| RP Partneri Arama Başlığı ... | |
|
+54Milene Hélen Quertius Evaline Mélita Draker Rob Flanders Maiolaine E. Vignetta Valeria Nerissa Wesley Catherine Aida Swain Louis McGrount Danielle Price Adrian Darcell Freya Artemis Crownie Sakura Miwa Maeda Sisi Lou Almila De Fero E. C. Olivia Myers Daniel R. Longrange Roxalana Z. Rıdnikov Duerre Cosgrove Dionysos Demosthenes Ogothe Sokama Lachlan Telford Ranielle Petrovich Aragorn Sanguris Carolyn Audrey Blackraven Louvenia Dorrell Cecilia Anne Wesley Eddy Gatés Hannah Melody Lynn Allyssa Black Xabi Prieto Flora A. Strawy Vincent Valentine Melanie Oreila Gatés James Kevin Lynn Lawlight Crownie Rosepery De Querin Destiny Miley Black Edward Cullen Victor Gatés Samuél L. Moore Emmett Cullen Charles Crownie L. R. Corpse La Roux Doris L. Cynthia Adney Scary Ophélia Mea Schwarz Laura Rosalinn Cartwell Securis Sanguris Etzié Zoxén Pendragon Lady Morgana Zachary A. Schwarz Edaurd Justin Pendragon Guineveré Lancy Maddlyn Gabriella Anna Lynn George Crownie 58 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Adney Scary
| Konu: Geri: RP Partneri Arama Başlığı ... Paz Ara. 27, 2009 12:49 am | |
| Adı - Soyadı : Adney Scary Kişisel Özellikleri : Soğukkanlı,Cesur,Zeki,Çalışkan,Romantik. Okuduğu / Mezun Olduğu Bina: Rawenclaw Aradığı Kişide Olmasını İstediği Özellikler : Benimki gibi olsun.. Aradığı Yaş Grubu : 20-25 | |
|
| |
Doris L. Cynthia
Gerçek İsim : İlker Mesaj Sayısı : 143 Kayıt tarihi : 14/12/09 Yaş : 31 Lakap : Leo
| Konu: Geri: RP Partneri Arama Başlığı ... Paz Ara. 27, 2009 4:07 am | |
| Adı - Soyadı : Doris L. Cynthia Kişisel Özellikleri : Sempatik ve çalışkan Okuduğu / Mezun Olduğu Bina: Griffindor Aradığı Kişide Olmasını İstediği Özellikler : Zeki olması yeterli.. Aradığı Yaş Grubu : 20-25 | |
|
| |
L. R. Corpse La Roux
Gerçek İsim : Burcu. Mesaj Sayısı : 246 Kayıt tarihi : 27/12/09 Lakap : Kan Emici :P
| Konu: Geri: RP Partneri Arama Başlığı ... Ptsi Ara. 28, 2009 2:26 am | |
| Adı - Soyadı : L. R. Corpse La Roux Kişisel Özellikleri : Biraz belalı, deli dolu Okuduğu / Mezun Olduğu Bina: Slytherin Aradığı Kişide Olmasını İstediği Özellikler : Kafa dengi olmalı, uyumlu olursa sorun yok Aradığı Yaş Grubu : 18 yaş ve üstü | |
|
| |
Charles Crownie
| Konu: Geri: RP Partneri Arama Başlığı ... Salı Ara. 29, 2009 4:58 am | |
| Adı - Soyadı : Charles Crownie Kişisel Özellikleri : Kitap kurdu , umursamaz Okuduğu / Mezun Olduğu Bina: Slytherin Aradığı Kişide Olmasını İstediği Özellikler : Sakin aceleci baskıcı bi tip olmasın yeter | |
|
| |
George Crownie Hogwarts Müdürü
Gerçek İsim : umut. Mesaj Sayısı : 1989 Kayıt tarihi : 11/07/09 Yaş : 32 Lakap : geo.
