Size iyi davranmayan bir arkadaşınız zor durumda, 2 büyücü etrafını çevirip asalarını ona doğru çevirmiş. Ne yaparsınız?
İki büyücüye dalarım herhalde. Öyle can sıkıntısından falan. Yoksa zor durumda olan pek umrumda olmaz herhalde. Bana iyi davranmayana ben niye iyi davranayım ?
Hogwarts'taki en ilginç şey nedir?
Kesinlikle iksirler ve büyüler. Aşırı derecede ilginçler. Bir eşyanın size uçarak gelmesini yoksa siz garip bulmuyor musunuz? Ya da herhangi bir iksir, aşk iksiri mesela!
Okula gelmeden önce büyü yapmaya çalıştınız mı? Başarılı oldunuz mu? Eğer olduysanız veya olamadıysanız nedeni nedir?
Uyduruktan aydınlatma büyüsünü başarmıştım sanırım. Büyüler konusunda zamanla daha da iyi oldum tabi. Ama çalışma fırsatım sadece gece yarısı odama kapalı bir zamanda olunca olabildiğimin en iyisini yapmaya çalıştım. Belki de çalışmamdan dolayı başarmıştım, bu konuda bir yorumum yok. Muggle'ların arasında yaşamış bir safkanım. Ne bekliyordunuz ki?
Okul hakkında en çok merak ettiğiniz şey nedir?
Dersleri merak ediyorum. Tabii, geldiğim muggle okulu gibi zor bir şeyler olacağını hepimiz biliyoruz. Ama büyü yapmayı merak etmediğimi de söyleyemem.