| Seyir Defteri | |
|
+5Ramona A. Lindström Ira Argento Evan Bourne Anastazja Ewa Aphrodis Audrey Phyllis 9 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Aphrodis Audrey Phyllis Ravenclaw V. Sınıf | Admin
Gerçek İsim : Çisem Mesaj Sayısı : 765 Kayıt tarihi : 08/09/10 Yaş : 29 Lakap : Aph, -A
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (100/100) Patronus:
| Konu: Geri: Seyir Defteri Ptsi Ağus. 08, 2011 4:56 am | |
| Ünal'ın şu başlıkları yenilemekten bıkıp bıkmayacağını düşünmekteyim. Herif üşenmeden gün aşırı yeniliyo' ya Ö_Ö 2356
| |
|
| |
Anastazja Ewa Gryffindor V. Sınıf
Gerçek İsim : Tuş. Mesaj Sayısı : 257 Kayıt tarihi : 26/07/11 Yaş : 28 Lakap : An, Ja,
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (96/100) Patronus: Baykuş
| Konu: Geri: Seyir Defteri Ptsi Ağus. 08, 2011 4:59 am | |
| Meta'mı değiştireceğim ama kim yapsam bilemedim. O değil de; yarın rp yazmalıyım. Özledim. <3 Onu geçtim, Anastazja ile ilk rp'm olacak. <3 2358 | |
|
| |
Evan Bourne Müdür Yardımcısı | Tılsım Profesörü
Gerçek İsim : Ünal Mesaj Sayısı : 284 Kayıt tarihi : 06/12/09 Yaş : 31
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (94/100) Patronus: Kaplan
| Konu: Geri: Seyir Defteri Ptsi Ağus. 08, 2011 5:01 am | |
| Görev aşkı Çisem u.u
sıfırsıfırsıfıriki | |
|
| |
Gerçek İsim : Çisem Mesaj Sayısı : 765 Kayıt tarihi : 08/09/10 Yaş : 29 Lakap : Aph, -A
| Konu: Geri: Seyir Defteri Ptsi Ağus. 08, 2011 5:15 am | |
| Bende yok o görev aşkı öeh safasd Neyse, biraz daha az şaapsın ama bence u.u Neyse, üstteki üye hakkındaki düşüncelere döndürmek üzereyim burayı. Seyir olayına gelirsek, sıkıntıdan psd yapıp devianta ekledim öyle. 0015
| |
|
| |
Ira Argento Slytherin V. Sınıf
Gerçek İsim : Nurdan#2 Mesaj Sayısı : 152 Kayıt tarihi : 30/07/11
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (94/100) Patronus: Hydra
| Konu: Geri: Seyir Defteri Ptsi Ağus. 08, 2011 5:28 am | |
| evdekiler yüzünden pc ye giremiyom çok pis isyanlardayım abi yeter yaa -.- gene film diye tutturdular kafayı yiycem artık filmden sonra bırakmasınlar pc ye valla olay çıkaracam -.-
00.28 | |
|
| |
Ramona A. Lindström Slytherin V. Sınıf
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (92/100) Patronus:
| Konu: Geri: Seyir Defteri Ptsi Ağus. 08, 2011 5:32 am | |
| sıfırsıfırotuziki. İnsanlar neden başkasının modelini alırlar hiç anlamıyorum yani. Ben seninkini alsam kullansam kızmaz mısın? Kızarsın. Empati gerek yahu. Bi' de pişkin pişkin davranışlar falan. Cidden anlayamıyorum. | |
|
| |
Nora Grace Beverwill Slytherin V. Sınıf
Gerçek İsim : Liena Mesaj Sayısı : 70 Kayıt tarihi : 12/08/10
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (100/100) Patronus: Beyaz Kaplan
| Konu: Geri: Seyir Defteri Ptsi Ağus. 08, 2011 5:37 am | |
| boş zamanlarımda Ekim'e aşığım. 0036 | |
|
| |
Letje Franze Ravenclaw V. Sınıf
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (96/100) Patronus:
| Konu: Geri: Seyir Defteri Ptsi Ağus. 08, 2011 5:38 am | |
| Ekiiiiiiim özledim XD Ne desen haklısın, senin verdiğin emeği, kurguları düşünmüyorlar, olmadığın bir site bulup senin tüm emeğini çöpe atıyorlar ama aynıları başlarına gelmeden bilemezler. 0038 ıska Bana da aşık olsan Liena? | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Ptsi Ağus. 08, 2011 5:47 am | |
| Olurum Kıvıl, hatta hoooop, oldum. Ayrıca yevet, üzülmüyor değilim yahu. 0047 | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Ptsi Ağus. 08, 2011 5:55 am | |
| Biz üzülmeyelim yapanlar üzülsün saygılar. 0055 | |
|
| |
George Crownie Hogwarts Müdürü
Gerçek İsim : umut. Mesaj Sayısı : 1989 Kayıt tarihi : 11/07/09 Yaş : 32 Lakap : geo.
