| Clementyne Basilevsky* | |
|
+2Vincent Valentine Clementyne Basilevsky 6 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Clementyne Basilevsky The Harlequin Sahibesi
Gerçek İsim : Merve. Mesaj Sayısı : 111 Kayıt tarihi : 23/08/10
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (92/100) Patronus:
| Konu: Clementyne Basilevsky* Cuma Eyl. 03, 2010 10:58 pm | |
| C L E M E N T Y N E B A S I L E V S K Y
| G E N E L
Clementyne Basilevsky 23 Rusya/Moskova 14 Ocak 1990 Oğlak Görücü The Harlequin Sahibesi
|
K İ Ş İ S E L Clementyne her zaman zekiliği sayesinde ön planda olmuştur. Mantığıyla bütünleştirdiği zekası, onu her seferinde daha da yükseltmiştir. Öğrencilik hayatından bu yana sorumluluklarını özenle yerine getiren Clementyne, herkes tarafından takdir edilen biridir. Espri anlayışı fazla gelişmemiştir pek espri yapamaz.
Clementyne, güvene çok önem verir. Eğer birine güvenemediyse ona asla yakın davranmaz. Güvenmediği kişilere karşı asla yüz vermez, hiçbir zaman onlarla birlik olamaz. Dik kafalılardan nefret eder. Ayrıca megalomanlara asla tahammülü yoktur. Laubalilerden olabildiğince uzak durmaya çalışır. Asla risk almayı sevmeyen Clementyne, olasılıklara inanmaz. Her işinde kesinlik arar ve kesinliği olmayan hiçbir işe kalkışmaz. Geçmişine fazlasıyla önem verir, geçmişinde yaptığı yanlışları düzeltmek için uğraşır. Dolayısıyla yaptığı hatayı asla ikinci defa yapmaz. Beklemeyi, bekletilmeyi ve bekletmeyi sevmez hatta nefret eder. Dakik biri değildir belki, ama her zaman verilen saatte yerinde olmayı çabalar. Megalomanlıktan nefret etmesi, kendini yerden yere vuranlardan da hoşlandığı anlamına gelmiyor. Kendini acındırmaya çalışan, güçsüz ve ne istediğini bilemeyenlerden nefret eder.
Clementyne ile anlaşmak zor değildir. Kendinden emin ve güvenilir olmak, onunla iyi bir dostluk için yeterlidir. Dostlarını fazlasıyla sahiplenir, onlara her zaman arka çıkar. Her ne kadar dışarıdan bakıldığında deli dolu, dik kafalı biri olarak görünse de tam aksine sessiz ve sakin biridir Clementyne. Görücü yeteneği sayesinde kendini her zaman sağlama alır. Gelecekte başına gelebilecek olaylar karşısında hep soğukkanlı davranır, ne yapmasını gerektiğini iyi bilir. Clementyne, fazlasıyla gururlu biridir. İhanete uğradığı zamanlar olmuştur tabii, hepsinde de gururu sayesinde ayakta kalabilmiş, aşkta gurur olmaz saçmalığına 23 yıllık yaşamında hiçbir zaman inanmamıştır. Aşk hayatına gelmişken, Clementyne bugüne dek hiçbir zaman kısa süreli ilişkiler yaşamamıştır. Çünkü birine aşık olduğu zaman kendini fazlasıyla kaptırır. En son ilişkisini aldatıldığını öğrendiğinde bitirmiştir. F İ Z İ K S E L
Omuzlarına dökülen turuncu düz saçları, porselen bebekleri andıran yüzünü çevreler. Bebeksi, süt beyazı suratında simsiyah parlayan gözleri; biçimli burnu ve belirgin elmacık kemikleriyle mükemmel bir ahenk oluşturur. Az da olsa dolgun kıpkırmızı dudakları, gülümsediği zaman fazlasıyla çekici bir havaya büründürür Clementyne’i. Süt beyazı teni, narin ve zayıf bedeniyle kusursuz bir güzelliktir onun güzelliği. G E Ç M İ Ş Basilevsky Ailesi’nin Büyü Dünyası’na Girişi 1896 yılında Rusya'da devlet