| Film Hakkındaki Görüşleriniz... [ANKET] | |
|
+10John Charles Adela Lynora Olywen Erin Night Dante Thicknesse Pearl Beth Side Michael Miller Black Amanda L. Black Liv Mary Tyler Jasper Ruby Black George Crownie 14 posters |
Film Nasıldı ? | Harika... | | 26% | [ 6 ] | İyi... | | 17% | [ 4 ] | İdare Eder... | | 39% | [ 9 ] | Berbat... | | 17% | [ 4 ] |
| Toplam Oylar : 23 | | |
|
Yazar | Mesaj |
---|
George Crownie Hogwarts Müdürü
Gerçek İsim : umut. Mesaj Sayısı : 1989 Kayıt tarihi : 11/07/09 Yaş : 32 Lakap : geo.
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (100/100) Patronus: Mantikor
| Konu: Film Hakkındaki Görüşleriniz... [ANKET] Cuma Tem. 24, 2009 6:28 am | |
| Evet Arkadaşlar Melez Prens Hakkındaki görüşlerinizi bekliyorum.
| |
|
| |
Jasper Ruby Black
Gerçek İsim : Utkuğğğ xD Mesaj Sayısı : 87 Kayıt tarihi : 20/07/09
| Konu: Geri: Film Hakkındaki Görüşleriniz... [ANKET] Cuma Tem. 24, 2009 7:09 am | |
| Güzel Beğendim Diyemiceğim Oyum; İyi.. | |
|
| |
Liv Mary Tyler
| Konu: Geri: Film Hakkındaki Görüşleriniz... [ANKET] C.tesi Ağus. 01, 2009 4:33 am | |
| Aslında güzeldi ama biraz komedi filmi gibi olmuştu ve dram. Ama onun dışında güzel oynayan karakterler vardı. İksir hocası ztn mnyak rol yapıyordu, malfoy,Belatrixi söyleyemiyorum bile,snape,voldemortun küçüklüğü,lewender-çok çatlak bi kız-,emma,ginny o kdar güzel deyildi beyenmedim.Film de Dumbeldor öldüğünde ağlamıştım. | |
|
| |
Amanda L. Black
Mesaj Sayısı : 26 Kayıt tarihi : 26/07/09 Yaş : 30 Lakap : Bollywood // NasSs
| Konu: Geri: Film Hakkındaki Görüşleriniz... [ANKET] C.tesi Ağus. 01, 2009 4:31 pm | |
| İdare eder. çünkü gerçekten biraz komedi filmi gibi olmuş. Ve çok saçma biryerde bitti bence. Daha yeni kendimi kaptırmışken film bitti. xD | |
|
| |
Michael Miller Black
| Konu: Geri: Film Hakkındaki Görüşleriniz... [ANKET] C.tesi Ağus. 01, 2009 8:25 pm | |
| 5. bölüm ile ilgisi yoktu;İdare eder. Bence ilgileri sonuncu bölüm olan Ölüm yadigarları'na çekmek istenmiş.Kurgusu hakkında idare eder ve berbat arasında kaldım.Yedinci bölümü okusamda,2010'da gösterime girecek olan filmini bekleyeceğim.
| |
|
| |
Liv Mary Tyler
| Konu: Geri: Film Hakkındaki Görüşleriniz... [ANKET] C.tesi Ağus. 01, 2009 9:12 pm | |
| bence oyuncular güzeldi ama yönetmeni değiştirsinler | |
|
| |
Pearl Beth Side
| Konu: Geri: Film Hakkındaki Görüşleriniz... [ANKET] C.tesi Ağus. 01, 2009 10:48 pm | |
| Helana (: 1 numaralı oyuncuydu (: | |
|
| |
Liv Mary Tyler
| Konu: Geri: Film Hakkındaki Görüşleriniz... [ANKET] C.tesi Ağus. 01, 2009 10:52 pm | |
| helena bohannam carter ztn güzel oynuyo johny deep le oynadığı filmdede güzel oynamıştı cadı xxdd | |
|
| |
Michael Miller Black
| Konu: Geri: Film Hakkındaki Görüşleriniz... [ANKET] Paz Ağus. 02, 2009 4:32 am | |
| | |
|
| |
Liv Mary Tyler
| Konu: Geri: Film Hakkındaki Görüşleriniz... [ANKET] Paz Ağus. 02, 2009 9:02 pm | |
| evt adını unutmuştum orda aln rickman da oynuyo sanırım kılkuyrukta | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Film Hakkındaki Görüşleriniz... [ANKET] Paz Ağus. 02, 2009 9:45 pm | |
| Ölüm Yiyeni Ruh Emici olarak çevirmek!!! hasta ettiler beni yaa :S nese film iyiydi yani böö iğreeeenç te diyemem abowww manyak bişeee de diyemem orta yani xD |
|
| |
Dante Thicknesse
Mesaj Sayısı : 13 Kayıt tarihi : 20/07/09 Yaş : 28 Lakap : AHmetNuDu
| Konu: Geri: Film Hakkındaki Görüşleriniz... [ANKET] Ptsi Ağus. 10, 2009 4:20 pm | |