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (100/100) Patronus: Mantikor
| Konu: Geri: Seyir Defteri Ptsi Ağus. 08, 2011 5:58 am | |
| Şu model konusu sanırım fazla uzadı. Hem konunun özelden halledilebileceğini söyleyip, hem de aynı zamanda bunu sitenin en uğrak yerlerinde bahseden kişilerin karakter yapılarını anlamaya çalışmaktan sıkıldım denilebilir. Madem bir şey sölüyorsun arkasında duracaksın arkadaş. Sorun çözüldükten sonra bağrınsan da, sadece kendi imajını etkilersin.
00:57 | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Ptsi Ağus. 08, 2011 6:01 am | |
| Vurdu, gol oldu demek istiyorum.
Stare into the Night. Killin' into the Night. aşksın sen Disturbed.
sıfırbirsıfırbir | |
|
| |
Aubrianne Parnella Bitkibilimci
Gerçek İsim : kim olduğumu bilirsin sen Mesaj Sayısı : 158 Kayıt tarihi : 30/07/11
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (100/100) Patronus: Yabani Tavşan
| |
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Ptsi Ağus. 08, 2011 6:11 am | |
| Elbette dediğinizi yapardık ama biz burada belirli bir kişi hakkında değil bizi rahatsız eden genel bir olgu hakkında konuşuyoruz, buna da hakkımız var elbette açık açık kimseyi rencide etmediğimize göre değil mi? Ben de sizin aksinize bir arkadaşına şöyle deyip böyle yapan birisinin karakterinden şüphe ederim, ayrıca meselenin çözülmesinde bu kadar geç kalınmasaydı ya da siz PM'lere cevap verip yardımcı olmuş olsaydınız mesele buraya taşınmazdı, emin olun. Bize hakarette bulunmanız yersiz. Geç ilgilendiğiniz bu konu yüzünden huzurumuz bozuldu sadece. 0111 | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Ptsi Ağus. 08, 2011 6:17 am | |
| 0117 Sorun çıkarmak gibi bir amacımız zaten yok. Kıvılcım'a da katılıyorum, kimseye bir şey söylemedik. Yardım alamadığımızda da geyiğe vurduk diye tepki görmemiz mantığa ters. En azından tepkimizi esprili bir şekilde koyuyoruz ortaya. Kimsenin kalbini kırdığımız yok. + Ekim'in karakterlerine beslediğim aşk bazen komikleşiyor. Mesela kimse bir Ariadni ve Dezire değil yahu. Ah güldüm.
| |
|
| |
Ramona A. Lindström Slytherin V. Sınıf
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (92/100) Patronus:
| Konu: Geri: Seyir Defteri Ptsi Ağus. 08, 2011 6:22 am | |
| sıfırbiryirmiiki. Şey, burada kimseyi rencide etmediğimiz ve hakaret etmediğimiz açık bence. Bunun dışında da insanlar duygu ve düşüncelerini ifade edemezler diye bir kural varsa biz görmedik. O zaman konunun anlamı yok zaten. Canım sıkılıyor yapacak iş yok lelele. | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Ptsi Ağus. 08, 2011 6:22 am | |
| Ünlünün ismini tamamen kafanızdan sallarsanız, sallamak dediğim yani gerçek ismiyle değil de başka bir isimle kaydederseniz, bunun olması doğaldır. Aynı olayı ben de Cansu Nevarsa konusunda yaşamıştım. Kızın adını farklı bir şekilde kaydedeni görmüştüm. Burda hata ne adminde, ne de sonradan ünlüyü alandadır. Hata sizde de demiyorum, ünlü bulunmasın diye yapmış olabilirsiniz. Ama kullanan kişiye de en ufak bir şey söylemeden, soru sormadan üstelemeniz doğru bir davranış değil. Önce bir söyleseydiniz 'önce ben kaydettirmiştim, o ünlüyü almışsın' diye, olay kolaylıkla çözülebilirdi. 'Çalma' durumu olmadan bu kadar yaygara çıkması çok gereksiz.
Ve kalp kırması konusunda, sizi zaten tanıyorum. Bir insanın durduk yere kalbini kırmak istemezsiniz. Ama yanlış anlaşılma olduğu ortada. Farkında olmadan da insanların kalbini kırabilirsiniz. Bu yüzden keşke uzatmasaydınız diyor ve susuyorum. Kaba olmadığımı umarak tabii ^_^0121
| |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Ptsi Ağus. 08, 2011 6:23 am | |
| Kavga büyüyor. Evet, üyelerden sağlı sollu ataklar görüyoruz şu saniyelerde. Adminler atağa çıkacak mı? Çıkacaksa ne zaman çıkacak? Öyle işte. Sıkıntıdan saçmalıyorum. Zaman yöntemimi çalıyorlar. Lanet olsuun. sıfırbiryirmiüç | |
|
| |
Aubrianne Parnella Bitkibilimci
Gerçek İsim : kim olduğumu bilirsin sen Mesaj Sayısı : 158 Kayıt tarihi : 30/07/11
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (100/100) Patronus: Yabani Tavşan
| |
| |
| Seyir Defteri | |
|