| Sınıf Atlama ve Üst Sınıf Alımları | |
|
+11Sisi Lou Ranielle Petrovich Deanne Ellie L'oure Verisimo Gocãlviç Harry Hoghwarts James Kevin Lynn Alec R. Lucifer Claudia Bauwens Eddy Gatés Hannah Melody Lynn George Crownie 15 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
George Crownie Hogwarts Müdürü
Gerçek İsim : umut. Mesaj Sayısı : 1989 Kayıt tarihi : 11/07/09 Yaş : 32 Lakap : geo.
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (100/100) Patronus: Mantikor
| Konu: Sınıf Atlama ve Üst Sınıf Alımları Ptsi Ocak 25, 2010 1:42 am | |
|
- Yoğun istek üzerine Üst Sınıf Alımları yeniden aktiftir.
- Üst sınıf olmak için geniş kapsamlı bir RP istemekteyiz. Birkaç cümlelik basit RP'ler ile ilgilenmiyoruz. RP'nin size ait olup olmadığını araştıracağımızı şimdiden bildirmek istiyorum. Çünkü başka sitelerden alınan RP'ler ile yapılan Üst Sınıf Başvuruları kabul edilmemektedir. Emek hırsızlığı yapılmasına izin vermiyoruz. Başvurular bana P.M ile gönderilecektir.
- Üst Sınıf Alımlarına başvurmak için alttaki Formu doldurup bana yollamanız gerekmektedir.
Adı ~ Soyadı : Ne kadar süredir RP yaptığı: Binası: [ Önceki öğrencilerden ise. Eğer Seçmen Şapka değerlendirmediyse yazdığınız binayı size ne kadar uğraşsanız da vermiyoruz. ] RolePlay: | |
|
| |
Hannah Melody Lynn
Gerçek İsim : eylül Mesaj Sayısı : 506 Kayıt tarihi : 03/01/10 Yaş : 28 Lakap : Lie ne alakaysa artık xD
| Konu: Geri: Sınıf Atlama ve Üst Sınıf Alımları Ptsi Ocak 25, 2010 3:32 am | |
| Adı ~ Soyadı : Hannah Melody Lynn Ne kadar süredir RP yaptığı:Hatırlamıyorum... Binası: Gryffindor RolePlay: - Spoiler:
Kaldırdım desem edit
En son Hannah Melody Lynn tarafından Salı Şub. 02, 2010 5:46 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 4 kere değiştirildi (Sebep : =)) | |
|
| |
Eddy Gatés
Gerçek İsim : Tnhn Mesaj Sayısı : 39 Kayıt tarihi : 22/01/10 Yaş : 30
| Konu: Geri: Sınıf Atlama ve Üst Sınıf Alımları Salı Ocak 26, 2010 1:44 am | |
| Adı-Soyadı= Eddy Braveheart Ne kadar Süre RP yaptığı = Hatırlamıyorum ama uzun süredir yapıyorum... Binası = Gryffindor
Örnek Rp:
Gözlerini güneşli bir yaz sabahına açmıştı.Güneş ışınları kristaller gibi parlıyordu yüzünde.Eddy sanki yatakla güreşiyordu.Yatak ona 'hadi kalk artık uykucu' dermişçesine sert geliyordu.Eddy ise 'nolur biraz daha yatayım' dermişçesine sakindi...Acaba bugün de diğerleri gibi mi olacaktı ? Yine hiç sevmediği işlerlemi uğraşacaktı zavallı Eddy.Bu hayat onu giderek sıkmaya başlamıştı biran önce burdan kurtulmalıydı.Muggle insanların arasında canı sıkılıyor istediği gibi büyü yapamıyor uçan süpürgesine binemiyordu.Ama annesi ve babası muggleların dünyasını gayet ilgi çekici buluyordu.Safkan olmalarına rağmen...Eddy'nin burda çok arkadaşı olmasına rağmen yinede hiçbir yer gerçek evinin yerini tutamıyordu.Onun gerçek sihirli arkadaşlarının,uçan süpürgelerinin yerini...Eddy belkide güneşli bir güne gözünü açmıştı ama o bu havayı kasvetli bir hava gibi hissetti.Havada bir ağırlık seziyordu.Bu güneş iyiye değildi Eddy'e göre, bunun arkasında bir fırtına beklentisi ile yaşıyordu.Az çokta olsa mugglelarla yaşadığı için 'sıcak havalardan sonra fırtına vardır.' deyişlerini unutmuyordu Eddy.Yavaş yavaş öğle oluyordu.Güneş tam tepeye yaklaşmıştı ve kavurucu sıcağını hissettirmeye başladı.Eddy bir gölgede oturmak için nelerini vermezdiki ama her taraf bina ve gökdelenlerle çevriliydi.Bir gölge bulabilmek onun için hayal olmuştu.Ve bir kafe bulup oturdu. Garson gelip sordu Birşey istermisiniz efendim ? Eddy irkilmişti Hayır,teşekkür ederim. Garson tekrar sordu Peki yiyecek birşey ? Eddy yine Hayır dedi. Sadece serinlemek için girmişti buraya ve artık gitme vakti gelmişti. Oturduğu yerden kalktı ve kafeden çıktı.Şimdi kaldığı yere gidiyordu.Aklında hep onun gerçek evi ve arkadaşları vardı.Ve bu Eddy için can yakıcı oluyordu... | |
|
| |
Claudia Bauwens Sihir Bakanı Yardımcısı
Gerçek İsim : Yağmur Mesaj Sayısı : 261 Kayıt tarihi : 25/01/10 Lakap : Ess.
