| Ihm, ne olsun ki başlık? Selam :) | |
|
+5Annette Elainé Jeseven S. Lilith Mara Francois Marjorie George Crownie Efrain F. Mytquise 9 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Efrain F. Mytquise Sihir Tarihi Profesörü
Gerçek İsim : Sercan. Mesaj Sayısı : 73 Kayıt tarihi : 13/08/11 Yaş : 32 Lakap : Sadece bir kişi ona bir kere Freddy demişti.
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (94/100) Patronus: Kılıç Balığı
| Konu: Ihm, ne olsun ki başlık? Selam :) Paz Ağus. 14, 2011 7:58 am | |
| Tanıyan tanıdı, tanımayanlar tanıyanlardan öğrensin ^^
En son Efrain F. Mytquise tarafından Çarş. Ağus. 17, 2011 8:10 am tarihinde değiştirildi, toplamda 3 kere değiştirildi | |
|
| |
George Crownie Hogwarts Müdürü
Gerçek İsim : umut. Mesaj Sayısı : 1989 Kayıt tarihi : 11/07/09 Yaş : 32 Lakap : geo.
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (100/100) Patronus: Mantikor
| Konu: Geri: Ihm, ne olsun ki başlık? Selam :) Paz Ağus. 14, 2011 8:05 am | |
| Yaşıtım biri gelmiş ve hoşgelmiş diyorum efenim. İktisat güzel bölümdür ki, ben de yan dalı olan İşletme okumaktayım. Gerçekten iyi ifade tarzın var. Aramıza hoşgeldin diyorum. Ha unutmadan Umut ben. | |
|
| |
Francois Marjorie Ravenclaw V. Sınıf
Gerçek İsim : Batuhan Mesaj Sayısı : 481 Kayıt tarihi : 05/01/10 Yaş : 28
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (91/100) Patronus: Baykuş
| Konu: Geri: Ihm, ne olsun ki başlık? Selam :) Paz Ağus. 14, 2011 8:08 am | |
| Hoşgeldin, ben de Batuhan İlk önce şunu söylemek istiyorum inşallah altlarda söylediğin gibi yazıda ki gibi ciddi değilsindir Normalde fazla okumama tanışma yazıalrını ama seninkini okudum meraktan. Bu kadar uzun ne varki diyerekten Neyse seçmeli iki ders seçtim sende bir tanesinin hocasısın tekrar hoşgeldin diyorum | |
|
| |
S. Lilith Mara Slytherin IV. Sınıf
Gerçek İsim : Ilgın #2 Mesaj Sayısı : 289 Kayıt tarihi : 10/08/11 Yaş : 27 Lakap : Nemesis.
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (89/100) Patronus: Kral Kobra
| Konu: Geri: Ihm, ne olsun ki başlık? Selam :) Paz Ağus. 14, 2011 8:11 am | |
| Hoşgeldin! Ilgın ben. 14 yaşındayım, liseye geçtim Üşenmedim ve hepiciğini okudum. Öyle işte Tekrar hoşgeldin! Umarım iyi vakit geçirirsin | |
|
| |
Annette Elainé Jeseven Bitkibilim Profesörü
Gerçek İsim : Merve. Mesaj Sayısı : 78 Kayıt tarihi : 05/08/11
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (92/100) Patronus:
| Konu: Geri: Ihm, ne olsun ki başlık? Selam :) Paz Ağus. 14, 2011 7:46 pm | |
| Hoşgeldin Merve ben de. Uzun yazıları okurum bunu da okudum sonuna gelinceye dek bi tuhaf oldum. Malum, ciddiyetle uzun süredir haşır neşir değilim asdfghjkl ama sonu gayet iyiydi. Kurgulaşırsak çok hoş olur çok cici olur ehe. | |
|
| |
Gerçek İsim : Sercan. Mesaj Sayısı : 73 Kayıt tarihi : 13/08/11 Yaş : 32 Lakap : Sadece bir kişi ona bir kere Freddy demişti.