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (100/100) Patronus: Mantikor
| Konu: Geri: RP Partneri Arama Başlığı ... Salı Ara. 29, 2009 5:06 am | |
| - George Crownie demiş ki:
- George Crownie demiş ki:
- Adı - Soyadı : George Crownie
Kişisel Özellikleri : Soğukkanlı, Cesur, Romantik, Tutarlı, Fazla meraklı...vb. Okuduğu / Mezun Olduğu Bina: Gryffindor Meslek : Seherbaz Büro Başkanı Aradığı Kişide Olmasını İstediği Özellikler : Farketmiyor. Beni sevsin yeter. Aradığı Yaş Grubu : 21-30
Sevgilim siteyi bıraktı. Yeniden arıyorum. | |
|
| |
Emmett Cullen Seherbaz
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (85/100) Patronus:
| Konu: Geri: RP Partneri Arama Başlığı ... Salı Ara. 29, 2009 5:11 am | |
| Adı - Soyadı: Emmett Cullen Kişisel Özellikleri: Etrafına korku salan,Çok zeki,Tehlikeli,Saldırgan,Karanlık. Okuduğu / Mezun Olduğu Bina: - Aradığı Kişide Olmasını İstediği Özellikler: Benim gibi olsun yeterli Aradığı Yaş Grubu: 20+ | |
|
| |
Samuél L. Moore Gryffindor V. Sınıf
Gerçek İsim : HuB Mesaj Sayısı : 131 Kayıt tarihi : 06/12/09 Yaş : 32 Lakap : Sam. Sammy
| Konu: Geri: RP Partneri Arama Başlığı ... Salı Ara. 29, 2009 5:15 am | |
| - George Crownie demiş ki:
- Adı - Soyadı : Fred James Crownie
Kişisel Özellikleri : Soğukkanlı, Cesur, Romantik, Tutarlı, Fazla meraklı...vb. Okuduğu / Mezun Olduğu Bina: Gryffindor Meslek : Öğrenci Aradığı Kişide Olmasını İstediği Özellikler : Farketmiyor. Beni sevsin yeter. Aradığı Yaş Grubu : 14-15 [4.~5. Sınıf]
Abimle tek farkı yaş ve meslek | |
|
| |
Victor Gatés
Gerçek İsim : Atilla Mesaj Sayısı : 115 Kayıt tarihi : 29/12/09 Yaş : 30 Lakap : ZuzaylıxD
| Konu: Geri: RP Partneri Arama Başlığı ... Salı Ara. 29, 2009 4:06 pm | |
| Adı - Soyadı : Victor Untouched Kişisel Özellikleri : Yardım sever,sadık Okuduğu / Mezun Olduğu Bina:Gryffindor Meslek [Yetişkinler İçin] :- Aradığı Kişide Olmasını İstediği Özellikler : Beni sevsin,Kbirli Olmasın,Kendini beğensin(fazla aşırıya kaçmadan) Aradığı Yaş Grubu :14-16 arası | |
|
| |
Gabriella Anna Lynn
Gerçek İsim : Aslı /Selin Mesaj Sayısı : 307 Kayıt tarihi : 07/12/09 Yaş : 27 Lakap : Bülent&Aslı
| Konu: Geri: RP Partneri Arama Başlığı ... Salı Ara. 29, 2009 9:44 pm | |
| - Fred James Crownie demiş ki:
- George Crownie demiş ki:
- Adı - Soyadı : Fred James Crownie
Kişisel Özellikleri : Soğukkanlı, Cesur, Romantik, Tutarlı, Fazla meraklı...vb. Okuduğu / Mezun Olduğu Bina: Gryffindor Meslek : Öğrenci Aradığı Kişide Olmasını İstediği Özellikler : Farketmiyor. Beni sevsin yeter. Aradığı Yaş Grubu : 14-15 [4.~5. Sınıf]
Abimle tek farkı yaş ve meslek Olabilirim...İstersen x) | |
|
| |
Edward Cullen
Gerçek İsim : Edward Cullen Mesaj Sayısı : 12 Kayıt tarihi : 29/12/09
| Konu: Geri: RP Partneri Arama Başlığı ... Çarş. Ara. 30, 2009 10:08 pm | |
| Adı - Soyadı : Edward Cullen Kişisel Özellikleri : Soğukkanlı, Cesur,Hirsli,Zeki. Okuduğu / Mezun Olduğu Bina: Hufflepuff Meslek [Yetişkinler İçin] : Aradığı Kişide Olmasını İstediği Özellikler : Soğukkanlı, Cesur,Hirsli,Zeki Aradığı Yaş Grubu : Fark Etmez | |
|
| |
Samuél L. Moore Gryffindor V. Sınıf
Gerçek İsim : HuB Mesaj Sayısı : 131 Kayıt tarihi : 06/12/09 Yaş : 32 Lakap : Sam. Sammy
| Konu: Geri: RP Partneri Arama Başlığı ... Çarş. Ara. 30, 2009 11:01 pm | |
| Üzgünüm. Bulmuştum ama yazmayı unutmuşum... | |
|
| |
Destiny Miley Black
Gerçek İsim : TuĞçE Mesaj Sayısı : 6 Kayıt tarihi : 30/12/09 Yaş : 29 Lakap : Hills~~
| Konu: Geri: RP Partneri Arama Başlığı ... Perş. Ara. 31, 2009 4:13 am | |
| Adı - Soyadı : Hillary Toretto Kişisel Özellikleri : Cesur,sıcakkanlı, sevdiği zaman tam seven, gülmeyi seven Okuduğu / Mezun Olduğu Bina:Gryffindor Aradığı Kişide Olmasını İstediği Özellikler : İyi olsun, ünlüsü yakışlıklı olsun x) online süresi iyi olsun... Aradığı Yaş Grubu :14-17 | |
|
| |
Rosepery De Querin Gelecek Postası Sahibesi
Gerçek İsim : Yüzüklerin Efendisi Mesaj Sayısı : 209 Kayıt tarihi : 20/11/09 Yaş : 29 Lakap : Lotriçe.
