| Seyir Defteri | |
|
+34Aphrodis Audrey Phyllis Leonard Jack Malcolm Clementyne Basilevsky Jekatherina V. Kuprychuk Luthièn Messier T.Daniel Galadhrim Florence Olivia Querin Lorriane Milla Owston Armilla Chonis Janice Marchant Savannah Basilevsky Alec R. Lucifer Luxa Whittemore Leone M. Lutterz Beatrice Ysebel Esta Marquesa Samuél L. Moore Aaron C. Bishop Kristen Stewart Andreanne Belle O'Dowd Nora Grace Beverwill Rosepery De Querin Nina Elena Wonderwood Lyndséy Beaupré Blinxtine Tatum Berdwell Desire Belcourt Dimitri Stefan Caceaune Crystal Holly Walker Mirabella LaPiere Evaline Mélita Draker George Crownie Claudia Bauwens Samuel C. Shaw Jezebél Jërmann 38 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Giselle Lémieux Slytherin V. Sınıf
Gerçek İsim : Ayşegül. Mesaj Sayısı : 99 Kayıt tarihi : 09/09/10
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (94/100) Patronus: Kerberos
| Konu: Geri: Seyir Defteri C.tesi Eyl. 11, 2010 3:20 am | |
| 22:19
İçimden hiçbir şey yapmak gelmiyor. | |
|
| |
Leone M. Lutterz
Gerçek İsim : Su. Mesaj Sayısı : 494 Kayıt tarihi : 18/08/10 Lakap : Samimiyete göre değişir.
| Konu: Geri: Seyir Defteri C.tesi Eyl. 11, 2010 7:40 am | |
| 02.35
18 yaşında olup büyük göstermek? 18 yaşında olup küçük göstermek?
Neden her gören üniversitede hangi bölümdesin diye soruyor? Lisedeyim henüz deyince 'hönk' oluyor?
Bu duruma sevinmeli miyim?
Saçmalıyorum. Saçmalığın etekleri fazla cezbediyor beni son günlerde. Bir şarkı açıyorum. Kulağımda yankılanıyor fakat duymuyorum. Bilmiyorum. Gelişen olaylar karşısında heyecanımı bastırıyorum. Bilmiyorum. Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Zaman akıp gidiyor. Bense seyrediyorum. Bilmiyorum nasıl güvenebilirim. İnancımı nasıl geri kazanabilirim. Bilmiyorum. Bir an gülüp bir an düşünürken ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Gidiyor. Bense birşey yapamıyorum. Hatıralarım bulanıklaşıyor sanki. Susuyorum. İtiraf edemiyorum kendime kendimi. Daralıyorum. Bilmiyorum. Sadece gülümsüyorum. | |
|
| |
Matt James Howard Ravenclaw V. Sınıf
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (98/100) Patronus:
| Konu: Geri: Seyir Defteri C.tesi Eyl. 11, 2010 8:32 am | |
| Şuan Çisemi hayattan bezdiriyorum sanırım *-* | |
|
| |
Savannah Basilevsky The Harlequin Sahibesi
Gerçek İsim : Gizem. Mesaj Sayısı : 123 Kayıt tarihi : 23/08/10
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (100/100) Patronus:
| Konu: Geri: Seyir Defteri C.tesi Eyl. 11, 2010 8:24 pm | |
| 15.23 Kuzenlerimi uğurladım, bir de yazlığa gidiyorum. Cidden koptum netten of. | |
|
| |
Aphrodis Audrey Phyllis Ravenclaw V. Sınıf | Admin
Gerçek İsim : Çisem Mesaj Sayısı : 765 Kayıt tarihi : 08/09/10 Yaş : 29 Lakap : Aph, -A
| Konu: Geri: Seyir Defteri C.tesi Eyl. 11, 2010 8:38 pm | |
| Chuck'ı bitirmemiş olmayı fark etmenin hüznü var üstümde. Bitirmek üzere çalışmalara başlıyorum. Daha doğrusu devam ediyorum. 15.37
| |
|
| |
Lynnette Heloise Sneaux Slytherin V. Sınıf
Gerçek İsim : Merve. Mesaj Sayısı : 137 Kayıt tarihi : 16/10/09 Yaş : 28
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (1/100) Patronus: Kedi
| Konu: Geri: Seyir Defteri C.tesi Eyl. 11, 2010 11:48 pm | |
| | |
|
| |
Aphrodis Audrey Phyllis Ravenclaw V. Sınıf | Admin
Gerçek İsim : Çisem Mesaj Sayısı : 765 Kayıt tarihi : 08/09/10 Yaş : 29 Lakap : Aph, -A
| Konu: Geri: Seyir Defteri Paz Eyl. 12, 2010 12:54 am | |
| Kurgu rp'sine başladım. Kısa mı oldu bilmem; ama yazması yorucuydu yahu. 19.53
| |
|
| |
Giselle Lémieux Slytherin V. Sınıf
Gerçek İsim : Ayşegül. Mesaj Sayısı : 99 Kayıt tarihi : 09/09/10
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (94/100) Patronus: Kerberos
| Konu: Geri: Seyir Defteri Paz Eyl. 12, 2010 1:03 am | |
| 20:02
Hadi be sende, yarım akıllı. | |
|
| |
Kristen Stewart
Gerçek İsim : Lynn Mesaj Sayısı : 547 Kayıt tarihi : 16/08/10 Yaş : 31 Lakap : Hel,Helly,Elly,Elena,Vio,Lena,Queen H.
| Konu: Geri: Seyir Defteri Paz Eyl. 12, 2010 2:57 am | |
| 21:55 *Durum 1:Annemler düğünde... Sevinmelimiyim? Sanırım evet...Dırdır yokken hayat daha bir çekilir. *Durum 2:Vampir Günlükleri 2.Sezon 1.Bölüm'ü izledim... Sevinmelimiyim? Belki evet belki hayır...Sonraki bölüm için hafta perşembeyi beklemek yine eziyet gibi gelecek | |
|
| |
| Seyir Defteri | |
|