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (95/100) Patronus:
| Konu: Geri: Sınıf Atlama ve Üst Sınıf Alımları Salı Ocak 26, 2010 2:12 am | |
| Isadora Natalié Gibson 3 Yıl. Gryffindor.
“Hey! Başarılar Dora, ama dikkat et çünkü bu sefer k*çını kimse kurtaramaz."
Gözleri giderek kısılıp yüzündeki tüm hatlar tiksintiyle gerilirken Slytherin 5. sınıftaki Robert’a baktı. Siyahi teniyle tezat oluşturan bembeyaz dişlerini ortaya çıkararak sırıtıyordu. Eli asasına doğru gitsede daha sonra vazgeçerek sadece ona cins cins baktı. Maçtan önce ceza yemek istemiyordu, hele ki Slytherin ile yapılacak bu önemli maçta… Robert’tan intikam alam işini aklının bir tarafına yazarken adımlarını hızlandırdı. Üzerine geçirdiği vişne rengindeki cübbeyle yeterince dikkat çekiyordu zaten. Bir çok kişi başarılar dilerken hepsine başını sallayarak teşekkürler yağdırdı. Sabah uyandığında gözleri şişmişti, neredeyse hiçbir şeyi göremiyordu. En sonunda aklına iksir profesörüne gidip bir iksir almak gelmişti. Tabii ki profesörün lahana tadındaki iksiri işe yaramıştı. Takım arkadaşlarının yanına gittiğinde hepsinin uykusuz olduğunu görünce şaşırmadı. 7. sınıfların ısrarları yüzünden gece yapılan parti hepsini uykusuz ve yorgun olmasını sağlamıştı. Hepsinin ortasına geçerek en canlı ses tonuyla konuştu. “Lanet olsun! Hepiniz uyumak üzeresiniz. Biraz hareket edip canlanın bu maçı kazanmak zorundayız.” Hepsini tek tek süzerken ‘kazanmazsak hepiniz lanetlerim’ bakışı fırlattı. Marié’nin omzuna erkeksi bir biçimde vurup, canlanmasını işaret etti. Seyirciler iki gruba ayrılmıştı. Hufflepuff ve Gryffindor’lular onları desteklerken, Slytherin’in kazanmasını isteyen Ravenclaw’lular onları destekliyordu. Birkaç küçük öğrencinin hazırladığı pankarta bakarken isterik bir gülme krizine girdi. Karikatür şeklindeydi. Slytherin’in takım başkanını daha büyük bir kafayla çizmişlerdi. Ateşokunda dengesini kaybedip düşmek üzereydi. Slytherin’lilerin küfürleri ve yuhlamaları etrafı inletirken gülmeyi keserek daha ciddice etrafa bakındı. Tanıdık birkaç kişiye el salladıktan sonra, omzundaki süpürgeye daha da sıkı tutunarak uçuş profesörü ve Syltherin takım kaptanının olduğu yere yöneldi. Çocuğun ezici bakışlarına karşılık verirken profesörün sesi sahada yankılandı.
“Kuralların dışına çıkmak yok. El sıkışın ve iyi olan kazansın."
Diğer takımın kaptanının elini en güçlü şekilde sıktıktan sonra süpürgesine bindi. Uçuş profesörünün başla diye bağıran sesiyle ayaklarını sertçe yere vurarak havalandı. Bambaşka bir şeydi… Sihirin çok ötesindeydi. Bir an için olabilecek en uzak yere gitmek istedi. Saçları rüzgarın esintisiyle havalanırken, seyircilerin sesi kulak zarlarını patlatırcasına bağırıyorlardı. Gözleri kırmızı bir top ararken onu Jenn’in parmaklarının arasında gördü. Ona doğru hızla ilerlerken takım arkadaşı onu fark ettiğinde topu ona fırlattı. Bir eli süpürgenin sapındayken diğer eliyle topu yakalayıp koltuk altına yerleştirdi. Son hızla üç direğin olduğu yere doğru ilerlerken Bludger’lardan olabildiğince kaçınıyordu. Bir Bludger kafasına doğru yaklaşırken küçük bir çığlık koparıp takımının vurucusuna doğru ilerledi. Kendisi gerçek bir Bludger olan Tom sopasıyla Bludger’ı savururken üç direğe doğru bir kez daha atakta bulundu. Tabii birçok kişi arkasındaydı. Ama o sadece tutucu ve üç direği görüyordu en hızlı şekilde direklere ilerlerken ortadakine ilerledi. Ama daha aradan birkaç saniye geçmeden şaşırtmaca verip sağa doğru ilerleyip topu attı. Daha o olayı idrak edemeden, aşağıdan duyulan çığlıklar ve yuhlamalarla irkildi. İstemsiz bir biçimde havada birkaç takla atarken Slytherin takım kaptanı çoktan topu alıp direklere ilerlemeye başlamıştı bile. Küfürleri birbirine karışırken süpürgesine daha da hızlı tutunarak ilerledi. Slytherin takımının arayıcısına çarpmaktan son anda kurtulurken, kulaklarında maçı sunan Hufflepuff’lı Stephenie’nin sesi yankılanıyordu. “Quaffle John’da, dikkatli olmalı yoksa