| RP Partneri Arama Başlığı ... | |
|
+54Milene Hélen Quertius Evaline Mélita Draker Rob Flanders Maiolaine E. Vignetta Valeria Nerissa Wesley Catherine Aida Swain Louis McGrount Danielle Price Adrian Darcell Freya Artemis Crownie Sakura Miwa Maeda Sisi Lou Almila De Fero E. C. Olivia Myers Daniel R. Longrange Roxalana Z. Rıdnikov Duerre Cosgrove Dionysos Demosthenes Ogothe Sokama Lachlan Telford Ranielle Petrovich Aragorn Sanguris Carolyn Audrey Blackraven Louvenia Dorrell Cecilia Anne Wesley Eddy Gatés Hannah Melody Lynn Allyssa Black Xabi Prieto Flora A. Strawy Vincent Valentine Melanie Oreila Gatés James Kevin Lynn Lawlight Crownie Rosepery De Querin Destiny Miley Black Edward Cullen Victor Gatés Samuél L. Moore Emmett Cullen Charles Crownie L. R. Corpse La Roux Doris L. Cynthia Adney Scary Ophélia Mea Schwarz Laura Rosalinn Cartwell Securis Sanguris Etzié Zoxén Pendragon Lady Morgana Zachary A. Schwarz Edaurd Justin Pendragon Guineveré Lancy Maddlyn Gabriella Anna Lynn George Crownie 58 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Misafir Misafir
| Konu: Geri: RP Partneri Arama Başlığı ... Paz Ocak 10, 2010 7:54 am | |
| Adı - Soyadı : Pearl Eva Gatés Kişisel Özellikleri : Cesur, Soğukkanlı , Küstah .. Okuduğu / Mezun Olduğu Bina: Farketmez. Aradığı Kişide Olmasını İstediği Özellikler : Bana uygun olsun. Matrak , Hiçbirşeyi ciddiye almayan biri olsun. Fakat beni sevsin. Aradığı yaş grubu: 1. Sınıf ve 5. sınıf arası.
En son Pearl Eva Gatés tarafından Cuma Ocak 15, 2010 9:56 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
| |
Gabriella Anna Lynn
Gerçek İsim : Aslı /Selin Mesaj Sayısı : 307 Kayıt tarihi : 07/12/09 Yaş : 27 Lakap : Bülent&Aslı
| Konu: Geri: RP Partneri Arama Başlığı ... Paz Ocak 10, 2010 11:10 pm | |
| Hala arıyorum.Lütfen birisi çıksın artık... | |
|
| |
Melanie Oreila Gatés
| Konu: Geri: RP Partneri Arama Başlığı ... Cuma Ocak 15, 2010 2:58 am | |
| Bende arıyorum galiba... | |
|
| |
Victor Gatés
Gerçek İsim : Atilla Mesaj Sayısı : 115 Kayıt tarihi : 29/12/09 Yaş : 30 Lakap : ZuzaylıxD
| Konu: Geri: RP Partneri Arama Başlığı ... Cuma Ocak 15, 2010 8:24 pm | |
| | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: RP Partneri Arama Başlığı ... Cuma Ocak 15, 2010 9:57 pm | |
| ""Başvuru Güncelleme.
