| Harry Potter ve Ölüm Yadigarları(Harry Potter and the Deathly Hallows) | |
|
+5Catherine Aida Swain Benito S. Argento Dimitri Stefan Caceaune Albus Percival Discordia Adelina Garnet Swain 9 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Adelina Garnet Swain Hufflepuff IV. Sınıf
Gerçek İsim : Gökçen. Mesaj Sayısı : 125 Kayıt tarihi : 26/04/10 Lakap : Adelin, Adela, Adels, Ady, Garnet, Garny
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (84/100) Patronus: Gal Ejderhası
| Konu: Harry Potter ve Ölüm Yadigarları(Harry Potter and the Deathly Hallows) Ptsi Tem. 19, 2010 4:35 am | |
| Sihir dünyası savaşta! Karanlık Lord iyice güç kazanırken iyiler de boş durmuyor. Yedinci yılında Hogwarts Cadılık ve Büyücülük Okulu`na dönmeyen Harry Potter, Dumblerdore`un ona bıraktığı görevi tamamlamaya çalışıyor.Yanında, her zamanki gibi Ron ve Hermione`yle, bir yandan Voldemort`tan ve onun Ölüm Yiyen`lerinden kaçarken bir yandan da Hortkuluklar`ı yok etmek, Ölüm Yadigarları`nın sırrını keşfetmek zorunda olan Harry, kendi geçmişiyle ilgili de pek çok şey öğreniyor.Filmin Fragmanlarıhttp://www.sinemalar.com/fragman/1977/Harry-Potter-Ve-Olum-Yadigarlari-Bolum-1/Kesin Oynayacak OyuncularDaniel Radcliffe-Harry Potter Rupert Grint-Ron WeasleyEmma Watson-Hermione GrangerAlan Rickman-Severus SnapeRalph Fiennes-Lord VoldemortHelena Bonham Carter-Bellatrix LestrangeSir Michael Gambon-Albus DumbledoreMaggie Smith-Minerva McGonagallJim Broadbent-Horace SlughornJim McManus-Aberforth DumbledoreJamie Campbell Bower-Gellert GrindelwaldRobbie Coltrane-Rubeus HagridFiona Shaw-Petunia DursleyRichard Griffiths-Vernon DursleyWarwick Davis-Filius Flitwick ve GriphookTom Felton-Draco MalfoyAndy Linden-Mundungus FletcherEvanna Lynch-Luna LovegoodSimon McBurney-KreacherHelen McCrory-Narcisssa MalfoyJason Isaacs-Lucius MalfoyBill Nighy-Rufus ScrimgeourGary Oldman-Sirius BlackJames Phelps-Fred WeasleyOliver Phelps-George WeasleyClémence Poésy-Fleur DelacourChris Rankin-Percy WeasleyTimothy Spall-Peter PettigrewImelda Staunton-Dolores UmbridgeNatalia Tenaymphadora-TonksDavid Thewlis-Remus LupinJulie Walters-Molly WeasleyMark Williams-Arthur WeasleyBonnie Wright-Ginny WeasleyMatthew Lewis-Neville LongbottomJoshua Herdman-Gregory GoyleHarry Melling-Dudley Dursley*Sizde yorumlarınızı ve bilgilerinizi paylaşabilirsiniz. Ben bu kadar bulabildim. | |
|
| |
Albus Percival Discordia
Gerçek İsim : Sercan Mesaj Sayısı : 125 Kayıt tarihi : 05/02/10 Yaş : 31 Lakap : Çok bilmiş Xd
| Konu: Geri: Harry Potter ve Ölüm Yadigarları(Harry Potter and the Deathly Hallows) Ptsi Tem. 26, 2010 4:20 pm | |
| | |
|
| |
Dimitri Stefan Caceaune
Gerçek İsim : Aykut. Mesaj Sayısı : 40 Kayıt tarihi : 20/07/10 Lakap : Stef/Numb/S
| Konu: Geri: Harry Potter ve Ölüm Yadigarları(Harry Potter and the Deathly Hallows) Ptsi Tem. 26, 2010 5:18 pm | |
| İkinizin bilgilereride mükemmel. Paylaşım güzeldi. | |
|
| |
Benito S. Argento Slytherin V. Sınıf
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (91/100) Patronus: Yarasa
| Konu: Geri: Harry Potter ve Ölüm Yadigarları(Harry Potter and the Deathly Hallows) Ptsi Tem. 26, 2010 6:07 pm | |
| Evet güzel bilgiler ekleyecek bir şey bulamadım xDxD Çoook kısa kesmişsin Sercan xDxD | |
|
| |
Gerçek İsim : Gökçen. Mesaj Sayısı : 125 Kayıt tarihi : 26/04/10 Lakap : Adelin, Adela, Adels, Ady, Garnet, Garny
| Konu: Geri: Harry Potter ve Ölüm Yadigarları(Harry Potter and the Deathly Hallows) C.tesi Tem. 31, 2010 10:07 pm | |
