Ateş Oku RPG ~~ Hogwarts
Merhaba

Foruma Hoşgeldiniz

Kayıt Olduktan Sonra Rütbe Seçmelisiniz. Ve Daha sonra Lejant Oluşturmalısınız;
Ateş Oku RPG ~~ Hogwarts
Merhaba

Foruma Hoşgeldiniz

Kayıt Olduktan Sonra Rütbe Seçmelisiniz. Ve Daha sonra Lejant Oluşturmalısınız;
Ateş Oku RPG ~~ Hogwarts
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ateş Oku RPG ~~ Hogwarts

AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yapKapı

Michael Jackson <3 <3

+3
Edge Triangle Castinholt
Michael Miller Black
Bellatrix Diana Fievré
7 posters
YazarMesaj
Bellatrix Diana Fievré

Bellatrix Diana Fievré

Michael Jackson <3 <3 Empty
MesajKonu: Michael Jackson <3 <3   Michael Jackson <3 <3 Icon_minitimeÇarş. Tem. 15, 2009 8:10 pm

***O hala kalbimizde yaşıyor Pop'un KRALI..

^# Burada onun en sevdiğiniz şarkılarını ya da onunla ilgili istediğiniz şeyleri paylaşabilirzsiniz..Onu unutmadığımızı ve unutmayacağımızı bir kere daha gösterelim.
Michael Miller Black

Michael Miller Black

MesajKonu: Geri: Michael Jackson <3 <3   Michael Jackson <3 <3 Icon_minitimeÇarş. Tem. 15, 2009 8:26 pm

Beat it
They dont really Care about us
Smooth Criminal
Thriller

O hastalığı geçirip beyaz olmasaydı.Çok daha güzel olurdu.Öyle okka gibi siyah burnuyla,süper bir insandı.Mükemmel, bir sesi vardı.Yaklaşık 50 yıl daha şarkıları dinlenir diyorum...
Edge Triangle Castinholt
Slytherin V. Sınıf
Slytherin V. Sınıf
Edge Triangle Castinholt

Gerçek İsim : Hüdaverdi

Karakter Bilgileri
Rol Puanı:
Michael Jackson <3 <3 Left_bar_bleue94/100Michael Jackson <3 <3 Empty_bar_bleue  (94/100)
Patronus: Kurt

MesajKonu: Geri: Michael Jackson <3 <3   Michael Jackson <3 <3 Icon_minitimeÇarş. Tem. 15, 2009 11:18 pm

+1 Ağzına sağlıK . + Billie jean forever..
Angelina Lucifer Miller

Angelina Lucifer Miller

Lakap : Seytan.

MesajKonu: Geri: Michael Jackson <3 <3   Michael Jackson <3 <3 Icon_minitimeÇarş. Tem. 15, 2009 11:46 pm

** Billie jean manyak bişey zaten ayrıca Who is it çook güzel adamın dansı ayrı bi güzel "Moonwalk" 4ever..
Bellatrix Diana Fievré

Bellatrix Diana Fievré

MesajKonu: Geri: Michael Jackson <3 <3   Michael Jackson <3 <3 Icon_minitimeÇarş. Tem. 15, 2009 11:47 pm

***Ona bayılıorm Moonwalk <3 <3
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Michael Jackson <3 <3   Michael Jackson <3 <3 Icon_minitimeÇarş. Tem. 15, 2009 11:51 pm

Smooth Criminal
Billie Jean
Black or White
Bad
Beat it
ve özellikle They dont really care about us(yasaklı klibi çok güzeldi)

şarkılarının hastasıyımdır. Bir yerde çalmaya başladığında farkında olmadan eşlik ederim.
Bence Michael'ın ölümü ile müzik dünyası çok büyük kişiliği kaybetmiş oldu. Beatles'tan sonra müzik babası olduğunu düşündüğüm biriydi. Ölümü herkesi olduğu gibi benide çok üzdü. Ama şöyle bir şey farkettim. Michael Jackson'ı sadece isim olarak tanıyan yakınlarımla öldüğü gün beraber ağlayıp beraber yas tuttuk. Hatta şarkılarını beraber söyledik.Bu benim çok hoşuma gitti. Ölümü onu bilmeyenleri bile bu kadar üzebildiyse bence o çok büyük bir kişilik demektir. Ve inanıyorum ki onu asla ve asla unutmayacağız.
Edge Triangle Castinholt
Slytherin V. Sınıf
Slytherin V. Sınıf
Edge Triangle Castinholt