kafasına bir Bludger yiyecekti. Aslında hiç fena olmazdı ama… Her neyse. Profesör sadece şakaydı!” Başı istemsizce Step’in durduğu yere gittiğinde yanında Tılsım profesörünün olduğunu gördü. Step çoğu Hufflepuff’lı gibi Gryffindor’luları tutuyordu anlaşılan. Step’in sesi bir kez daha kulaklarında yankılandığında çok geç olduğunu anladı. Quaflle çoktan üç direkten birisinin içine girmişti bile. Dişlerini sıkarak aşağıya bakmamaya çalıştı. Bu sefer sıra Slytherin’lilerdeydi. Aşağıdan yıkıcı derecede çığlıklar ve tezahüratlar yükseliyordu. Kendi yakınmalarıyla boğulurken maç devam etmeye başlayınca yakınmaları son buldu. Gözleri Quaffle’ı aradığında onun Joseph’in parmakları arasında olduğunu gördü. Joseph aslında inanılmaz bir oyuncu olmasına rağmen ‘kız arkadaş’ problemleri yüzünden şu aralar çok dalgın ve garipti. Bugün öyle olmadığını ummaktan başka yapacak bir şeyi yoktu. Yüzündeki gülümseme iyice genişledi. İsteği gerçekleşmişti. Joseph ya sevgilisiyle barışmıştı ya da bugün iyi günündeydi. Hızla direklere doğru ilerlerken arkasındaki insanları çok geride bırakıyordu. Joseph bir Quaffle’den kaçınarak topu kendisine attığında süpürgesinde dengesi bozulma pahasını Quaffle’ı sıkıcı tuttu. Onu bir kez daha kolunun altına sıkıştırırken direklere doğru ilerlemeye devam etti. Topu diğer kovalayıcı Lilian’a fırlatırken ona göz kırptı. Ve 7. sınıftaki Lilian her zamanki hızlılığıyla topu tutarak en yakın kaleye atarken kendiside çığlıklarla bağırmaya başladı. Daha sevinçlerini yaşayamadan çığlıkları başladı, her şey inanılmaz derecede hızlı oldu. Lilian havada çığlıklar atarken Bludger kıza doğru ilerlemeye başladı. Daha 3. sınıftaki James ise olağan gücüyle Bludger’ın peşinde dolansada yeterince hızlı olamadı. Sevinç çığlıkları korku çığlıklarına dönüşürken Lilian’a doğru bağırdı. “Non! Attention!"** Genelde korktuğu zaman da olduğu gibi kelimeler ağzından Fransızca çıktığından kız cins cins ona bakmakla yetindi. Tabii ki anlayamamıştı. Ve Bludger kızın burnuna çarpıp kızın dengesini bozduğunda ve kanlar yüzünden akmaya başladığında inledi. James kızı kolundan tutup düşmesin diye sıkıca tutarken çoğu kişi ona doğru ilerlemeye başladı. Uçuş profesörünün arkasında olduğunu farketsede aldırmayarak kıza ilerledi. Aşağıdan duyulan kahkahalarla çığlıklar birbirine karışmıştı. Profesör kızın yüzünü inceledikten sonra kendisine doğru dönerek sakin bir sesle konuştu” Üzgünüm bu halde oynayamaz, yedek oyuncunuzu çağırın.” Gözlerini kırpıştırarak aşağıda heyecanla bekleyen Elena'a baktı. Tamam, kız çok tatlı olsada berbat bir oyuncuydu. Attığı Quaffle'ların yarısından çoğu başka yerlere isabet ediyordu. Örneğin bir oyuncunun kafasına... Homurdanarak Lilian'a baktı. Umut dolu bir sesle: "Belki de oynar. Nasılsın tatlım?" Uçuş profesörünün bencillikle ilgili bitmek bilmeyen homurdanmalarını kısa kesmek için hızlıca aşağıya ilerleyip Elena'a gelmesini işaret etti. Lilian'a baktı, yanında profesörle uzaklaşmaya başlamıştı, onlar uzaklaştıktan sonra oyun bir kez daha başladı. Top Elena’a doğru atıldığında umutsuzca ona baktı. Kız topa birkaç saniye baktıktan sonra acelesi yokmuş gibi direklere ilerledi. Ama tabii ki her zaman ki gibi topu yanlış yere atıp Slytherin vurucusunun sakatlanmasına kıl payı kalmasını sağladı. -Aslında fena olmazdı ama her neyse.- Ona küfür etmemek için kendisini zor tutarken gözleri nefretle kısılarak arayıcısına baktı. Aslında sinirini ondan çıkarmak gibi bir niyeti olmasada ona 'Hadi yakala şu Snitch'i de lanet olasıca oyun bitsin' dercesine baktı. Arayıcının peşinden umutsuzca baktı, o oradan uzaklaşırken bir Bludger kendisine doğru yaklaştı. Bludger göğsüne çarparken kırmızı bir topta aynı saniyede beline çarptı. Sesler bir saniye için kesildi. Kendini tüm dünyada soyutlanmış gibi hissederken tek duyduğu Elena’a edilen küfürler oldu. Süpürgesinden aşağıya düşerken karanlık her yeri kapladı tek hatırladığı birisinin onu düşmeden yakaladığıydı…