memurluğu yapan Alek Basilevsky, mesai bitiminde evine giderken görmüştü Anya'yı. Aşkın ne olduğunu bilmeyen bir insanın yıldırım hızıyla kalbine saplanmış bir aşk oku onu nasıl şaşkına uğrattıysa Anya'nın yeşil gözlerine sevgi ifadesi de öyle çabuk yerleşmişti. Ünlü ressamların, heykeltıraşların elinde ustaca işlenip sonra da bir meleğin nefesiyle canlanmış gibi duran bu kadın sureti o an kazınmıştı aklına genç adamın. Kuzguni siyah saçlar açık beyaz bir tenin etrafında salınırken minik burun ve hemen altındaki dolgun dudaklar ilahi bir varlığın üzerinde duruyormuş gibi zerafetle gülümseyince kimin kalbi durmazdı ki? Bu gülümsemenin güzelliği Alek'i derinden etkilerken bu şaşkın bayı izleyen Anya'nın kızaran yanakları bu aşkın karşılıklı olduğunu belli ediyordu. Her iş çıkışı yolunu uzatmak pahasına evinin camında onu gözleyen bu genç bayanı bir kez daha görmek için onu ilk gördüğü yerden geçiyordu Alek. İşin ciddiliği birkaç ayda kendini göstermeye başladı. Aileler tanıştırılıp gençler birbirlerini yakından tanımaya başlayınca düğünlerin tarihi de sorulmaya başlandı. 1897 yılının en güzel bahar gününde Petersburg’da büyük bir kilisede kalan ömürlerini birleştirerek devam ettirdiler bu mutlu beraberliği. Basilevsky ailesinin hiçbir ferdi bu gerçiği bilmese de muggle soyu ve büyücü kanı burada yepyeni bir büyü ailesi yaratmıştı. Mutlu aileye aylar sonra, küçük bir fert daha katılmıştı. Anya'nın kanındaki büyücü kanı melez çocuklarının Hogwarts'a çağırılmasıyla anlaşılmıştı Alek tarafından. Daha sonra oğullarının bir cadıyla evlenmesi Rusya'nın en soylu büyücü ailesinin safkan evlatlarla gelişmesine neden oldu.
Basilevsky ailesinin fertleri gün geçtikçe Sihir Dünyası’nın daha da içine girmişler, kendilerini büyücülüğe ve cadılığa alıştırmaya çalışmışlardır. Basilevsky soyunun ilk büyücü kanının görücülük yeteneği, 2. ve 3. kuşaklar sayesinde, gelecek soylara aktarılmıştır. Bunun haricinde 20. yüzyılın ikinci çeyreğinde, Basilevsky’ler Batı Avrupa’ya doğru ilerlemiş, Batı Avrupa’nın en bilindik ülkesi İngiltere’ye kadar yayılmışlardır. İngiltere’de genellikle şifacılığı meslek olarak seçmiş, aileye giren bazı veelalar ise daha çok dansçılığı göz önünde bulundurmuşlardır. Bunun dışında, ailenin erkeklerinin büyük çoğunluğu bakanlıkta çalışmaya başlamış, hatta 1950’lilerin sonunda aileden sihir bakanı bile çıkmıştır. Ayrıca Basilevsky ailesinin zekiliği ve karanlık tarafa hizmeti Hogwarts'ın Seçmen Şapkası'na Slytherin ve Ravenclaw olarak yansımıştır. Asil ve soylu safkan kanının gücüyle ve zekanın parıltılarıyla bu aileden çıkan neredeyse hiçbir büyücü Gryffindor ya da Hufflepuff olmamıştır. Aynı zamanda ailenin neredeyse büyük çoğunluğu karanlık tarafı seçmiş, ölüm yiyenliği yoldaşlığa tercih etmişlerdir. Ailenin tümünün karanlık tarafta olmamasıyla birlikte, diğer yarısının da tarafsız olması düşündürücü bir durumdur. Çünkü, karanlık taraftaki ölüm yiyenler, her seferinde tarafsız bireyleri kendi taraflarına çekmeye çalışmıştır. Hatta bazı ölüm yiyenler; tarafsızların iki yüzlü olduğunu ve yoldaşlığın casusları olduğuna dair şüpheleri sayesinde aile bölünme safhasına gelmiştir.
