| Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz | |
|
+48Leonard Jack Malcolm Jekatherina V. Kuprychuk Lorriane Milla Owston L. Ocean Di Laurents T.Daniel Galadhrim Janice Marchant Vincent Valentine Robert Jason McSteens Savannah Basilevsky Esta Marquesa Luthièn Messier Alec R. Lucifer Luxa Whittemore Adelina Ysebel Lauréne Renard Beatrice Ysebel Aaron C. Bishop Adrian Darcell P.L. Legolas Leone M. Lutterz Kristen Stewart Andreanne Belle O'Dowd Nora Grace Beverwill Rosepery De Querin Nina Elena Wonderwood Essie Andrea Allen Florence Olivia Querin Dean J. Ceremony Mirabella LaPiere Louvenia Dorrell Almila De Fero Catherine Aida Swain Luciana Larsson Christian A. Wilson Natalie Rmsky Evaline Mélita Draker Benito S. Argento Smyrna Ultio Darkness Dimitri Stefan Caceaune Samuel C. Shaw Crystal Holly Walker Claudia Bauwens Marquéz Slorkié George Crownie Aragorn Sanguris Desire Belcourt Valeria Nerissa Wesley Jezebél Jërmann 52 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Lynnette Heloise Sneaux Slytherin V. Sınıf
Gerçek İsim : Merve. Mesaj Sayısı : 137 Kayıt tarihi : 16/10/09 Yaş : 28
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (1/100) Patronus: Kedi
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz C.tesi Eyl. 11, 2010 2:53 am | |
| Çiss, o bitane. O meleeek. O her şey. O çoook değerli. | |
|
| |
Giselle Lémieux Slytherin V. Sınıf
Gerçek İsim : Ayşegül. Mesaj Sayısı : 99 Kayıt tarihi : 09/09/10
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (94/100) Patronus: Kerberos
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz C.tesi Eyl. 11, 2010 3:18 am | |
| Çiss , bende seni çok çok çok seviyorum <3 Evet yoruluyo olabilirim ama her şey sizin için. sdfkhgdfgdf
Yukardaki , Merbö <3 Evet, o biricikim beniim. Bir türlü görüşemediğim , 2 fırsatı da kaçırdığımız kişi. Cümle aptalca biliyorum, ama öyle. Yerim ben onu <3
| |
|
| |
Aphrodis Audrey Phyllis Ravenclaw V. Sınıf | Admin
Gerçek İsim : Çisem Mesaj Sayısı : 765 Kayıt tarihi : 08/09/10 Yaş : 29 Lakap : Aph, -A
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (100/100) Patronus:
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz C.tesi Eyl. 11, 2010 3:43 am | |
| Onun sayesinde taş gibim imza yaptım lan *-* Taş gibim olmasa da.. Epey güzel yani *-* Nese. Daha da geliştiricek beni, inanıyorum <3
| |
|
| |
Giselle Lémieux Slytherin V. Sınıf
Gerçek İsim : Ayşegül. Mesaj Sayısı : 99 Kayıt tarihi : 09/09/10
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (94/100) Patronus: Kerberos
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz C.tesi Eyl. 11, 2010 3:53 am | |
| | |
|
| |
Lynnette Heloise Sneaux Slytherin V. Sınıf
Gerçek İsim : Merve. Mesaj Sayısı : 137 Kayıt tarihi : 16/10/09 Yaş : 28
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (1/100) Patronus: Kedi
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz C.tesi Eyl. 11, 2010 4:18 am | |
| Ayşegüüüül. Ereğli'ye kadar geldiği halde kanlı canlı göremediğim, kardeşim gibi sevdiğiiiim, dünya tatlısı insandır o. Bitanedir. | |
|
| |
Leone M. Lutterz
Gerçek İsim : Su. Mesaj Sayısı : 494 Kayıt tarihi : 18/08/10 Lakap : Samimiyete göre değişir.
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz C.tesi Eyl. 11, 2010 10:18 am | |
| | |
|
| |
Kristen Stewart
Gerçek İsim : Lynn Mesaj Sayısı : 547 Kayıt tarihi : 16/08/10 Yaş : 31 Lakap : Hel,Helly,Elly,Elena,Vio,Lena,Queen H.
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz C.tesi Eyl. 11, 2010 6:27 pm | |
| hayırlısıyla bir rp yapsak fena olmayacak =D | |
|
| |
| Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz | |
|