| Bulutlu havalar.. | |
|
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Lawlight Crownie
Gerçek İsim : Tolga Mesaj Sayısı : 498 Kayıt tarihi : 31/12/09 Yaş : 30 Lakap : L
| Konu: Bulutlu havalar.. Salı Ocak 05, 2010 8:49 am | |
| İlk geldiği günün ertesinde sabah erkenden göl kenarına gitmişti..Etraf daha gün ağırmadığı için öyle sessiz ve huzurluyduki..Hafif bir meltemle saçları dağılan Lawlight uzaklara dalmış bunun farkına ancak birisi geldiğinde anlayabilmişti..Kişinin yüzünü görebilmek için başını kaldırdığı anda.. | |
|
| |
Valeria Nerissa Wesley Sihirli Yaratıkların Bakımı Profesörü
Gerçek İsim : Ebru. Mesaj Sayısı : 1504 Kayıt tarihi : 13/09/09 Yaş : 30
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (100/100) Patronus: Beyaz Leopar
| Konu: Geri: Bulutlu havalar.. Salı Ocak 05, 2010 8:52 am | |
| Lawlight'ı göl kenarında görmek güzeldi. Sediğim birilerinin yanımda olması beni her zaman mutlu etmiştir. Ama Lawlight'ın yanındayken adeta uçuyor gibiydim. Lawlight'ta beni gördüğüne sevinmiş gibi görünüyordu. Yanına yaklaşarak "Merhaba Lawlight" dedim. | |
|
| |
Lawlight Crownie
Gerçek İsim : Tolga Mesaj Sayısı : 498 Kayıt tarihi : 31/12/09 Yaş : 30 Lakap : L
| Konu: Geri: Bulutlu havalar.. Salı Ocak 05, 2010 8:57 am | |
| Gelen kişi Carlen Carmichael'den başkası değildi..O sarışın saçları ve süt beyazı teni..Ne oluyordu Lawlight'a..Hayatında hissetmediği duyguların içinde kendini yalnız bir çocuk gibi hissediyordu..Dalgınlıktan sonra sakince ''merhaba Carlen..Hava ne kadar hoş değil mi?'' aklından daha iyisi gelemezdi değil mi seni şapşal diye kendi kendine düşündü oracıkta..Hem onun bu tür havaları sevdiğini duymamıştı..Onun hakkında elinde hiç bir bilgi olmaması sanki Carlen'i daha bir cazip kılıyordu kendisi için..''Ayakta beklemene gerek yok kimseyi davet etmedim..Haydi otursana'' diye nezaketen elini uzattı Carlen'e.. | |
|
| |
| Konu: Geri: Bulutlu havalar.. Salı Ocak 05, 2010 9:02 am | |
| Kimseyi davet etmemişti. Biran da bu duruma sevindim. Ah ... Neler oluyordu bana. Yoksa ondan hoşlanıyor muydum ? Ama Victor ... Belki de son zamanda yaptıkları benim bu duygulara kapılmama sebep oldu. Kafamdan Victor ismini sildim. Şuan sadece Lawlight'ı düşünmek istiyordum. Ne kadar kibar. "Teşekkür ederim. Çok naziksin." dedim. Onun karşısında sesim titremeden konuşuyor olmama sevinmiştim. | |
|
| |
Lawlight Crownie
| Konu: Geri: Bulutlu havalar.. Salı Ocak 05, 2010 9:13 am | |
| ''Davetimi kırmadığın için teşekkür ediyorum.'' dedi Lawlight.''Bundan sonra bana kısaca L desen daha memnun olurum ancak sen nasıl demek istiyorsan öylede yapabilirsin tabiki benim sana karışacak yetkim yok..'' henüz. diye bitirdi cümleyi kafasında Lawlight.''İlk günlerin nasıl geçti ? Bayağı hareketli şeyler yaşadığını duydum..Birkaçını duymak isterim doğrusu..'' deyip Carlen'in o muhteşem saçları arasında yine derinlere daldı.. | |
|
| |
| Konu: Geri: Bulutlu havalar.. Salı Ocak 05, 2010 9:22 am | |
| L demek daha kolaydı. Hem oda öyle istiyordu. Ona o şekilde seslenecektim. "Evet biraz hareketliydi. Victor kendisini aşarak 1,5 ilo kurabiye yemiş. Sanki birisi kafasına asa dayamış gibi. Birkaç gün onunla uğraştım. Şimdide Anna Slytherinli bir öğrenci tarafından zarar görmüş. Beni baya uğraştırıyorlar. Kedime doğru dürüst zaman ayıramaz oldum." dedim. Beni dinlemekten mutlu oluyor gibi gözüküyordu. "Benim ilk günlerimin nasıl geçtiğinden söz ettik L. Sıra sende. Senin ilk günlerin nasıldı ?" dedim. Bu sorunun cevabını oldukça merak ediyordum. | |
