| Akşam Sessizliği | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Hannah Melody Lynn
Gerçek İsim : eylül Mesaj Sayısı : 506 Kayıt tarihi : 03/01/10 Yaş : 28 Lakap : Lie ne alakaysa artık xD
| Konu: Akşam Sessizliği Paz Ocak 17, 2010 12:31 am | |
| Melody göl kenarına gelmişti,gölün yanına oturmuştu bir yandan kendi yansımasını izlerken bir taraftan berbat gününü düşünüyordu.İlk önce büyükannesine yazdığı mektubu yanlışlıkla onu ödev sanıp profösör teslim etmişti.İkinci olarak ''Wingardium Leviosa'' büyüsü geri tepip kendisi uçmuştu zar zor inmişti ve son olarak yazı yazarken üzerine mürekkep dökülmüştü onu çıkarması tam üç saatini almıştı,düşüncelere o kadar dalmıştıki yanına birisinin geldiğinin farkına varmamıştı. | |
|
| |
Gabriella Anna Lynn
Gerçek İsim : Aslı /Selin Mesaj Sayısı : 307 Kayıt tarihi : 07/12/09 Yaş : 27 Lakap : Bülent&Aslı
| Konu: Geri: Akşam Sessizliği Paz Ocak 17, 2010 12:39 am | |
| Gabriella yavaş adımlarla elinde ki bitki tarzında ki ağaç çöpüyle oynayarak geliyordu.Sonra bir kenara oturmuştu.Derin derin iç çekerken birden kafasını çevirdi ve kardeşi Melody'i görmüştü.Hemen yanına gitmişti; -Merhaba benim tatlı kardeşim... Gabriella sözünden hiçbir yanıt(cevap)alamamıştı.Tekrar söylemişti. -Benim biricik kardeşimi kim üzdü bakalım?Yoksa kardeişmin dünya ile bağlantısı mı kesildi? | |
|
| |
Hannah Melody Lynn
Gerçek İsim : eylül Mesaj Sayısı : 506 Kayıt tarihi : 03/01/10 Yaş : 28 Lakap : Lie ne alakaysa artık xD
| Konu: Geri: Akşam Sessizliği Paz Ocak 17, 2010 12:45 am | |
| Melody koca bir iç çekerek birincisi kimse beni üzmedi ve dünya ile bağlantım oldukça iyidir.''Peki neyin var'' Parmağıyla göl'le oynarken''Berbat bir gün büyük kardeş'' ''Nasıl berbat gün?''Bu sefer çok duygulu iç çekerek ''İlk önce büyükannemize yazdığımız mektup onu ödev sanıp profösör verdim sonra wingardium leviosa büyüm ters tepti,ve son olarak yazı yazarken mürekkebi üzerime mürekkep döküldü onu temizlemem tam üç saat'mi aldı.demişti hem üzüntülü hemde sinirli şeklide. | |
|
| |
James Kevin Lynn
| Konu: Geri: Akşam Sessizliği Paz Ocak 17, 2010 1:39 am | |
| Jamesin Canı Sıkılıyordu.Göl Kenarına Gitmeyin İyi fikir Olacağını Düşündü.Koridorlar Sessizdi.Dışarı Çıktığında Anna ve Melody ni Gördü ve Onların Yanına Gitti. - Size Katıla Bilirmiyim? - Ahh..Tabii Gelsene James..dedi Anna - Nasılsınız Bakalım Kuzen? | |
|
| |
Gabriella Anna Lynn
Gerçek İsim : Aslı /Selin Mesaj Sayısı : 307 Kayıt tarihi : 07/12/09 Yaş : 27 Lakap : Bülent&Aslı
| Konu: Geri: Akşam Sessizliği Paz Ocak 17, 2010 1:42 am | |
| Gabriella böbürlenerek söylemeye can attı... -Aslında ben iyiyim kuzen.Ama Melody.O çok kötü.Sanırım bir takım olaylar olmuş... Melody üzgünlükle duruyor,James merakla dinliyordu... | |
|
| |
Hannah Melody Lynn
| Konu: Geri: Akşam Sessizliği Paz Ocak 17, 2010 1:44 am | |
| Rp out ; Arkadaşlar siz devam edin ben birazdan geliyorum | |
|
| |
James Kevin Lynn
| Konu: Geri: Akşam Sessizliği Paz Ocak 17, 2010 1:56 am | |
| James Annaya Dönerek
- Ne oldu Kuzen. - Bilmem Kendisi Söylesin. - Seni Kim Üzdü Kuzen.
ded James Melody"ye Gülümseyerek.
| |
|
| |
Hannah Melody Lynn
| Konu: Geri: Akşam Sessizliği Paz Ocak 17, 2010 2:04 am | |
| -Ah tamam kuzen! İlk önce büyükanneme yazdığım mektubu ödev sanıp profösör'e verdim,ikincisi wingardium leviosa büyüm ters tepti zar zor aşağı inebildim,ve üçüncüsü yazı yazarken üzerime mürekkep döküldü onu çıkarmak için tam üç saatimi aldı james! sanki ağlarcasına anlatmıştı melody.-Vay canına melody!Resmen kötü bir gün geçirmişsin''Saol james kızlar bunu duymayı sever.''Hey beni suçlama''Sıkılmış şekilde,göle yansımasına tekrar bakmıştı ''Ah boşversene james'' | |
|
| |
| Akşam Sessizliği | |
|