Ateş Oku RPG ~~ Hogwarts
Merhaba

Foruma Hoşgeldiniz

Kayıt Olduktan Sonra Rütbe Seçmelisiniz. Ve Daha sonra Lejant Oluşturmalısınız;
Ateş Oku RPG ~~ Hogwarts
Merhaba

Foruma Hoşgeldiniz

Kayıt Olduktan Sonra Rütbe Seçmelisiniz. Ve Daha sonra Lejant Oluşturmalısınız;
Ateş Oku RPG ~~ Hogwarts
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ateş Oku RPG ~~ Hogwarts

AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yapKapı

Ah Şu Kurabiyeler

3 posters
YazarMesaj
Victor Gatés

Victor Gatés

Gerçek İsim : Atilla
Lakap : ZuzaylıxD

Ah Şu Kurabiyeler Empty
MesajKonu: Ah Şu Kurabiyeler   Ah Şu Kurabiyeler Icon_minitimePaz Ocak 03, 2010 12:07 am

Victor acı içinde kıvranıyordu,mide ağrısı onu öldürüyordu.Hemen hastaneye kaldırıldı.Hemşire Victor'a yakalştı ve;
''Evet Bay Untouched midenizi okadar doldurmuşsuniz ki mdie spazmı geçirmişsiniz.Midenizi yıkamak zorudna kalıcaz ama b kadar ne yediniz sorabilirmiyim çok özel değilse''
dedi ve victor acı içidne kıvtanıyordu
''Ben Ah!! şey 1,5 kilokadar kurabiye Ah!! yedim''dedi ev midesini avuşturuyordu.
''Bu size ders olsun bundan sonra bu kadar fazla yemek yememelisiniz.''
''Tamam teşekkürler hemşire.Ne kadar süre burda kalıcam?''
''1 gün yeticektir midenizi yıkadıktan sonra bir 4 saat dinlenirseniz sizin için iyi olur''
''Tamam tekrar teşekkürler''
dedi Victor ve hala acı içinde kıvranıyordu.
Gabriella Anna Lynn

Gabriella Anna Lynn

Gerçek İsim : Aslı /Selin
Lakap : Bülent&Aslı

Ah Şu Kurabiyeler Empty
MesajKonu: Geri: Ah Şu Kurabiyeler   Ah Şu Kurabiyeler Icon_minitimePaz Ocak 03, 2010 3:53 am

Kapıyı birden birisi acele ile açmıştı.Gelen Gabriella idi.

-Birşey in varmı Victor.
-hayır.Yok.Sakin ol Anna...
-Ama kötü görünüyorsun.
-Ahh!!!Yok birşeyim.carlen in haberi var mı?
-Ahh!!!Ne kadar aptalım.Ona haber vermedim.Gidip haber vermeliyim.

Victor Gabriella nın elini tutmuştu hızlıca.

-Hayır.bekle.Onun öğrenmesini istemiyorum...
Victor Gatés

Victor Gatés

Ah Şu Kurabiyeler Empty
MesajKonu: Geri: Ah Şu Kurabiyeler   Ah Şu Kurabiyeler Icon_minitimePaz Ocak 03, 2010 4:16 am

-Eğer öğrenrise çok üzülür Anna Lütfen ona söyleme!
-Tamam Victor sen en dersen o ama bunu nasıl başardın?
-Napiyim O kurabiyeler beni rahatlatıyor sanki
-Ah victor Ah!
-Lütfen yanımda kal Anna.
-Peki
dedi ve Victor Anna'nın elini sımsıkı tutuyordu.
Gabriella Anna Lynn

Gabriella Anna Lynn

Gerçek İsim : Aslı /Selin
Lakap : Bülent&Aslı

Ah Şu Kurabiyeler Empty
MesajKonu: Geri: Ah Şu Kurabiyeler   Ah Şu Kurabiyeler Icon_minitimePtsi Ocak 04, 2010 12:50 am

Birden çığırtkan bir ses ortalığı yankılattı;

-Bayan Pendragon.Sizin burada ne işiniz var?Hemen dışarı.
-Bakın Madam.Arkadaşım Victor rahatsız.Onu yalnız bırakmamam gerek.
-Hayır.Hemen dışarı.
-Ama Madam.
-Dışarı dedim Bayan Pendragon.
-Hemşire Anna benim yanımda kalsa olmaz mı?
-Bakın Bay Untouched.Rahatsızsınız.4 saat dinlenmelisiniz.
-Hemşire haklı Victor.Ben daha sonra gelirim.
-Ama Anna.
-Üzgünüm Victor gitmem gerek.

Victor Anna nın kolunu tutmuştu yine....
Victor Gatés

Victor Gatés

Ah Şu Kurabiyeler Empty
MesajKonu: Geri: Ah Şu Kurabiyeler   Ah Şu Kurabiyeler Icon_minitimePtsi Ocak 04, 2010 1:33 am

-Gitmeni istemiyorum Anna o kadar seçim senin
-Victor beni çaresiz bırakıyosu.
-Amacım o zaten
dedi sadece gülümseyebildi ağrısıdna gülemiyordu.
-Madam Anna yanımda kalırsa iyileşme sürem daha çabuk olur.
-Peki bay Untouched.
Victor gene Anna'nın elini tutarak uykuya dalıyordu.
Valeria Nerissa Wesley
Sihirli Yaratıkların Bakımı Profesörü
Sihirli Yaratıkların Bakımı Profesörü
Valeria Nerissa Wesley

Gerçek İsim : Ebru.