|
| |
Lawlight Crownie
| Konu: Geri: Bulutlu havalar.. Salı Ocak 05, 2010 9:30 am | |
| Duydukları doğruymuş.. Bu denli akıllı bir kızın bu denli yeni yetme bir çocukla uğraşmasına şaşırıyordu.. Kendisine zaman ayırsa birde ne kadar güzel olur diye düşündü L. Ardından Carlen'in sorusunu cevapladı..''Aslında olağanüstü bir şekilde sıradandı..Yeni bir yerde ilk günlerim genellikle patlamalı, yaralanmalı ve olaylı bir şekilde geçerdi ancak burada içimden gelen gücü kontrol edip başka bir nesneye yani asama aktarabildiğimden dolayı bu olaylar yaşanmadı ve bende gerçekten bana yakışmadığını düşündüğüm ancak hep hayalini kurduğum o hayatın sadece bir kesitini gördüm.Galiba bu kesit bile bana yetti ve isteklerimin değiştiğini anladım.Ne kadar zekam sayesinde seninle aynı binayı paylaşıyor olsamda..Yanlış anlama seninle aynı ortamda bulunmaktan utanmıyorum aksine zevk alıyorum..'' devam ederken Carlen'in elini alıp kalbine götürdü.. ''Gördün mü? Nasılda hızlı ve ateşli.. Ancak bu tür duyguları sadece senin yanında yaşadığımı belli edersem umarım bana kızmazsın.. diye cümlesini bitirdi Lawlight. | |
|
| |
| Konu: Geri: Bulutlu havalar.. Salı Ocak 05, 2010 9:41 am | |
| Ateşli ve hızlı ... L benden hoşanıyor. Bende ona karşı birşeyler hissediyorum ama onun hissedeceğini hiç düşünmemiştim. Allak bullak olmuştum. Bir yanda Victor ... Diğer yanda Lawlight. Kalbime söz geçiremiyordum. L'nin yanında olmak istiyordum. Üstelik oda bana karşı birşeyler hissederken ... "L tabii ki kızmam. Çünkü bu duyguları sadece sen hissetmiyorsun. " diyebilmiştim. L gülümsedi. Ama ben hala daha ikilem içerisindeydim. L veya Vic. Hangisini gerçekten sevdiğime karar vermeliydim. "Ya Vic ?" diye sormuştum. Saçmalıyordum. L'yi ne ilgilendirirdi ki bu. Tabii ki git ayrılmak istediğini söyle derdi. Ya da demez miydi ? O tanıdığım herkesten farklı. Belki düşünceleri de farklıdır. L'nin ağzından çıkacak olan kelimeleri duymak için bekliyordum.
| |
|
| |
Victor Gatés
Gerçek İsim : Atilla Mesaj Sayısı : 115 Kayıt tarihi : 29/12/09 Yaş : 30 Lakap : ZuzaylıxD
| Konu: Geri: Bulutlu havalar.. Salı Ocak 05, 2010 3:45 pm | |
| Victor Lawlight ve Carle'ni gixlice izliyordu her hareketini birer birer.Sonunda son gördüklerine dayanamayıp ''Merhaba çocuklar Carlen 1 dakika yanıma gelebilirmisin'' demişti büyük bir sinirle ''Tamam geliyorum hayatım'' dedi Carlen ve Vic'e doğru geliyordu | |
|
| |
| Konu: Geri: Bulutlu havalar.. Salı Ocak 05, 2010 5:05 pm | |
| O güzel anı bozmayı başarmıştı Victor. L'yi bırakıp onun yanına gitmeyi hiç istemiyordum. Ama konuşmamız gerekiyordu. L'den çokta uzak olmayan bir yerde konuşmaya başladık. L beni izliyordu. Victor bana zarar verirse diye korkuyordu galiba. Aslında bende korkuyordum. Onun yapacağı şeyleri düşünmek kolay olmuyor. "Evet Victor konuşmamız gereken konu ne ?" dedim. Ona herhangi bir aşk sözcüğü söylememiştim. Umarım buradan birşeyler çıkarır diye ümit ettim. Bana sinirli gözlerle bakıyordu. Ama onun bakışlarını düşünecek durumda değildim.
