Ateş Oku RPG ~~ Hogwarts |
|
| Adelina Garnet Swain | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
Adelina Garnet Swain Hufflepuff IV. Sınıf
Gerçek İsim : Gökçen. Mesaj Sayısı : 125 Kayıt tarihi : 26/04/10 Lakap : Adelin, Adela, Adels, Ady, Garnet, Garny
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (84/100) Patronus: Gal Ejderhası
| Konu: Adelina Garnet Swain Salı Ağus. 03, 2010 8:50 pm | |
| | |
| | | Adelina Garnet Swain Hufflepuff IV. Sınıf
Gerçek İsim : Gökçen. Mesaj Sayısı : 125 Kayıt tarihi : 26/04/10 Lakap : Adelin, Adela, Adels, Ady, Garnet, Garny
| Konu: Geri: Adelina Garnet Swain Salı Ağus. 03, 2010 8:59 pm | |
|
En son Adelina Garnet Swain tarafından C.tesi Ağus. 28, 2010 3:54 am tarihinde değiştirildi, toplamda 3 kere değiştirildi | |
| | | Mirabella LaPiere Seherbaz
Gerçek İsim : Büşra. Mesaj Sayısı : 182 Kayıt tarihi : 02/05/10 Yaş : 32 Lakap : Mirella, Bella.
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (94/100) Patronus: Hüma Kuşu
| Konu: Geri: Adelina Garnet Swain Salı Ağus. 03, 2010 9:14 pm | |
| Kurgu:Her zaman ki gibi sıradan bir dersti, gölün orada ki hinzıpır'lardan bahsediyordunuz. Ama bu benim umrumdamıydı peki? Pekte değil, başıma aldığım belada bu hatamı bir daha tekrarlamayacağımı hatırlatmıştı. Kulağımı tıkamış gölün içinde fener'e gözlerimi kaptırmıştım adeta. Sanki beni içine çekecek gibiydi. Tatlı küçük hinzıpır... Birden beni oradan geri çekmenizle kendime gelmiştim, epey sinirlenmişe benziyordunuz? Ama aklım gölün içinde fenerle dolaşan küçük yaratıklarda kalmıştı. Dersin sonuna doğru bu yaratığın hinzıpır olduğunu öğrendiğimde oldukça şaşırmıştım. Böylesine küçük ve çelimsiz bir yaratığın bir insanı çekebileceğini düşünmüyordum.İcon:- Spoiler:
İstenilen Yer:Mereklı bir Slytherin öğrencisine uygun bir yere eklersiniz, kara veremedim çünkü ^^ | |
| Konu: Geri: Adelina Garnet Swain Çarş. Ağus. 04, 2010 6:28 am | |
| Ekledim! Beğenmediysen söyle...^^ | |
| | | Mirabella LaPiere Seherbaz
Gerçek İsim : Büşra. Mesaj Sayısı : 182 Kayıt tarihi : 02/05/10 Yaş : 32 Lakap : Mirella, Bella.
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (94/100) Patronus: Hüma Kuşu
| Konu: Geri: Adelina Garnet Swain Çarş. Ağus. 04, 2010 3:55 pm | |
| Beğce gayet güzel olmuş, sevdim. Teşekkürler ^^ | |
| | | Catherine Aida Swain Slytherin V. Sınıf
Gerçek İsim : bilen bilir Mesaj Sayısı : 574 Kayıt tarihi : 22/02/10 Lakap : Cath.,Cat.,Cathy,Ida -yeter mi???-
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (91/100) Patronus: Yılan
| Konu: Geri: Adelina Garnet Swain Ptsi Ağus. 23, 2010 6:38 pm | |
| İconlar:
- Spoiler:
Ablan falan | |
| | | | | Adelina Garnet Swain | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|