| Catherine Aida Swain | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Catherine Aida Swain Slytherin V. Sınıf
Gerçek İsim : bilen bilir Mesaj Sayısı : 574 Kayıt tarihi : 22/02/10 Lakap : Cath.,Cat.,Cathy,Ida -yeter mi???-
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (91/100) Patronus: Yılan
| Konu: Catherine Aida Swain Paz Ağus. 29, 2010 10:36 pm | |
| Her türlü kurguya açığım ama buradan da belirtmek istediğim şeyler var yani rp yapmak isteyenleri beklerim. *Çoookk yakın bir erkek arkadaş. Sürekli rp yapacağım biri. *Bayanlardan yakın bir dost en yakını o olacak tabi ki ama aynı şekilde ben de onun en yakını olmalıyım. L. Ocean Di Laurents*Karşılıklı olarak pek sevmediğim bir erkek. Aydınlık olabilir de. Benden büyük olursa harika olur. *Sevdiğim benden küçük bir aile üyesi atışsak da değer veriyorum. Mikéla Lydia Swain*Bu kıza bayılıyorum. Kesinlikle koruduğum ve değer verdiğim bir küçük... Leia Aqumarine Bates*Aile dostumuzun kızı haliyle köken Fransa! Ne diyebilirim ki?! Kardeşimden ayrı tutmam diyebilirim. Leone M. LutterzDaha pek çok kurguya açığım her türlü olabilir beklerim yani
En son Catherine Aida Swain tarafından Ptsi Eyl. 20, 2010 10:05 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 6 kere değiştirildi | |
|
| |
L. Ocean Di Laurents
Gerçek İsim : Liena Mesaj Sayısı : 28 Kayıt tarihi : 17/07/10
| Konu: Geri: Catherine Aida Swain Paz Ağus. 29, 2010 10:42 pm | |
| "Bayanlardan yakın bir dost en yakını o olacak tabi ki ama aynı şekilde ben de onun en yakını olmalıyım." ? | |
|
| |
Mikéla Lydia Swain
Gerçek İsim : Lara Mesaj Sayısı : 32 Kayıt tarihi : 27/08/10 Yaş : 29 Lakap : yaKın oLanLar KaFaLarına Eséni söyLérLér.
| Konu: Geri: Catherine Aida Swain Paz Ağus. 29, 2010 10:43 pm | |
| Seninde fark ettiğin gibi soyadımız aynı =) Bir yer ayarlarsın herhalde (= Ailenize hoşbuldum bu arada (= | |
|
| |
Gerçek İsim : bilen bilir Mesaj Sayısı : 574 Kayıt tarihi : 22/02/10 Lakap : Cath.,Cat.,Cathy,Ida -yeter mi???-
| Konu: Geri: Catherine Aida Swain Paz Ağus. 29, 2010 10:45 pm | |
| - L. Ocean Di Laurents demiş ki:
- "Bayanlardan yakın bir dost en yakını o olacak tabi ki ama aynı şekilde ben de onun en yakını olmalıyım." ?
Tabii ki. Kurgu belirleyip rp yapabiliriz - Mikéla Lydia Swain demiş ki:
- Seninde fark ettiğin gibi soyadımız aynı =) Bir yer ayarlarsın herhalde (= Ailenize hoşbuldum bu arada (=
Yer yaratırım ben Tekrar hoşgeldin | |
|
| |
L. Ocean Di Laurents
Gerçek İsim : Liena Mesaj Sayısı : 28 Kayıt tarihi : 17/07/10
| Konu: Geri: Catherine Aida Swain Paz Ağus. 29, 2010 10:47 pm | |
| - Catherine Aida Swain demiş ki:
- L. Ocean Di Laurents demiş ki:
- "Bayanlardan yakın bir dost en yakını o olacak tabi ki ama aynı şekilde ben de onun en yakını olmalıyım." ?
Tabii ki. Kurgu belirleyip rp yapabiliriz
Tamamıdır ^^ | |
|
| |
Leone M. Lutterz
Gerçek İsim : Su. Mesaj Sayısı : 494 Kayıt tarihi : 18/08/10 Lakap : Samimiyete göre değişir.
| |
| |
Kristen Stewart
Gerçek İsim : Lynn Mesaj Sayısı : 547 Kayıt tarihi : 16/08/10 Yaş : 31 Lakap : Hel,Helly,Elly,Elena,Vio,Lena,Queen H.
| Konu: Geri: Catherine Aida Swain C.tesi Eyl. 18, 2010 9:47 pm | |
| *Bu kıza bayılıyorum. Kesinlikle koruduğum ve değer verdiğim bir küçük...
Beni buraya ekleyebilirsin tabi uygunsa *.:.* | |
|
| |
| Konu: Geri: Catherine Aida Swain Ptsi Eyl. 20, 2010 10:03 pm | |
| | |
|
| |
| Catherine Aida Swain | |
|