| Tatil Kurgusu. | |
|
+17Francois Marjorie Geovani Argento Courtney Rodger Amelia Bryssa Johnson Noa van den Vondel Adelaide Wiltor Adelina Garnet Swain Conerus Hell Greyn Euterpe Châtillon Zepour Nerdenian Josefine Abrahams Lynnette Heloise Sneaux George Crownie Elena Nina Pearl Marvell Devereaux Felix Maurice Matthew Lloyd Quinlivan 21 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Lorelei Adorlee Gryffindor V. Sınıf
Gerçek İsim : Kardelen. Mesaj Sayısı : 271 Kayıt tarihi : 26/07/11 Yaş : 28
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (100/100) Patronus: Griffin
| Konu: Geri: Tatil Kurgusu. C.tesi Ağus. 06, 2011 4:01 am | |
| Bence eğer devam edilmezse, ki edileceğe benzemiyor. Kilitlenmesi uygun olur; zaten bu yavaşlıkta devam ederse biteceğe de benzemiyor. | |
|
| |
Lynnette Heloise Sneaux Slytherin V. Sınıf
Gerçek İsim : Merve. Mesaj Sayısı : 137 Kayıt tarihi : 16/10/09 Yaş : 28
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (1/100) Patronus: Kedi
| Konu: Geri: Tatil Kurgusu. C.tesi Ağus. 06, 2011 6:59 pm | |
| Birileri yazacak diye beklemek yerine okulun açılmasını tercih ederim. Kilitlenmesi en doğrusu bence. | |
|
| |
Danielle Price Slytherin IV. Sınıf
Gerçek İsim : Gökçen. Mesaj Sayısı : 206 Kayıt tarihi : 19/02/10 Lakap : Dany.
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (84/100) Patronus: Boa Yılanı
| Konu: Geri: Tatil Kurgusu. C.tesi Ağus. 06, 2011 10:41 pm | |
| Eğer birileri yazmayacaksa kilitlenmesi en doğrusu. Ancak güzel kurguydu kilitlenip çöpe gitmesini istemem yani. | |
|
| |
Euterpe Châtillon Slytherin V. Sınıf
Mesaj Sayısı : 829 Kayıt tarihi : 25/07/11 Yaş : 30 Lakap : Princess of Slytherin.
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (97/100) Patronus: Smilodon
| Konu: Geri: Tatil Kurgusu. C.tesi Ağus. 06, 2011 11:41 pm | |
| Belli kişiler devam etsin o zaman... Hiç değilse biz bize yazarız. Mesela bu akşama kadar bekleyelim, yazan yazar yazmayan yazmaz. Belki arada çıkan gelir yazar yani. Mesela şuan ben yazıyorum. Başlığın kilitlenip devam etmemesi iyi olmaz diye düşünüyorum. ^^ | |
|
| |
Danielle Price Slytherin IV. Sınıf
Gerçek İsim : Gökçen. Mesaj Sayısı : 206 Kayıt tarihi : 19/02/10 Lakap : Dany.
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (84/100) Patronus: Boa Yılanı
| Konu: Geri: Tatil Kurgusu. Paz Ağus. 07, 2011 12:36 am | |
| Bence de yazan yazsın sonra işte yazanlarla kamp kurduğumuz yere gideriz. Orada devam eder Rp. ^^ | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 829 Kayıt tarihi : 25/07/11 Yaş : 30 Lakap : Princess of Slytherin.
| Konu: Geri: Tatil Kurgusu. Paz Ağus. 07, 2011 1:15 am | |
| Yani... Ben devam ediyorum o zaman. ^^ | |
|
| |
Mabelle Jeseven Ravenclaw V. Sınıf
Gerçek İsim : Gizem. Mesaj Sayısı : 167 Kayıt tarihi : 23/03/10
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (100/100) Patronus: Martı
| Konu: Geri: Tatil Kurgusu. Paz Ağus. 07, 2011 1:54 am | |
| O zaman tamam, dediğiniz gibi olsun. Lâkin tatil kurgusundaki karakterlerinizin Hogwarts içinde rp yapamayacağını unutmayın. Yazanlarla kampa devam ediyoruz, yazmış bulunan ancak kurgudan ayrılanların adminlere belirtmesi gerekiyor, bu sırada bana da pm atmaları olağanüstü güzel olur. Ve eğer hala kurguya yazmak isteyenler de lütfen beni haberdar etsinler, ona göre devam edelim ^^ | |
|
| |
| |
| |
Lorelei Adorlee Gryffindor V. Sınıf
Gerçek İsim : Kardelen. Mesaj Sayısı : 271 Kayıt tarihi : 26/07/11 Yaş : 28
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (100/100) Patronus: Griffin
| |
| |
Mabelle Jeseven Ravenclaw V. Sınıf
Gerçek İsim : Gizem. Mesaj Sayısı : 167 Kayıt tarihi : 23/03/10
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (100/100) Patronus: Martı
| Konu: Geri: Tatil Kurgusu. Salı Ağus. 09, 2011 12:28 am | |
| Genşler duyduk ki son sırada olduğum hâlde yazmam bir sıra düzenini bozmuş gibi gözükmüş, ismimin son sırada olmasının sebebi en sonda tekrar benim rp'min olacak olmasıydı. Bir de listedeki düzensizliğin sebebini sorarsanız Ergun kurguyu bırakıp üzerime yükleyince her şey karıştı, katılımcılardan çoğu bana haber vermeden kurgudan çıkmış olmalı, buraya sürekli mesaj bırakıyorum ama onlardan tek bir cevap alamıyorum.
Her neyse, diyeceğim bunlar değildi; kurguya yazan varsa yazsın yoksa son rp'yi atıp kilitlenmesini rica edeceğim. (Evet Kardelen evet Serena, güzelim kamp fikirleriniz boşa gidecek ne yazık ki; okulun erken açılabilmesi için bu fedakarlığı yapmamız lazım.) Sevgiler. | |
|
| |
| Tatil Kurgusu. | |
|