| |
|
| |
Gabriella Anna Lynn
Gerçek İsim : Aslı /Selin Mesaj Sayısı : 307 Kayıt tarihi : 07/12/09 Yaş : 27 Lakap : Bülent&Aslı
| Konu: Geri: Bulutlu havalar.. Salı Ocak 05, 2010 10:20 pm | |
| Birden bir hemşire Victor a doğru geliyordu. -Bay Undoutech.Bayan Pendragon a bişiler oldu.Hastane kanadında. -Ne??? -Acaba ne oldu? Victor ve Carlen Anna nın yanına gidiyorlardı. | |
|
| |
| Konu: Geri: Bulutlu havalar.. Çarş. Ocak 06, 2010 1:18 am | |
| Victor gidiyordu. Beni de kolumdan çekiştiriyordu. "Dur!" diye bağırdım. Hayret durmuştu. Etkili olacağını pek sanmıyordum. Anna'nın bir sorunu olabilirdi. Ama önce konuşulup halledilmesi gereken konular vardı. "Anna'nın yanına biraz daha geç gidebiliz. Şuan konuşmamız gereken başka konular var. Sorunun ne olduğu söyler misin ? Daha sonra benimde söylemek istediklerim var. " dedim. Bana boş gözlerle bakıyordu. Kendimi kontrol etmeye çalışıyordum. Ne söylerse söylesin sinirlenmeyecektim. "Hadi ... " dedim. Konuşmaya karar vermişti.
| |
|
| |
Hannah Melody Lynn
Gerçek İsim : eylül Mesaj Sayısı : 506 Kayıt tarihi : 03/01/10 Yaş : 28 Lakap : Lie ne alakaysa artık xD
| Konu: Geri: Bulutlu havalar.. Çarş. Ocak 06, 2010 1:21 am | |
| - Spoiler:
Hemşire'nin arkasından luna gelmişti ''ah meraba lawlight''selam luna''luna yerden bir taş almıştı ve onu göle atmıştı ''seni burada görmek güzel''lawlight biraz utanmıştı.Lawlight lunanın kolyesine bakmıştı ama o imkansızdı bu bir zaman döndürüydü ve sordu''hey luna o kolyeyi nerden aldın?''Ah bu kolye mi annemin hatırası fakat bundan konuşmak istemiyorum ee..burada ne işin var bakalım diye luna lawlight'a baktı
Konuyu böldüğüm için özür dilerim rp'imi spoiler'e taşıyorum
En son Luna Emily Lovegood tarafından Çarş. Ocak 06, 2010 1:52 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Lawlight Crownie
| Konu: Geri: Bulutlu havalar.. Çarş. Ocak 06, 2010 1:37 am | |
| Bir çok kişi etraflarına gelmişlerdi..Oysa L yalnız kalmak istiyordu Carlen ile..Luna'ya dönüp ''Hoşgeldin Luna..Ancak şuan özel bir mesele konuşuyoruz sonra konuşabilir miyiz'' dedi L..
DİPNOT:Arkadaşlar lütfen Carlen ve Victor haricinde kimse birşeyler yazmasın.