**Hayır!Dikkat et.
Buraya yollanmaması gerektiğinin farkındayım. Ama bilgisayarımda sorun olduğundan herhalde bazı mesajlar gitmiyor birkaç kere denedim ama olmadı. :/ Kusura bakmayın değerlendirdikten sonra silebilirsiniz. | |
|
| |
Alec R. Lucifer
Gerçek İsim : ... Mesaj Sayısı : 81 Kayıt tarihi : 02/08/09 Yaş : 32
| Konu: Geri: Sınıf Atlama ve Üst Sınıf Alımları Salı Ocak 26, 2010 2:53 am | |
| Hannah ve Eddy Roleplay'leriniz yetersiz bulunmuştur. Daha geniş kapsamlı bir roleplay istiyoruz. Daha geniş kapsamlı bir RP yolladığınızda sizin RP'leriniz de değerlendirilecektir. Isadora 5. Sınıfsın. Tebrik Ederim. | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Sınıf Atlama ve Üst Sınıf Alımları Salı Ocak 26, 2010 4:27 am | |
| Öğrenci karakterim Porcelain Colette ile orada da yazdığı gibi George Crownie'ye pm olarak gönderdim. İsteğiniz doğrultusunda buraya da yazabilirim. |
|
| |
Gerçek İsim : umut. Mesaj Sayısı : 1989 Kayıt tarihi : 11/07/09 Yaş : 32 Lakap : geo.
| Konu: Geri: Sınıf Atlama ve Üst Sınıf Alımları Salı Ocak 26, 2010 5:09 am | |
| Hayır. Gerek yok. Porcelain 5. Sınıf olarak belirlendi.
Edit: Rütbesi verilmiş zaten. | |
|
| |
James Kevin Lynn
| Konu: Geri: Sınıf Atlama ve Üst Sınıf Alımları Salı Ocak 26, 2010 5:41 pm | |
| Adı ~ Soyadı : James Kevin Lynn Ne kadar süredir RP yaptığı:2 Yıldır Binası:Slytherin - Spoiler:
Transilvanya'da günler çok sıkıcı geçiyordu.. Tutunabildiğim tek şey okulum ve arkadaşlarımdı. O günde her zaman ki gibi sıradan birgündü mavi eski bisikletimi kaptığım gibi okulun yolunu tuttum bir şarkı mırıldanarak ilerliyordum,nihayet kendimi okulda bulduğumda bisikletimi park edip etrafa şöyle bir bakındım. İlerlemeye başlamıştım ki iki sıcak elin gözlerimi kapatmasıyla ilkirdim.En tatlı ses tonu ile ''Bil bakalım ben kimim?'' dedi en yakın arkadaşım Theresa ''Ah Theresa!'' diye haykırdım ve ellerini hızlıca gözlerimden çekip ona sarıldım. ''Görende 40 yıldır görüşmüyoruz sanacak'' dedi ve kıkırdadı,bende yüzümü kaplayan buruk gülümseme ile ona bir kez daha baktım. ''Hey seni kocaman bir kahkaha atarken görmeyeli uzun zaman oluyor'' dedi endişeli bir ses tonu ile ve iri yeşil gözlerini gözlerime kenetledi. ''Bana öyle bakma Theresa'' dedim ve gözlerimi ondan kaçırdım.Kollarımı tutarak beni,ona bakmaya zorladı. ''Hâlâ aynı mevzular mı?'' dedi. ''Elimde değil '' dedim ve yavaşça arkamızda duran banklara oturdum. ''Elimde değil işte onu unutamıyorum'' diye mırıldandım.O da yavaşça yanıma oturdu ve ellerimi ellerinin arasına aldı ''Yeni bir sevgilisi varmış...'' dedi.Gözlerimin dolduğunu hissediyordum asla bana ait olmamıştı ki zaten.. Her hevesi gibi bende sadece anlıktım..Sadece anlık.. ''Kimmiş?'' diye sordum güçlü görünmeye çalışarak ama kalbim paramparçaydı. ''Büyük sınıflardan bir kız adı Kelly galiba.'' Bu sözler üzerine aniden Theresa'ya döndüm,hızla ayağa kalkıp karşısına dikilerek ''Kelly mi?! Kelly Cirrly mi?'' dedim. ''Hey,hey neden bu kadar şaşırdın?'' dedi suratını buruşturarak.Ah işte ne güzel ''Kelly benim yanımda kaldığım ailenin kızı ve onunla çok iyi anlaşırız.Thomas'ı biliyor..onu hâlâ unutamadığımı da...'' Theresa iyice affallamıştı. ''Sen onun bu okulda olduğunu bilmiyormuydun? Yani bir dakika ben hiç bir şey anlamadım!'' dedi ve ayağa kalktı. ''Kelly her sabah erken çıkar evden o yüzden hiçbir zaman beraber gelmeyiz.Okulun ne kadar büyük olduğunu biliyorsun o A Kampüsünde okuyor bu yüzden okulda da görüşmüyoruz.Zaten bana genelde tenefüslerde vaktiğini sınavlara çalışarak geçirdiğini söylerdi.Bende hiç yanına gitme teşebbüsünde bulunmadım'' Theresa şok olmuş şekilde bana bakıyordu. ''Adi kahpe!'' diye bağırdı bana bakarak ve hızlıca ''Ne yapıyoruz ortak?'' dedi. ''Hiç...'' dedim.Ne yapabilirdik ki? İkimiz beraber sınıfın yolunu tuttuk. Akşam zilin çalması ile beraber herkes okuldan çıkmıştı Theresa yanıma gelip ''Bugün Philip ile randevum'' var dedi mahçup bir ifade ile ''Tamam ben bugün tek giderim'' dedim gülümseyerek yanağıma bir öpücük kondurduktan sonra hızlıca sınıftan ayrıldı.
