| Lenovia- | |
|
+4Cebriàn Jamie Serpiente Ira Argento George Crownie Lenovia Nephilium 8 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Lenovia Nephilium Bar &. Cafe Quella Sahibesi
Gerçek İsim : Ilgın. Mesaj Sayısı : 161 Kayıt tarihi : 30/07/11 Yaş : 27 Lakap : Evy, L.
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (89/100) Patronus: Kutup tilkisi
| Konu: Lenovia- Çarş. Ağus. 03, 2011 6:12 pm | |
| Herkese selam!! Ben Ilgın, 14 yaşındayım. İstanbul'da oturuyorum. Müzik dinlemeyi, voleybol oynamayı ödev yapmayı severim. Kitap okumayı da tabi =) Boyum 1.76, kilom 62 Eylül'in 2'sinde RP'de birinci yılımı dolduracağım. Yazmayı çok severim. Bu arada biraz üşengecimdir. Ama yardımseverimdir. Koyu bir Black hayranıyım \.../(-.-)\.../ Hayalgücüm geniştir. Supernatural, How I Met Your Mother, Heroes, No Ordinary Family, Accidentally on Purpose ve Vampire Diaries izlerim. Anime olarak da Death Note. Bir sitede bir sürü karakter açmaya bayılırım. Harry Potter, Star Wars, Batman veeeeee Lord Of The Rings için ölürüm Ayrıca yine Harry Potter, LOTR ve Star Wars kitaplarını çok severim. Buna ek olarak Gece Evi serisi, Asi Melekler, Alacakaranlık serisi (psikopatlık derecesinde Edward fanı değilim tabi ama kitapların iyi olduğunu da inkar etmiyorum ) da severim. Hmm Breaking Benjamin, Three Days Grace, Evanescence, Ministry of Magic, H.I.M, -arada bir- Tokio Hotel, Within Temptation, t.A.T.u., Nickelback, LinkinPark falan dinlerim. İşte böyle biriyim ben, çok rahatına düşkün ama aynı zamanda çok kokoş biriyim. Abartmaya da bayılırım Herkesin giydiği şeyleri giyememek gibi bir prensibim var Orjinal değil marjinalim İlginç şeyler giymeyi severim. Hayden Christensen, Christian Bale, Jon Foster, Jensen Ackles ve daha nicelerine taparım. Ayıca Jensen mimikleri <3 Neyse uzatmanın manası yok. Hoşbuldum şimdiden =)
Ve evet, itiraf ediyorum. O kadar üşendim ki yazmaya bunu da başka bir siteden kopiledim. Birkaç şey daha ekledim tabi ama neyse anladınız siz onu ^^ | |
|
| |
George Crownie Hogwarts Müdürü
Gerçek İsim : umut. Mesaj Sayısı : 1989 Kayıt tarihi : 11/07/09 Yaş : 32 Lakap : geo.
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (100/100) Patronus: Mantikor
| Konu: Geri: Lenovia- Çarş. Ağus. 03, 2011 7:44 pm | |
| Aramıza hoşgeldin. SPN, HIMYM ve No Ordinary Family ile dizi zevkini gözler önüne serdin. Bir sorunun olursa bir PM uzağındayım. | |
|
| |
Gerçek İsim : Ilgın. Mesaj Sayısı : 161 Kayıt tarihi : 30/07/11 Yaş : 27 Lakap : Evy, L.