| |
|
| |
Victor Gatés
Gerçek İsim : Atilla Mesaj Sayısı : 115 Kayıt tarihi : 29/12/09 Yaş : 30 Lakap : ZuzaylıxD
| Konu: Geri: Bulutlu havalar.. Çarş. Ocak 06, 2010 1:38 am | |
| Victor kızgın bir şekilde ''Neler yapmadığınızı görmediğimi sanıyorsun Carlen.Hepsini gördüm Carlen.Eğer onunla olmak istiyorsan git önemli değil ama şunu bil ki kaybedeceğin çok şey olucak'' demişti bir solukla ve Carlenin cevabını bekliyordu ve içinde dua ediyordu umarım beni seçer diye. | |
|
| |
| Konu: Geri: Bulutlu havalar.. Çarş. Ocak 06, 2010 1:44 am | |
| Bu konu üzerinde konuşmak istiyordum onunla. Acaba içine mi doğmuştu ? Her neyse bu işi biran önce kestirip atmalıydım. "Victor ... Benim için çok değerlisin. Biliyorsun. Ama şu son günlerde olan olaylar açıkcası benim seni sadece arkadaşça sevdiğimi anlamamı sağladı. Lawlight'ı ilk gördüğüm anda ondan etkilendim. Anlayacağın onu seçiyorum." dedim. 'Onu' derken gözlerimi L.'ye çevirdim. Bizi izliyordu. Nasıl da tatlı bakıyordu. Kafamı Victor'a çevirdim tekrar. Delirip birşeylerden yapmasından korkuyordum. | |
|
| |
Lawlight Crownie
| Konu: Geri: Bulutlu havalar.. Çarş. Ocak 06, 2010 1:48 am | |
| Bu sözler karşısında L mest olmuştu..İnanılmaz bir şekilde kalbi atıyordu..Kelebek gibi..Victor'un gözlerine baktı..Sinir ve üzüntü görüyordu..Yanlış birşeyler olmaması için Carlen'i elinden sıkı sıkı tutup yanına çekti..Bu arada Victor'un cevabını beklerken gözlerini Carlen'den ayırmıyordu.. | |
|
| |
Victor Gatés
| Konu: Geri: Bulutlu havalar.. Çarş. Ocak 06, 2010 1:56 am | |
| Vcitor bi hışımla Carle'nin üzerine yürümüştü ''Tamam istediğin gibi olsun herşey bitti artık dost olmayı bırak arkadaşım bile değilsin.Umarım mutlu olursun'' demişti gözlerinden akan gözyaşlarıyla oradan uzaklaştı. | |
|
| |
| Konu: Geri: Bulutlu havalar.. Çarş. Ocak 06, 2010 5:58 am | |
| Ağlıyor muydu yoksa bana mı öyle geliyordu. Evet ağlıyordu. Haklı olabilirdi. Hak etmemişti bunu. Ama elimde olan birşey değildi. Giderken hem bağırıp çağırmış hem d eiyi dileklerde bulunmuştu. Victor'un garip olduğuna inanırdım ama bu kadarını hiç düşünmemiştim. Lawlight'a umut dolu gözlerle baktım. Oda bana aynı şekilde bakıyordu. "L. Herşey istediğimiz gibi olacak değil mi ? " Kafamı giden Victor'a çevirerek "Kırılan kalpler boşa kırılmış olmayacak." dedim. Lawlight hala bana bakıyordu. Ağzından çıkacak kelimeleri sabırsızlıkla bekliyordum. | |
|
| |
Lawlight Crownie
| Konu: Geri: Bulutlu havalar.. Çarş. Ocak 06, 2010 6:33 am | |
| Victor'un bu tavırına omuz silkmek istedi ancak yanında Carlen ağlıyordu..Demekki onun için önemliydi..Niye herşeyi berbat ediyordu bu Lawlight..Carlen'in yüzünü nazikçe ve yavaşça sildi sonrada..''Senin bütün isteklerini benim isteklerimle harmanlayıp çok güzel bir ilişki yaşatacağım sana canım'' diyip derin bir nefes alıp gözlerini Carlen'den ayırmadan''Sen beni bırakmadığın sürece bu sevgi yaşamaya devam edecek ancak burada önemli olan senin istediklerin ve önceliklerin..İlk başta bunları bana söylersen çok daha raylı bir ilişki sürdürebiliriz diye inanıyorum..''dedi Lawlight.. | |
|
| |
| Konu: Geri: Bulutlu havalar.. Çarş. Ocak 06, 2010 6:38 am | |
| Gözyaşlarıma hakim olamamıştım. Victor benden her ne kadar nefret ediyor olsada benim için önemliydi. Yaklaşık 10 dakika önce benim sevgilimdi. Kendime gelince ağlamayı kestim. Saçmalıyorsun Carlen. Yanında sevgilin var. Onun yanındayken başka bir erkek için ağlamamalısın dedim kendi kendime. Lawlight'a dönerek "Ben sadece seni ve seninle mutlu olmayı istiyorum sevgilim." diyebildim. Kendimi tam toplayamamıştım anlaşılan. Ama Lawlight'ın yanında olmak bana huzur veriyordu.
