Amanda L. Black
Mesaj Sayısı : 26 Kayıt tarihi : 26/07/09 Yaş : 30 Lakap : Bollywood // NasSs
| Konu: Amanda Black Perş. Tem. 30, 2009 5:52 am | |
| Ad: Amanda Soyad:Black Kişisel Özellikleri: Amanda safkan bir aileden gelmektedir.Ailesi karanlık taraftan kurtulma çabası içindeler.Babası seherbaz, annesi ise sihir bakanlığında çalışıyor.Amanda tek çocuk.Neşeli ve duygusal.Hisler oldukça kuvvetli, inanılmaz derecede inatçı ve yetenekli.Arkadaşlarını, sevdikleri için yapmayacağı şey yok.Cesur bir yapıya sahip.
Fiziksel Özellikleri: Çimen yeşili gözleri ve omuzlarına dökülen kahverengi saçlara sahip Amanda. Çok hoş ve düzgün bir fiziği var.Muhteşem bir gülümsemeye sahip ve bu gülümsemeyle tamamlıyor herşeyi.
Örnek RP: Zrrr!!! "Kahretsin bu saatten bıktım" Saati yere fırlattı Amanda ve kalkıp üstüne dar jeanini ve mavi askılı bluzunu giydi.Aşağıdaki kahvaltıdan bir pankek attı ağzına. Tam postaları almak için kapıyı açtı. Diğer zarfların yanında aslında beklediği garip bir zarf gördü. Diğer zarfları babasına verip tuhaf mühürlü zzarfı açtı ve içindeki muntazam el yazısını okumaya başladı. "Amanda Black, Hogwars Cadılık ve Büyücülük Okuluna kabul edildiniz. Yeni dönem XX'de başlıyor. İhtiyaç listesini lütfen tamamlayınız." Zarfı yere fırlatıp babasının boynuna atladı. "İnanamıyorum, Hogwarts'da okuyacağım. Hogwarts'a kabul edildim, oley! " diye bağırmaya başladı evin içinde. Evin içinde bir telaş, bir heyecan başlamıştı...
En son Amanda Lynn Black tarafından Perş. Tem. 30, 2009 8:39 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
Bellatrix Diana Fievré
| Konu: Geri: Amanda Black Perş. Tem. 30, 2009 6:19 pm | |
| **Ravenclaw başarılı bir okul yılı geçirmen dileğiyle. (by.Ofelya Daimon-Okul müdürü) | |
|
Amanda L. Black
Mesaj Sayısı : 26 Kayıt tarihi : 26/07/09 Yaş : 30 Lakap : Bollywood // NasSs
| Konu: Geri: Amanda Black Perş. Tem. 30, 2009 8:28 pm | |
| Karakterimin kartına eklemeyi unutmuşsunuz binamı. | |
|