Eşyalarımı toparladıktan sonra sabah bisikletimi park ettiğim yerden alarak yola koyuldum.Şimdi eve gidip o melek yüzlü şeytan Kelly görecektim ne harika(!) Eve vardığımda kapının önünde Kelly'nin pembe pahalı marka bisikletini görmüştüm ve suratımı buruşturarak içeri girdim.Kelly her zaman ki gibi deri kanepeye yayılmış tonbalıklı sandviçini yiyerek en sevdiği program American Idol'ü izliyordu.Benimle konuşursa üstün judo yeteneğimi üstünde kullanabilirdim bu yüzden sessizce yürüyüp aşağıdaki odama gitmeye karar verdim ama işler umduğum gibi yürümemişti Kelly beni farkedip arkasını döndü.Yüzüne her zaman ki o melek gülümsemesini yapıştırmıştı ''Merhaba'' dedi.Bugün sabrımın son sınırlarıydı yavaşça ona dönerek ''Sen hâlâ hangi yüzle benimle konuşuyorsun?!'' dedim.Pekte şaşırmışa benzemiyordu ama yine de ''Ne diyorsun sen?'' diyerek yanıma gelmişti. ''Sen ne dediğimin gayette farkındasın! Thomas'la çıktığını biliyorum'' artık sesim daha da yükselmişti.Bana bakıp rahat bir şekilde gülümsedi ağzının ortasına bir yumruk patlatmamak için kendimi zor tutuyordum. ''Ben sadece senin intikamını alıyordum.'' dedi. ''Bırak bu ben seni korurum ayaklarını.Yaptığın şeyin arkasında dursana!'' dedim ona doğru bir adım atarak ''Hah. Hiç bir şey bildiğin yok.Zaten burada ki işimizde bitti.'' dedi bu sefer daha tedirgin gözüküyordu. ''Ne saçmalıyorsun?'' diye sordum.Beni hızlıca kolumdan tuttuğu gibi merdivenlerden aşağı çekiştirdi.Koridorun sonundaki odaya girmiştik.Burası evin ardiyesiydi oldukça korkutucu bir görüntüsü vardı Kelly ışıkları açmadan karanlıkta ilerliyordu anlayamadığım bir güçle eski büyük komidini itti ardında bir sandık duruyordu bana bakarak ''Gidiyoruz'' dedi.''Ne? Nereye?'' diye sordum telaşla. ''Buraya gelineceğin bu hayatı yaşayacağın baştan beri biliniyordu.Bu aile bu ortam hepsi senin için yaratıldı.Süre dolunca ise gitmenin vakti zaten gelecekti'' . Aman Tanrım neden bahsediyordu,korkuyordum bir şey dememe fırsat vermeden sandığı açtı ve beni çekti.Karanlıklar arasında kaybolurken buraya gelmenin en farklı halini yaşamıştım..En farklı...
Not: Bu rpg'yi iki farklı sitede de kullandım.Bilginize.