| Bilgiler ve yorumlar için teşekkür ederim. Ben de biraz bilgi vermek istedim ama sizin kadar veremedim ^^ | |
|
| |
Catherine Aida Swain Slytherin V. Sınıf
Gerçek İsim : bilen bilir Mesaj Sayısı : 574 Kayıt tarihi : 22/02/10 Lakap : Cath.,Cat.,Cathy,Ida -yeter mi???-
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (91/100) Patronus: Yılan
| Konu: Geri: Harry Potter ve Ölüm Yadigarları(Harry Potter and the Deathly Hallows) C.tesi Tem. 31, 2010 10:40 pm | |
| Sercan bu kadar kısa kestikten sonra verecek bilgi bulamamana şaşırdım Gökçen xD | |
|
| |
Gerçek İsim : bilen bilir Mesaj Sayısı : 574 Kayıt tarihi : 22/02/10 Lakap : Cath.,Cat.,Cathy,Ida -yeter mi???-
| Konu: Geri: Harry Potter ve Ölüm Yadigarları(Harry Potter and the Deathly Hallows) C.tesi Tem. 31, 2010 10:51 pm | |
| - Albus Percival Discordia demiş ki:
- Bu savaşta Severus "Sectumsempra" ile Fred'in kulağını koparır. Lanetlerin etkisi geri alınamadığından Fred kulağı kopuk olarak kalacaktır. VE TABİİ Kİ SLYTHERİN HOGWARTS SAVAŞINDAN KAÇAR YA DA VOLDY SAFLARINA GEÇER
Savaşta; Fred,George,Remus ve Nymphadora'yı Bellatrix öldürmüştür. Yanlışlarını buldum düzeltelim. George'un kulağı kopar. George değil de sadece Fred ölmüştür. (yanılmıyorum değil mi Gökçen?) Veee en önemlisi Slytherin çok onurlu bir binadır ve bu nedenle ona laf atmak yoookk :D | |
|
| |
| Konu: Geri: Harry Potter ve Ölüm Yadigarları(Harry Potter and the Deathly Hallows) C.tesi Tem. 31, 2010 11:46 pm | |
| Evet idil haklısın. Fred öldü George değil :-D | |
|
| |
Albus Percival Discordia
Gerçek İsim : Sercan Mesaj Sayısı : 125 Kayıt tarihi : 05/02/10 Yaş : 31 Lakap : Çok bilmiş Xd
| Konu: Geri: Harry Potter ve Ölüm Yadigarları(Harry Potter and the Deathly Hallows) C.tesi Tem. 31, 2010 11:50 pm | |
| | |
|
| |
| |
| |
Louis McGrount Ravenclaw III. Sınıf
Gerçek İsim : Çağrı (İsmin ne önemi var ki?) Mesaj Sayısı : 60 Kayıt tarihi : 07/04/10 Yaş : 29 Lakap : Lo,Loui
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (75/100) Patronus:
| Konu: Geri: Harry Potter ve Ölüm Yadigarları(Harry Potter and the Deathly Hallows) Ptsi Ağus. 02, 2010 9:57 pm | |
| Paylaşım için teşekkürler... | |
|
| |
| Konu: Geri: Harry Potter ve Ölüm Yadigarları(Harry Potter and the Deathly Hallows) Ptsi Ağus. 02, 2010 10:02 pm | |
| | |
|
| |
Albus Percival Discordia
| |
| |
| Konu: Geri: Harry Potter ve Ölüm Yadigarları(Harry Potter and the Deathly Hallows) Salı Ağus. 03, 2010 12:37 am | |
| Tamam Sercan hem burada benimle inatlaşacağına rp'mizi yapsak nasıl olur? | |
|
| |
Elijah J. Mc'Reid
Gerçek İsim : Arda Mesaj Sayısı : 7 Kayıt tarihi : 03/07/10 Yaş : 32 Lakap : Jo, Eli
| Konu: Geri: Harry Potter ve Ölüm Yadigarları(Harry Potter and the Deathly Hallows) Paz Ağus. 08, 2010 12:08 am | |
| Çok okumuşlar gibi birde Savaşta bir Slytherin kılını kıpırdatmadı diyorsun. Severus Snape ne için öldü? Kitabı bir daha okuda sonra yorum yap. Ayrıca Sercan hala akıllanmayacaksın dimi? Senin yaşın 17 neden 23 diye ısrarla her sitede yazıyorsun? | |
|
| |
| Konu: Geri: Harry Potter ve Ölüm Yadigarları(Harry Potter and the Deathly Hallows) Paz Ağus. 08, 2010 1:05 am | |
| Arda, kardeşim sakin... Linktekini okudum. Sercan iyi hoş da sen de az palavra atmamışsın. Neyse ilgisiz oldu ama söylemek istedim... | |
|
| |
| Konu: Geri: Harry Potter ve Ölüm Yadigarları(Harry Potter and the Deathly Hallows) Paz Ağus. 08, 2010 2:29 am | |
| - Elijah J. Mc'Reid demiş ki:
- Çok okumuşlar gibi birde Savaşta bir Slytherin kılını kıpırdatmadı diyorsun. Severus Snape ne için öldü? Kitabı bir daha okuda sonra yorum yap.
