Lexié Basil Pendragon
Gerçek İsim : Melodi Mesaj Sayısı : 57 Kayıt tarihi : 08/12/09 Lakap : Lex,Bas,Basil
| Konu: Lexié Basil d'Arc Salı Ara. 08, 2009 11:17 pm | |
| Size iyi davranmayan bir arkadaşınız zor durumda, 2 büyücü etrafını çevirip asalarını ona doğru çevirmiş. Ne yaparsınız? Elbette onun önüne hemen atlayarak tehlikenin ortasına dalmam.Benim bir zekam var.Bu zekamı kullanarak bir plan yapar ve o iki büyücüye öylece saldırırım.Bu şekilde hem ben hemde arkadaşım yaralanmaz.Zaten bu olaydan sonra bana iyi davranamyan arkadaşım haliyle bana iyi davranmaya başlayacaktır.En azından bana karşı yumuşayacaktır.
Hogwarts'taki en ilginç şey nedir? Hogwarts'taki en ilginç şey kütüphane.Hala orada yüzbinlerce kitabın ve milyonlarca bilginin yattığına inanamıyorum.Onların hepsini okuyarak çok büyük bir büyücü olunabileceğini düşünsenize...Sınırsız bilgi Hogwarts'ta yatıyor.
Okula gelmeden önce büyü yapmaya çalıştınız mı? Başarılı oldunuz mu? Eğer olduysanız veya olamadıysanız nedeni nedir? Okula gelmeden önce,evet büyü yaptım.Aslında daha çok küçük büyüler yapsamda bunları başarmıştım.Ailemin bana verdiği bir kitabı sürekli okuyarak herşeyi ezberledim ve orada denilenleri yaparak bu ufak büyüleri gerçekleştirdim
Okul hakkında en çok merak ettiğiniz şey nedir?
En çok merak ettiğim şey...Bilemiyorum...Her yeri merak edilecek düzeyde.Kütüphane,yatakhaneler,binalar,işleyiş,dahası buranın atmosferi...Bu kadar evime benzeyen bir atmosferi hangi okul yaratabilir ki? | |
|
Bellatrix Diana Fievré
| Konu: Geri: Lexié Basil d'Arc Çarş. Ara. 09, 2009 12:55 am | |
| | |
|
Seçmen Şapka
| Konu: Geri: Lexié Basil d'Arc Çarş. Ara. 09, 2009 5:40 am | |
| İlginiz İçin Teşekkürler Sayın Müdürüm. | |
|