| Konu: Geri: Lenovia- Çarş. Ağus. 03, 2011 7:56 pm | |
| Hoşbuldum =) Teşekkür ederim | |
|
| |
Ira Argento Slytherin V. Sınıf
Gerçek İsim : Nurdan#2 Mesaj Sayısı : 152 Kayıt tarihi : 30/07/11
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (94/100) Patronus: Hydra
| Konu: Geri: Lenovia- Çarş. Ağus. 03, 2011 9:02 pm | |
| Ilgıııın tanıyom ben seni valla da tanıyom billa da tanıyom sen beni hatırlamazsın ama belkim neysem senin nefilim vardı benim avcı vardı rpimiz vardı felan hani Araxia Xylia desem belki çıkarırsın ya da Elisha moonlight mı demeliydim sdfsd neyse nurdan ben yaa niye kendi ismimi söylemiyosam yani öyle işte iyiki gelmişin ^^ | |
|
| |
| Konu: Geri: Lenovia- Çarş. Ağus. 03, 2011 9:08 pm | |
| Enaaa Nurdan hatırlamaz olur muyum *-* Hoşbuldum tatlım Ena *shock mode on* | |
|
| |
Ira Argento Slytherin V. Sınıf
Gerçek İsim : Nurdan#2 Mesaj Sayısı : 152 Kayıt tarihi : 30/07/11
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (94/100) Patronus: Hydra
| Konu: Geri: Lenovia- Çarş. Ağus. 03, 2011 9:31 pm | |
| ahaha doğru bizim msnler bilem vardı yazınca çokşok oldum sdfsdf | |
|
| |
Cebriàn Jamie Serpiente Slytherin V. Sınıf
Gerçek İsim : Çisem #4 Mesaj Sayısı : 104 Kayıt tarihi : 03/08/11
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (100/100) Patronus:
| Konu: Geri: Lenovia- Perş. Ağus. 04, 2011 1:12 am | |
| Hoşgeldin Ilgın (: İyi anlaşmak dileğiyle demiyorum bile, eminim ki iyi anlaşacağız ^_^ Tanıştığıma memnun oldum. | |
|
| |
| Konu: Geri: Lenovia- Perş. Ağus. 04, 2011 2:22 am | |
| Hoşbuldum ^^ Çoğu insanla anlaşırım ben zaten ^^ Ben de tanıştığımıza memnun oldum -^^- | |
|
| |
Virgin Everhärt Striptizci
Gerçek İsim : Constanta. Anladınız... Mesaj Sayısı : 147 Kayıt tarihi : 03/08/11
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (82/100) Patronus: Kedi
| Konu: Geri: Lenovia- Ptsi Ağus. 08, 2011 3:40 am | |
| Akranım. İşte orada, tam orada duruyor! Siteye hoşgeldin Ilgın. Elif ben. İzmir' de yaşıyorum. Üyeliğinin soyadı bende Gece Evi serisini çağrıştırdı ve kesinlikle öyle. Yeni kitapları çıksın artık! Sonbahara kadar beklemek sıkıcı 0.0' Böyle ataklara geçebiliyorum. Bir konudan bahsederken diğerine zıplıyorum birden bire Kalıcı olman dileği ile. Umarım bir ara rp yapabiliriz seninle | |
|
| |
Aubrianne Parnella Bitkibilimci
Gerçek İsim : kim olduğumu bilirsin sen Mesaj Sayısı : 158 Kayıt tarihi : 30/07/11
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (100/100) Patronus: Yabani Tavşan
| Konu: Geri: Lenovia- Ptsi Ağus. 08, 2011 5:33 am | |
| Hoşgeldin ^^ bende kardi, tanıştığıma sevindim. | |
|
| |
Evan Bourne Müdür Yardımcısı | Tılsım Profesörü
Gerçek İsim : Ünal Mesaj Sayısı : 284 Kayıt tarihi : 06/12/09 Yaş : 31
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (94/100) Patronus: Kaplan
| Konu: Geri: Lenovia- Ptsi Ağus. 08, 2011 8:02 am | |
| 18 yaşındayım, boyum 170. Hayınsın hayat.
Hoşgeldin... | |
|
| |
Francois Marjorie Ravenclaw V. Sınıf
Gerçek İsim : Batuhan Mesaj Sayısı : 481 Kayıt tarihi : 05/01/10 Yaş : 28
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (91/100) Patronus: Baykuş
| Konu: Geri: Lenovia- Ptsi Ağus. 08, 2011 8:05 am | |
| Hoşgelmişsin Batuhan ben de İzlediğin dizilerin arasında SPN, Heroes falan görünce Dr. Who da bekledim ama yoktu bu beni üzdü gerçekten Neyse tekrar hoşgelmişsin :d | |
|
| |
| Lenovia- | |
|