| |
|
| |
Harry Hoghwarts
Gerçek İsim : cenk Mesaj Sayısı : 44 Kayıt tarihi : 19/12/09 Yaş : 31 Lakap : White_Wolf
| Konu: Geri: Sınıf Atlama ve Üst Sınıf Alımları Çarş. Ocak 27, 2010 7:10 am | |
| Adı ~ Soyadı : Harry Hoghwarts Ne kadar süredir RP yaptığı: 3 buçuk yıldır. Binası: Gryffindor RolePlay: - Spoiler:
Sabah erkenden kalkan genç yaşamın en iyi gününü geçirmek için düşünüyordu. Yatak bir kaç dakika tavana bakarak yatıyordu. Sonrasında elleri ile yataktan kalktı ve yüzünü yıkamak için banyoya yöneldi, musluğun soğuk su kısmını saat yönüne çevirerek su akmasını sağladı ve suyu eline doldurarak yüzüne çarptı o suyu sanki en yüksek dağın zirvesinde mahsur kalmışcasına soğuk hissetti. Banyodan çıkarak mutfağa yöneldi bugün ne yiyeceğini düşünerek geçirdi içinden "Yumurtamı, Omletmi" diye iç geçirdi. Sonunda omleti seçtiğini anladı. Omleti kurallarına uygun bir şekilde hazırlamıştı Fevklade olmuştu, ağzına bir çatal attığında kendini bu sefer en sıcak ülkesinde hissetmişti. Bugün gününün güzel geçmesi için çabalayacaktı. Genç eline bir gazete alarak kendine en uygun işi seçti çünkü genç iş sizdi bu yüzden iş arıyordu. Eline telefonu alarak tuşlara basmaya başladı. Karşıdan çıkan bir bayan sesi "Alo UluslarArası taşımacılık buyrun" dedi. Genç sözlerine devam etti "Merhaba ben iş arıyordum ve bunun için randavu alacaktım." dedi. Karşısındaki bayan sesi "Tabi efendim saat ikide sizin için bir randavu ayarlamış durumdayım." dedi. Genç "Teşekkürler görüşmek üzere" Diyerek telefonu kapadı. Sonra saate baktı saat dokuz idi hızlı bir şekilde banyoya girdi duş aldı. İş için takım elbisesini giyerek saçını taradı parfümünü sıktı ve annesinin ona hediye aldığı Rolex saati takmıştı. İş için hazırdı saatine baktı saat on iki olmuştu bile hemen o şık ayakkabılarını giyerek dışarı çıkdı. Önden geçen ilk taksiyi durdurarak gidelecek yeri söyledi. Gidilecek yere geldiğinde taksicinin parasını verdi ve taksiden indi. Üstünü son bir kez kontrol ederek kapılara doğru yöneldi. İçersi devasa bir yerdi dışardan bakıldığında bir göktelendi ama içersi daha farklıydı Orta kısımda büyük bir süs havuzu ve havuzun içinde heykel tıraşların ince ince dokuduğu UluslarArası taşımacılık yazısının heykelimsi yapılmış tarzı. O havuzun önündede bir resepsiyon ve sağından büyük bir merdiven insanlar genellikle gidecek yere ordan çıkıyolardı solunda ise inen kişileri görüyordu genç resepsiyona doğru yöneldi ve resepsiyondaki kişiye "Merhaba ben iş görüşmesi için gelmiştim" dedi. Resepsiyondaki kişi ismini kontrol ederek "Sağ daki merdivenlerden çıkın karşıdaki asansöre binip beşinci kata çıkın." dedi. Dediklerini yaptı ve beşinci kata yaklaştığında heycanlandığını farkediyordu. Asansör durdu ve kapılar yavaş bir şekilde açıldı. Ufak adımlarla görüşülecek odaya gitti ve karşıda işletmenin müdürünü gördü müdür ismini sordu "İsmin nedir genç." Genç müdüre bakarak "İsmim Mehmet GÜngör efendim." dedi. Müdür Mehmeti süzmeye başladı Mehmet uzun boylu boylu poslu bir vücuda sahipti yüzü kusursuzdu burnu sanki sadece o yüz için tasarlanmıştı gözleri masmaviydi saçları kısa idi. Müdür Mehmete bakarak "peki bu şirkette ne için çalışmak istiyorsun" dedi. Mehmet emin bir şekilde "Kademe atlamak için" dedi. Müdür bunu duyunca fikirleri değişti ilk önce halkla ilişkiler de eleman olarak işe alındı ama şimdi ise bir CEO. Müdür Mehmeti işe aldığı için gurulu ve emindi. Mehmet yeteneklerini harika bir şekilde orataya koyuyordu ve şirkette büyük işler başardı.
| |
|
| |
Verisimo Gocãlviç
Gerçek İsim : Oğuz Mesaj Sayısı : 17 Kayıt tarihi : 24/01/10
| Konu: Geri: Sınıf Atlama ve Üst Sınıf Alımları Cuma Ocak 29, 2010 5:04 pm | |
| Öğrenci karakterim Bojan için rp'yi George Crownie'ye pm ile yolladım. | |
|
| |
| Konu: Geri: Sınıf Atlama ve Üst Sınıf Alımları Cuma Ocak 29, 2010 6:47 pm | |
| Bojan 4. Sınıf olarak belirlendi. Ayrıca Edward J. Longrange 3. Sınıf olarak belirlendi. | |
|
| |
| Konu: Geri: Sınıf Atlama ve Üst Sınıf Alımları C.tesi Ocak 30, 2010 1:55 am | |
| *flood*
James 4. Sınıfsın. Harry Hoghwarts ~ 3. Sınıfsın. | |
|
| |
Deanne Ellie L'oure
Gerçek İsim : Aslı Mesaj Sayısı : 41 Kayıt tarihi : 01/02/10 Lakap : İsmim yeterince kısa değilmi xD
| Konu: Geri: Sınıf Atlama ve Üst Sınıf Alımları Salı Şub. 02, 2010 6:27 pm | |
| Adı ~ Soyadı : Deanne Ellie L'oureNe kadar süredir RP yaptığı:Kesintilerle 6 yıl Binası:Ravenclaw- Spoiler:
