| Jeanne ya ismi iki kez okuyunca şok komik oluye. | |
|
+8Ysebel Moore Catherine Aida Swain Aphrodis Audrey Phyllis Francois Marjorie Desire Belcourt Benito S. Argento Christian A. Wilson Jeanne Serevéill 12 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Jeanne Serevéill Gryffindor IV. Sınıf
Gerçek İsim : Buse. Mesaj Sayısı : 14 Kayıt tarihi : 27/07/11 Lakap : abi gayet tek sesli isim.
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (88/100) Patronus: Deve Kuşu
| Konu: Jeanne ya ismi iki kez okuyunca şok komik oluye. Perş. Tem. 28, 2011 8:25 am | |
| • Jeanne 15 yaşında, gençliğinin baharında, Fransız ve Gryffindor'dan gelen Hogsmeade gezilerini bekleyerek Balyumruk için yaşayan esmer kızımız. McDonald's'ı sevmiyor demiyorum. "Ama büyücüler hamburgere el atsalar daha lezzetli bir şeyler çıkardı ortaya." Haklı, Son of Donald's değil de Son of Merlin's. Hayal kurmaya devam edelim. (düşünsene bigmerlin.)
• Ebeveynleri aksine neden Hogwarts'a geldi bilmiyor aslında, Seçmen Şapka'nın kafasına yerleştirilmesiyle kulaklarında çınlayan kelimenin tek anlamı var: Aslan! Cesaret için, cesaretliler için. Aptal cesaretine bürünmüş olsa dahi heyecanlanıyor ilk gününde. Binalar arasındaki rekabet daha da hırslandırıyor kendisini. İlk senesi yatakhanede ve Ortak Salon'da geçse dahi sonrasında yeni yuvası kütüphane oluyor. Okumaktan aldığı haz yansıyor derslerine biraz olsun, ilk senenin aksine o Gryffindor'un "aptal cesaretli" ruhunun ikinci kısmına terfi ediyor. O kadar aptal değil diyelim, diyelim ki böyle devam etsin. Peki, bir sonraki adım ne?
• Yazacak, yalnızca yazacak. İnsanları sevindirmek için belki, arası iyi olabilir ama kitapları yeğler sihre.
• Ailesinden uzak kaldığında onları özleyeceğini düşünmüştü, Hogwarts'a gelene dek ne bir arkadaşı -kuzensayılmaz!- olmuştu ne de onlar olmadan bir gün geçirmişti. Binalar her ne kadar aileler olsa dahi ayırmaya gerek yoktu gözünde, aidiyet duygusu King's Cross'a adım attıgında sarmalamıştı kendisini. 9 ile 10. peronlar- Tamam, kestik, hikaye buraa bitiyor.
• Onlarca, milyonlarca arkadaşı olmadı. Hiç arkadaşı olmadı demiyorum, "dersler çok yoğun nasıl yetişsin kız" da ilk defa şimdi ağzımdan çıktı. Nereden çıkarıyorsun? Yok öyle bir şey.
• "Yetenekli değilim." "Zeki olsam burada olmazdım." (Tabii ki burada olmazdın, Ravens cınım. Kıskanmam cınım.) Ve nice alıntılar, özlü sözler ve derin manalar yazıyor boş zamanlarında. Bir de şey var... "Boş zamanlarımda çirkinim."
• Biraz suskun, sessiz kalıyor. Çekingen, utangaç falan demiyorum. Ne konuşacak olm senle? Hayır, sessiz kalmayı tercih ediyor. Ağzını açarsa- Boş gevezelikler bunlar, çok yaklaşmayın buna. ŞAKA.
• Jan lan, bildiğin. Marion ve Guillaume'dan gelmiş bir insan bu. Nasıl beğenmezsin?1!1?!1
~ Açık sözlü olalım, kurgularım yok ama yalnız kalmasın yiha bu kız. | |
|
| |
Christian A. Wilson Fotoğrafçı | Ressam
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (91/100) Patronus:
| Konu: Geri: Jeanne ya ismi iki kez okuyunca şok komik oluye. Perş. Tem. 28, 2011 4:44 pm | |
| Korusun mu lan bu seni?! Ha? ha? ha? ha? | |
|
| |
Benito S. Argento Slytherin V. Sınıf
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (91/100) Patronus: Yarasa
| Konu: Geri: Jeanne ya ismi iki kez okuyunca şok komik oluye. Perş. Tem. 28, 2011 4:53 pm | |
| Ehe yine selam. Madem onunla koruyorum bununla da ezeceğim. -niye bu kızın başlığı boş???- | |
|
| |
Desire Belcourt Ravenclaw V. Sınıf
Gerçek İsim : Liena Mesaj Sayısı : 148 Kayıt tarihi : 25/10/09 Yaş : 29 Lakap : Dee the Bee
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (100/100) Patronus: Tek Boynuz
| Konu: Geri: Jeanne ya ismi iki kez okuyunca şok komik oluye. Perş. Tem. 28, 2011 8:00 pm | |
| OHA BU JJ Mİ?!??!! Marion ve Guillaume falan......... gel arkadaş olalım ceycey. | |
|
| |
Gerçek İsim : Buse. Mesaj Sayısı : 14 Kayıt tarihi : 27/07/11 Lakap : abi gayet tek sesli isim.
