''Ah, buyrun elimden geldiğince yardımcı olacağım size...'' dedi bayan gülümseyerek. Daha sonra az önce tozunu aldığı kutulardan birinin kapağını açtı ve içinden çıkan asayı beğenmemiş olacak ki yüzünü buruşturup asayı tekrar kutuya koydu. Bayan üst raflarda ki asalara bakmak için merdivene çıktığında, Bracken tecrübeli bir yere geldiğini düşünürek memnunuyet ile gülümsedi.
Tam o sırada büyük bir aksiliktir ki genç bayan dengesini bir an için yitirip sallanmakta olan dengesiz merdivende sendeleyip yere düştü! Neyseki yere yığılmış kutuların üstüne düşmüştü ne var ki bayan başını çarpmaktan kurtulamamıştı. Bracken telaşla;
''İyi misiniz?'' diye sordu.
Genç bayan inleyerek yerden kalkarken;
''Ah, bu başıma çok sık gelmez. Kaza işte.'' dedi. Bracken ise gülümseyerek;
''Geçmiş olsun.'' dedi. Bayan buna karşılık gülümsedi ve üzerinde ki tozları temizledi. Bu kadar çabadan sonra zar zor aldığı şık kutuyu Bracken'a uzattı ve memnun olmasını bekleyerek asanın özelliklerini saydı;
''Gürgen, esnek, ejderha kalbinin duyguları. Beğendiniz mi?''
Bu soruya karşılık Bracken kutuyu bayanın elininden dikkatlice aldı. Asayı kutudan çıkartarak kocaman yeşil gözlerini asa'nın üzerinde gezdirdi. Evet, kesinlikle aradığı asa buydu! Oldukça zarif bir görünüşü vardı. Hoştu!
En sonunda Bracken yüzüne kocaman bir gülümseme yerleştirip;
''Beğendim. Çok teşekkürler. Yordum sizi de.'' dedi ve hemen ekledi,''Alıyorum. Size de kolay gelsin, iyi günler.'' dedi ve yeni asası ile dükkandan çıkıp, uzaklaştı.