Adı ~Aragorn
Soyadı~Sanguris
Binası~Slytherin
Ders Puanı~Beklenenin Üstünde
Ödev Puanı~Olağanüstü.
Gerçekten muhteşem bir performans sergilemişsin. Dersi beğendim. Fakat biraz daha akıcı yapabilirsen muhteşem olacağına inanıyorum. Şimdilik bu kadar. Ödevini çok iyi anlatmışsın. Gerçekten tam istediğim şekilde olmuş. RP ve yaratıcılığın oldukça şaşırdı. Stilini sevdim.
Adı ~Gabriella Anna
Soyadı~Pendragon
Binası~Gryffindor
Ders Puanı~Zayıf
Ödev Puanı~Uygun
Yazdıklarımı aynı şekilde geçirmişsin. Sana ait hiçbirşey göremedim ders rpsinde. Tamamen alıntı yapmışsın. Umarım 2. Derste bunu düzeltirsin. Yoksa geçemeyebilirsin dersimden. Ödev hakkında ise gerçekten çok az yazmışsın. Ve tamamen alıntı bir şekilde. RP ile süsleyebilirdin. Sadece kaynaktan kopyalanmış bir bilgi sürüsü gibi birşeydi. Aşırı gereksiz bilgi vermişsin. Ben Osiris'in ve Seth'in yaşamını istemedim. Sadece parçalara bölmesi hakkında bilgi istemiştim. Oldukça eksik bilgiler. Yine de uğraşmışsın. Uygun diyorum.
Adı ~Fred James
Soyadı~Crownie
Binası~Gryffindor
Ders Puanı~Olağanüstü
Ödev Puanı~Olağanüstü
Ders RP'si kısa olmasına rağmen kurgu muhteşemdi. Gerçekten oldukça yaratıcı bir ders RP'si ile karşılaştım. Bazı yerlerinde gülümsedim. Hogwarts'ın güncel olaylarını kullanman müthiş olmuş. Örneğin, George Crownie'nin okula geleceği vb. konular. Beğendiğimi söyleyebilirim. Ve alıntı sıfır. Bunu farkettim. Oldukça güzel bir RP'ydi. Kısacası beğendim. Ödevin muhteşemdi. Uzunluğu göz kamaştırıcıydı. Gerçekten kaynağın çok başarılı. O kadar ayrıntılı biçimde anlatmışsın ki kendimi o zamanda hissettim. Kısacası müthişti.