Pardon, amacım kavga çıkarmak değil ama siz bu lafı bana mı söylediniz? Eğer bana söylediyseniz bilin ki kitabı bir daha okumama gerek yok. Her şey açık ve net. Slytherin öğrencilerinden hiç kimsenin savaşmadığı da ortada. Ayrıca herkes Slytherin binasını sevmek zorunda değil. Ben de Slythene laf atmadım tam aksine savaşta savaşmadıklarını doğruladım. Hemen laf söylemek zorunda değilsiniz. | |
|
| |
| Konu: Geri: Harry Potter ve Ölüm Yadigarları(Harry Potter and the Deathly Hallows) Paz Ağus. 08, 2010 2:45 am | |
| Gökçen'im seninle alakası yok bir tanem... Olmadı Arda sana da atsın linki anlarsın canım. Başka bir konudan bahsediyoruz | |
|
| |
| Konu: Geri: Harry Potter ve Ölüm Yadigarları(Harry Potter and the Deathly Hallows) Paz Ağus. 08, 2010 2:57 am | |
| Olay buradan ibaret degil belli ama belli ki o laf bana söylenmis. | |
|
| |
| Konu: Geri: Harry Potter ve Ölüm Yadigarları(Harry Potter and the Deathly Hallows) Paz Ağus. 08, 2010 3:07 am | |
| Sen savundun ya hayatım... Üzerine alınma kesinlikle sana değildi o laf biliyorum da söylüyorum... - Adelina Garnet Swain demiş ki:
- Bir şey demedik canım, sağol bilgiler için. Bu arada Slytherin konusunda katılıyorum çok beleşciler(kızma İdil). Ama şunu da unutmamak lazım ki Vincent Crabbe Draco veledini satarak Harry için ölmüştü. Bu da nadir Slytherinlilerden ^^
Dedin sonuçta bu Sercan ve Arda arasında hayatım. | |
|
| |
| Konu: Geri: Harry Potter ve Ölüm Yadigarları(Harry Potter and the Deathly Hallows) Paz Ağus. 08, 2010 3:21 am | |
| Ne var ki bunda kimi savunacağımı ona mı soracağım. Neyse İdilcim teşekkürler beni sakinleştirmeye çalıştığın için... | |
|
| |
| Konu: Geri: Harry Potter ve Ölüm Yadigarları(Harry Potter and the Deathly Hallows) Paz Ağus. 08, 2010 3:38 am | |
| Önemli değil de hayatım Arda'ya hak verdim linki okuyunca cidden Neyse başlık kavgaya döndü boşverelim. | |
|
| |
Nina Elena Wonderwood
Gerçek İsim : ~Mina~ Mesaj Sayısı : 38 Kayıt tarihi : 08/08/10 Yaş : 31 Lakap : Nins,Nina,Elena,Ells
| Konu: Geri: Harry Potter ve Ölüm Yadigarları(Harry Potter and the Deathly Hallows) Ptsi Ağus. 09, 2010 6:50 pm | |
| ~Bende eklicek birşey bulamadım,verdiğiniz bilgiler için teşekkürler..~ | |
|
| |
Danielle Price Slytherin IV. Sınıf
Gerçek İsim : Gökçen. Mesaj Sayısı : 206 Kayıt tarihi : 19/02/10 Lakap : Dany.
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (84/100) Patronus: Boa Yılanı
| |
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Harry Potter ve Ölüm Yadigarları(Harry Potter and the Deathly Hallows) Paz Eyl. 05, 2010 8:06 pm | |
| Her şeyi siz zaten yazmışsınız Ben yazcak Bir şey bulamadım ama bilgi için teşekkürler |
|
| |
| Harry Potter ve Ölüm Yadigarları(Harry Potter and the Deathly Hallows) | |
|