Ateş Oku RPG ~~ Hogwarts
Merhaba

Foruma Hoşgeldiniz

Kayıt Olduktan Sonra Rütbe Seçmelisiniz. Ve Daha sonra Lejant Oluşturmalısınız;
Ateş Oku RPG ~~ Hogwarts
Merhaba

Foruma Hoşgeldiniz

Kayıt Olduktan Sonra Rütbe Seçmelisiniz. Ve Daha sonra Lejant Oluşturmalısınız;
Ateş Oku RPG ~~ Hogwarts
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ateş Oku RPG ~~ Hogwarts

AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yapKapı

Kitap Okuyanlar

YazarMesaj
Charles Crownie

Charles Crownie

Kitap Okuyanlar Empty
MesajKonu: Kitap Okuyanlar   Kitap Okuyanlar Icon_minitimeSalı Ara. 29, 2009 6:39 am

Bugün kütüphaneye gitmem gerektiğini farkettim çünkü derslerde anlatıcağım kitabı bulmam gerekiyordu onu okumam ve öğrencilere anlatmak için içinden konular çıkartmalıydım. Edith Hamiltondan ''Mitoloji'' kitabı raftan çıkardım ve okumaya başladım ilk anlatmam gereken konu 1. sınıflara Kaos ve 12 Titan konusuydu bu konuyu defterime notlar alarak okumaya başladım. Öğrenciykende çok sevidiğim bir temel konuydu ilk yaratıcı olan Kaos ve onun 12 Titanı bu konu gerçekten derste eğlenceli olucaktı belkide bu sayede ders diğer öğrencilerin kulağına bile gidicekti. Sıcak Balkabağı suyumu yudumlamaya devam ettim ve kitaba gömülmeye devam ettim . Uyumamın gerektiğini biliyordum ama kitabı elimden bırakamıyordum. Kitabı çıkarken kayıt ettirdim kendi üstüme ve Malikaneye doğru yola çıktım okumaya orda devam edebilirim diye düşündüm.

Kitap Okuyanlar
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Okuduğunuz en ilginç Kitap