Cassandra Malfrey Hırsız
Gerçek İsim : Melis Mesaj Sayısı : 25 Kayıt tarihi : 15/08/11 Yaş : 38 Lakap : Cass, Nava, Nova
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (79/100) Patronus: Kutup Kurdu
| Konu: Tipi tip işte tip biri tip değil tipsiz falan. Ptsi Ağus. 15, 2011 10:17 pm | |
| Tam ergen buhranları yaşadığım zamanlar. Resimlerden de anlaşılıyor zaten. - Spoiler:
Böyle bişey işte.- Spoiler:
Kazık gibi elleri olan kız benimm abi.- Spoiler:
Arkadaşın omzuna koymuştum kafamı çenemle deştiğimi hatırlıyorum o omzuu yahu.- Spoiler:
Azra ve ben. O kız gerçekten çok tatlı ama ya.- Spoiler:
İşte bu da benim son halim. Tipimm ruh halim herşey buraya yansıdı öyle diyim.- Spoiler:
En son Cassandra Malfrey tarafından C.tesi Ağus. 20, 2011 11:38 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
S. Lilith Mara Slytherin IV. Sınıf
Gerçek İsim : Ilgın #2 Mesaj Sayısı : 289 Kayıt tarihi : 10/08/11 Yaş : 27 Lakap : Nemesis.
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (89/100) Patronus: Kral Kobra
| Konu: Geri: Tipi tip işte tip biri tip değil tipsiz falan. Ptsi Ağus. 15, 2011 11:33 pm | |
| Ahaha sondaki resme çok güldüm Saçların çok güzel bu arada <3 Sen de tabi ki | |
|
Cassandra Malfrey Hırsız
Gerçek İsim : Melis Mesaj Sayısı : 25 Kayıt tarihi : 15/08/11 Yaş : 38 Lakap : Cass, Nava, Nova
| Konu: Geri: Tipi tip işte tip biri tip değil tipsiz falan. Ptsi Ağus. 15, 2011 11:36 pm | |
| Ahaha çok teşekkür ederim ama saçlarım kesinlikle güzel değildir. Baya bir yıprattıım onları hiç beğenmem ama yne de yorum için teşekkürler | |
|
Pierretta Qixinâ Hufflepuff V. Sınıf
Mesaj Sayısı : 124 Kayıt tarihi : 28/07/11 Lakap : Princess of Hufflepuf.
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (100/100) Patronus: Basilisk
| Konu: Geri: Tipi tip işte tip biri tip değil tipsiz falan. Salı Ağus. 16, 2011 3:32 am | |
| Saçların çokoşuma gittiiiiiiğ (: | |
|
Annette Elainé Jeseven Bitkibilim Profesörü
Gerçek İsim : Merve. Mesaj Sayısı : 78 Kayıt tarihi : 05/08/11
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (92/100) Patronus:
| Konu: Geri: Tipi tip işte tip biri tip değil tipsiz falan. Salı Ağus. 16, 2011 3:41 am | |
| Sonuncu fotoğrafında daha bi güzel çıkmışsın sanki asgdyhugfsdhgg O değil de 2. çok fena, onu çok sevdik biz. Çok şekersiniz, çok da güzelsiniz. | |
|
Cassandra Malfrey Hırsız
| Konu: Geri: Tipi tip işte tip biri tip değil tipsiz falan. Salı Ağus. 16, 2011 3:45 am | |
| Saçlarımı sayenizde sevmeye başlayacam Çok teşekkür ediyorum ikinizi de o sizin güzelliğiniz efendim | |
|