Ellie gürültülü okul koridorlarında yüzündeki rahatsız edici gülümsemenin verdiği ukâlâlıkla ilerliyordu.Bilindik okul sonu rahatlığını soluyan diğerleri ise sert duvarların pürüzsüz zeminine yaslanmış bir şekilde kendi aralarında konuşuyorlardı.Çoğu öğrencinin cüppesinde mavi renk göze çarpıyordu.Bu büyük ihtimalle Ravenclaw Binasına doğru yol alıyor olmasının olağan sonuçlarındandı.Fakat şimdi bunları kafasına takmayacak kadar hayallere dalmıştı.Bütün bir sene boyunca çabalamıştı ve şimdi hayaller kurmak onun doğal hakkıydı.Evini özlemişti.Garip bir duyguydu fakat hafif bir haz aldığı gerçeğini saklayamazdı.Çoğu insan gibi o da özgür olmayı seviyordu.Eve gidince ilk iş öğrendiği büyüleri erkek kardeşi üzerinde uygulamak olacaktı.Bir an kendine şaşırdı.Zamanında dalga geçtiği çalışkan insanlar gibi görünmeliydi dışarıdan.Ne büyük saçmalık ama! Planlarında ufak bir değişiklik ; "Eve gidince ilk iş havuza atlayacaktı." Düşünceleriyle cebelleşirken elindeki kitapların boğucu ağırlığını unutmuştu.Ravenclaw kapısının önüne varınca elindeki kitapların ağırlığı yine beynine döndü.Kısık bir sesle parolayı fısıldadı ve içeriye girdi.İçerisi pek de dolu sayılmazdı.Öğrenciler sıcağın boy gösterdiği bu günlerde neden ortak salona tıkılmak isteyeceklerdi ki zaten! Dengesini bozmamaya çalışarak elindeki kitapları önünde duran ahşap sehpaya sertçe bıraktı ve ilk günden beri alışamadığı koltuklardan birine oturdu.Hogwarts'ın döşenmesi gerçekten muazzamdı fakat rahatlığa pek de önem verilmemişti. Ortak salona yeniden göz gezdirdiğinde gözlüğünün çerçeveleri altında ezilmiş bir erkek çocuğu kısılmış gözleriyle kitabını okuyor ve güç bela duyulacak bir sesi ortamın gürültüsüne katarak nefes alıyordu.Senenin sonuna gelinmesine rağmen ödevler yine aynı seyirde devam ediyordu.Bu yüzden çalışma temposunu düşüremezdi.Ellie elleriyle ağır kitap kapaklarından birini araladı.Bu kitapları kütüphanede ararken çektiklerini hatırlayarak eliyle yavaşça sayfaları çevirdi.Daha önceden minik bir kağıda not almış olduğu sayfayı açtı ve işine yarayan başlığı ödevini taslak olarak yazacağı parşomene not aldı.Parlak , mavi gözlerini kitabın üzerinde bir süre gezdirdikten sonra parşomenine notlar almaya başladı.Yazı yazmaya dalmışken arkasından gelen sesle irkildi.Sese tam olarak kulak veremediğinden dolayı iki ihtimal vardı ; İlki bu ses gözlüklü çocuğa sesleniyordu.İkincisi ise kendisine.Kendine hafifçe güldü ve düşünmeye gerek dönmeden arkasını döndü.Lia kendisine garip bir şekilde el sallıyordu.Lia'nın bu tavırları göz önüne alındığında onun gözlüklü çocuğu çağırmış olma ihtimali daha yüksek geldi.Fakat durumu kabullenerek oturduğu rahatsız koltuktan kalktı."Ne var!" dermiş gibi bakan bakışlarını Lia'ya doğru dikerek cevap bekledi.Lia çoğu zaman bir ev cini gibi sakar ve garip davranışlara sahip olsa da azmi ve zekası onu bu binaya sokmaya yetmişti.Fakat bu onu Slytherinlilerin alaycı ve küçümseyici tavırlarını kendisinden uzak tutmasına yetmiyordu.Zaten Ellie dde bu çelimsiz kızı fazla sevmezdi.Fakat tahta banklarda tek başına oturup çizim defterine bir şeyler karalamaktansa ne kadar mükemmel olduğunu hissettirecek bir arkadaş daha cazipti.Ellie bunlara kafa yorarken Lia tiz ve kulağa hoş gelen sesiyle ;"Bir konuda sana ihtiyacım var." dedi.Ellie bir anda aklından geçenleri iletiverdi ; "Moda , güzellik , alışveriş ..." Belki de sonuna bir hepsi şıkkı eklemeliydi.Gerçi cüppelerden dolayı konusu pek de gündemde değildi.Her ne kadar kıyafetlerini ve ince hatlarını sergileyemiyor olsa da cüppeleri seviyordu.Bu ona okul formasından çok kişiliğinin ne yönde olduğunu söyleyen bir simge gibi geliyordu.Her ne kadar insanlarda kendini beğenmiş bir kız portresi çizse de Ellie'nin benliğinde insanın ruhuna aralanan pereler vardı...Ve zamanı geldiğinde bu perdede çok büyük bir oyun sergilenip bir daha açılmamak üzere kapanacaktı.Bunlar aklında sürekli dolaşan fikirlerdi.Bu yüzden saliselik bir sürede dünyaya dönebildi.Lia kızgın bakışlarla ; "Boşversene.Sadece dersti..." dedi.Ders mi?Belki de önümüzdeki sene kendisine başka arkadaşlar bulmalıydı.Mesela tek derdi ders olmayanlardan bir tane...Bahçeye çıktığında yaklaşık yüz tanesine rastlardı ve büyük ihtimalle çok daha geniş bir çevresi olurdu.Ellie kendini toparladığında biraz geç kalmıştı.Bu güne bir sıfat koymak isterse bu kesinlikle şanslı olmalıydı çünkü Lia'yı kolayca başından savmıştı.Hafif bir tebessümle koltuğa geri döndü.Kitapları oldukça dikkatli olmaya çalışarak eline aldı ve parşomen parçasını kitaplardan birisinin arasına sıkıştırdı.Oturduğu yerden doğruldu ve kitapları verme tarihi yaklaşana dek bekleyecekleri yatakhaneye doğru yol aldı.