| Çevirmeler tiskimtraktı.Ölüm yiyene ruh emici cisimlenmeye ışınlanma ayrıca slughornun palabıyığı yok | |
|
| |
Erin Night
| Konu: Geri: Film Hakkındaki Görüşleriniz... [ANKET] Salı Ağus. 11, 2009 3:17 am | |
| Her ne kadar David Yates' i sevmesem de bence güzel bir film oldu ama üç boyutlu başka sahneler için uygulanmalıydı. Mesela Dumbledore' un ölümü gibi. Aksiyonun fazla olmaması kötüydü. Ron ise çok komikti beni çok güldürdü. Melez Prens' e iki kez gittim, ikisi de üç boyutluydu ama ikincide iki kez bozuldu. Bu yüzden ilk bozulmada beş on dakika beklemek zorunda kaldık. Son bozulma ise filmin son sahnesiydi ben de çıkıp gittim. | |
|
| |
Adela Lynora Olywen
Gerçek İsim : Ayşegül Mesaj Sayısı : 20 Kayıt tarihi : 10/08/09 Lakap : Ade/Lora
| Konu: Geri: Film Hakkındaki Görüşleriniz... [ANKET] Salı Ağus. 11, 2009 4:43 am | |
| idare eder.. Ben netten izledim biraz karanlıktı ama konu maceradan çıkmıştı. Genelde Aşk ve Dram vardı..Bence diğer bölümleri daha güzeldi.5. de çok basitti bence çok az konu vardı.Bence en güzelleri ; 2,3,1,4,5,6 Sırlar Odası çok hoşuma gitmişti :d | |
|
| |
John Charles
| Konu: Geri: Film Hakkındaki Görüşleriniz... [ANKET] Salı Ağus. 11, 2009 1:59 pm | |
| BEnce film berbattı çünkü doğru düzgün hiçbir sahne yoktu kitapta anlatılan WB'nin çıkarmış olduğu en kötü filmlerden biri diye düşünüyorum! | |
|
| |
Edward R. Crownie
| Konu: Geri: Film Hakkındaki Görüşleriniz... [ANKET] Çarş. Ağus. 12, 2009 10:38 pm | |
| Harika Demicem Çünkü Fazla Aksion Yoktu Genelliklen Dram Vb. Vardı. Notum=İyi | |
|
| |
Luke Sytel
| Konu: Geri: Film Hakkındaki Görüşleriniz... [ANKET] Salı Eyl. 01, 2009 3:49 am | |
| Filmi kitaptan baya saptırmışlar. Bence bunda amaçları belli; son iki filme yatırım.Yani değiştirilen bazı yerler bence kitaptan daha güzel olmuş. Mesela Slughorn'un voldemort ile yaptığı konuşmada 'Hortkuluk' kelimesinin oradan çıkartılması, daha fazla esrar katmış. Ama bu sadece bir artı. Bunun yanındaki değiştirilen ve hiç ele alınamayan eksilerin yanında hiç bir şey.Dediğim gibi bence temel amaç sonraki iflmlere yatırım. Bir nevi reklam yapmışlar. Konuları perdeli göstermişler ve sonraki filmlerde olacak tipinde de ayarlamışlar olayları. Bir de son kitabın iki film olmasının bunda etkisi olabilir. Filme geçirilecek olay, konu çıksın diye gizlemişlerdir. Ama bence emort hakkındaki o düşünceleri atmaları baya kötü olmuş. Çünkü bunun telafisi olamaz. . . | |
|
| |
Kristen Aurelié Black
Gerçek İsim : ~Aslı~ Mesaj Sayısı : 47 Kayıt tarihi : 12/07/09 Lakap : ~Kris~
| Konu: Geri: Film Hakkındaki Görüşleriniz... [ANKET] C.tesi Eyl. 12, 2009 10:28 pm | |
| Açıkçası filmi izlerken beni yerimde zor oturttular.Tam bir komediydi."-Cisimlenme - Işınlanma" ve " Ölümyiyen - Hortkuluk" olmuş ya artık ölsemde sırtım yere gelmez.Filmden sadece çok tutulmayan bir dizinin özet bölümü tadını aldım.Zaten Dumbledore'un ölümü tam bir faciaydı.Adamlar araya birazcık da olsa doğallık katmayı düşünmemişler mi! Zaten duygusal olarak insanları etkileyen hiçbir etken yoktu son sahnede.Sadece izlemek için izledim ve oyum "BERBAT"'a gidiyor.... | |
|
| |
Flora A. Strawy
Gerçek İsim : Aslı Mesaj Sayısı : 34 Kayıt tarihi : 19/10/09 Yaş : 29 Lakap : Hermi,Hermione
| Konu: Geri: Film Hakkındaki Görüşleriniz... [ANKET] Cuma Ekim 30, 2009 3:54 am | |
| Bence idare ederdi.Diğerlerinden kötüydü diyebilirim.Fazla heyecan ve aksiyon yoktu.Çok komiğe gidilmişti. | |
|
| |
| Film Hakkındaki Görüşleriniz... [ANKET] | |
|