| A.Ş.K | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Victor Gatés
Gerçek İsim : Atilla Mesaj Sayısı : 115 Kayıt tarihi : 29/12/09 Yaş : 30 Lakap : ZuzaylıxD
| Konu: A.Ş.K Çarş. Ocak 13, 2010 5:18 am | |
| Sabah erkenden yıkanmıştım.Uzamış saçlarımı jöleledim,dişlerimi fırçaladım.Cüppemi giyip kitapları aldım.Saate baktığımda daha dersime yarım saat olduğunu gördüm.Birazcık göl kenarıan gitsem iyi olucaktı güne bol oksijenle başlamak iyi olucaktı.Göl kenarındaydım.İçime kocaman saf oksijen çektim.Çektiğim oksijen beni kendime getirmişti.Göl kenarında bir ağaca sırtımı dayadım ve derin düşüncelere daldım. | |
|
| |
Kesha Darking
| Konu: Geri: A.Ş.K Çarş. Ocak 13, 2010 5:25 am | |
| Sabah erken kalktım.Yıkanmamıştım kirli değildim sonuçta.Dişlerimi fırçaladım cüppemi ve kitaplarımı yanıma alarak bir yürüyüşe çıktım.Cüppemi yolda giyerken içimdeki bir ses sanki beni göle çağırıyordu.Göl aslında iyi olabilirdi.Göl kenarıan doğru yürüdüm.Kimse yoktu,etrafa baktımda.Oda ne!Işıl şıl parışdayan sarı saçlarıyla orda duruyordu hemde yüzündeki o sıcacık gülümsemesiyle ordaydı işte hemen saçımı ve cüppemi düzelttim.Onun yanına doğru gittim ve ''Günaydın Victor''diye bağırmıştım.Galiba onun yanındayken saçmalıyordum ama oda korkmuştu.Ben kıkır bir şekilde gülüyordum ve hemen yanına geçtim. | |
|
| |
Victor Gatés
Gerçek İsim : Atilla Mesaj Sayısı : 115 Kayıt tarihi : 29/12/09 Yaş : 30 Lakap : ZuzaylıxD
| Konu: Geri: A.Ş.K Çarş. Ocak 13, 2010 5:28 am | |
| K-k-keshamıydı bu?Neden hep karşıam çıkıyordu hemde onu aklımdan hiç çıkaramazken.Korkutmuştu beni hemde çok.Üstüne baktım sanki akşamdan kalam gibi bir hali vardı ama üstünü hala düzeltiyordu biraz acelesi var gibiydi. ''Günaydın Kesha.Seni buraya atan Rüzgar Ne?Hemde bu kadar erken?''demişitm şaşırmıitım gerçektende bu kadar şansda pes dedirtiyordu insana. | |
|
| |
Kesha Darking
| Konu: Geri: A.Ş.K Çarş. Ocak 13, 2010 5:32 am | |
| Hala onunla konuştuğuam inanamazken ''Yanına gelmek suçmu? Şaka şaka aslında içimden bir ses göl kenarına gitmemi istedi.''demiştim sanki kendimden taviz vermeden cilve yapıyordum acaba beni nasıl görüyordu Victor. | |
|
| |
Victor Gatés
| Konu: Geri: A.Ş.K Çarş. Ocak 13, 2010 5:38 am | |
| Ah çekmiştim içimden ne düşündüğümü bilsen Kesha. ''İçindeki sesler doğru kararlar veriyor biliyormusun?''dedim.alaycı bir tavırla.Derin bir nefes aldım ve''Kesha sana sölemem gereken bir şey var.''dedim.Yutkunduğumda çıkan ses bir şimşek gibiydi oda şaşırmıştı acaba beklediği şey değilmiydi? | |
|
| |
Kesha Darking
| Konu: Geri: A.Ş.K Çarş. Ocak 13, 2010 5:42 am | |
| ''Kesha Sana söylemem gereken bir şey var.''demişlti Victor bu acab beklediğim şeymiydi.Kesin değildi ya.İçimden söle hayatımın aşkı beni sevdiğini bende seni seviyorum diyecektim ama ya o değilseydi.Yüzümdeki ifadeyi değiştirdim ve ''Söyle Victor'cum seni dinliyorum.''demişitm knedimden emin bir tavırla. | |
|
| |
Victor Gatés
| Konu: Geri: A.Ş.K Çarş. Ocak 13, 2010 5:48 am | |
| Sert bir şekilde yutkundum,gözlerimi kapattım ve''Kesha ben galiba.... Ben galiba senden hoşlanıyorum.''demiştim ve gözlerim kapalıyken dudkalrımın bir sıcaklıkla ısındığını hissettim ve gözlerimi açtığımda Kesha'nın o güzel suratı tam karşımdaydı.Dudakları sıcktı yada ben heycanlanmıştım.Uçuyordum,hani filmlerde insanlar mal çekerde uçar ya onun gibi olmuştu vücudum etkisiz hale gelmiş gibiydi. | |
|
| |
Kesha Darking
| Konu: Geri: A.Ş.K Çarş. Ocak 13, 2010 5:51 am | |
| Yaşasın!Oda bende hoşlanıyodu.En iyi cevap o kırmızı dudaklarına yapışmak olucaktı.Çok sıcak ve yumuşaktı ve saçları suratıma deyerek beni güldürüyordu.Oda kafasını sallayarak saçlarını sallayarak gıdıklamamı önlüyordu sonra bir hamleyle beni havays kaldırdı ve hala öpüyordu. | |
|
| |
Victor Gatés
| Konu: Geri: A.Ş.K Çarş. Ocak 13, 2010 5:55 am | |
| Onu bir hamleyle kaldırdım ve ağaca dayadım.Umursamazca öpüyordum onu çılgınlar gibi bazene kulağıan fısıldıyordum''Seni Seviyorum.''diye.Bir anda ne olduysa oldu ve cübbesini üstünü çıkardım oda benimkini çıkarıyordu.Sonra üsütnü çıkarttım oda beni öperek üsütümü çıkarıyordu.Korku yoktu hiç umursamıyorduk dünyayı sanki o an bizim için zmaan durmuştu. | |
|
| |
Kesha Darking
| Konu: Geri: A.Ş.K Çarş. Ocak 13, 2010 5:59 am | |
| Sanki bana büyü yapmıştı asla hayırr diyemiyordum ve onun istediklerini yapıyordum.Cüppelerimiz hatta t-shirtlerimiz bile çıkmıştı onun o güzel vücudu beni büyülemişti.Artık ben onundum.Zaman durmuştu bizim için gereçktende onu çok ama çok seviyordum bide şu kulağıma''Seni Seviyorum.'' demesi kulağımı gıdıklıyordu ve bu benim çok hoşuma gidiyordu. Rp Out:Devam edicektir.2 kişiliktir katılacak kişi önce bana veya Victor'a Pm atsın. | |
|
| |
| A.Ş.K | |
|