Adı - Soyadı : Pearl Eva Gatés Kişisel Özellikleri : Cesur, Soğukkanlı , Küstah .. Okuduğu / Mezun Olduğu Bina: Farketmez. Aradığı Kişide Olmasını İstediği Özellikler : Bana uygun olsun. Matrak , Hiçbirşeyi ciddiye almayan biri olsun. Fakat beni sevsin. Aradığı yaş grubu: 1. Sınıf ve 5. sınıf arası. |
|
| |
James Kevin Lynn
| Konu: Geri: RP Partneri Arama Başlığı ... Cuma Ocak 15, 2010 10:07 pm | |
| Hala RP Partneri Arıyorum.Daha Bulamadım. | |
|
| |
Gabriella Anna Lynn
Gerçek İsim : Aslı /Selin Mesaj Sayısı : 307 Kayıt tarihi : 07/12/09 Yaş : 27 Lakap : Bülent&Aslı
| Konu: Geri: RP Partneri Arama Başlığı ... Cuma Ocak 15, 2010 11:36 pm | |
| Hala arıyorum.1.sınıfta olur demiştim... | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: RP Partneri Arama Başlığı ... Cuma Ocak 15, 2010 11:44 pm | |
| Atlamak gibi olmasın ama; 4. sınıftaki birinin 1. sınıftaki biriyle çıkması , Kendini birilerine kabul ettirme çabası , Sürekli " Hala bulamadııım " gibi sözleri saçma değil mi? Kendini birilerine zorla kabul ettirmeye çalışman biraz KABA.!! |
|
| |
Vincent Valentine
Gerçek İsim : Beycan Mesaj Sayısı : 554 Kayıt tarihi : 12/07/09 Lakap : Vince, Vala
| Konu: Geri: RP Partneri Arama Başlığı ... C.tesi Ocak 16, 2010 1:14 am | |
| Başlığı tartışma mekanına çevirmeyin lütfen!... | |
|
| |
Flora A. Strawy
Gerçek İsim : Aslı Mesaj Sayısı : 34 Kayıt tarihi : 19/10/09 Yaş : 29 Lakap : Hermi,Hermione
| Konu: Geri: RP Partneri Arama Başlığı ... Paz Ocak 17, 2010 12:23 am | |
| Rp partneri arıyorum.Aydınlık tarafta olsun yeter.Diğer özellikler farketmez... | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: RP Partneri Arama Başlığı ... Salı Ocak 19, 2010 3:18 am | |
| Rp'lere renk gelmesi açısından bir tane fena olmaz. Henüz kurgu yok aklımda. Konuşuruz onu. Ha olmasa da olur ama olursa daha iyi olur ^^ |
|
| |
Adney Scary
| Konu: Geri: RP Partneri Arama Başlığı ... Salı Ocak 19, 2010 4:21 am | |
| Başvurur tekerrur(tekrar)
Adı - Soyadı : Adney Scary Kişisel Özellikleri : Soğukkanlı,Cesur,Zeki,Çalışkan,Romantik. Okuduğu / Mezun Olduğu Bina: Hufflepuff Aradığı Kişide Olmasını İstediği Özellikler : Benimki gibi olsun.. Aradığı Yaş Grubu : 20-25 | |
|
| |
James Kevin Lynn
| Konu: Geri: RP Partneri Arama Başlığı ... Salı Ocak 19, 2010 5:40 pm | |
| Başvuru(tekrar) Adı - Soyadı : James Kevin Lynn Kişisel Özellikleri : Soğukkanlı,,Zeki,Çalışkan, Okuduğu / Mezun Olduğu Bina: Slytherin Aradığı Kişide Olmasını İstediği Özellikler : Fark Etmez Aradığı Yaş Grubu : Fark Etmez | |
|
| |
Xabi Prieto
Gerçek İsim : Berk Mesaj Sayısı : 103 Kayıt tarihi : 19/01/10 Lakap : Xavi
| Konu: Geri: RP Partneri Arama Başlığı ... Salı Ocak 19, 2010 8:17 pm | |
| Adı - Soyadı : Xabi Prieto Kişisel Özellikleri : Delidolu, komik, romantik, Sadakatli, Olgun Okuduğu / Mezun Olduğu Bina: Rawenclaw Meslek [Yetişkinler İçin] : Aradığı Kişide Olmasını İstediği Özellikler : Sadık ve Sevgi dolu olsun yeter. Aradığı Yaş Grubu : Farketmez | |
|
| |
Allyssa Black
Gerçek İsim : Naz Mesaj Sayısı : 11 Kayıt tarihi : 19/01/10 Yaş : 30 Lakap : Lyssa
| |
| |
Xabi Prieto
Gerçek İsim : Berk Mesaj Sayısı : 103 Kayıt tarihi : 19/01/10 Lakap : Xavi
| |
| |
Hannah Melody Lynn
Gerçek İsim : eylül Mesaj Sayısı : 506 Kayıt tarihi : 03/01/10 Yaş : 28 Lakap : Lie ne alakaysa artık xD
| Konu: Geri: RP Partneri Arama Başlığı ... Perş. Ocak 21, 2010 9:38 pm | |
| Adı - Soyadı : Luna Melody Lynn Kişisel Özellikleri : Cesur,Zeki Okuduğu / Mezun Olduğu Bina: Gryffindor Aradığı Kişide Olmasını İstediği Özellikler :Gryffindor'lu olsun yeter Aradığı Yaş Grubu : 2.sınıfı geçmesin yeter
Bulundu! | |
|
| |
Eddy Gatés
Gerçek İsim : Tnhn Mesaj Sayısı : 39 Kayıt tarihi : 22/01/10 Yaş : 30
| Konu: Geri: RP Partneri Arama Başlığı ... Cuma Ocak 22, 2010 4:55 pm | |
| Adı - Soyadı : Eddy Braveheart Kişisel Özellikleri : Cesur,Zeki,Meraklı Okuduğu / Mezun Olduğu Bina: Gryffindor Meslek [Yetişkinler İçin] : ... Aradığı Kişide Olmasını İstediği Özellikler : Slytherin olmasın yeter Aradığı Yaş Grubu : 15-17
Bu özellikleri kabul eden biri varsa PM ile bildirsin...