| |
|
| |
Lawlight Crownie
| Konu: Geri: Bulutlu havalar.. Çarş. Ocak 06, 2010 6:43 am | |
| Belli ki hala yaşadığı şokun etkisindeydi Carlen..L bir süre sessizce ve aşk dolu gözlerle ona baktı..Onun için herşeyi yapabilirim diye düşündü..Onun yanında bütün mantık ile ilgili düşüncelerim yenik düşüyor diyordu kendi kendine..''İstediğin kadar ağlayabilirsin.Buna üzülürüm ancak bunu engellemem.Bu seni bütün duygularını açığa vurmanı sağlar böylece bir süre anlayamayacağın kadar rahatlamış olursun.Ancak buna kalbim el vermiyor.Senin gözlerinden akan 1 damla yaş için neler yapmam..İstediğin herhangibir konu varsa herşey olabilir..Burada konuşabiliriz sevgilim..Bu tür sevgi dolu terimleri yerinde kullanmayı bir türlü beceremedim lütfen beni affet..'' dedi ve çimlere uzandı L.. | |
|
| |
| Konu: Geri: Bulutlu havalar.. Çarş. Ocak 06, 2010 6:49 am | |
| Ağlamayı bir türlü kesemiyordum. Gözyaşlarıma kalbime olduğu gibi söz geçiremiyordum. Artık kesmeliydim ağlamayı ... Acaba ne kadar daha ağlayacaktım. Göz pınarlarım kuruyuncaya kadar mı ? Bunu kesmem lazımdı. Bir kaç dakika sonra ağlamam durmuştu. Kendimi kontrol edebilir hale gelmiştim. Herşey yolunda gitmeye başlamıştı nihayet. Lawlight'a döndüm. O etkileyici gözlerine baktım. "Artık üzülmene gerek yok sevgilim." dedim gülümseyerek. Onu üzmeye hakkım yoktu. Üzülmesini isteyeceğim en son kişi... Victor içinde aynı şeyleri düşünürdüm. Ama artık ne hali varsa görsün. Benim için tamamen bitti. Beni dikkatle izliyordu. "Hem aşk dolu sözcükleri nerede kullandığının benim için hiç bir önemi yok. Beni sevdiği biliyor olmam beni mutlu olmaya yetiyor." dedim. Yanına mı yatmalıydım yoksa başımı omzuna mı koymalıydım ? Kararsız kalmıştım. Hızlı düşünmem gerekiyordu. Bende yanına yatmaya karar verdim. Onun gibi çimlere uzandım. Ve elini tuttum. Eli sıcaktı.
| |
|
| |
Lawlight Crownie
| Konu: Geri: Bulutlu havalar.. Çarş. Ocak 06, 2010 11:44 pm | |
| Yanıma yattığında sağ kolumu onun omzunun üstüne koyup başını göğsüme dayadım..Elimi tuttuğunda sanki dünyayı fethetmiş gibi zafer ve sevgi denen duyguları hissediyordum..Bir süre sessiz bir biçimde uzandık..O anı konuşarak mahfetmek istemiyordum ancak bir yandanda o anı böyle boş geçirmekte istemiyordum..Onunla ilgili her bilgi beni heyecan denilen hissi tatmamı sağlıyordu..Dayanamayıp konuşmaya çalıştım..''Okulda herhangi biri seni rahatsız ediyor mu seni sevgilim? Yada başka bir sorunun var mı..Yada benle konuşmak istediğin konu..?'' kahretsin! Onun yanında hep böyle konuşamıyordu..Dili tutuluyordu adeta..Bu aradaCarlen'in o açık sarı saçlarıyla oynuyordu.. | |
|
| |
| Konu: Geri: Bulutlu havalar.. Çarş. Ocak 06, 2010 11:55 pm | |
| Aklımdan geçenleri okuyor gibiydi. Onun yanımda olması aklımı karıştıyordu yeterince. Bir de elini tutuyor olmak benim kendimi kaybetmeme sebep oluyordu. Onunla tüm zamanımı geçirmek içni her şeyimi verebilirdim. Bu anı durdurmak mümkün olsaydı keşke. Sorusuna cevap vermek istesemde onun yanında konuşmak pek mümkün olmuyordu. Dilim tutulmuştu sanki. En sonunda konuşmayı başardım. "Hayır aşkım. Beni rahatsız eden yok. Tek bir sorunum var. Seninle istediğim kadar vakit geçiremiyor olmam." dedim üzülerek. Elini daha sıkı tuttum. Diğer elimle de o tatlı yüzüne dokundum. | |
|
| |
| Bulutlu havalar.. | |
|