Ateş Oku RPG ~~ Hogwarts
Merhaba

Foruma Hoşgeldiniz

Kayıt Olduktan Sonra Rütbe Seçmelisiniz. Ve Daha sonra Lejant Oluşturmalısınız;
Ateş Oku RPG ~~ Hogwarts
Merhaba

Foruma Hoşgeldiniz

Kayıt Olduktan Sonra Rütbe Seçmelisiniz. Ve Daha sonra Lejant Oluşturmalısınız;
Ateş Oku RPG ~~ Hogwarts
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ateş Oku RPG ~~ Hogwarts

AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yapKapı

Ihm, ne olsun ki başlık? Selam :)

+5
Annette Elainé Jeseven
S. Lilith Mara
Francois Marjorie
George Crownie
Efrain F. Mytquise
9 posters
YazarMesaj
Efrain F. Mytquise
Sihir Tarihi Profesörü
Sihir Tarihi Profesörü
Efrain F. Mytquise

Gerçek İsim : Sercan.
Lakap : Sadece bir kişi ona bir kere Freddy demişti.

Karakter Bilgileri
Rol Puanı:
Ihm, ne olsun ki başlık? Selam :) Left_bar_bleue94/100Ihm, ne olsun ki başlık? Selam :) Empty_bar_bleue  (94/100)
Patronus: Kılıç Balığı

Ihm, ne olsun ki başlık? Selam :) Empty
MesajKonu: Ihm, ne olsun ki başlık? Selam :)   Ihm, ne olsun ki başlık? Selam :) Icon_minitimePaz Ağus. 14, 2011 7:58 am

Tanıyan tanıdı, tanımayanlar tanıyanlardan öğrensin ^^

En son Efrain F. Mytquise tarafından Çarş. Ağus. 17, 2011 8:10 am tarihinde değiştirildi, toplamda 3 kere değiştirildi
George Crownie
Hogwarts Müdürü
Hogwarts Müdürü
George Crownie

Gerçek İsim : umut.
Lakap : geo.

Karakter Bilgileri
Rol Puanı:
Ihm, ne olsun ki başlık? Selam :) Left_bar_bleue100/100Ihm, ne olsun ki başlık? Selam :) Empty_bar_bleue  (100/100)
Patronus: Mantikor

MesajKonu: Geri: Ihm, ne olsun ki başlık? Selam :)   Ihm, ne olsun ki başlık? Selam :) Icon_minitimePaz Ağus. 14, 2011 8:05 am

Yaşıtım biri gelmiş ve hoşgelmiş diyorum efenim. İktisat güzel bölümdür ki, ben de yan dalı olan İşletme okumaktayım. Gerçekten iyi ifade tarzın var. Aramıza hoşgeldin diyorum. Ha unutmadan Umut ben.
http://eskiao.roleplaylife.net
Francois Marjorie
Ravenclaw V. Sınıf
Ravenclaw V. Sınıf
Francois Marjorie

Gerçek İsim : Batuhan

Karakter Bilgileri
Rol Puanı:
Ihm, ne olsun ki başlık? Selam :) Left_bar_bleue91/100Ihm, ne olsun ki başlık? Selam :) Empty_bar_bleue  (91/100)
Patronus: Baykuş

MesajKonu: Geri: Ihm, ne olsun ki başlık? Selam :)   Ihm, ne olsun ki başlık? Selam :) Icon_minitimePaz Ağus. 14, 2011 8:08 am

Hoşgeldin, ben de Batuhan Very Happy İlk önce şunu söylemek istiyorum inşallah altlarda söylediğin gibi yazıda ki gibi ciddi değilsindir Very Happy Normalde fazla okumama tanışma yazıalrını ama seninkini okudum meraktan. Bu kadar uzun ne varki diyerekten Very Happy Neyse seçmeli iki ders seçtim sende bir tanesinin hocasısın tekrar hoşgeldin diyorum Very Happy
S. Lilith Mara
Slytherin IV. Sınıf
Slytherin IV. Sınıf
S. Lilith Mara

Gerçek İsim : Ilgın #2
Lakap : Nemesis.