| |
|
| |
Gabriella Anna Lynn
| Konu: Geri: RP Partneri Arama Başlığı ... C.tesi Ocak 23, 2010 12:32 am | |
| - Eddy Braveheart demiş ki:
- Adı - Soyadı : Eddy Braveheart
Kişisel Özellikleri : Cesur,Zeki,Meraklı Okuduğu / Mezun Olduğu Bina: Gryffindor Meslek [Yetişkinler İçin] : ... Aradığı Kişide Olmasını İstediği Özellikler : Slytherin olmasın yeter Aradığı Yaş Grubu : 15-17
OLabilirim.Ama şu an bşka bir partnerim var.Eğer kabul ederse ondan ayrılırım.NASIL Olsa o bir ölüm yiyen oldu...
Bu özellikleri kabul eden biri varsa PM ile bildirsin...
OLabilirim.Ama şu an bşka bir partnerim var.Eğer kabul ederse ondan ayrılırım.NASIL Olsa o bir ölüm yiyen oldu... | |
|
| |
Hannah Melody Lynn
Gerçek İsim : eylül Mesaj Sayısı : 506 Kayıt tarihi : 03/01/10 Yaş : 28 Lakap : Lie ne alakaysa artık xD
| Konu: Geri: RP Partneri Arama Başlığı ... C.tesi Ocak 23, 2010 5:24 pm | |
| Tekrar... Adı - Soyadı : Luna Melody Lynn Kişisel Özellikleri : Cesur,Zeki Okuduğu / Mezun Olduğu Bina: Gryffindor Aradığı Kişide Olmasını İstediği Özellikler :Gryffindor'lu olsun yeter Aradığı Yaş Grubu : 2.sınıfı geçmesin yeter | |
|
| |
Eddy Gatés
Gerçek İsim : Tnhn Mesaj Sayısı : 39 Kayıt tarihi : 22/01/10 Yaş : 30
| Konu: Geri: RP Partneri Arama Başlığı ... C.tesi Ocak 23, 2010 5:34 pm | |
| İstersen ben olabilirim aslında Gabriellay'la bişeyler planlıyoduk ama o 4. sınıf =) | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: RP Partneri Arama Başlığı ... C.tesi Ocak 23, 2010 8:49 pm | |
| - Astraia Skylark demiş ki:
- Rp'lere renk gelmesi açısından bir tane fena olmaz. Henüz kurgu yok aklımda. Konuşuruz onu. Ha olmasa da olur ama olursa daha iyi olur ^^
Tekrarlayayım bari. Öğrenci olmasın o kişi. Tarafı farketmez. Ketum olsun, tabuları olsun yeter. |
|
| |
Cecilia Anne Wesley
Gerçek İsim : Basak Mesaj Sayısı : 79 Kayıt tarihi : 24/01/10 Yaş : 29
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (87/100) Patronus:
| |
| |
James Kevin Lynn
| Konu: Geri: RP Partneri Arama Başlığı ... Ptsi Ocak 25, 2010 1:16 am | |
| Istersen Ben Ola Bilirim. | |
|
| |
Louvenia Dorrell Ravenclaw V. Sınıf
Gerçek İsim : Yağmur. Mesaj Sayısı : 204 Kayıt tarihi : 24/01/10 Lakap : Lora
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (95/100) Patronus: Kuğu
| Konu: Geri: RP Partneri Arama Başlığı ... Ptsi Ocak 25, 2010 2:56 am | |
| Bende arıyorum. Taraf farketmez. Ünlüsü yakışıklı olsun, rp düzeyi yüksek olsun. ^^ | |
|
| |
| RP Partneri Arama Başlığı ... | |
|