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (97/100) Patronus:
| Konu: Geri: RP Partneri Arama Başlığı ... Perş. Ara. 31, 2009 10:24 pm | |
| Adı - Soyadı : Rosepery De Querin Kişisel Özellikleri : Cesur, sevimli, güvenilir, arkadaş canlısı, eğlenmeyi ve gülmeyi çok seven Okuduğu / Mezun Olduğu Bina: Hogwarts / Ravenclaw Meslek [Yetişkinler İçin] : Ollivander's Asa Dükkanı Sahibi Aradığı Kişide Olmasını İstediği Özellikler : Rp'leri güzel olsun, beni sevsin ve hiiiç bırakmasın. Ayrıca meslek sahibi olsun, bu devirde işsize kız yok xD Aradığı Yaş Grubu : Öğrenci olmasın, yaşı hiç farketmez. Acil birini bekliyorum, rp yapmamaktan çok sıkıldım. (: | |
|
| |
Lawlight Crownie
Gerçek İsim : Tolga Mesaj Sayısı : 498 Kayıt tarihi : 31/12/09 Yaş : 30 Lakap : L
| Konu: Geri: RP Partneri Arama Başlığı ... Perş. Ara. 31, 2009 10:32 pm | |
| Adı - Soyadı : Lawlight Kashikato Kişisel Özellikleri : Cesur, zeki, soğukkanlı, maceraperest Okuduğu / Mezun Olduğu Bina: Hogwarts / Ravenclaw Aradığı Kişide Olmasını İstediği Özellikler : Kafa kafaya uysun..Düzgün bir ilişki peşindeyim.. Aradığı yaş grubu: Özellikle aradığım bir yaş grubu yok. | |
|
| |
Gabriella Anna Lynn
Gerçek İsim : Aslı /Selin Mesaj Sayısı : 307 Kayıt tarihi : 07/12/09 Yaş : 27 Lakap : Bülent&Aslı
| Konu: Geri: RP Partneri Arama Başlığı ... Cuma Ocak 01, 2010 10:13 pm | |
| - Lawlight Kashikato demiş ki:
- Adı - Soyadı : Lawlight Kashikato
Kişisel Özellikleri : Cesur, zeki, soğukkanlı, maceraperest Okuduğu / Mezun Olduğu Bina: Hogwarts / Ravenclaw Aradığı Kişide Olmasını İstediği Özellikler : Kafa kafaya uysun..Düzgün bir ilişki peşindeyim.. Aradığı yaş grubu: Özellikle aradığım bir yaş grubu yok. Sınıfını yükseltmeyi düşünürsen olabiliriz.Ve ünlünü değiştirirsen.Elimde çok yakışıklı ünlüler falan var.Sınıfını yükseltmeyi düşünürsen veya ünlünü değiştirirsen olabiliriz.... | |
|
| |
Lawlight Crownie
Gerçek İsim : Tolga Mesaj Sayısı : 498 Kayıt tarihi : 31/12/09 Yaş : 30 Lakap : L
| Konu: Geri: RP Partneri Arama Başlığı ... Cuma Ocak 01, 2010 10:20 pm | |
| Ünlümden memnunum.Avatar biraz korkunç gösteriyor farkındayım..Sınıf yükseltildiğini ilk defa duydum..Ancak 1.sınıf olması daha iyi belki 2.sınıf olmayı düşünebilirim..Böyle kabul edersen neden bir ilişki yaşamayalım..Ayrıca önceleride hp rp yaptım 1.sınıf olup 6.sınıftan birisiyle bile çıktığımı hatırlıyorum..Tabi üye bakımından biraz kısır bir siteydi hatırladığım kadarıyla..Neyse dediğim gibi beni böyle kabul etmek istersen seve seve eşlik ederim ancak değişim biraz bana ters gider o durumda yapabileceğim pek birşey kalmıyor.. | |
|
| |
James Kevin Lynn
| Konu: Geri: RP Partneri Arama Başlığı ... Paz Ocak 03, 2010 1:51 am | |