Karakter Bilgileri
Rol Puanı:
Ihm, ne olsun ki başlık? Selam :) Left_bar_bleue89/100Ihm, ne olsun ki başlık? Selam :) Empty_bar_bleue  (89/100)
Patronus: Kral Kobra

MesajKonu: Geri: Ihm, ne olsun ki başlık? Selam :)   Ihm, ne olsun ki başlık? Selam :) Icon_minitimePaz Ağus. 14, 2011 8:11 am

Hoşgeldin! Ilgın ben. Very Happy 14 yaşındayım, liseye geçtim Very Happy Üşenmedim ve hepiciğini okudum. Öyle işte Very Happy Tekrar hoşgeldin! Umarım iyi vakit geçirirsin Smile
Annette Elainé Jeseven
Bitkibilim Profesörü
Bitkibilim Profesörü
Annette Elainé Jeseven

Gerçek İsim : Merve.

Karakter Bilgileri
Rol Puanı:
Ihm, ne olsun ki başlık? Selam :) Left_bar_bleue92/100Ihm, ne olsun ki başlık? Selam :) Empty_bar_bleue  (92/100)
Patronus:

MesajKonu: Geri: Ihm, ne olsun ki başlık? Selam :)   Ihm, ne olsun ki başlık? Selam :) Icon_minitimePaz Ağus. 14, 2011 7:46 pm

Hoşgeldin Merve ben de.
Uzun yazıları okurum bunu da okudum sonuna gelinceye dek bi tuhaf oldum. Malum, ciddiyetle uzun süredir haşır neşir değilim asdfghjkl ama sonu gayet iyiydi. Kurgulaşırsak çok hoş olur çok cici olur ehe.
http://havadakiburun.tumblr.com/
Efrain F. Mytquise
Sihir Tarihi Profesörü
Sihir Tarihi Profesörü
Efrain F. Mytquise

Karakter Bilgileri
Rol Puanı:
Ihm, ne olsun ki başlık? Selam :) Left_bar_bleue94/100Ihm, ne olsun ki başlık? Selam :) Empty_bar_bleue  (94/100)

MesajKonu: Geri: Ihm, ne olsun ki başlık? Selam :)   Ihm, ne olsun ki başlık? Selam :) Icon_minitimePaz Ağus. 14, 2011 9:55 pm

Umut; ben de hoşbulduk diyorum. İşletme! İşletme kral bölümdür, pek bir benzer zaten *-* Ayrıca, ifade tarzım hakkında söylediklerin için teşekkürler. Aslında teveccühünüz derdim de, olmuyor işte ^^ Tanıştığımıza memnun oldum.

Batuhan; hoşbulduk Batuhan. Tamam, o kadar ciddi olmadığımı belirttim. Konu başlıklarında ciddileşiyorum işte, önemli değil. Uzunluk mevzuuna gelince, daha da uzatılabilirdi ama sıkmayayım dedim ^^ İyi derslerde görüşürüz o zaman.

Ilgın; Hoşbulduk Ilgın. Hayırlı olsun lisen, umarım istediğin gibi olmuştur. Okuduğun için teşekkürler, sağ ol. İyi vakit geçireceğime eminim, böyle bir site, böyle bir ortam. Aksi düşünülebilir mi?

Merve; Üh, ellinci kez hoşbulduk! Very Happy Bir daha demeyeceğim ki *-* Ayrıca tabi kurgulaşırız. Fevkalade olur, harikulade olur. Very Happy

Evet, hoşbulduk! Very Happy
Valeria Nerissa Wesley
Sihirli Yaratıkların Bakımı Profesörü
Sihirli Yaratıkların Bakımı Profesörü
Valeria Nerissa Wesley

Gerçek İsim : Ebru.

