Elijah J. Mc'Reid
Gerçek İsim : Arda Mesaj Sayısı : 7 Kayıt tarihi : 03/07/10 Yaş : 32 Lakap : Jo, Eli
| Konu: Geri: Harry Potter ve Ölüm Yadigarları(Harry Potter and the Deathly Hallows) Paz Eyl. 12, 2010 8:14 pm | |
| Üslubunuzu takının! Size laf söyleyen yok. Ben siz diye hitab ederken , siz bana sen diyemezsiniz! Slytherin'in geneli zaten savaşmadılar! Severus'uda o genele katanlara lafım! Eğer katıyorsanız sizde üstünüze alınabilirsiniz! | |
|
Albus Percival Discordia
Gerçek İsim : Sercan Mesaj Sayısı : 125 Kayıt tarihi : 05/02/10 Yaş : 31 Lakap : Çok bilmiş Xd
| Konu: Geri: Harry Potter ve Ölüm Yadigarları(Harry Potter and the Deathly Hallows) Paz Eyl. 12, 2010 9:37 pm | |
| - Elijah J. Mc'Reid demiş ki:
- Çok okumuşlar gibi birde Savaşta bir Slytherin kılını kıpırdatmadı diyorsun. Severus Snape ne için öldü? Kitabı bir daha okuda sonra yorum yap. Ayrıca Sercan hala akıllanmayacaksın dimi? Senin yaşın 17 neden 23 diye ısrarla her sitede yazıyorsun?
Slytherin öğrencilerini kastetmiştim. Bir de bu siteyi bırakmıştım. Arada Sırada 1 kaç dakikalığına giriyordum. Onun için güncelleme yapmadım ve 23 olarak kaldı. Hatırlattığın için sağol, Arda. | |
|