| Adı - Soyadı : James Jordan Kişisel Özellikleri : Hırslı,Acımasız,Zeki, Okuduğu / Mezun Olduğu Bina:Slytherin Meslek [Yetişkinler İçin] : Aradığı Kişide Olmasını İstediği Özellikler :Zeki,İyi RP Yapa Bilsin Aradığı Yaş Grubu :Fark Etmez | |
|
| |
Gabriella Anna Lynn
| Konu: Geri: RP Partneri Arama Başlığı ... Paz Ocak 03, 2010 3:35 am | |
| Adı - Soyadı : Gabriella Anna Pendragon Kişisel Özellikleri : Akıllı-zeki-cesur-cesaretli-güzel-sevimli-hayata olumlu taraftan bakan-kazanabileceğine inanan-gerektiğinde savaşan-her zaman kendinden olgun bir şekilde davranması... Okuduğu / Mezun Olduğu Bina:Gryffindor ___________- Aradığı Kişide Olmasını İstediği Özellikler : Bina farketmez ki yaşta farketmez..Ünlüsü yakışıklı olsun x)...Rp kalitesi önemli değil.Arada sırada rp yapabilelim.Online en az hafta da 2 kez olsun... Aradığı Yaş Grubu :11-17 | |
|
| |
Rosepery De Querin Gelecek Postası Sahibesi
Gerçek İsim : Yüzüklerin Efendisi Mesaj Sayısı : 209 Kayıt tarihi : 20/11/09 Yaş : 29 Lakap : Lotriçe.
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (97/100) Patronus:
| Konu: Geri: RP Partneri Arama Başlığı ... Perş. Ocak 07, 2010 11:28 pm | |
| Hala arıyorum, lütfen biri çıksın artık (: | |
|
| |
Victor Gatés
Gerçek İsim : Atilla Mesaj Sayısı : 115 Kayıt tarihi : 29/12/09 Yaş : 30 Lakap : ZuzaylıxD
| Konu: Geri: RP Partneri Arama Başlığı ... C.tesi Ocak 09, 2010 12:38 am | |
| - Destiny Miley Black demiş ki:
- Adı - Soyadı : Hillary Toretto
Kişisel Özellikleri : Cesur,sıcakkanlı, sevdiği zaman tam seven, gülmeyi seven Okuduğu / Mezun Olduğu Bina:Gryffindor Aradığı Kişide Olmasını İstediği Özellikler : İyi olsun, ünlüsü yakışlıklı olsun x) online süresi iyi olsun... Aradığı Yaş Grubu :14-17 istersen olabilir Mileyx) | |
|
| |
Gabriella Anna Lynn
| Konu: Geri: RP Partneri Arama Başlığı ... C.tesi Ocak 09, 2010 12:53 am | |
| aşkk olsun Victor.Ben rp yi yazmaya başlıodum.... | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: RP Partneri Arama Başlığı ... Paz Ocak 10, 2010 12:39 am | |
| Adı - Soyadı : Valerié Scarlett Gatés Kişisel Özellikleri : Cesur, zeki, soğukkanlı, maceraperest.. Okuduğu / Mezun Olduğu Bina: Farketmez. Aradığı Kişide Olmasını İstediği Özellikler : Kafa kafaya uysun. Profesör olması tercihimdir. Farketmez. Aradığı yaş grubu: 25 ve üstü. |
|
| |
Gerçek İsim : umut. Mesaj Sayısı : 1989 Kayıt tarihi : 11/07/09 Yaş : 32 Lakap : geo.
| Konu: Geri: RP Partneri Arama Başlığı ... Paz Ocak 10, 2010 1:16 am | |
| Hala arıyorum. Hogwarts'ta tek başıma sıkıldım | |
|
| |
Misafir Misafir
| |
| |
| Konu: Geri: RP Partneri Arama Başlığı ... Paz Ocak 10, 2010 1:59 am | |
| Tamam | |
|
| |
| RP Partneri Arama Başlığı ... | |
|