Edaurd Justin Pendragon
Gerçek İsim : Emre Mesaj Sayısı : 74 Kayıt tarihi : 28/08/09 Yaş : 29 Lakap : Ed
| Konu: Pano Salı Ara. 15, 2009 11:32 pm | |
| Buradan dersler ile ilgili gelişmeleri, en beğendiğim ödevleri ve puanlarınızı görebilirsiniz.
En son Edaurd Justin Pendragon tarafından Çarş. Ara. 16, 2009 12:15 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
Edaurd Justin Pendragon
Gerçek İsim : Emre Mesaj Sayısı : 74 Kayıt tarihi : 28/08/09 Yaş : 29 Lakap : Ed
| Konu: Pano Salı Ara. 15, 2009 11:51 pm | |
| 1- Ders RPsi ve ödevler 100 puan üzerinden değerlendirilip, sihirsel not birimleri ile panoya asılacaktır. Puanlama sistemi:
Geçer Notlar:
Olağan Üstü (O) : 90 - 100 Beklenenin Üstünde (B): 75 - 89 Uygun (U) : 60 - 74
Zayıf Notlar:
Zayıf (Z) : 45 - 59 Felaket (F) : 20 - 44 İfrit (İ) : 00 -19
şeklinde olacaktır. "Geçer Not" alanlar her seviye için binasına 5 puan kazandıracak, Zayıf not alanlar ise her seviye için 1 puan kazandıracaktır. Derse girmeyenlerin binalarından 10 puan düşülecektir. Ödevler ise kopyalanmayacak, kendi yorumlarınız katılarak hazırlanacaktır. Uzunluk önemlidir ama hayal gücü çok daha önemlidir. Zaten ödevlerin benim istediğim şekilde olması için Harry Potter serisinden pek yararlanmayacağız.
2- Dersler Online işlenecektir. Online derse girmeyenin binasından puan inilecektir. Giremeyenler için Offline ders açılacaktır. Ders planı:
Perşembe - Salı arası giriş ve konu dersleri, Çarşamba günleri çıkış RPleri bırakınız. Çıkış RPleri şart değildir fakat puan kazandırır. -Extra puan- Her ders Perşembe günü saat 24:00'da kilitlenir ve yeni bir ders açılır.
3- Okulun son saatleri gelince, yani son dersimizde, sınav olunacaktır. Sınav sisteminde notlar ödev gibi değerlendirilecektir. Sınavda asıl şeyin bilgi değil hayal gücü olduğu böylelikle anlaşılacaktır. Ne kadar bilirseniz bilin soruların hepsine hayal gücü katmanız gerekir. Bu nedenle bana "Ben her şeyi doğru yazdım, neden benim puanım bu kadar düşük?" diye soru ormayınız. Sınav sisteminin işleyişi şu şekilde olacaktır; sınav soruları ders başlığı gibi açılacak, öğrenciler oraya RPlerini bırakacak, sonra da bana soruların cevaplarını PM ile yollayacaklardır. Ders sistemindede ödevleri bana eğer ders RPnizi yapmadan yollarsanız kabul etmem.
4- Derslerde yeni büyü öğrendiysek bunu derslerden sonra Çalışma başlığında çalışarak binanıza puan kazandırabilirsiniz. Çalışma yapmak için Online bir RPyi oraya bırakınız. Size büyünün yapılıp yapılmayacağını söyleyeceğim.
5- Dersim eğer seçmeli olursa yazılıp bahanesiz girmeyen, girip bahanesiz ödev yollamayanlar ya da girmeden ödev yapanlar olursa puan kazanmak yerine puan kaybederler. Bu kayıp yukarıda da verildiği gibi 10 puan olur ama üst üste 2 dersime gelmez, 2 ödev yapmazsanız ikincilerden 20 puan düşülecektir.
6- RPlerinizde benim konuşmalarıma ya da bahsettiğim hareketlerime yer verebilirsiniz ama asla bunu abartmayın.
7- Ders ile ilgili sorularınızı RPlerinizde barındırınız. Ders dışı sorularınız Soru kutusuna koyunuz.
8- RPleriniz en az 10 - 15 satır olmalı. Online dersler için. Offline derslerde yeterince uzun olmalı.
9- RPlerinizi lütfen yeni yazınız -başka sitelerden (ç)alıntı olmasın-.
10- Ödevler konusunu açacak olursak, ödevlerinizi RP olarak yollamanız pek bir puan değişimine yol açmayacaktır. Fakat RPsini beğenirsem o ödeve de puan eklerim. İçeriklere önem veriyorum. Ödevlerin kısa olmaması umuduyla. Kopyala yapıştır da istemiyorum, hayal gücünüzü çalıştırın.
En son Edaurd Justin Pendragon tarafından Cuma Ara. 25, 2009 10:25 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 3 kere değiştirildi | |
|
Edaurd Justin Pendragon
| Konu: Geri: Pano Cuma Ara. 18, 2009 3:16 am | |
| I. Ders Açılmıştır, Notlar burLüaya ders bitiminde yazılacaktır. Lütfen RP altındaki hatırlatmalara dikkat ediniz. | |
|
Edaurd Justin Pendragon
| Konu: Geri: Pano Perş. Ara. 24, 2009 6:10 am | |
| PUANLAR
Gryffindor
Gabriella - 3 Puan
Girmeyenler için (-10 Puan)
Slytherin
Aragorn - 15 Puan
Etzié - 10 Puan
Girmeyenler için (-10) Puan
Ravenclaw
Girmeyenler için (-10) Puan
Hufflepuff
Girmeyenler için (-10 Puan)
Toplam
Gryffindor -> -7
Slytherin -> 15
Rewenclaw -> -10
Hufflepuff -> -10
En son Edaurd Justin Pendragon tarafından Perş. Ara. 24, 2009 10:17 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi | |
|
Edaurd Justin Pendragon
| Konu: Geri: Pano Perş. Ara. 24, 2009 6:12 am | |
| Accio hakkında,
Alohomora hakkında,
Colloportus hakkında
kendi yazacağınız ödevlerinizi pm ile bekliyorum. Beğendiğim ödevler burada yayımlanacaktır. Ödevleri sadece derse girenler atsın, diğerleri puan kazandıramaz. Ödev süresi 1 haftadır. | |
|
Edaurd Justin Pendragon
| Konu: Geri: Pano Paz Ara. 27, 2009 11:04 pm | |
| Büyüler;
Aguamenti Aqua Erecto Bubbles
RPsiz ödev istiyorum. Hayal gücü ve uzunluğa önem vereceğim. İçerik önemlidir. RP kısmı olsa da puanı etkilemeyecektir.
| |
|
Edaurd Justin Pendragon
| Konu: Geri: Pano Perş. Ara. 31, 2009 10:32 pm | |
| Bugün yoğun işlerden dolayı dersimiiz yarın başlatacağım. Gecikme için özür diliyorum. | |
|