En son Clementyne Basilevsky tarafından Paz Eyl. 05, 2010 4:11 am tarihinde değiştirildi, toplamda 5 kere değiştirildi | |
|
| |
| Konu: Geri: Clementyne Basilevsky* Cuma Eyl. 03, 2010 11:28 pm | |
| | İ L İ Ş K İ L E R Arkadaşlar *Sadece Selamlaştıklarım *Sıradan *Kanımın Isınık Oldukları *Değer Verdiklerim *Dostlar *Dosttan Daha Öte Aşk *Eski *Gözümün Kaldıkları *Arzuladığım *Hoşlandığım - Sevgilim Çocuklar *Kanımın Isındığı *Nötr *Hoşlanmadığım Düşmanlar *İşe Yaramazlar *Hoşlanmadığım *Baş Belası *Ölümcül Derecede Nefret Ettiklerim
|
| Eklenmek için; Adınız, soyadınız İstediğiniz yer Kurgu 2 birbirleriyle uyumlu icon
Beni de at bir yerlere, icon lejantta ve kurguyu ayarlarsın gibisinden şeylerden pek hoşlanmıyorum. Icons ^^- Spoiler:
Gizeme teşekkürleeeeeeeeeeeeeer.
En son Clementyne Basilevsky tarafından Salı Eyl. 07, 2010 6:42 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 5 kere değiştirildi | |
|
| |
| Konu: Geri: Clementyne Basilevsky* Cuma Eyl. 03, 2010 11:42 pm | |
| İ L İ Ş K İ L E R Savannah BasilevskyKardeşimDoğduğu günden itibaren –her ne kadar küçük de olsam- içimdeki korumacı Clementyne bir tek Savannah için ateşleniyor. Benden 1 ya da 1,5 yıl küçük olsa bile gene de ablalık iç güdüsü aşırı derecede devreye giriyor. Her şeye rağmen, her türlü sırrımı biliyor. Her ne kadar başkalarına karşı güven duygusu beslesem bile, Savannah yeri tabii ki de ayrı benim için. Boston’a ilk yerleştiğimiz zamanlarda iyice birbirimize kenetlendik. Babamızın Quidditch kariyerini bırakmasından sonra ona da babasından kalan Quidditch malzemeleri dükkanını; babamız bu işi bırakıp Rusya’ya yerleşmesinden sonra beraber elden geçirdik ve şuan berbaer işletiyoruz. Vincent Valentine Gözümün KaldıklarıHarlequin’in en gözde müşterilerinden. Babamın Quidditch kariyeri boyunca ona hayran kaldığım gibi, Vincent’a da bir yakınlık hissediyorum. Belki de sadece yaptığı işten dolayı değildir diye düşünmüyorum da değil. Sürekli müşterilerimden olması da bir alternatif tabii ki. Bunun dışında kendine olan güveni fazlasıyla hoşuma gidiyor. Şuan kesinlikle o benim olmalı diye bir düşüncem yok, ama belki ilerde işler değişebilir. Kim bilebilir ki? Janice Marchant Değer Verdiklerim – Dost İki yıl önceydi. Monoton hayatımdaki herhangi bir günü yalnız başıma da olsa tadını çıkarabilmek için Çatlak Kazan’a uğramayı akıl edebildiğim bir günde tanışmıştık onunla. Tabii ki Hogwarts’tan tanıdık gelmişti, aynı binadan mezun olduğum birini sima olarak bile olsa tanımam mümkün değildir. Masasına oturmuş, sohbet başlatmıştım. O günden itibaren en güvendiklerimin arasına karışıvermişti. Harlequin’e çok sık uğrar, her seferinde anılarımızı tazeler dururuz.Luxa Duclet Armstrong Dosttan Daha Öte Geçen sene ya da ondan önceki seneydi sanırım. Dükkanı ilk açtığımız zamanlarda, dükkanda çalışacak birini aradığımız günlerde tanıdım Luxa'yı. Daha ilk gördüğüm anda kanım ısınmıştı zaten. Şimdi ise dükkanda fazlasıyla iyi çalışıyor. İyi ki işe almışım dediğim tek cadı diyebilirim. Müşterilerle arası çok iyi. Ayrıca o çok iyi bir arkadaş. Tam anlamıyla güvendiğim nadir kişilerden o. Bugüne kadar çok şey paylaştık onunla. Bizimkisi, patron çalışan ilişkisinden daha öte. Mikela Lydia Swain Değer Verdiklerim Hogwarts’tayken önemsiz bir kaza vesilesiyle tanıştık onunla. 