| Konu: Geri: Ihm, ne olsun ki başlık? Selam :) Paz Ağus. 14, 2011 9:55 pm | |
| Umut; ben de hoşbulduk diyorum. İşletme! İşletme kral bölümdür, pek bir benzer zaten *-* Ayrıca, ifade tarzım hakkında söylediklerin için teşekkürler. Aslında teveccühünüz derdim de, olmuyor işte ^^ Tanıştığımıza memnun oldum. Batuhan; hoşbulduk Batuhan. Tamam, o kadar ciddi olmadığımı belirttim. Konu başlıklarında ciddileşiyorum işte, önemli değil. Uzunluk mevzuuna gelince, daha da uzatılabilirdi ama sıkmayayım dedim ^^ İyi derslerde görüşürüz o zaman. Ilgın; Hoşbulduk Ilgın. Hayırlı olsun lisen, umarım istediğin gibi olmuştur. Okuduğun için teşekkürler, sağ ol. İyi vakit geçireceğime eminim, böyle bir site, böyle bir ortam. Aksi düşünülebilir mi? Merve; Üh, ellinci kez hoşbulduk! Bir daha demeyeceğim ki *-* Ayrıca tabi kurgulaşırız. Fevkalade olur, harikulade olur. Evet, hoşbulduk! | |
|
| |
Valeria Nerissa Wesley Sihirli Yaratıkların Bakımı Profesörü
Gerçek İsim : Ebru. Mesaj Sayısı : 1504 Kayıt tarihi : 13/09/09 Yaş : 30
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (100/100) Patronus: Beyaz Leopar
| Konu: Geri: Ihm, ne olsun ki başlık? Selam :) Paz Ağus. 14, 2011 10:32 pm | |
| Ehm, hoşgelmişsin. Ebru bende. ^^ | |
|
| |
| Konu: Geri: Ihm, ne olsun ki başlık? Selam :) Paz Ağus. 14, 2011 10:34 pm | |
| | |
|
| |
Lorelei Adorlee Gryffindor V. Sınıf
Gerçek İsim : Kardelen. Mesaj Sayısı : 271 Kayıt tarihi : 26/07/11 Yaş : 28
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (100/100) Patronus: Griffin
| Konu: Geri: Ihm, ne olsun ki başlık? Selam :) Ptsi Ağus. 15, 2011 12:31 am | |
| Hoşgeldiiin ^.^ Ben Kardelen, tanıştığıma sevindim....... Uzun tanışma başlıklarını okuma alışkanlığım olmasa da seninkini okudum. İyi yazmışsın. Akıcıydı, betimlemeler hoştu sana puanım yüz falan asdfggf. Çok saçmalarım ve Fransızcayı bilmesem de ba-yı-lı-rım. Neyse tekrar hoşgeldin ^.^ | |
|
| |
| Konu: Geri: Ihm, ne olsun ki başlık? Selam :) Ptsi Ağus. 15, 2011 12:36 am | |
| Hoşbulduk! Puan için teşekkürler. Fransızcaya birçok kişi bayılıyor, hoş dil kabul. Ama hayatımın içine eden dil olmasını da unutamıyorum bir türlü. Tamam, yeniden hoşbulduk! | |
|
| |
Euterpe Châtillon Slytherin V. Sınıf
Mesaj Sayısı : 829 Kayıt tarihi : 25/07/11 Yaş : 30 Lakap : Princess of Slytherin.
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (97/100) Patronus: Smilodon
| |
| |
| Konu: Geri: Ihm, ne olsun ki başlık? Selam :) Ptsi Ağus. 15, 2011 2:27 am | |
| Hoşbulduuuk *-* Evet, Fransızca. Umarım sen de öğrenirsin.
Kurgu... Bulalım tabi bulalım. Slytherin son sınıf öğrencisi ile de iyi kurgu olur *-* | |
|
| |
Euterpe Châtillon Slytherin V. Sınıf
Mesaj Sayısı : 829 Kayıt tarihi : 25/07/11 Yaş : 30 Lakap : Princess of Slytherin.
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (97/100) Patronus: Smilodon
| Konu: Geri: Ihm, ne olsun ki başlık? Selam :) Ptsi Ağus. 15, 2011 2:32 am | |
| Ancak daha iki senesi var ehehe. Son sınıf değil yani bildiğim kadarıyla. Ama eğlenceli olur kurgu falan. ^^ | |
|
| |
| Konu: Geri: Ihm, ne olsun ki başlık? Selam :) Ptsi Ağus. 15, 2011 3:35 am | |
| Bilmem, kitapta Hogwarts yedi sene ama ders seçimlerinde beş sınıf görünce *-* Eğlenceli olur kurgu tabi ^^ Neyse öm atarım, hem yakında öğrenci karakterim de gelecek | |
|
| |
Cornelia Sjodin Slytherin V. Sınıf
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (100/100) Patronus: İran Kedisi
| Konu: Geri: Ihm, ne olsun ki başlık? Selam :) Ptsi Ağus. 15, 2011 4:38 am | |
| Bi saniye, şuanda sitede Galatasaray'da okuyan biri var, değil mi?! Hani herkesin girmek için bir taraflarını yırttığı, kuralarda sıralar beklediği ama geçen sene lise için son yükseltme puanlarını açıklamayarak torpille öğrenci alan yer hani, evet. Güzel. Festivali sayesinde bahçesinde de bulunmuştuk bu yıl. Her neyse, Vefa sayesinde Fransızca seçip başlamışımdır ki bu dilde berbat olduğumu fark ettim. Ama gidip Almanca okumaya niyetli olmadığımdan azmedip düzeltiyorum Fransızcayı umarım işalla. Sonra bir de siyaset olayı var, küçücük boyumla ben de fikirlerimi beyan etmekten hiç kaçınmam, öyle ki annem sosyal bilimler lisesine göndermek istemişti beni. Neyse, çok uzatmadan hoşgeldin diyoruz, ben de Gizem ^^ Oha paragraf yazsaymışım. | |
|
| |
| Konu: Geri: Ihm, ne olsun ki başlık? Selam :) Ptsi Ağus. 15, 2011 4:51 am | |
| Evet, şu anda bahsettiğin kurumun üniversitesinde okuyan biri var *-* Siyaset konusunda davranışlarımız aynıymış, gerçi şimdi kaile alınıyorum ama çok mücadele verdim ben de be. Hoşbulduk Gizem, tanıştığımıza memnun oldum *-* | |
|
| |
| Ihm, ne olsun ki başlık? Selam :) | |
|