Karakter Bilgileri
Rol Puanı:
Ihm, ne olsun ki başlık? Selam :) Left_bar_bleue100/100Ihm, ne olsun ki başlık? Selam :) Empty_bar_bleue  (100/100)
Patronus: Beyaz Leopar

MesajKonu: Geri: Ihm, ne olsun ki başlık? Selam :)   Ihm, ne olsun ki başlık? Selam :) Icon_minitimePaz Ağus. 14, 2011 10:32 pm

Ehm, hoşgelmişsin. Ebru bende. ^^
Efrain F. Mytquise
Sihir Tarihi Profesörü
Sihir Tarihi Profesörü
Efrain F. Mytquise

Karakter Bilgileri
Rol Puanı:

MesajKonu: Geri: Ihm, ne olsun ki başlık? Selam :)   Ihm, ne olsun ki başlık? Selam :) Icon_minitimePaz Ağus. 14, 2011 10:34 pm

Hoşbulduk *-*
Lorelei Adorlee
Gryffindor V. Sınıf
Gryffindor V. Sınıf
Lorelei Adorlee

Gerçek İsim : Kardelen.

Karakter Bilgileri
Rol Puanı:
Patronus: Griffin

MesajKonu: Geri: Ihm, ne olsun ki başlık? Selam :)   Ihm, ne olsun ki başlık? Selam :) Icon_minitimePtsi Ağus. 15, 2011 12:31 am

Hoşgeldiiin ^.^ Ben Kardelen, tanıştığıma sevindim.......
Uzun tanışma başlıklarını okuma alışkanlığım olmasa da seninkini okudum. İyi yazmışsın. Akıcıydı, betimlemeler hoştu sana puanım yüz falan asdfggf. Çok saçmalarım ve Fransızcayı bilmesem de ba-yı-lı-rım. Neyse tekrar hoşgeldin ^.^
Efrain F. Mytquise
Sihir Tarihi Profesörü
Sihir Tarihi Profesörü
Efrain F. Mytquise

Karakter Bilgileri
Rol Puanı:

MesajKonu: Geri: Ihm, ne olsun ki başlık? Selam :)   Ihm, ne olsun ki başlık? Selam :) Icon_minitimePtsi Ağus. 15, 2011 12:36 am

Hoşbulduk! Puan için teşekkürler. Fransızcaya birçok kişi bayılıyor, hoş dil kabul. Ama hayatımın içine eden dil olmasını da unutamıyorum bir türlü. Tamam, yeniden hoşbulduk! Smile
Euterpe Châtillon
Slytherin V. Sınıf
Slytherin V. Sınıf
Euterpe Châtillon

Lakap : Princess of Slytherin.

Karakter Bilgileri
Rol Puanı:
Ihm, ne olsun ki başlık? Selam :) Left_bar_bleue97/100Ihm, ne olsun ki başlık? Selam :) Empty_bar_bleue  (97/100)
Patronus: Smilodon

MesajKonu: Geri: Ihm, ne olsun ki başlık? Selam :)   Ihm, ne olsun ki başlık? Selam :) Icon_minitimePtsi Ağus. 15, 2011 2:13 am

Sercaan hoşgeldin. Bende Serena ve Fransızca mı? Fransızca öğrenmek istediğim diller arasında, umarım bir gün bende öğrenebilirim. Smile
Bir ara kurgu da bulalım diyorum eheh Sihir Tarihi profesörü ile kurgu iyi olur. Very Happy
Efrain F. Mytquise
Sihir Tarihi Profesörü
Sihir Tarihi Profesörü
Efrain F. Mytquise

Karakter Bilgileri
Rol Puanı:

MesajKonu: Geri: Ihm, ne olsun ki başlık? Selam :)   Ihm, ne olsun ki başlık? Selam :) Icon_minitimePtsi Ağus. 15, 2011 2:27 am

Hoşbulduuuk *-* Evet, Fransızca. Umarım sen de öğrenirsin.