| |
|
| |
| Konu: Geri: Sınıf Atlama ve Üst Sınıf Alımları Salı Şub. 02, 2010 7:03 pm | |
| | |
|
| |
Ranielle Petrovich
Gerçek İsim : Elala. Mesaj Sayısı : 26 Kayıt tarihi : 03/02/10 Lakap : Rani.
| Konu: Geri: Sınıf Atlama ve Üst Sınıf Alımları Çarş. Şub. 03, 2010 3:08 am | |
| Adı ~ Soyadı : Ranielle Petrovich Ne kadar süredir RP yaptığı: Üç yıl kadar. Binası: Ravenclaw
- Spoiler:
Bakıldığı için kaldırıldı.
En son Ranielle Petrovich tarafından Çarş. Şub. 03, 2010 3:35 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
| Konu: Geri: Sınıf Atlama ve Üst Sınıf Alımları Çarş. Şub. 03, 2010 3:32 am | |
| Ravenclaw 5. Sınıf Tebrikler.
Jessica Camelia Andrea
4. Sınıfsınız. Tebrik Ederim. | |
|
| |
Sisi Lou
Gerçek İsim : Can Su. Mesaj Sayısı : 25 Kayıt tarihi : 05/03/10 Yaş : 31
| Konu: Geri: Sınıf Atlama ve Üst Sınıf Alımları C.tesi Mart 06, 2010 3:31 am | |
| Ad*Soyad~Sisi LouRP Deneyimi~5 YılBina~Slytherin- Spoiler:
kaldırıldı.
En son Sisi Lou tarafından Paz Mart 07, 2010 8:56 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
| Konu: Geri: Sınıf Atlama ve Üst Sınıf Alımları Paz Mart 07, 2010 4:41 pm | |
| | |
|
| |
Joanné Angél Valerié
Gerçek İsim : Pélin* Mesaj Sayısı : 22 Kayıt tarihi : 05/03/10 Yaş : 28 Lakap : Jo. // Ang. ^^
| Konu: Geri: Sınıf Atlama ve Üst Sınıf Alımları Paz Mart 07, 2010 8:40 pm | |
| Ad*Soyad~Joanné Angel Valerié RP Deneyimi~3 Yıl Bina~Slytherin | |
|
| |
| Konu: Geri: Sınıf Atlama ve Üst Sınıf Alımları Ptsi Mart 08, 2010 1:41 am | |
| | |
|
| |
Catherine Aida Swain Slytherin V. Sınıf
Gerçek İsim : bilen bilir Mesaj Sayısı : 574 Kayıt tarihi : 22/02/10 Lakap : Cath.,Cat.,Cathy,Ida -yeter mi???-
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (91/100) Patronus: Yılan
| Konu: Geri: Sınıf Atlama ve Üst Sınıf Alımları C.tesi Mart 27, 2010 2:17 am | |
| Adı ~ Soyadı : Catherine Swain Ne kadar süredir RP yaptığı: Hatırlamıyorum... Binası: Slytherin RolePlay: PM ile gönderildi. | |
|
| |
| Konu: Geri: Sınıf Atlama ve Üst Sınıf Alımları C.tesi Mart 27, 2010 2:22 am | |
| | |
|
| |
Alicia Rain Moore
| Konu: Geri: Sınıf Atlama ve Üst Sınıf Alımları C.tesi Mart 27, 2010 3:48 am | |
| Adı ~ Soyadı : Alicia Rain Moore Ne kadar süredir RP yaptığı: Yaklaşık 4 yıl. Binası: [ Önceki öğrencilerden ise. Eğer Seçmen Şapka değerlendirmediyse yazdığınız binayı size ne kadar uğraşsanız da vermiyoruz. ] Seçmen şapkaya başvurmadım. RolePlay: Pm ile yolladım.
| |
|
| |
| Konu: Geri: Sınıf Atlama ve Üst Sınıf Alımları C.tesi Mart 27, 2010 4:56 am | |
| | |
|
| |
Adrian Darcell
Gerçek İsim : Deniz Mesaj Sayısı : 111 Kayıt tarihi : 01/04/10 Yaş : 28
| Konu: Geri: Sınıf Atlama ve Üst Sınıf Alımları Cuma Nis. 02, 2010 6:16 pm | |
| Adı ~ Soyadı : Chelsa Avelyn Laurel Ne kadar süredir RP yaptığı: 1,5 yıl oldu. Binası: Slytherin | |
|
| |
| Sınıf Atlama ve Üst Sınıf Alımları | |
|