Gerçek İsim : Hüdaverdi

Karakter Bilgileri
Rol Puanı:
Michael Jackson <3 <3 Left_bar_bleue94/100Michael Jackson <3 <3 Empty_bar_bleue  (94/100)
Patronus: Kurt

MesajKonu: Geri: Michael Jackson <3 <3   Michael Jackson <3 <3 Icon_minitimePerş. Tem. 16, 2009 12:24 am

+1

ıska

+1

ıska

+1
George Crownie
Hogwarts Müdürü
Hogwarts Müdürü
George Crownie

Gerçek İsim : umut.
Lakap : geo.

Karakter Bilgileri
Rol Puanı:
Michael Jackson <3 <3 Left_bar_bleue100/100Michael Jackson <3 <3 Empty_bar_bleue  (100/100)
Patronus: Mantikor

MesajKonu: Geri: Michael Jackson <3 <3   Michael Jackson <3 <3 Icon_minitimeCuma Tem. 24, 2009 6:25 am

All +1 Wink
http://eskiao.roleplaylife.net
Jasper Ruby Black

Jasper Ruby Black

Gerçek İsim : Utkuğğğ xD

MesajKonu: Geri: Michael Jackson <3 <3   Michael Jackson <3 <3 Icon_minitimeCuma Tem. 24, 2009 7:07 am

Okurkan Sıkılabilirsiniz Uzun Bir Şey Yazıcam Bunu Okurken Bile Sıkılmışsınızdır Smile Başlıyorum:

Micheal Jackson2u Hiç Sevmem Sevmiyceğimde Günahım Olsa Bile Vermem.Adamın Burun Esnetikten Burun Kalmamış Lütfen Onu Sevmeyelim.Rica Olue Smile
Bellatrix Diana Fievré

Bellatrix Diana Fievré

MesajKonu: Geri: Michael Jackson <3 <3   Michael Jackson <3 <3 Icon_minitimeCuma Tem. 24, 2009 6:44 pm

Bunu neden buraya yazdığınu anlamıyorum burda Micheal Jackson'ı sevenler düşüncelerini paylaşıyor kralın arkasından benim açtığım bir başlığa böyle birşey yazılmasından rahatsız oldum.Biz onu seviyoruz ve neredeyse tüm dünya seviyor senin sevmemen sorun değil.Ayrıca önemli olan dış görünüş ise buyur seninde resmine bakalım.Ve merak etme onun gibi birinin senin günahına ihtiyacı y0ok !
Jasper Ruby Black

Jasper Ruby Black

Gerçek İsim : Utkuğğğ xD

MesajKonu: Geri: Michael Jackson <3 <3   Michael Jackson <3 <3 Icon_minitimeCuma Tem. 24, 2009 9:08 pm

Pardon.
Bellatrix Diana Fievré

Bellatrix Diana Fievré

MesajKonu: Geri: Michael Jackson <3 <3   Michael Jackson <3 <3 Icon_minitimeCuma Tem. 24, 2009 9:11 pm

Özür dilemene gerek yok fikrini belirtmişsin Smile Bende kendi fikrimiş savundum yani sorun yok Wink
Liv Mary Tyler

Liv Mary Tyler

MesajKonu: Geri: Michael Jackson <3 <3   Michael Jackson <3 <3 Icon_minitimeC.tesi Ağus. 01, 2009 4:24 am

Adamın değerini öldükten sonra anladım.Şimdi en çok sevdiğim şarkıları black or white ve you rock my world başkalarıda varda aklıma gelmiyor çünük bir sürü şarkısı var
Bellatrix Diana Fievré

Bellatrix Diana Fievré

MesajKonu: Geri: Michael Jackson <3 <3   Michael Jackson <3 <3 Icon_minitimePerş. Ağus. 06, 2009 2:03 am

Smile) evet öldükten sonra cdleri bitmiş hatta,çoğu kişi ölümünden sonra değerini anladı.Hala anlamayanlar olsada canları sağolsun Very Happy

Michael Jackson <3 <3
1 sayfadaki 1 sayfası