Victor Bugün kendini iyi hissediyordu hemen duş aldı,kurulandı saate baktı derse gitmesine 45 dakika vardı.Kİtaplarını alarak dışarı çıktı bir 15 dakika kadar dışarda gezdi ve derse gitmek için yola koyuldu.Biçim değiştirme gerçektende ilginç bir dersti ama hangi öğrenci dersi severdiki?Aslında bu ders diğer derslerden daha iyiydi onun için çünkü çoğu ders çok monoton gelirdi ona ama biçim değiştirme hem eğlenceli hemde öğreticiydi ilerde gerçektende işine yarabilirdi.Vic sınıfa girdi profesör gerçektende yorgun olduğunu gördü ve bugün uykusuzluk çektiğini anladı.Profesör bazı arkadaşların bu büyüleri dışarda yaptığını ve bu büyüleri onun gözetimi olmadan yapmanın sakıcılığı olacağını ve yapanın dersten atılacağını duyunca Victor irkilmişti oda şakasına bir arakdaşıan yapmıştı çünkü.Kendien sözü vardı bunu asla bir daha yapmayacaktı.Herkes Profesörü pür dikkat dinliyordu;
''Evet şunu belirtmek istiyorum Biçim Değiştirme sadece bir canlıyı komple değiştirmek demek değildir.Bir insana tavşan kulakları,kuyruk,boynuz verebilirsiniz.O yüzden bu gün size dağıtacağım tavşanlara gaga eklemenizi isteyeceğim.Evet biraz zor gibi gözüküyor fakat kolay.İlk önce ben göstereceğim."
dedi.tavşanı tuttu ve nazikçe gagası olan bir şeye çevirdi vücutsal olarak tavşandı ama gagası vardı bu Vicotr'a ilginç gelmiş ve hoşuna gitmiştir.Profesör hadi sizde deneyin gibi bir bakış attı bütün sınıfa,Victor hemen işe koyulmaya başladı.Bu konuyu sevdiğinde Victor kavramıştı ama bir şeyler ters gidiyordu profesör ona yaklaşarak sorunu analtı ve bir daha denemesini istedi.Victor denedi ve evet başarmıştı Tavşanın bir gagası olmuştu.Yüksek bir sesle;
''profesör başardım''dedi Bağararak.Bağırdı için kendinden utanmıştı birazcık.Profesör onu tebrik etti.Sonunda herkes bu büyüyü kavramıştı.Sonudan Bu profesörü mutlu etmişti Victor bunu anlamıştı.Ders bitmişti Victor bir dahakid erse yetişmek için eşyalarını hemen toplayıp koridora çıktı...