6. sınıftaydım, Seçmen Şapka onu Ravenclaw'a gönderdiğinde, heyecandan ne yapacağını şaşırmış, farkında olmadan ayağıma takılmış düşmüştü. Ablalık iç güdüm sayesinde onu kaldırıp çeki düzen vermiş, binaya alıştırmaya çalışmıştım. Neyseki bu fazla uzun sürmemişti. Ben mezun olduktan sonra Rusya’ya gittiğim zamanlarda arayı fazlasıyla açmış olsakta, şuan ortak arkadaşlarımızdan aldığım numara sayesinde ara sıra konuşuyoruz. Krystal M. Lutterz Değer Verdiğim – Kardeşim GibiKrystal, dükkanda çıkardığı karmaşaya rağmen ilgimi çeken tek müşteri. Onda hep farklı bir şeyler var. Aramızda büyük bir yaş farkı olmasına rağmen kardeşim kadar yakın olabildiğim tek küçük olması da cabası. Kardeşim kadar yakın olabildiğim diyorum, çünkü kardeşimin özelliklerinin bir çoğu bu cadıda da var. Muggle ya da büyücü farketmeden her türlü erkeği kullanmak haricinde, aynı kibir, aynı güzellik merakı ve aynı kendinden eminlik... Ayrıca kendine olan güveni şaşırtıcı derecede olduğundan dolayı fazlasıyla dikkatimi çekmiyor diyemeyeceğim.
En son Clementyne Basilevsky tarafından Salı Eyl. 14, 2010 5:05 am tarihinde değiştirildi, toplamda 12 kere değiştirildi | |
|
| |
Vincent Valentine
Gerçek İsim : Beycan Mesaj Sayısı : 554 Kayıt tarihi : 12/07/09 Lakap : Vince, Vala
| Konu: Geri: Clementyne Basilevsky* C.tesi Eyl. 04, 2010 8:58 am | |
| İlk başvuruyu ben yapayım...
Vincent Valentine... *Gözümün Kaldıkları... Eğer bu alan senin için uygunsa basit olabilir. Zaten Luxa ile olan kurguma göre sürekli Harlequin'e geliyorum. Ünlü quidditch oyuncusuyum, milli takımda oynuyorum bunların yanında ünlü olmasından gelen bir cool takılma var tabi tipimde uygunsa benden etkilenebilirsin, Vincent'ın kendinden emin duruşu ve tavırları da senin için bunların yanında bir etken olabilir.. Eğer olayı dahada ilginç kılmak istersen, ben aslında oraya Savannah'ı görmek için geliyo ve ona asılıyo olabilirim buda seni bana daha çok çekebilir... Tabi bu sen baştakini kabul edersen geçerli, yok beğenmezsen tip vs. başka kurgu buluruz...
& &
- Spoiler:
Sana kolaylık 3 çeşit uyumlu çıkardım ama genede seç istediğini... 1// 2// 3// 4// 5// 6// 7// 8// 9// 10// 11// 12// 13// 14// 15// 16// 17// 18// 19// 20// 21// 22// 23// 24// 25// 26// 27// 28// 29// 30// 31// 32// 33// 34// 35// 36// 37// 38// 39// 40// 41// 42// 43// 44// 45// 46// 47// 48// 49// 50// 51// 52// 53// 54// 55// 56// 57// 58// 59// 60// 61// 62// 63// 64// 65// 66// 67// 68// 69// 70// 71// 72// 73// 74// 75// 76// 80// 81// 82// 83// 84// 85// 86// 87// 88// 89// 90// 91//
| |
|
| |
| Konu: Geri: Clementyne Basilevsky* C.tesi Eyl. 04, 2010 7:51 pm | |
| Ehm ekledim. | |
|
| |
Janice Marchant
Gerçek İsim : Tuğçe. Mesaj Sayısı : 50 Kayıt tarihi : 24/08/10 Yaş : 30 Lakap : Tuşın.
