Blinxtine Tatum Berdwell
Gerçek İsim : Tılsım. Mesaj Sayısı : 16 Kayıt tarihi : 30/07/10 Yaş : 31 Lakap : Tinx.
| |
Blinxtine Tatum Berdwell
Gerçek İsim : Tılsım. Mesaj Sayısı : 16 Kayıt tarihi : 30/07/10 Yaş : 31 Lakap : Tinx.
| Konu: Geri: Blinxtine. Ptsi Ağus. 02, 2010 9:52 pm | |
|
En son Blinxtine Tatum Berdwell tarafından Ptsi Ağus. 02, 2010 10:33 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi | |
|
Blinxtine Tatum Berdwell
| Konu: Geri: Blinxtine. Ptsi Ağus. 02, 2010 9:52 pm | |
| e t i k e t l e r ~
F o r e v e r . F r i e n d s h i px Her Zaman Yanımda Olduğunu Bildiklerim x Güvenim Tam Olanlar x Çocukluk Arkadaşım x Sadece Arkadaş x Kanımın Isındıkları x Sadece İsmen Tanıdıklarım x Okuldan Arkadaş x Her Zaman Beni Güldürmeyi Başarıyor x Yeni TanıştıklarımS w e e t . D r e a m sx Gerçekten Aşık Olduğum x Sevgilim x İlk Aşkım x Eski Sevgilim x Çocukluk Aşkım x Hoşlanıyorum x Benden Hoşlanıyor x Yakışıklı Buluyorum x Sevimli x Öylesine Bir Eğlence P o i s o n . I v yx Ölümüne Nefret Ettiklerim x Öldürülecekler Listemde Olanlar x Zararsızlar x Hoşlanmıyorum x Sevimsiz Bulduklarım x Başımın Belalarıt h e . K i n g ' s . J e s t e r x Akıl Hocam x Hayatımda Büyük Bir Yeri Olan Yetişkinler x Sevdiğim Yetişkinler x Nötr x Nefret Ettiğim Yetişkinler x Saygı Duyduklarım F a m i l y . B u s i n e s sx Kuzenlerim x Kardeşim x Akrabalar **
İki uyumlu icon; Kurgu; vs.;
En son Blinxtine Tatum Berdwell tarafından Çarş. Ağus. 04, 2010 11:43 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 3 kere değiştirildi | |
|
Blinxtine Tatum Berdwell
| |
Mirabella LaPiere Seherbaz
Gerçek İsim : Büşra. Mesaj Sayısı : 182 Kayıt tarihi : 02/05/10 Yaş : 32 Lakap : Mirella, Bella.
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (94/100) Patronus: Hüma Kuşu
| Konu: Geri: Blinxtine. Çarş. Ağus. 04, 2010 11:34 pm | |
| İconlar;- Spoiler:
Ben de böyle eklisin;Evet hatırlıyorum! Unutmak nasıl mümkün olur? Dostluğumuzun temellerini attığımız ilk gün geveze şapka tarafından seçileceğimiz gün ile başlamıştı. Hogwarts'n ilk günüydü mırıldandığın şarkı dikkatimi çekmişti, aslında güzel de söylüyordun. Birlkite seçmen sapkanın bizi hangi binaya koyacağı konusunda epey bir konuşmuştuk, sanki hiç bitmeyecek bir sohbetti. Eğlenceli ve delidolu biri olduğunu o zaman anlmıştım. Sen de hayata renk katmayı ve eğlenmeyi seviyorsun tıp kı benim gibi... Kimi zamanlar aynaya bakıyormuş gibi hissediyorum, komik fakat hoş bir duygu. Sohbetimizi ismimizi söylenmesiyle son bulmuştu, şapkanın "Slytherin" diye haykırışını hâlâ duyuyor gibiyim. Bu binaya ait olduğumuzu başından bile biliyordum, ikimizin de yeri...Demiştim ya; kimi zamanlar aynaya bakıyor gibi hissediyorum diye. Yanılmışta değilim galiba? Her zaman yanımda olman dileğiyle dostum.
Senin başvurun; "Hogwarts, Hogwarts geldik sana!" diye şarkı söylerken içimden, bir anda onunla karşılaştık. Genel de her konuda çok şanslıyımdır. Sanırım Sarah'ı bulmak konusunda da öyle oldum. Birlikte Seçmen Şapka'nın bizi hangi binaya yerleştireceği konusunda laklak yapmıştık. Ben neredeyse hiç susmamıştım ama Sarah bu konuda bana katlanmıştı. Dostluğumuzun temelleri böyle atılmıştı. Sonra aynı binaya seçildik ve ayrılmadık. | |
|