Karakter Bilgileri
Rol Puanı:
Ah Şu Kurabiyeler Left_bar_bleue100/100Ah Şu Kurabiyeler Empty_bar_bleue  (100/100)
Patronus: Beyaz Leopar

Ah Şu Kurabiyeler Empty
MesajKonu: Geri: Ah Şu Kurabiyeler   Ah Şu Kurabiyeler Icon_minitimePtsi Ocak 04, 2010 5:56 am

Her yerde Victor'u arıyordum. Bakmadığım yer kalmamıştı. Sadece 'Hastane Kanadı'na bakmamıştım. Orada olmasını hiç istemiyordum. Ve olmaması onun için dua ediyordum. İstemeye istemeye hastane kanadına doğru yürümeye başladım. İçimden 'Umarım oradada yoktur. Umarım orada da yoktur.' diye sayıklıyordum. En sonunda kapının önünde durdum. İçeri girip girmemek arasında kaldım. Eğer girersem ve Victor oradaysa neler olacağını tahmin edemiyordum. Eğer girersem ve orada yoksa mutlu olacaktım. Girmezsem de orada olup olmadığını bilemeyecektim. En iyisi girmek diyerek kapıyı araladım. Belki görebilirim ümdiyle bir göz gezdirdim. Ama hiç birşey göremedim. Kapıdan tamamiyle içeri girdim. Ve görmek istemediğim şey tam orada duruyordu. Victor uyumak üzereydi ve Anna'nın elini tutuyordu. Ahh ... Neler oluyordu. Benim neden bu olaydan haberim yoktu. Victor neden buradaydı. Ve neden Anna'nın elini tutuyordu. Bir hışımla bağırdım. "Victor Untouched !" Victor panikle ayağa fırladı ve Anna'dan elini çekti. Anna'dan şaşırmıştı. "Victor ... Neden buradasın. " diyebilmiştim. Her yerim titriyordu. "Şey ... Aşkım ... Hogsmade'e gitmiştim ya ... " Evet gitmişti. Orada acaba birisiyle mi tartışmıştı. Bu yüzden mi buradaydı. "Eee ..." dedim. Ne diyeceğini gerçekten çok merak ediyordum. "Yaklaşık 1,5 kilo kurabiye yedim. Ve mide spazmı geçirdim." dedi endişeli bir sesle. "Efendim ... 1,5 kilo mu ? Senin yalnız göndermemeliydim. Neden bana haber vermedin. Her yerde seni aradım." ellerim titremeye devam ediyordu. Biraz sonra bayılabilirdim. "Senin üzülmeni istemedim." dedi. Üzülmemi istememiş. Meraktan ölmem daha mı iyiydi ? Anna'ya dönüp "Anna ... Sen neden haber vermedin ?" dedim sert bir şekilde. "Victor söylememi istemedi. Yoksa sana söylemek için buradan çoktan çıkıp yanına gelmiştim." dedi. Keşke dinlemeseydi. Bu çok daha kötü olmuştu. Gelip söyleseydi sadece Victor'a üzülürdüm. Şimdi daha kötü olmuştu. Onları el ele görmüştüm. Bana haber verilmemişti. Ve sevgilim hasta yatıyordu. Tüm duygularım birbirine karışmıştı. Anna "Ben sizi yalnız bıraksam iyi olur. Konuşmanız gereken şeyler vardır." dedi ve hızlı adımlarla çıktı. "Evet aşkım. Bana söylemek istediğin başka şeyler var mı ?" dedim sinirli bir şekilde. "Hayır yok." Ne yapmaya çalışıyordu. Onları el ele görmediğimi falan sanıyorsa gerçekten yanılıyordu. "Demek yok. Anna ile el ele olmanızı nasıl açıklayacaksın peki ?" dedim. Victor yüzünü buruşturdu. "Ne demek istiyorsun. Bizi öyle görünce kıskanmadın değil mi ? Sadece iyi olmam için elimi tutuyordu. Başka hiç bir sebebi yok." İnanmaya çalışıyordum. Evet doğru olabilirdi. Ama şuan için inanabileceğimi sanmıyordum. Elini yanağıma koydu. O beni sakinleştirmeyi iyi biliyordu. Sinirim git gide azaldı. "Victor ... Sevgilim ... Senin için ne kadar endişelendim bilemezsin. Bütün Hogwarts'ta seni aradım." "Biliyorum sevgilim. Bir daha olmayacak." dedi. Başımı omzuna koydum. Öyle saatlerce kalabilirdik.
Victor Gatés

Victor Gatés

Ah Şu Kurabiyeler Empty
MesajKonu: Geri: Ah Şu Kurabiyeler   Ah Şu Kurabiyeler Icon_minitimePtsi Ocak 04, 2010 4:47 pm

İşte O an en güzel andı yanında Carlen vardı ve Victor çok mutluydu.Victor Carle'nin kulağıan fısıldadı
''Carlen seni çok seviyorum,bu yüzden hep iyiliğini düşünüyorum fakat bu seni daha çok üzüyor ne yapıcam tam olarak bilemiyorum.''
dedi.Carlen tam konuşucaktıki eliyle ağzını kapattı.
''Ştt! tamam hayatım konuşma bu güzel anı bozmak istemiyorum.''
''Tamam Hayatım''
dedi Carlen ve Carlen victor'un sımsıkı elini tutarak oturdular Victor artık uyumuştu

Ah Şu Kurabiyeler
1 sayfadaki 1 sayfası