| Konu: Geri: Jeanne ya ismi iki kez okuyunca şok komik oluye. Perş. Tem. 28, 2011 8:13 pm | |
| Christian ile evlenmek istiyorum o zaman. LUTHER ALLAHIM NİYE VARSIN SEN. NEDEN? OHA NASI KAYA ARKADAŞLARIM VAR ARTIK. Sustum. | |
|
| |
Francois Marjorie Ravenclaw V. Sınıf
Gerçek İsim : Batuhan Mesaj Sayısı : 481 Kayıt tarihi : 05/01/10 Yaş : 28
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (91/100) Patronus: Baykuş
| Konu: Geri: Jeanne ya ismi iki kez okuyunca şok komik oluye. Perş. Tem. 28, 2011 8:14 pm | |
| Eneee, Fransız buldum Dost olak teeeee Fransalardan | |
|
| |
Aphrodis Audrey Phyllis Ravenclaw V. Sınıf | Admin
Gerçek İsim : Çisem Mesaj Sayısı : 765 Kayıt tarihi : 08/09/10 Yaş : 29 Lakap : Aph, -A
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (100/100) Patronus:
| Konu: Geri: Jeanne ya ismi iki kez okuyunca şok komik oluye. Perş. Tem. 28, 2011 8:24 pm | |
| Ben de sevmeyeyim mesela seni. İki yaş da büyüğünüm zaten (Sınıfa bakınma. Bir yıl geç başladım asdfsd) Ama niye sevmeyeyim bilemedim ki. Aptal cesaretinden olabilir meselam. Mantık sınırlarının çok dışındasın diye yadırgar Audrey seni. Öyle yani.
| |
|
| |
Catherine Aida Swain Slytherin V. Sınıf
Gerçek İsim : bilen bilir Mesaj Sayısı : 574 Kayıt tarihi : 22/02/10 Lakap : Cath.,Cat.,Cathy,Ida -yeter mi???-
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (91/100) Patronus: Yılan
| Konu: Geri: Jeanne ya ismi iki kez okuyunca şok komik oluye. Cuma Tem. 29, 2011 12:31 am | |
| Eee nötrlüyorum Buse.... Madem biri koruyor biri de sataşıyor bununla da tanıdık olun. Hatta çocukluk arkadaşı. Fransa günlerinden söz edersiniz cınım. Ama bu sen Gryffindor olduğun için seninle görünmekten utanmalı bence. Ayrıca o Guillaume ben olmalıyım. jsdfkl Öptüm...... | |
|
| |
| Konu: Geri: Jeanne ya ismi iki kez okuyunca şok komik oluye. Cuma Tem. 29, 2011 7:16 am | |
| Tamam o zaman çocukluk arkadaşı mesela. Gayet mantıklı hani bir Gryffindor'a anlam verememem, ben de bir şey diyemiyorum..... TAMAM O ZAMAN Y'İDİL. | |
|
| |
Ysebel Moore Slytherin V. Sınıf
Gerçek İsim : Nagehan. Mesaj Sayısı : 42 Kayıt tarihi : 25/07/11
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (96/100) Patronus:
| Konu: Geri: Jeanne ya ismi iki kez okuyunca şok komik oluye. Cuma Tem. 29, 2011 8:27 pm | |
| Fransız ve gry ise kesinlikle Lillian Beaumont ile kanki olsunlar. Ysebel ile de düşman olabilirler. | |
|
| |
Lorelei Adorlee Gryffindor V. Sınıf
Gerçek İsim : Kardelen. Mesaj Sayısı : 271 Kayıt tarihi : 26/07/11 Yaş : 28
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (100/100) Patronus: Griffin
| Konu: Geri: Jeanne ya ismi iki kez okuyunca şok komik oluye. C.tesi Tem. 30, 2011 5:16 am | |
| Belki Fransa'da karşılaşmış olabilirler. Çünkü Lorelei'nin annesi Fransada yaşıyore ve annesinden nefret eder ama Fransa'yı da çok sever annesi kandırıp getirtmeye çalışır falan neyse orada karşılaşmış eğlenmişizdir sonra okula gelmişizdir. "AAA JEANNE. Sen Hogwarts'da mıydın?" olur konu yani, hehehe | |
|
| |
Adelina Garnet Swain Hufflepuff IV. Sınıf
Gerçek İsim : Gökçen. Mesaj Sayısı : 125 Kayıt tarihi : 26/04/10 Lakap : Adelin, Adela, Adels, Ady, Garnet, Garny
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (84/100) Patronus: Gal Ejderhası
| Konu: Geri: Jeanne ya ismi iki kez okuyunca şok komik oluye. C.tesi Tem. 30, 2011 7:41 am | |
| Dost olabiliriz aslında... | |
|
| |
Amelia Bryssa Johnson Ravenclaw II. Sınıf
Gerçek İsim : İdil. Mesaj Sayısı : 69 Kayıt tarihi : 25/07/11 Yaş : 28 Lakap : Agucuk.
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (62/100) Patronus: Tavşan
| Konu: Geri: Jeanne ya ismi iki kez okuyunca şok komik oluye. Çarş. Ağus. 03, 2011 5:27 pm | |
| Şimdi, benim karakter biraz küçük kaldı. (FAIL!) Bu Amelia kötülere özenmeye çalışıyor azıcık. Sen onu bu yoldan döndürmeye çalışan kişi için çok uyg... Açık konuşalım, ünlünü çok seviyorum. Hepsi bu. Kütüphanede karşılaşabiliriz, sen bana bir araştırmamda yardım edebilirsin. Ne bileyim, iyi yönde bir kurgumuz olabilir. Tabii istersen. | |
|
| |
George Crownie Hogwarts Müdürü
Gerçek İsim : umut. Mesaj Sayısı : 1989 Kayıt tarihi : 11/07/09 Yaş : 32 Lakap : geo.
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (100/100) Patronus: Mantikor
| |
| |
| Jeanne ya ismi iki kez okuyunca şok komik oluye. | |
|