| |
| |
| Konu: Geri: Clementyne Basilevsky* Paz Eyl. 05, 2010 4:17 am | |
| Ehm, ekledim. Kurguyu beğenirsin umarım. ^^ | |
|
| |
Luxa Whittemore The Harlequin Çalışanı
Gerçek İsim : Ayşegül Mesaj Sayısı : 325 Kayıt tarihi : 23/08/10
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (94/100) Patronus: Kuğu
| Konu: Geri: Clementyne Basilevsky* Ptsi Eyl. 06, 2010 10:53 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Clementyne Basilevsky* Ptsi Eyl. 06, 2010 11:22 pm | |
| Eklediim. | |
|
| |
Mikéla Lydia Swain
Gerçek İsim : Lara Mesaj Sayısı : 32 Kayıt tarihi : 27/08/10 Yaş : 29 Lakap : yaKın oLanLar KaFaLarına Eséni söyLérLér.
| |
| |
| Konu: Geri: Clementyne Basilevsky* Salı Eyl. 07, 2010 6:35 pm | |
| Aramızdaki yaş farkı dolayısıyla değiştirmek zorunda kaldım. Umarım beğenirsin. ^^ | |
|
| |
Leone M. Lutterz
Gerçek İsim : Su. Mesaj Sayısı : 494 Kayıt tarihi : 18/08/10 Lakap : Samimiyete göre değişir.
| Konu: Geri: Clementyne Basilevsky* Salı Eyl. 07, 2010 10:24 pm | |
| Krystal M. Lutterz Bende bu şekilde eklisin:- Spoiler:
Clementyne Basilevsky OLUMLU & DEĞER VERDİĞİM YETİŞKİN
Clementyne. Aman Tarım bu çok uzun. Bu yüzden sana Tyne diyorum. Umarım kızmıyorsundur. Dükkanına fazlaca uğradığım zamanlarda tanışmıştık. Güzel mekan fakat havası bozuk. Sana defalarca söyledim o ahmak Muggleları içeri sokma diye. Ama nafile. Başka bir yer olsa bir dakika tutamaz beni kimse. Ama sana olan sempatim sakin kalmamı sağlıyor. Ayrıca Luxa'nın da tanışmamızda büyük payı vardı yanlış hatırlamıyorsam. Seninle tanıştığım gün Vio ile Luxa'yı görmeye gelmiştik. Sonra o lanet Muggle bana sarkıntılık etmiş karşılığında da bir daha düzeltemeyeceği bir lanete kavuşmuştu. Hah. Güzel bir gündü. Seni neden seviyorum? Çoğu kişiyi sadece seversin. Yakın hissettiğin için benzediğin için. Ama seninle ne dış görünüşümüz benziyor ne kişiliğimiz. Bizim anlaşmamızın odak noktası kendimize olan güvenimiz büyük ihtimalle. Sende de bendeki gücü hissedebiliyorum. Yılmaz gururun ve keskin zekan seni yakından tanımam için teşvik etmişti hep beni. Senin yaşıtın hatta senden büyük yetişkinlerle bile arkadaş gibiyimdir. Ama sen... Bir farklısın işte. İyi bir dinleyici olup, sakin kalışın ve akıl verişinle yaşından olgun olup, benimde sana varolmayan ablammışsın gibi hissetmeme neden oluyorsun...
İcons:- Spoiler:
| |
|
| |
| |
| |
Vincent Valentine
Gerçek İsim : Beycan Mesaj Sayısı : 554 Kayıt tarihi : 12/07/09 Lakap : Vince, Vala
| Konu: Geri: Clementyne Basilevsky* Salı Eyl. 14, 2010 2:28 am | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Clementyne Basilevsky* Salı Eyl. 14, 2010 5:06 am | |
| | |
|
| |
| Clementyne Basilevsky* | |