Kurgu... Bulalım tabi bulalım. Slytherin son sınıf öğrencisi ile de iyi kurgu olur *-*
Euterpe Châtillon
Slytherin V. Sınıf
Slytherin V. Sınıf
Euterpe Châtillon

Lakap : Princess of Slytherin.

Karakter Bilgileri
Rol Puanı:
Ihm, ne olsun ki başlık? Selam :) Left_bar_bleue97/100Ihm, ne olsun ki başlık? Selam :) Empty_bar_bleue  (97/100)
Patronus: Smilodon

MesajKonu: Geri: Ihm, ne olsun ki başlık? Selam :)   Ihm, ne olsun ki başlık? Selam :) Icon_minitimePtsi Ağus. 15, 2011 2:32 am

Ancak daha iki senesi var ehehe. Son sınıf değil yani bildiğim kadarıyla. Ama eğlenceli olur kurgu falan. ^^
Efrain F. Mytquise
Sihir Tarihi Profesörü
Sihir Tarihi Profesörü
Efrain F. Mytquise

Karakter Bilgileri
Rol Puanı:

MesajKonu: Geri: Ihm, ne olsun ki başlık? Selam :)   Ihm, ne olsun ki başlık? Selam :) Icon_minitimePtsi Ağus. 15, 2011 3:35 am

Bilmem, kitapta Hogwarts yedi sene ama ders seçimlerinde beş sınıf görünce *-* Eğlenceli olur kurgu tabi ^^ Neyse öm atarım, hem yakında öğrenci karakterim de gelecek Smile
Cornelia Sjodin
Slytherin V. Sınıf
Slytherin V. Sınıf
Cornelia Sjodin

Karakter Bilgileri
Rol Puanı:
Patronus: İran Kedisi

MesajKonu: Geri: Ihm, ne olsun ki başlık? Selam :)   Ihm, ne olsun ki başlık? Selam :) Icon_minitimePtsi Ağus. 15, 2011 4:38 am

Bi saniye, şuanda sitede Galatasaray'da okuyan biri var, değil mi?! Hani herkesin girmek için bir taraflarını yırttığı, kuralarda sıralar beklediği ama geçen sene lise için son yükseltme puanlarını açıklamayarak torpille öğrenci alan yer hani, evet. Güzel. Festivali sayesinde bahçesinde de bulunmuştuk bu yıl.
Her neyse, Vefa sayesinde Fransızca seçip başlamışımdır ki bu dilde berbat olduğumu fark ettim. Ama gidip Almanca okumaya niyetli olmadığımdan azmedip düzeltiyorum Fransızcayı umarım işalla. Sonra bir de siyaset olayı var, küçücük boyumla ben de fikirlerimi beyan etmekten hiç kaçınmam, öyle ki annem sosyal bilimler lisesine göndermek istemişti beni. Neyse, çok uzatmadan hoşgeldin diyoruz, ben de Gizem ^^ Oha paragraf yazsaymışım.
Efrain F. Mytquise
Sihir Tarihi Profesörü
Sihir Tarihi Profesörü
Efrain F. Mytquise

Karakter Bilgileri
Rol Puanı:

MesajKonu: Geri: Ihm, ne olsun ki başlık? Selam :)   Ihm, ne olsun ki başlık? Selam :) Icon_minitimePtsi Ağus. 15, 2011 4:51 am

Evet, şu anda bahsettiğin kurumun üniversitesinde okuyan biri var *-* Siyaset konusunda davranışlarımız aynıymış, gerçi şimdi kaile alınıyorum ama çok mücadele verdim ben de be. Hoşbulduk Gizem, tanıştığımıza memnun oldum *-*

Ihm, ne olsun ki başlık? Selam :)
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» İlk başlık benden olsun bakalım.
» Korkmayın ısırmıyoruk. İlk başlık ok.
» selam falan filaan.
» Lanet Olsun