Atilla Mesaj Sayısı : 115 Kayıt tarihi : 29/12/09 Yaş : 30 Lakap : ZuzaylıxD
| Konu: Geri: Kompartman #13 C.tesi Ocak 09, 2010 6:27 am | |
| Victor kompartmandan içeri girdi ''Selam!'' ''Selam!'' demişti Victor .Duymuyordu acaba sağırmıydı Victor birde dokunmayı deniycekti ona yaklaştı ve omzuna hafifçe dokundu. | |
|
| |
Kesha Darking
| Konu: Geri: Kompartman #13 C.tesi Ocak 09, 2010 6:32 am | |
| Kesha İrkilmişti arkasını döndüğünde Victor'la karşılaştı. ''Pardon.Kulaklıklar kulağımdayken kimseyi duyamam yad bilerek işime Gelmez.Merhaba ben Kesha Andrea Bluedream.Peki ya senin adın ne?'' demişti Kesha | |
|
| |
Victor Gatés
Gerçek İsim : Atilla Mesaj Sayısı : 115 Kayıt tarihi : 29/12/09 Yaş : 30 Lakap : ZuzaylıxD
| Konu: Geri: Kompartman #13 C.tesi Ocak 09, 2010 6:35 am | |
| Victor şaşırmıştı ne garip ve soğukkanlı bir kızdı ''Merhaba ben de Victor Untouched.Tanıştığımıza memnun oldum.Bu arada oturabilirmiyim?'' demişti Victor çünkü onu tanımak istiyordu bu tüyler ürpertici görünüşü altında neler vardı acaba. | |
|
| |
Kesha Darking
| Konu: Geri: Kompartman #13 C.tesi Ocak 09, 2010 6:37 am | |
| ''Elbette Oturabilirsin.'' dedi Kesha büyük bir sıcaklıkla ''Eee...İlk senenmi? Kaçıncı sınıfsın?hangi binasın?'' dedi bir nefeste kesha. | |
|
| |
Victor Gatés
| Konu: Geri: Kompartman #13 C.tesi Ocak 09, 2010 6:40 am | |
| ''Benimde ilk gelişim 9.sınıfım ve Gryfindor'um.Peki ya sen?'' demişti Victor bu kzı bir soğu bir sıcaktı gerçektende garipti ne gibi sırlar saklıyordu yada aklından bir sorunu vardı.Victor onun hakkında hiç bir şey bilmiyordu ve bu onun hoşuan gitmeye başlamıştı. | |
|
| |
Kesha Darking
| Konu: Geri: Kompartman #13 C.tesi Ocak 09, 2010 6:45 am | |
| ''Benimde ilk gelişim daha belli değil binam.Aman ne olursa olsun binam olsunda.Bu arada beni deli sandın değil mi?Aklını kaçırmış bu kız dedin.Sana soğuk davranmamın nedeni ailemden kaynaklanıyo onalr beni bıraktığı için güven sorunum var.'' demişti kesha ve bunalrı sölerken üzülmüştü. | |
|
| |
Victor Gatés
| Konu: Geri: Kompartman #13 C.tesi Ocak 09, 2010 6:49 am | |
| Vcitor kesha'nın anlattıklarından sonra anladı ki bunu yapması çok normaldi ''Aslında şey e... ben senin kaçık olduğunu üşündüm ama bu anlattıklarından sonra bunu yapmanın normal olduğunu anladım üzülme.Benimde annem bir muggle buraya gitmememi çok istedi ama ben gitmek istedim.Umarım Bu okul seni mutlu eder Kesha.'' demişti Victor.Onunda aklına birden yaşadıkalrı gelmişti birde anne özlemi.Annesinide gerçekten özlemişti şu yarıyıl tatili gelse bari diye içinden geçiriyordu. | |
|
| |
Kesha Darking
| Konu: Geri: Kompartman #13 C.tesi Ocak 09, 2010 6:53 am | |
| ''Umarım Victor mutlu olurum.İyi niyetlerin için gerçektende sağol.'' demişti Kesha içi birden ısınmıştı.Victor gerçektende iyi bir çocuktu. Koridordan bir anons geldi; ''Lütfen hazırlanın Hogwarts'a yaklaşmış bulunmaktayız.'' | |
|
| |
Victor Gatés
| Konu: Geri: Kompartman #13 C.tesi Ocak 09, 2010 6:55 am | |
| Koridordan bir anons geldi; ''Lütfen hazırlanın Hogwarts'a yaklaşmış bulunmaktayız.'' Victor ayağa kalktı ve ''Tanıştığımıza çok menun oldum.Hogwarts'ta görüşürüz.Bende eşyalarımı topliyim.'' dedi Victor ve Kesha'nın elini sıktı. | |
|
| |
Kesha Darking
| Konu: Geri: Kompartman #13 C.tesi Ocak 09, 2010 6:57 am | |
| Victor elini sıkarken ''Bende tanışdığımıza memnun oldum.Umarım orda görüşürüz.'' dedi Kesha ve Victor kompatmandan çıktı. | |
|
| |
Hannah Melody Lynn
Gerçek İsim : eylül Mesaj Sayısı : 506 Kayıt tarihi : 03/01/10 Yaş : 28 Lakap : Lie ne alakaysa artık xD
| Konu: Geri: Kompartman #13 C.tesi Ocak 09, 2010 5:17 pm | |
| Victor gittiğinde arkasından luna gelmişti -Ah!Selam ben luna melody lovegood -merhaba melody bende kesha andrea bluedream -Tanıştığıma memnun oldum hogwarts ilk gidişin mi? -Aslında evet peki ya senin -Evet benimde ilk gidişim -Peki hangi binayı istiyosun -Bilmiyorum -Ah!Her neyse benim gittmem lazım hoşçakal -Hoşçakal melody Luna kapıyı kapatıp gitmişti | |
|
| |
Kesha Darking
| Konu: Geri: Kompartman #13 C.tesi Ocak 09, 2010 5:23 pm | |
| Kesha içinden geçirdi ne sırnaşık kızdı sırnaşık çıt kırıldım kızları hiç sevmezdi hemde üstelik nasıl deseydi garipti işte.Bu kıza kanı ısınmamıştı doğrusu... | |
|
| |
Gabriella Anna Lynn
Gerçek İsim : Aslı /Selin Mesaj Sayısı : 307 Kayıt tarihi : 07/12/09 Yaş : 27 Lakap : Bülent&Aslı
| Konu: Geri: Kompartman #13 C.tesi Ocak 09, 2010 8:42 pm | |
| Luna'nın arkasından Gabriella gelmişti.İÇinden geçiriyordu;"Bütün Kompartımanları dolaştım neredeyse.Şuradaki ile de tanışayım."Gabriella içeryie girmişti. -Merhaba! -Merhaba? -Özür dilerim.Adım Gabriella Anna Pendragon.Sende ?? - Kesha Andrea Bluedream adım.-Anladım tamam.Oturbilir miyim?-Tabi ki.-Senin burada olduğunu bana Victor söyledi.-Victor?-Şuraya gelen yakışıklı çocuk. Gabriella Kesha yı dinliyordu. | |
|
| |
Kesha Darking
| Konu: Geri: Kompartman #13 Paz Ocak 10, 2010 6:57 am | |
| ''Hmm... Şu hoş olan sarışın çocuktan bahsediyosun''demiştim suratımdaki tebessümü saklayamamıştım.Nedense Victor'un adı geçince ilk defa yaşadığım duyguları yaşıyordum sanki.Niye böle oluyordu acaba? | |
|
| |
| Kompartman #13 | |
|